Cok mutsuzum

Bu aralar bende mutsuzum, hayattan zevk almama meselesi degıl ama bu.
Kafamın ıcınde biten seyler.
İlla okudugun bolum uzerıne CALISMAK zorunda degılsın, mutlaka baska zevk alacağın bir is bulursun.
Gayet aktıf ve Sosyalsınde yazdıklarından gordugum kadarıyla.
Mevsimsel olabilir bu ruh durumun.
Ailenden uzaktaysan yanlarına git.
Farkli bir bolum okuyordum, cok isteyerek yazdim bolumu ve baslarda cok olumluydum. Suan ya pandemi bitmezse veya uygun kosullar saglanamazsa burda kalirsam, gidemezsem gibi bir dusunce olustu ve asla gitmiyor beynimden. Isin kotusu gidince de mutlu olacak miyim bilmiyorum. Mutlu olmak ne demek, onu bilmiyorum acikcasi

Hayır be reis yapma şunu kendine gel.
Gülü bile dalından koparırken giren dikenin haddi hesabı yok..
Ama onu eline aldıktan, kokladiktan sonra ki zevk nerede var ?
Dayan, diren
Sorun neyse savaş.
Kendimi inanilmaz guclu saniyordum ama su aralar cok kirilganim. Ozguvenimi toparlayamiyorum asla. Haklisiniz savasmam lazim

Farkli bir bolum okuyordum, cok isteyerek yazdim bolumu ve baslarda cok olumluydum. Suan ya pandemi bitmezse veya uygun kosullar saglanamazsa burda kalirsam, gidemezsem gibi bir dusunce olustu ve asla gitmiyor beynimden. Isin kotusu gidince de mutlu olacak miyim bilmiyorum. Mutlu olmak ne demek, onu bilmiyorum acikcasi
Gelecegı simdıden dusunme.
Ya pandemi bitmezse ya oyle olursa ya boyle olmazsa deme, bu senı mutsuzluğa surukler iste.
Simdıye odaklan, an ı yaşamaya bak.
İleriyi dusunurken sımdıyı kacırıyorsun zaten seni mutsuz eden de bu. Bılmedıgın gelecek hakkında fikir yurutmek.
Dusunme. Dusunmemeye calıs
Saglıklıysa sevdiklerin hayatta ve Saglıklıysa, ac acıkta degılsen yuz kızartıcı suc ıslememıssen, derdin oldugunda arayacağın bir kisi dahi varsa mutlu olabilirsin, bunlar bana gore nimet.

kac yasindasiniz?boyle seyler insan karakterinin otururken gecis donemlerinde cok yasanir.
22 yasindayim
Neymiş bu Türkiye de okunup da Türkiye de iş bulunmayacak meslek

Biz de öğrenelim çocuklarımızı da ona göre yönlendirelim

Bence bu aşamada tatminsizlik yaşıyorsunuz her şey var ama hiçbir şey yok

Kısa vadeli hedef koyun ve gerçekleştirin, bu yarın sabah şu saatte kalkıp yumurta kırmak dahi olabilir

Biraz başarı sahibi olmak sizi motive edebilir hedefleri ulaşılamaz koyarsak ulaşmak cidden imkansız olur bu da motivasyonumuzu düşürür
Sanat tarihi okuyorum. Asla bulunmaz diyemem ama cok zor. Evet guzel acikladiniz, her sey var ama hicbir sey yok. Cok fazla hedef koyuyorum kendime, yuksekten ucuyorum biraz. Olmayinca da ozguvenim iyice zedeleniyor. Belki de asil sorunum budur bilmiyorum

Gelecegı simdıden dusunme.
Ya pandemi bitmezse ya oyle olursa ya boyle olmazsa deme, bu senı mutsuzluğa surukler iste.
Simdıye odaklan, an ı yaşamaya bak.
İleriyi dusunurken sımdıyı kacırıyorsun zaten seni mutsuz eden de bu. Bılmedıgın gelecek hakkında fikir yurutmek.
Dusunme. Dusunmemeye calıs
Saglıklıysa sevdiklerin hayatta ve Saglıklıysa, ac acıkta degılsen yuz kızartıcı suc ıslememıssen, derdin oldugunda arayacağın bir kisi dahi varsa mutlu olabilirsin, bunlar bana gore nimet.
O kadar haklisiniz ki, bir seyleri dusunmekte beni cok yoruyor. Her seyin mukemmel ve tam zamaninda olmasini istiyorum ve olmuyor zaten cogunlukla. Basa sariyorum. Hayatim boyle bir seylerin tam olmasini beklemekle geciyor

22 yasindayim

Sanat tarihi okuyorum. Asla bulunmaz diyemem ama cok zor. Evet guzel acikladiniz, her sey var ama hicbir sey yok. Cok fazla hedef koyuyorum kendime, yuksekten ucuyorum biraz. Olmayinca da ozguvenim iyice zedeleniyor. Belki de asil sorunum budur bilmiyorum
yas 22 .bunalimlariniz normal.

22 yasindayim

Sanat tarihi mi

Her an staj araştır müzelerde dolaş

Müzede drama etkinliklerine katıl

evet önü çok açık olmayabilir ama turizm ülkesi planlarını dikkate alarak hareket edebilirsin

Yaparsın be reis..
Topla kendini
Dobarlan salma kendini :))

Allah rızası için reis demeyin , vallahi bak Allah'ın adını verdim.
Gerçekten çok itici , Cool değil inan ki değil , böyle vaoov ne kadar marjinal de değil , değil yani olmuyor ... İsrarla her ama her konuya yeaaa reis diye geliyorsunuz gerçekten oldugum yere kusucam ..

