Söylediklerim kız annesi olsa değişecek mi aynı ilgiyi bütün evlatlarımdan bekler ve isterim .Sen de ağaç kavuğundan bitmedin şartların farklı sadece annen çok yakınında olabilirdi eşin anneni öpmeyeceksin dese ?Birtek erkek anneleri fedakar anne olmuyor. Bende bir anneden olmayım. Bende tabiki annemle ilgileniyorum boyle abuk sabuk hareketler yapmasina gerek yok. Esimde annesini atmiyor sonuçta o neden boyle seylere başvurup isi abartiyor. Kalkıp annem bana sacma sapan şımarıklıklar yapmıyor. Esimin gonlunu kırmıyor, beni eşimden kıskanmıyor. Kendini esimle kıyaslamıyor. Laf dalaşina girmedi eşimle NEDEN? Demek annem beni sevmiyor, emek vermemiş ?
Kv oğluna okadar emek vermis, kiymet veriyor ama "durumu oldugu halde " 1 tanecik teneke gibi ucuz bilezik takıp geçiyor dugununde ... Ama lafa gelince kiymetli tabi.
Bence yazilari iyi okuyun. Kv oyle bir olay cikarirsa benim bisey yapmama gerek kalmaz zaten esim rest ceker ki daha once cekti. Benim sayemde yeniden muhabbet basladi.Eee olay oraya gidiyor ama bir olay çıksada bahane olsa görüşmesek diye bekliyorsunuz.
HahahhahahaaEn azından icim rahatti full masumdum yani fitneyi ben cikartmamistim. Simdi hem fitnecilik yapip, iftira atip kusluge sebeb vermeyede korkarim. Sonra bana döner filan neme lazim ben onun gibi icten pazarlikli degilim dua etsin yine. -.- ^^ Samanyolundaki kötü gelinlerden degilim.
Söylediklerim kız annesi olsa değişecek mi aynı ilgiyi bütün evlatlarımdan bekler ve isterim .Sen de ağaç kavuğundan bitmedin şartların farklı sadece annen çok yakınında olabilirdi eşin anneni öpmeyeceksin dese ?
Annesinin şımarıklıklar yapması seni ilgilendirmez ki o oğluna yapıyor .Senin annen de dediğin gibi hareketler yapsa sadece seni ilgilendirir.Ya Elysionight sen onların kızı değilsin seni büyütüp beslemediler ve asla kendi oğullarını sevdikleri gibi sevmeyecekler.
Bu beklentini bitir azalt demiyorum bak bitir diyorum direk , ben bunu çok geç öğrendim sen şimdiden bil arkadaşım emi .
Sevgi ve ilgi beklemiyorum diyorsun ama bana bir bileziği layık gördüler bana değer vermiyorlar diyorsun .
Senin kendi annen baban varsa eşinin de annesi babası , evlenince tapusunu sana vermediler ya , şımarıklığını sen çekmek zorunda değilsin oğluna yapıyor ve bu seni ilgilendirmez hani benim anne babam değil diyorsun ya burda da kayıtsız kal işte .
Ayrıca benimle laf dalaşına girmiyor diyorsun nispet yapıyor diyorsun bunlar sadece senin algıladıkların , işin aslı öyle olmayabilir .
Ufaksın daha ya , bu yaşlar da böyle oluyoruz , kızma demiyorum ama elle tutulur şeyler olsun .
Kendi kafan da kuruyorsun gibi,eşin şimdi tutuyor seni de bir kaç yıl geçsin tekrar konuşalım .
Ben acik acik tartismak istiyorum onun gibi alttan altta hareketlerimle, laf icinde laf koyarak değil.İsteyenin bir yüzü vermeyenin , e ister oğlu zaten aldırmamışsın da alsaydı artık ne yapardın .
Sakin ol biraz sakin .Tartışmak için yer arıyorum diyorsun , kaynananın söylediği ne kadar abesse buda abes.
Kötülük ister mi insan yahu.
Anlamıyor değil senin algıladığın gibi algılamıyor annesi çünkü batmaz .Nasıl ki senin annenin sıradan yapacağı bir şeyi takmayacağın gibi.Ben acik acik tartismak istiyorum onun gibi alttan altta hareketlerimle, laf icinde laf koyarak değil.
