- 22 Mayıs 2017
- 426
- 256
- 18
Bende özeniyorum ama bence biz özenmeyi değil de varolanla mutlu olmayı yetinmeyi bilirsek daha çok mutlu oluruz. Allah evlatlarınızı size bağışlasın inşallah onlarla en güzel anlarınızı yaşayın. Benim dikkatimi çeken genelde Kadınlar kendini yalnız hissettiğinde bu paylaşımları yapma ihtiyacı duyuyorlar gibi yani bir nevi duygusal boşluk yaşayan insanlar. Hepsi için genelleme yapamam tabii ama insanların evlerini özellerini bu denli açması itici geliyor. İnstamom lar, yeni gelinler vs. O anları sosyal medyada paylaşmak yerine ben eşimle o anın tadını çıkarıp sohbetimi ederim. Bilmiyorum düşüncelerim yanlış mı değil mi ama ben bu şekilde düşünüyorum.Kızlar aranızda instagram kullananlar çoktur o hayatlara çok imreniyorum parasal anlamda değil çok şükür eşimle iki kızımla çok mutluyum ama hayat gerçekten yorucu o mutlu gelinler pembiş gelinler nasıl da böyle hayatları bu kadar mükemmel mesela hep evleri temiz yemekleri sunum halinde hiç mi evleri kirlenmiyor hiç mi yemek yapamadıkları zaman olmuyor ben iki çocukla her şeye zor yetişiyorum sürekli elinde mopla poz veriyorlar her gün evi siliyorlar mesela bunların bebekleri ağlamıyor mu yemeği bazen yiyemem sofrayı acele kurarım bu kadar toz pembe mi hayat bunlar hiç ağlamıyor mu ben babamı ablamı kaybettim hayattan soğudum bunlar hiç hasta olmuyor nu hep mükemmel pozlar hep kocayla kahve sunumları bu pembik gelinler bizi kandırıyor ya da bizim hayatımız onlar kadar mükemmel değil
Çok doğru tespit. Instagramda en faal olduğum zamanlar hep mutsuz olduğum zamanlardı. Oğlum 5,5 aylık oldu. Hiç paylaşım yapmamışım. İşte bunlar hep mutluyum ama bunu kimseye kanıtlamak zorunda değilim kafasıSize şöyle söyleyim gerçekten mutlu insan sosyal medyada paylaşım derdine düşmez, bir şeyleri ispat çabasına girmez. Çünkü mesela ben mutluysam sosyal medya en son aklıma gelir. Depresyondayken elimde telefon olur genelde. Açıkcası kocamın pembiş karısı olacağıma işimde gücümde olmayı tercih ederim. İnanılmaz yapmacıklar.
Çok doğru.Özellikle fenomen olanlar için İnstagram tamamen ticari bir mecra. Bu pembikler sunumdan başlarlar ve çocuğunu binlerce kişiye teşhir etmeye kadar götürürler çünkü işin içinde bedava ürün ve para var. Bu aralar fenomenler paso üst üste çocuk doğuruyor çünkü sunum bir yere kadar,fakat çocuk daima para demek onlar için.
Kesinlikle, hayatları sadece instagramdan ibaret.Açıkçası ozenecegim en son tip insanlar bunlar.
Neyine özeneyim yahu cahil sürüsü bi alay bi üretim yok hayatlarında like peşinde koşup duran tipler.
Kendini eyleyemiyor yalnız başına vakit bile geçiremiyor bu tipler hep onay alma ihtiyacı duyuyorlar.
sen ne bakıyon yaa o fotoshoplu resimlere kimsenin içini bilinmez haline sükretmek en doğrusu...Kızlar aranızda instagram kullananlar çoktur o hayatlara çok imreniyorum parasal anlamda değil çok şükür eşimle iki kızımla çok mutluyum ama hayat gerçekten yorucu o mutlu gelinler pembiş gelinler nasıl da böyle hayatları bu kadar mükemmel mesela hep evleri temiz yemekleri sunum halinde hiç mi evleri kirlenmiyor hiç mi yemek yapamadıkları zaman olmuyor ben iki çocukla her şeye zor yetişiyorum sürekli elinde mopla poz veriyorlar her gün evi siliyorlar mesela bunların bebekleri ağlamıyor mu yemeği bazen yiyemem sofrayı acele kurarım bu kadar toz pembe mi hayat bunlar hiç ağlamıyor mu ben babamı ablamı kaybettim hayattan soğudum bunlar hiç hasta olmuyor nu hep mükemmel pozlar hep kocayla kahve sunumları bu pembik gelinler bizi kandırıyor ya da bizim hayatımız onlar kadar mükemmel değil
Patiklerini giyipte çekiliş yapmaya unutma ama bak çok küserimakşam kurabiye yapayımda kocişkomla foto paylaşayım
yada hazır alayım ne uğraşcm üstüne purda şekeri dökerim ben yapmışım gibi gösteririm
sen benim patiklerimi kıskanıyosn dimi itiraf etPatiklerini giyipte çekiliş yapmaya unutma ama bak çok küserim
Onceden oyleydim valla simdi herseyi kisa yoldan az bulasik cabuk is :)Tontriko sen de benim kv gibiymişsin biber dolmasına 4-5 kap kirletiyor yıkamak için leğen, çöp için leğen, süzmek için süzgeç, iç harç için ayrı bi kap son olarak tencere
Cok uzaga degil...buraya bile bakman yeterli...kimse burda yazdiği kadar mukemmel ve ozguvenli degil inan :)
Bende ole yapiodum bi ara.. o sekilde ben seviyorum ama cocuklar sevmiyo : (Ben makarnayi pilav gibi yapiyorum sosu mosu hepsi bi tencere kisik ateste kim ugrasacak suzgecti tavaydi cartti curttu
Hepsi gostermelik, amaclari takipci kazanip kolay yoldan para kazanmak.. Benim satis sayfam var reklam vermek istiyorum irtibata geciyorum o pembis dediginiz gelinler 600-700 tl istiyorlar bir fotograf paylasmak icin. Sayfada sevgi pitircigi gibi yazdiklarina bakmayin aslinda gayet çirkef olabiliyorlar..
Ben kendim sahit oldum arkadasim kendisine kocasina giyecek birseyler aldi yanimda. Aksam bir baktim fotograf atmis kociş bugun surpriz yapti diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?