Sanat tarihi mi

Her an staj araştır müzelerde dolaş

Müzede drama etkinliklerine katıl

evet önü çok açık olmayabilir ama turizm ülkesi planlarını dikkate alarak hareket edebilirsin
Pandemiden dolayi cogunu yapamiyorum ve kendimi iyice ise yaramaz hissediyorum. Pandemi sonrasi, eger biterse , mutlaka yapacagim tesekkur ederim onerileriniz icin

sizinle aynı bölümü okuyan,okumuş olan bir sürü insan vardır. forumlara girin,internette araştırmalar yapın. yani okuduğunuz bölümde ,mezun olduktan sonra başarılı olmak için neler yapılmalıdır, işin incelikleri nelerdir, nasıl fark yaratıp işe girebilirsiniz bunları araştırın. Veya bölümünüzle alakalı/benzer iş-meslek gruplarını araştırın.
şu an DÜNYACA zor bir dönemden geçiyoruz,herkesin morali bozuk. üniversiteler kapalı,dışarı çıkamıyorsunuz anlıyorum. durum böyle olunca insanın mutsuzluğu,bunalımı daha da artıyor...
eğer baş etmekte zorlanıyorsanız tıbbi yardım alabilirsiniz,bir psikiyatristle veya psikologla görüşün. Bu utanılacak bir şey değil asla,unutmayın her şey biz insanlar için :KK200:

Hayattan gram zevk almiyorum. Kendime ozguvenim yok. Bircok hayalim var ama kendimi kapana kisilmis hissediyorum. Okudugum bolumde Turkiye'de is bulma ihtimalim yok. Yurtdisina nasil ve ne zaman gidebilirim bilmiyorum ve bu beni daha cok uzuyor. Kosuyorum, yeni dil ogreniyorum, yuzuyorum vsvs ama bir turlu mutlu hissetmiyorum. Hayal kurmaktan da zevk almiyorum artik.
Depresyona giriyorsun acilen kendini toparlamalısın. Geç olmadan destek al.Bunun sonunda vesveseler gelmeye başlayacak, onu atlatman çok zor.

sizinle aynı bölümü okuyan,okumuş olan bir sürü insan vardır. forumlara girin,internette araştırmalar yapın. yani okuduğunuz bölümde ,mezun olduktan sonra başarılı olmak için neler yapılmalıdır, işin incelikleri nelerdir, nasıl fark yaratıp işe girebilirsiniz bunları araştırın. Veya bölümünüzle alakalı/benzer iş-meslek gruplarını araştırın.
şu an DÜNYACA zor bir dönemden geçiyoruz,herkesin morali bozuk. üniversiteler kapalı,dışarı çıkamıyorsunuz anlıyorum. durum böyle olunca insanın mutsuzluğu,bunalımı daha da artıyor...
eğer baş etmekte zorlanıyorsanız tıbbi yardım alabilirsiniz,bir psikiyatristle veya psikologla görüşün. Bu utanılacak bir şey değil asla,unutmayın her şey biz insanlar için :KK200:
Ya ne guzel yazmissiniz ♥ Tesekkur ederim onerileriniz icin, ve evet surekli arastiriyorum. Umarim kisa surede atlatirim

Kendimi hiç bu sözü söyleyecek halde hissetmiyorum ama yine de yazmak istiyorum size
"Asla vazgeçme, kalkıp da pencerenden bir bak
Güneş açmış mı, yağmur düşmüş mü?
Dön bak dünyaya"

Kendimi hiç bu sözü söyleyecek halde hissetmiyorum ama yine de yazmak istiyorum size
"Asla vazgeçme, kalkıp da pencerenden bir bak
Güneş açmış mı, yağmur düşmüş mü?
Dön bak dünyaya"
Iyiki yazdiniz ♥️ tesekkur ederim. Siz de mi kotu bir donemden geciyorsunuz?

Hayattan gram zevk almiyorum. Kendime ozguvenim yok. Bircok hayalim var ama kendimi kapana kisilmis hissediyorum. Okudugum bolumde Turkiye'de is bulma ihtimalim yok. Yurtdisina nasil ve ne zaman gidebilirim bilmiyorum ve bu beni daha cok uzuyor. Kosuyorum, yeni dil ogreniyorum, yuzuyorum vsvs ama bir turlu mutlu hissetmiyorum. Hayal kurmaktan da zevk almiyorum artik.
Hicbir bölümün garantisi yok kendinizi alaninizda gercekten gelistirirseniz is bulabilirsiniz. Doktorum meslegimi cok seviyorum ama calistigim hastanede cok mutsuzum ve yurtdisindayim... bircok hayalim var ve mutlu hissetmedigim bu yerde mutlu olabilecek seyler yapıyorum. Lütfen güçlü olun. Cabalarsaniz basari ardindan gelecektir. Bir dil okuluna yazilin. Tasarima merakliysaniz grafik tasarim kurslarina gidin. Universite süresince hayiflanmak yerine kendinizi gelistirmeye odaklanin. Bugun ne ekerseniz yarin onu biceceksiniz. Ekstradan ikinci universite imkaniniz var 1 bolum daha okuyun Çap yapin yandal yapin elinizde bir iki diplomaniz daha olsun bölümünüz nesir bilmiyorum formasyon alin. Okul bittikten sonra yuksek lisans doktora yapin. Ya secenekleriniz o kadar fazla ki kapana girmek yerine gitmek istediginiz yolu secin bi kapi bulacaksiniz.

Back
X