Esim kizacagi icin acik acik bisey yapamiyor( önceden yapmisti esim sert tepki vermisti) cunku oda boyle yapiyor tabi esim anlamiyor. O ustu kapali yaptigi icin bende kalkip parlamiyorum haliyle. Durduk yere cosmusum gibi olmasin diye. Acik acik laf soylesede herkes dokse etegindekileri iyi olur boyle soguk savastansa. Keske yapsa.
Ayy herşeye bisey uyduruyorsunuz. Iyiki bir erkek annesisiniz çok basarili bir kaynana olcaksiniz belli gercekten, size gelecek gelinede simdiden benden sabırlar.Anlamıyor değil senin algıladığın gibi algılamıyor annesi çünkü batmaz .Nasıl ki senin annenin sıradan yapacağı bir şeyi takmayacağın gibi.
Haha daha biraz once senin gibi bi ruh hastasinin yuzunden anneme edilmis bi laftan dolayi saatlerce agladim. Simdi sinirimi senden cikarabilirim. Bana bak madem uyuzsun bu kadar topla bavulunu bosa kocayi git. Baska derdiniz yok gibi kv de kv ! Bu ne ya gelin hastaligi falan mi?? Milletin canini sikmaya ne merakli insanlarainiz ya her lafina bisey soyleyesi geliyomus! E madem uyuzeun bu kadar kin dolusun manyak misin sen? Al kocani gir ha gelmez o koca tabi. E git annesi babasi ölmus bi adam bulun onunla evlenin en bastan bari. Sannane kadin ogluyla ne yasamak isterse yasasin kolundaki banti cikariyo diye uyuz oluyosun o kadin yatalak kaldim mi kicindaki bezi cikaricaksiniz siz! Nasi insanlarsiniz ya bu yaptiklarinizin karsiligini ayyynen goruceksiniz kendi cocuklarinizdan aynen.
Haklısın az çok gözlemlediğim kadarıyla senin konuna objektif yorum yapamayacağım .Diyorsun ki ben istediğimi yapayım baskı kurayım karşımdakine çemkireyim , istediğini alamayınca soğuk savaş istemiyorum kavga etmek istiyorum bana sataşsın.Kadın açık açık laf sokmuyormuş açık açık değilse nasıl anlıyorsun , sen anlayabiliyorsun ama eşin anlayamıyor , eşinin zekasına hakaret bu bence.
Kusura bakma ama iyi değilsin günlerin devamlı olarak bunları düşünmekle geçiyorsa , arkadaşım tüm iyi niyetimle söylüyorum lütfen doktora görün .
Insanlar her istedigi an sehir veya semt degistiremiyor guzelim. Bizimde duzenimiz, esimin isi gucu var herhalde.
:) kısmet olursa duzen oturtursak fizanada gideriz eşimle yeterki imkan olsun. :) Evlenirken sana sormadim. Benim ne zaman bavul toplayip koca bosayacagimida sen soylecek degilsin. ^^ Bizim evliligimiz biz karar veririz.
AymiInsanlar her istedigi an sehir veya semt degistiremiyor guzelim. Bizimde duzenimiz, esimin isi gucu var herhalde.
:) kısmet olursa duzen oturtursak fizanada gideriz eşimle yeterki imkan olsun. :) Evlenirken sana sormadim. Benim ne zaman bavul toplayip koca bosayacagimida sen soylecek degilsin. ^^ Bizim evliligimiz biz karar veririz.
Aynı fikideyim. Kv ler hadlerini bilsinler evlendirmesinler çocuklarını o zaman yanlarında kalsinlar. Sevmek zorundada degil kimse annesinin bezini cikarmak kizina düşer geline değil. Onun gelin üzerinde ne hakki var ki? Ne yapmışta ona annemiz gibi davranacagiz? Erkeklerde o zaman kplerin her isine kossun. Her laf sokmalarını dinlesin gikini cikarmasin. Öyle şey olmaz. Evlenen iki insan, cocuk değil onlar. Kv ne kadar saygı gösteriyorsa o kadar saygı görür. Doğru düzgün davransinlar karşılığıni alsinlar. Laf duymak istemeyen soylemeyecekte. Soyleyen de isterse 80 yasinda olsun gereken cevabı alir. Kimse erkekler ailesini atsin demiyor. Karisini zorlamasin, lafta soyletmesin yeter. Zaten hicbir gelinde durduk yere laf sokmaz.Insanlar her istedigi an sehir veya semt degistiremiyor guzelim. Bizimde duzenimiz, esimin isi gucu var herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?