sırf KV niz diye böyle söylemiyorsunuzdur umarım.bunları dusunebilmek için çok agır seyler yaşamak lazım yoksa sorun sizde demektir.düşünün annenize gelininiz böyle söylese ne yaparsınız boğarsınız benceIyi akşamlar kk, direk dalıyorum konuya.
Ben kvyi hiç sevmiyorum. Tabiki bu durduk yere değil önceden yaşanmış birsürü şeyden dolayı.
Kadını gordugum zaman sinirlerim ayaga kalkıyor. Icim darlaniyor.
Durduk yere bile sataşasım geliyor. Her lafına laf soyleyesim. Tersleyesim geliyor çok fena. Yüzünü görmek istemiyorum resmen, normal bisey bile konuşsa sesini duymak istemiyorum. Sonsuza dek hic gorusmeme şansim olmuyor malesef illa ki goruyorum. Benim kafa gitti iyice. Kv yi gormemek icin adami birakasim bile geliyor bazen. Sık sık dipdibe gelmiyoruz ama gorunce kendime hakim olcam diye icim köpürüyor butun. Icten yiyorum. Boyle ters bisey desede lafi yapistirsam diye kollamaya basladim okadar gicikligim tuttu artik.
Ben asamiyorum bunu buraya dokuyorum iste.
Iyi akşamlar kk, direk dalıyorum konuya.
Ben kvyi hiç sevmiyorum. Tabiki bu durduk yere değil önceden yaşanmış birsürü şeyden dolayı.
Kadını gordugum zaman sinirlerim ayaga kalkıyor. Icim darlaniyor.
Durduk yere bile sataşasım geliyor. Her lafına laf soyleyesim. Tersleyesim geliyor çok fena. Yüzünü görmek istemiyorum resmen, normal bisey bile konuşsa sesini duymak istemiyorum. Sonsuza dek hic gorusmeme şansim olmuyor malesef illa ki goruyorum. Benim kafa gitti iyice. Kv yi gormemek icin adami birakasim bile geliyor bazen. Sık sık dipdibe gelmiyoruz ama gorunce kendime hakim olcam diye icim köpürüyor butun. Icten yiyorum. Boyle ters bisey desede lafi yapistirsam diye kollamaya basladim okadar gicikligim tuttu artik.
Ben asamiyorum bunu buraya dokuyorum iste.
konu sahibi değilim ama ;Ben benimkini sildim attım. .çok şükür kafam rahat şimdi. .yazsam neler yaptığını roman olur..
Artık biyerde sabır bitince siliyor insan..
Ohhhh dünya varmıs diyorum
Ben de gecmiste yasattiklari yüzünden simdi hic sevmiyorum ama idare ediyorum. Ama evde sürekli hic sevmedigimi dile getiriyorum. Nedense unutamama gibi kötü bir huyum var. Ya hic mi unutamaz insan. Yaptiklari her an aklimda. Hayatimdan ciksin istiyorum muhattap olmayayim istiyorum. Hatta ona zaten normal yani iyi bile davraniyorum hic hak etmedigi halde bu sefer kendime acayip cok kiziyorum neden bunu yaptim diye.
Elimden birsey gelmiyor görüsüyoruz. Buna engel olamam. Ama unutamiyorum da.
Inanin cok canimi yakti. Simarikligiyla, sürekli aglanmalariyla evliligimin ilk iki senesine damgasini vurdu. Ne esim ne de ben o günleri hatirlamak dahi istemiyoruz.
Neler yaptigini yazmayacagim ama ayni durumdayiz desem yeridir. Sadece ben normal davraniyorum hatta iyi davraniyorum ama icimi bilen yok. Hazmedemiyorum. Kabul edemiyorum affedemiyorum. Adalet istiyorum. Ama nafile..
