çok mutsuzum :(

pamuk27

Dipteyim Sondayım Depresyondayım !!!
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
1.685
592
118
herşeyin kötüsü benimi bulur ya bıktım artık moralim çok bozuk hiç birşeyin iyisi beni bulmazmı
hangi konuda diye sormayın her konudaa nekadar şanssız bir kadınım ben ya
galiba depresyona giriyorum

herşeyin kötüsü benimi bulur ya bıktım artık moralim çok bozuk hiç birşeyin iyisi beni bulmazmı
hangi konuda diye sormayın her konudaa nekadar şanssız bir kadınım ben ya
galiba depresyona giriyorum
sevgilinin evli çıkmıştı dimi..hakkatten ne şanssızsın kız sen öl emi
şaka şaka şanssızım diye şatlama kendini pamukçum,o zaman bana bak çölde kutup ayısı çıksa karşıma şaşırmam o adar şansım bozuk..ama yinede hayattan ve Allahtan ümit kesilmez diyenlerdenim..

hayatımı rayına oturtamıyorum okadar yanlızım ki okadar sıkılıyorum ki tam herşey yoluna girdi dedim bir erkek arkadaşım var yanlız değilim belki diğer konumda görmüşsündür evli çıktı
maksat erkek arkadaşta değil hiç arkadaşım yok bir tane var oda düzcede yaşıyo kötüyüm ben yaaa

şans mı bu tam biri beni beğendi de ama evli çıksın bide ağzına geleni saysın sana olacak işmi bu

şans mı bu tam biri beni beğendi de ama evli çıksın bide ağzına geleni saysın sana olacak işmi bu
ya kızım insan taklidi yapan nice hayvanın yaşadığı bir dünyada sana bekarım diyen bir yalancı denk gelmiş çok mu..ihtimal yüzdesi fazla..bunun için kasma kendini önüne bak herkese anlattım..hiç evlenmeyeceğim dediğim anda tanışıp kocamla evlenmem 5,5 ayımı aldı ..yıldırım hızı resmen..o sebeple Allahtan hiç bir zaman umut kesilmiyor..

ŞANSIZLIK HERKESDE VAR KNDİNE HER KONU DA ŞANS YARATMAYA BAK
BAK ŞANSLIYMIŞSIN Kİ KISA SÜREDE EVLİ OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞSİN.

ŞANSIZLIK HERKESDE VAR KNDİNE HER KONU DA ŞANS YARATMAYA BAK
BAK ŞANSLIYMIŞSIN Kİ KISA SÜREDE EVLİ OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞSİN.

ALLAH belanı versin ALLAH seni kahretsin bana gelen sana gelsinnnnnnnnnn

hic arkadasim yok sanssizim diyorsunuz ama arkadaslik sansla olmaz ki.. ozguvenle olur sosyallikle olur... bence bu duruma biraz kendiz getiriyosunuz kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…