Çok öfkeliyim

Söylediklerim kız annesi olsa değişecek mi aynı ilgiyi bütün evlatlarımdan bekler ve isterim .Sen de ağaç kavuğundan bitmedin şartların farklı sadece annen çok yakınında olabilirdi eşin anneni öpmeyeceksin dese ?
Annesinin şımarıklıklar yapması seni ilgilendirmez ki o oğluna yapıyor .Senin annen de dediğin gibi hareketler yapsa sadece seni ilgilendirir.Ya Elysionight sen onların kızı değilsin seni büyütüp beslemediler ve asla kendi oğullarını sevdikleri gibi sevmeyecekler.
Bu beklentini bitir azalt demiyorum bak bitir diyorum direk , ben bunu çok geç öğrendim sen şimdiden bil arkadaşım emi .

Eee olay oraya gidiyor ama bir olay çıksada bahane olsa görüşmesek diye bekliyorsunuz.
Bence yazilari iyi okuyun. Kv oyle bir olay cikarirsa benim bisey yapmama gerek kalmaz zaten esim rest ceker ki daha once cekti. Benim sayemde yeniden muhabbet basladi.
(Dogru okuyun.)
Kalkip ustune iftira atip, durduk yere ben fitneleyip ortalik karistiramaz miyim suan yaparim. Esimde bana inanır. Ama yapmiyorum. Nefrette etsem okadar vicdansiz degilim.
Tabiki kendisi buna zemin hazirlarsa bende susacak degilim. Olanlardanda kendi sorumlu olur.

Hahahhahahaa Allah canını almasın D

Ben asla onun ailesinden ilgi sevgi beklemiyorum. Hatta anne bile demem cogu zaman. Benim kendi anne ve babam var. Esimin ailesiyle tek bagim esimle olan evliligim benim biseyim degiller onlar. Simarikliklarinida cekemem.
Oglunu sevcektiyse bana nispet yapmadan sevseydi. Esim bana sarilsa zoruna gidiyor ama kadinin, orda burda anlatiyor X gelini kucagindan indirmiyorda bilmem ne diye. Sanki onun yaninda kucagina oturdum. Kalkmıs esime sen bu evin babasisin diyodu. Ne alaka yahu bu ne alaka evin babasi nerden benim esim oluyor. Kendi kocasi varken onun evinin babadi benim esim mi ? Bu bakus normal mi ?

Sevgi ve ilgi beklemiyorum diyorsun ama bana bir bileziği layık gördüler bana değer vermiyorlar diyorsun .
Senin kendi annen baban varsa eşinin de annesi babası , evlenince tapusunu sana vermediler ya , şımarıklığını sen çekmek zorunda değilsin oğluna yapıyor ve bu seni ilgilendirmez hani benim anne babam değil diyorsun ya burda da kayıtsız kal işte .
Ayrıca benimle laf dalaşına girmiyor diyorsun nispet yapıyor diyorsun bunlar sadece senin algıladıkların , işin aslı öyle olmayabilir .
Ufaksın daha ya , bu yaşlar da böyle oluyoruz , kızma demiyorum ama elle tutulur şeyler olsun .
Kendi kafan da kuruyorsun gibi,eşin şimdi tutuyor seni de bir kaç yıl geçsin tekrar konuşalım .

Sadece bana mı takıldi o teneke takı. Kendi oğulları evleniyor sonucta. Taki olayini deger gormek ve sevilmek olarak algilamiyorum. Maddi destektir herşeyden önce yeni evlenecek cifte. Benim annem butcesini zorlarak iyi bisey taktiysa bu esimin kiymetinden degildir heralde kendi kizi evlendigi icin ve destek olmak icin. Hadi kv nin destegi eksik kalsin lazim degil ama Bir çöp bile almıyorsun. Yetmiyor gidip bir tane teneke bilezik takiyorsun ama oglundan koltuk takimi istiyorsun yok artıkkkk.. :))) Bu tabiki beni kizdirir ve gayette ilgilendirir. Eşimin 33-34 yasindan sonra degisecegini sanmiyorum bikac yıla...