Eskiden eşimin annesinin ile arasından şu sızmazdı..ama onunda son yıllarda anne oğul ilişkisi bozuldu..kv ağır depresyon hastası ayrıca huzursuzluk çıkarmayı seven haksızlık yapmaktan korkmayan canı istediğinde haklı çıkmak adına iftira atıp yalan söyleyebilen biri..eşim bunları kendi gözüyle gördü. .ve bazı haksızliklara kendide maruz kalınca beni anlaması hiç zor olmadı. .sukur allaha ki en sonunda kv maskesi düştü. .çünkü herkesı kandırıyor melek kv numarası yaparken beni ezip geçiyor her fırsatta eşimle aramı bozuyordu. En son bana çok ağır sözler söyledi hiç bir suçum yokken. .eşimde bunu biliyor.ben anneni sildim deyince haklısın dedi..işte durum bu arkadaşım. .buarada çok soru sormadın merak etmiş olman çok normalkonu sahibi değilim ama ;
ben eşinizin tepkisini merak ediyorum , o annesini görmüyormu ,görüp geldikten sonra size karşı tavırları nasıl oluyor , onu tek başına ailesine yolladıgınızda içiniz nasıl rahat ediyor , eşinizin tarafından hiçmi kimseyle görüşmüyorsunuz,
çok soru sordum kusra bakmayın ama görüşmüyorum diyen herkese sormak istiyordum
Yazmayı unuttum. .eşim ara sıra annesini görüyor..buna karışamam annesidir sonuçta..ama kv benim artık ne düşündüğümü bildiği için beni sormuyor neden gelmedi vs diye..18 yil çektim artık bitti..Eskiden eşimin annesinin ile arasından şu sızmazdı..ama onunda son yıllarda anne oğul ilişkisi bozuldu..kv ağır depresyon hastası ayrıca huzursuzluk çıkarmayı seven haksızlık yapmaktan korkmayan canı istediğinde haklı çıkmak adına iftira atıp yalan söyleyebilen biri..eşim bunları kendi gözüyle gördü. .ve bazı haksızliklara kendide maruz kalınca beni anlaması hiç zor olmadı. .sukur allaha ki en sonunda kv maskesi düştü. .çünkü herkesı kandırıyor melek kv numarası yaparken beni ezip geçiyor her fırsatta eşimle aramı bozuyordu. En son bana çok ağır sözler söyledi hiç bir suçum yokken. .eşimde bunu biliyor.ben anneni sildim deyince haklısın dedi..işte durum bu arkadaşım. .buarada çok soru sormadın merak etmiş olman çok normal
konu sahibi değilim ama ;
ben eşinizin tepkisini merak ediyorum , o annesini görmüyormu ,görüp geldikten sonra size karşı tavırları nasıl oluyor , onu tek başına ailesine yolladıgınızda içiniz nasıl rahat ediyor , eşinizin tarafından hiçmi kimseyle görüşmüyorsunuz,
çok soru sordum kusra bakmayın ama görüşmüyorum diyen herkese sormak istiyordum
Yok artık..O kadarı yok Allahtan ama ben boyle seylere izin veremem, gormezden gelemem. Esimle gerekirse kavga bile ediyorum. Yapmicaksin bidaha gozumun gordugu yerde diye. Oda dikkat etmeye ugrasiyor ama ama işte.
Bazı anneler böyle işte..bencillik had safhada..Biz görüsüyoruz. Fakat icimizdeki zoraki saygidan. Kötü davranamayiz kimseye, yaptiklarini bildigin sineye cekip görüsüyoruz. Esim belki de benden daha cok nefret ediyor annesinden. En cok esimin canini yakmis cünkü. Ama dile getiremiyor, onsuz daha mutluyuz. Ama iyi davraniriz, normal agirlariz. Istedigini yapmaya calisiriz, bu da bizim aptalligimiz. Aptallik diyorum cünkü esimle benim iyi niyatini bile görmezden gelen onlar, saygi duymayan onlar.
