Çok özeniyorum:(

Bende özeniyorum ama bence biz özenmeyi değil de varolanla mutlu olmayı yetinmeyi bilirsek daha çok mutlu oluruz. Allah evlatlarınızı size bağışlasın inşallah onlarla en güzel anlarınızı yaşayın. Benim dikkatimi çeken genelde Kadınlar kendini yalnız hissettiğinde bu paylaşımları yapma ihtiyacı duyuyorlar gibi yani bir nevi duygusal boşluk yaşayan insanlar. Hepsi için genelleme yapamam tabii ama insanların evlerini özellerini bu denli açması itici geliyor. İnstamom lar, yeni gelinler vs. O anları sosyal medyada paylaşmak yerine ben eşimle o anın tadını çıkarıp sohbetimi ederim. Bilmiyorum düşüncelerim yanlış mı değil mi ama ben bu şekilde düşünüyorum.

Evlendiğim zaman koltuk takımını krem, tv ünitesi ve masayı ceviz rengi tercih ettiğim için eşimin yengesi tarafından zevksiz ilan edilmiştim. Hep bu pembik gelinler yüzünden

Çok doğru tespit. Instagramda en faal olduğum zamanlar hep mutsuz olduğum zamanlardı. Oğlum 5,5 aylık oldu. Hiç paylaşım yapmamışım. İşte bunlar hep mutluyum ama bunu kimseye kanıtlamak zorunda değilim kafası

Özellikle fenomen olanlar için İnstagram tamamen ticari bir mecra. Bu pembikler sunumdan başlarlar ve çocuğunu binlerce kişiye teşhir etmeye kadar götürürler çünkü işin içinde bedava ürün ve para var. Bu aralar fenomenler paso üst üste çocuk doğuruyor çünkü sunum bir yere kadar,fakat çocuk daima para demek onlar için.

Çok doğru.
Herkese açık hesaplarda bebeklerin, çocukların fotoğrafını ne cesaretle paylaşıyorlar. Devir çok kötü o fotoğrafı sapık ruhlu insanların kötü niyetle kullanmayacağı ne malum. Herşey takipçi kazanmak dolayısıyla reklam almak.

O hayatların tamamen gerçek dışı olduğuna inanmıyorum ama insanların hayatı bu kadar toz pembe yaşadığına da inanmıyorum. Herkes inanın sizin gibi bizim gibi... bazan mutlu bazan mutsuz. Aradaki fark bunu bir yarış belleyip kendini ispat etmek isteyenle istemeyen arasında çıkıyor.
Size tavsiyem sosyal medya hesaplarınızı bir an önce kapatmanız yönünde.

ben de tam tersi düşünüyorum. etrafta kocisiyle her dakikasını poz verip paylaşanların evlilikleri hoş doğrultuda gitmiyor. benim çevrem bu şekilde. hatta bilimsel makale vardı bununla ilgili

Açıkçası ozenecegim en son tip insanlar bunlar.
Neyine özeneyim yahu cahil sürüsü bi alay bi üretim yok hayatlarında like peşinde koşup duran tipler.
Kendini eyleyemiyor yalnız başına vakit bile geçiremiyor bu tipler hep onay alma ihtiyacı duyuyorlar.

Kesinlikle, hayatları sadece instagramdan ibaret.

sen ne bakıyon yaa o fotoshoplu resimlere kimsenin içini bilinmez haline sükretmek en doğrusu...

Evet birde cocuklarini koyuyorlar.. yer etiketliolar filan.. pedofili sapigi hirsizi var.. ki cocuklar kendi secimlerini yapacak durumdada degiller ve onlarin bu durumunu kullanarak foto koyanlar profili acik bi sekilde..

Patiklerini giyipte çekiliş yapmaya unutma ama bak çok küserim
sen benim patiklerimi kıskanıyosn dimi itiraf et cok mu begendin doguruyu söyle göndereyim hemen sana da
ay cekilişe katlayım belki cıkarda kocişkoyla kahvaltı keyifisi yazarım

Hepsi gostermelik, amaclari takipci kazanip kolay yoldan para kazanmak.. Benim satis sayfam var reklam vermek istiyorum irtibata geciyorum o pembis dediginiz gelinler 600-700 tl istiyorlar bir fotograf paylasmak icin. Sayfada sevgi pitircigi gibi yazdiklarina bakmayin aslinda gayet çirkef olabiliyorlar..

Ben kendim sahit oldum arkadasim kendisine kocasina giyecek birseyler aldi yanimda. Aksam bir baktim fotograf atmis kociş bugun surpriz yapti diye

Tontriko sen de benim kv gibiymişsin biber dolmasına 4-5 kap kirletiyor yıkamak için leğen, çöp için leğen, süzmek için süzgeç, iç harç için ayrı bi kap son olarak tencere
Onceden oyleydim valla simdi herseyi kisa yoldan az bulasik cabuk is :)

Ooo iyice ticarete dökmüşler bu işi ee vergisi yok birşeyi yok kolay yoldan para kazanmak. Arkadaşının durumu da çok zavallıca değil mi ya gerçi kendi kendini kandırıp mutlu oluyorsa yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…