İsteyenin bir yüzü vermeyenin , e ister oğlu zaten aldırmamışsın da alsaydı artık ne yapardın .
Sakin ol biraz sakin .Tartışmak için yer arıyorum diyorsun , kaynananın söylediği ne kadar abesse buda abes.
Kötülük ister mi insan yahu.

Ben acik acik tartismak istiyorum onun gibi alttan altta hareketlerimle, laf icinde laf koyarak değil.
Esim kizacagi icin acik acik bisey yapamiyor( önceden yapmisti esim sert tepki vermisti) cunku oda boyle yapiyor tabi esim anlamiyor. O ustu kapali yaptigi icin bende kalkip parlamiyorum haliyle. Durduk yere cosmusum gibi olmasin diye. Acik acik laf soylesede herkes dokse etegindekileri iyi olur boyle soguk savastansa. Keske yapsa.

Anlamıyor değil senin algıladığın gibi algılamıyor annesi çünkü batmaz .Nasıl ki senin annenin sıradan yapacağı bir şeyi takmayacağın gibi.

Esin senin arkadandaysa ne güzel boşver diğerlerini çok sık gıdıp gelmiyorsun da işte böyle bi kocan olduğu içinde sukret derim onu bulamayanlar var benim gibi benim yerimde olsan bi dakka durmaz din Heralde ama ben çok sabırlıymışım

Yahu bu kv soorunu hep var olucak :)
Benim bile oldu ya...
aslinda iyi niyetinden yapiyor herseyi de cok dusuncesiz insanlar kv ve kp ..muhtesem kontrol manyagi ikiside...bir de zihniyet catismasi da yasiyoruz..yilda bir goruyorum zaten o yuzde he he deyip geciyorum...
sirf art niyet tasimadiklari bildigim icin sessizim
ama yine de cekilecek dert degiller...
benim de oglum var...ve biliyorum ki bende sevilmiycem gelinim tarafindan
cunku illaki kusak farki ve catismasi olur yani...
o yuzden sikinti yok

Anlamıyor değil senin algıladığın gibi algılamıyor annesi çünkü batmaz .Nasıl ki senin annenin sıradan yapacağı bir şeyi takmayacağın gibi.
Ayy herşeye bisey uyduruyorsunuz. Iyiki bir erkek annesisiniz çok basarili bir kaynana olcaksiniz belli gercekten, size gelecek gelinede simdiden benden sabırlar.
Ben bu şekilde davranmaya devam edeceğim. Tepkilerimde "tamamiyla" haksız oldugumu dusunmuyorum size kalsa kv sutten cikma, herseyi ben kuruyorum. Anlattigim yerlerde ise resmen isinize gelen kismi alip yorumluyorsunuz oburleri havada kaliyor.

Annesine nasil opemez diye cemkirip.

Kvnin benim hakkimda sagda solda X (esim) ,gelini kucagindan indirmiyor dedikodularina hic yorum yok.

Bunun gibi niceleri.. Objektif yorumlayabileceğinizi dusunmuyorum.
Benim asla hatam yoktur demiyorum. Hatali bulabilirsiniz Kvde bunu yapmis ama sende surada hatalisin degilde ne desem kv hakli , ee herhalde annesi... tavrindasiniz. Daha cocugunuz buyumeden burada kvlik antremanlari yapmayin bence. :)

Haha daha biraz once senin gibi bi ruh hastasinin yuzunden anneme edilmis bi laftan dolayi saatlerce agladim. Simdi sinirimi senden cikarabilirim. Bana bak madem uyuzsun bu kadar topla bavulunu bosa kocayi git. Baska derdiniz yok gibi kv de kv ! Bu ne ya gelin hastaligi falan mi?? Milletin canini sikmaya ne merakli insanlarainiz ya her lafina bisey soyleyesi geliyomus! E madem uyuzeun bu kadar kin dolusun manyak misin sen? Al kocani gir ha gelmez o koca tabi. E git annesi babasi ölmus bi adam bulun onunla evlenin en bastan bari. Sannane kadin ogluyla ne yasamak isterse yasasin kolundaki banti cikariyo diye uyuz oluyosun o kadin yatalak kaldim mi kicindaki bezi cikaricaksiniz siz! Nasi insanlarsiniz ya bu yaptiklarinizin karsiligini ayyynen goruceksiniz kendi cocuklarinizdan aynen.