Keske cok uzak olsak da görüsemesek. Öyle huzurluyuz ki onlar yokken. Üc yildir evliyim daha bir kere olsun lafimi dinlememisler, soru daha sormamislardir bana. Insana saygilari sifir. Merak etmisiniz ya eslerimizin ne dedigini.
Esim uzun süredir onlarla yasadigindan benden cok daha kötü seyler hissediyor. Bana yaptiklarini ona senelerce yapmislar cünkü. Sadece esime derin üzüntü duyuyorum böyle bir anne babasi oldu diye. Esim dünya iyisi bir insan, hala da kimseyi incitemez. Insan kendi cocugunu bu derece nasil üzer ve ben bu kadina artik nasil acirim sen düsün.
Yazmayı unuttum. .eşim ara sıra annesini görüyor..buna karışamam annesidir sonuçta..ama kv benim artık ne düşündüğümü bildiği için beni sormuyor neden gelmedi vs diye..18 yil çektim artık bitti..
Haha daha biraz once senin gibi bi ruh hastasinin yuzunden anneme edilmis bi laftan dolayi saatlerce agladim. Simdi sinirimi senden cikarabilirim. Bana bak madem uyuzsun bu kadar topla bavulunu bosa kocayi git. Baska derdiniz yok gibi kv de kv ! Bu ne ya gelin hastaligi falan mi?? Milletin canini sikmaya ne merakli insanlarainiz ya her lafina bisey soyleyesi geliyomus! E madem uyuzeun bu kadar kin dolusun manyak misin sen? Al kocani gir ha gelmez o koca tabi. E git annesi babasi ölmus bi adam bulun onunla evlenin en bastan bari. Sannane kadin ogluyla ne yasamak isterse yasasin kolundaki banti cikariyo diye uyuz oluyosun o kadin yatalak kaldim mi kicindaki bezi cikaricaksiniz siz! Nasi insanlarsiniz ya bu yaptiklarinizin karsiligini ayyynen goruceksiniz kendi cocuklarinizdan aynen.
İki erkek çocuk annesiyim ağzım açık okuyorum.Annesini öpmesini izin vermiyorum ne demek?Yarın öbür gün boşansanız el olursunuz ama annesi her zaman annesi.Sevmeyebilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız.Siz annenizden vazgeçebilirmisiniz kocanızdan böyle birşey bekliyorsunuz.Çok mu istemiyorsunuz görüşmezsiniz ama onların ilişkilerine karışamazsınız.Biraz empati.Hiçbirşey tek taraflı değildir sizin karşınızda bu tavırda bir gelininiz olduğunu düşünün.Ama etrafımda gördüklerimden şunu çok net söyleyebilirim.Bu tavırlar gün gelir size bumerang gibi döner.Evliliğinizde çıkan sorunlarda bu da size bonus olarak döner.
Eminim eşimden yüz bulsa beni çekiştirir zaten.ama eşim eskisi gibi değil çok şükür. .allah yardımcımız olsun, hepimizin ,
bizde az gideriz ama asla ve asla tek başına kv gile göndermem çünkü kadın okuyup üflüyormu nedir kocam onun yanından geldikten sonra bana düşman gibi bakar , ve bu bir kaç gün sürer eli elime degmez sen düşün artık , birde cebinde ne parası varsa bir yolunu bulurlar hepsini alırlar , kuruşsuz eve gelir yokta demeyi bilmez ,
dikkat ediyorum artık oda bensiz gitmek istemiyor ,yıllar sonra çok şükür rayına oturdu evliliğimiz
Burasini okuyan KV varsa; siz gelininizi sevmediginiz surece o da sizi sev me ye cekkkkkk. Ona saygı gostermediginiz surece o da size saygı gos ter me ye ceekkkkkkkk. Şunu kabul edin artik; oglusunuz evlendi ve bir kadına kocalik yapıyor artik. O eskisi gibj sadece size ait değil. Nasıl sizin oglunuz gelini aldiysa o gelinde sizin oglunuzu aldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?