çok pimpirikliyim kızlar ablalar bı bakar mısınız?

cami çıkışı lokma dağıtmaktaki amaç ne
aç karın mı doyuruyon
muhtaca yardım mı ediyosun

hayır
yav biraz mantıklı şeyler düşünün kardeşim
git durumu kötü olan bi çocuğun okul ihtiyacını karşıla dışardaki aç hayvanlara yemek koy

hayır anlayışın bu mu yani namaz çıkışı insanlara tatlı sunmak mı
boşver marketten jelibon al onu dağıt

çok komik ya ve trajikomik yani

hayatınızda hiç mi iyilik yapmadınız bu kadar naçar olunmaz
sanırım sızın hıcbıseye tahammulunuz kalmamıs . buu nasıl bır mesaj tarzıdır nasıl bı fıkır sunmaktır anlamadım ıyı nıyetten nasıl bole bı sonuca varılır esas trajıkomık olan mesele bu olmalı bence. neyın ofkesı bu acaba?? fıkır ıstedık dıye ustumde soz sahıbı falan mı oldugunuzu dusundunuz?yada karsında cocuk cahıl bırsımı?? nacar kelımesının anlamını bılmıosun sanırım sebep sonuc aynı kelıme kalabalaıgı yapıosunuz. hıc yorum yapmasanız daha makbule gecermıs. :KK12::63:

cami çıkışı lokma dağıtmaktaki amaç ne
aç karın mı doyuruyon
muhtaca yardım mı ediyosun

hayır
yav biraz mantıklı şeyler düşünün kardeşim
git durumu kötü olan bi çocuğun okul ihtiyacını karşıla dışardaki aç hayvanlara yemek koy

hayır anlayışın bu mu yani namaz çıkışı insanlara tatlı sunmak mı
boşver marketten jelibon al onu dağıt

çok komik ya ve trajikomik yani

hayatınızda hiç mi iyilik yapmadınız bu kadar naçar olunmaz
ve ayrıca yapılan her hayır da ıllakı bı sbep arıyorsanız hıc yapmayın daha ıyı .. nıyet onemlı nıyet. o zmannn butun lokma dokturen vatandaslar nacar ?komık ve sacma davranıyor..Allah kabul etsın cumlesının anlamı bısey ıfade edıyor olmalı dımı bayan asabı.

Lokma dagitmak da sevaptir tabi ama lokma tatlı bişey karın doyurmaz ikram gibi olur. Yardımı illa ki dinine bağlı insanlara yapmanız gerekmez.
Yok mu mahallenizde durumu kötü olan biri ona yardım edin.
Daha yazardım da ben konu dini yerlere kayar diye yazmıyorum.

Lokma dagitmak da sevaptir tabi ama lokma tatlı bişey karın doyurmaz ikram gibi olur. Yardımı illa ki dinine bağlı insanlara yapmanız gerekmez.
Yok mu mahallenizde durumu kötü olan biri ona yardım edin.
Daha yazardım da ben konu dini yerlere kayar diye yazmıyorum.
Aynen . Mahallede pek insan tanımıyorum ama zaten yoktur da mahalle değil gibi yani. Ama araştırdım hastanede buldum ihtiyaç sahibi

Kazen Kazen rica ediyorum konumu kapatabilir misiniz ? Olduğumun dışında farklı yönlere gitmeye başladı konu hiç hoşuma gitmiyor bu durum.. fikir almak isterken başka yönlere kaymaya başladı konu.. tesekkurler

Yalnız hayatın doğal süreci olarak anne baba ya eşe hatta sana bile bir gün bişey olacak bunu kabullenebiliyosun değil mi?

Endişe etmen normal hepimizde oluyordur. Aklımdan geçiyor benim
Çünkü babamın yaşı 70 i geçti
Annem çaresiz bi hastalıkla savaşıyor
Anneannem den başka büyüğümüz kalmadı ailede. Anneannem de 80 yaşında.
Eşim başka şehre gidiyor yollarda kaza bela olur diye korku var içimde

Ama bunlar anlık aklımdan geçiyor. Sürekli felaketleri düşünüp yaşayamayız değil mi?

Umarım sevdiklerinizle uzun yıllar sağlıklı yaşarsınız ;)
Cami yerine öğrencilere bişey yapın sokakta yaşayan hayvanlara da ;)

Yalnız hayatın doğal süreci olarak anne baba ya eşe hatta sana bile bir gün bişey olacak bunu kabullenebiliyosun değil mi?

Endişe etmen normal hepimizde oluyordur. Aklımdan geçiyor benim
Çünkü babamın yaşı 70 i geçti
Annem çaresiz bi hastalıkla savaşıyor
Anneannem den başka büyüğümüz kalmadı ailede. Anneannem de 80 yaşında.
Eşim başka şehre gidiyor yollarda kaza bela olur diye korku var içimde

Ama bunlar anlık aklımdan geçiyor. Sürekli felaketleri düşünüp yaşayamayız değil mi?

Umarım sevdiklerinizle uzun yıllar sağlıklı yaşarsınız :KK66:
Cami yerine öğrencilere bişey yapın sokakta yaşayan hayvanlara da :KK66:
CANIM içten mesajın için teşekkür ederim amin inşallah. Allahım annene sifa versin aileni eşini eksik etmesin başından inşallah. Yermeden fikrini paylaştığın için ayrıca teşekkür ederimm.

Sadaka ve hayır kazayı belayı defeder tabi ki önemli. Verdiğimiz 1 lira bile gani gani geri dönüyor.
Ama lokma döktürmekten daha hayırlı şeyler yapsan. Zor durumdaki insanların evine erzak ve kömür götürmek gibi mesela.

Paranın nereye harcandığı belli olmaz dersen böyle bir şey yap bence.

Back
X