Haklısın az çok gözlemlediğim kadarıyla senin konuna objektif yorum yapamayacağım .Diyorsun ki ben istediğimi yapayım baskı kurayım karşımdakine çemkireyim , istediğini alamayınca soğuk savaş istemiyorum kavga etmek istiyorum bana sataşsın.Kadın açık açık laf sokmuyormuş açık açık değilse nasıl anlıyorsun , sen anlayabiliyorsun ama eşin anlayamıyor , eşinin zekasına hakaret bu bence.
Kusura bakma ama iyi değilsin günlerin devamlı olarak bunları düşünmekle geçiyorsa , arkadaşım tüm iyi niyetimle söylüyorum lütfen doktora görün .

Insanlar her istedigi an sehir veya semt degistiremiyor guzelim. Bizimde duzenimiz, esimin isi gucu var herhalde.
:) kısmet olursa duzen oturtursak fizanada gideriz eşimle yeterki imkan olsun. :) Evlenirken sana sormadim. Benim ne zaman bavul toplayip koca bosayacagimida sen soylecek degilsin. ^^ Bizim evliligimiz biz karar veririz.

Esim oturup laf dinlemiyor kendisine bisey denmedikce konusmalarimizi mi dinlicek adam, karakterinde yok oyle bisey zaten arti genelde yogun bir adam, program yaziyor zaten dunya kadar isi oluyor.
Bos zamanlarimizdada birlikte yalniz degerlendiriyoruz zaten. Kalkip onun laflarini dinleyip acaba ne diyo diye onu mu hesap tutacak hali yok. Yeterince zekidir esim.tesekurler

Benim kayınvalide ile iletişimimiz sıfır noktasında hemen hemen. Küslükten tartışmadan değil. Eşim sağolsun hiç zorlamadı karışmadı ilişkime, ben başta yakınlık kurmaya çalıştım ama olmadı. Şimdi" nasılsın iyi , daha daha nasılsın " dan ibaret bir sohbetimiz var..
Annemle çok yakın ilişkimiz olmadı , yani gelip başımı sevdiğini hatırlamam annemin o yüzden hep annem gibi seveceğim bir kaynana hayali kurardım ama o da olmadı. Sanırım sorun bende

Hahahahahahahah

Ne kadar cirkin muhabber bunlar. Kendine nasil yakistiriyosun arkadasim bu tavirlari? Gencligine bu kadar guvenme onunde yasanacak uzun yillar ,uzun acilar uzun sinavlar var.

Aymi
Aynı fikideyim. Kv ler hadlerini bilsinler evlendirmesinler çocuklarını o zaman yanlarında kalsinlar. Sevmek zorundada degil kimse annesinin bezini cikarmak kizina düşer geline değil. Onun gelin üzerinde ne hakki var ki? Ne yapmışta ona annemiz gibi davranacagiz? Erkeklerde o zaman kplerin her isine kossun. Her laf sokmalarını dinlesin gikini cikarmasin. Öyle şey olmaz. Evlenen iki insan, cocuk değil onlar. Kv ne kadar saygı gösteriyorsa o kadar saygı görür. Doğru düzgün davransinlar karşılığıni alsinlar. Laf duymak istemeyen soylemeyecekte. Soyleyen de isterse 80 yasinda olsun gereken cevabı alir. Kimse erkekler ailesini atsin demiyor. Karisini zorlamasin, lafta soyletmesin yeter. Zaten hicbir gelinde durduk yere laf sokmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…