• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok mutsuzum

ezgiskdkslkd

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
24
11
88
Hayattan gram zevk almiyorum. Kendime ozguvenim yok. Bircok hayalim var ama kendimi kapana kisilmis hissediyorum. Okudugum bolumde Turkiye'de is bulma ihtimalim yok. Yurtdisina nasil ve ne zaman gidebilirim bilmiyorum ve bu beni daha cok uzuyor. Kosuyorum, yeni dil ogreniyorum, yuzuyorum vsvs ama bir turlu mutlu hissetmiyorum. Hayal kurmaktan da zevk almiyorum artik.

Hayattan gram zevk almiyorum. Kendime ozguvenim yok. Bircok hayalim var ama kendimi kapana kisilmis hissediyorum. Okudugum bolumde Turkiye'de is bulma ihtimalim yok. Yurtdisina nasil ve ne zaman gidebilirim bilmiyorum ve bu beni daha cok uzuyor. Kosuyorum, yeni dil ogreniyorum, yuzuyorum vsvs ama bir turlu mutlu hissetmiyorum. Hayal kurmaktan da zevk almiyorum artik.
Öyle düşünme cnm yaparım mutluyum de kendi kendine hayata pozitif bak ne güzel bir hayatın var rabbim daha güzel şeyler çıkartsın karşına inşallah

Bence ilk olarak ne istediğinizi bilmelisiniz. Neyden rahatsız oluyorsunuz neden boşluğa düştünüz bunu sessiz bir ortamda düşünüp kendinizle konuşarak çözebilirsiniz
Turkiye'den gidip kendime sifirdan hayat kurmak istiyorum. Ama asla dogru zaman gelmiyor.

Bu aralar bende mutsuzum, hayattan zevk almama meselesi degıl ama bu.
Kafamın ıcınde biten seyler.
İlla okudugun bolum uzerıne CALISMAK zorunda degılsın, mutlaka baska zevk alacağın bir is bulursun.
Gayet aktıf ve Sosyalsınde yazdıklarından gordugum kadarıyla.
Mevsimsel olabilir bu ruh durumun.
Ailenden uzaktaysan yanlarına git.

Doğru zamanı beklersen ohoooo daha coook beklersin bi cesaret bi adım lazım...
Haklisiniz ama henuz mezun olmadim. Mezun olacagim gunu bekliyorum. Yaklasik 2 yil daha demek oluyor bu ve ben 2 yil daha bekleyecek gucu kendimde goremiyorum

Haklisiniz ama henuz mezun olmadim. Mezun olacagim gunu bekliyorum. Yaklasik 2 yil daha demek oluyor bu ve ben 2 yil daha bekleyecek gucu kendimde goremiyorum
Hayır be reis yapma şunu kendine gel.
Gülü bile dalından koparırken giren dikenin haddi hesabı yok..
Ama onu eline aldıktan, kokladiktan sonra ki zevk nerede var ?
Dayan, diren
Sorun neyse savaş.

Neymiş bu Türkiye de okunup da Türkiye de iş bulunmayacak meslek

Biz de öğrenelim çocuklarımızı da ona göre yönlendirelim

Bence bu aşamada tatminsizlik yaşıyorsunuz her şey var ama hiçbir şey yok

Kısa vadeli hedef koyun ve gerçekleştirin, bu yarın sabah şu saatte kalkıp yumurta kırmak dahi olabilir

Biraz başarı sahibi olmak sizi motive edebilir hedefleri ulaşılamaz koyarsak ulaşmak cidden imkansız olur bu da motivasyonumuzu düşürür

cnm şu dönem kimse önünü göremiyor ki. biz okuduk meslek sahibiyiz de ne oldu?covit var malum. herkes bunalımda sabırlı ol bakalım gün doğmadan neler doğar.

Herkesin kendince derdi mutsuzluğu var ama bir şekilde basa çıkıyoruz sizde umutsuz olmayın illa elle tutulur birseyler vardır
Umarim bulabilirim tutunacak bir sey. Daha once kacirdigim firsatlara uzuluyorum aslinda. Neden bunu yapmadim sunu soyle yapmadim diye kendimi cok yiyip bitiriyorum ve asla ani yasayamiyorum

Back
X