zaten bana dedi sen çok temiz bir kızsın ben artık evlenmek istiyordum o zamn evet desen herşey farklı olabilirdi benim için kimse vazgeçilmez değildir ama dedi...şu an sanki o kusursuzdu ben onu kaçırmışım gibi hissediyorum
mesajda değil biz buluştuk onla o zaman söyledi bide..biraz içimi rahatlattın canım ama olayın içindeyken çok sağlıklı gözlem yapamıyorum
evet onun içinde çok kötü bi durum ...ben sana destek olmak için geldim üzülmeni istemiyorum dedi üzülmek yok söz ver bana dedi ...off bilmiyorum ya nasıl unuturum...
inşallah cannım ..ben kolay kolay kimseden hoşlanmam ilk defa böyle oldu ve elimden geleni yapmazsam kendime haksızlık olur diye düşündüm...çevremdekile r sen alışmışsın peşinden koşmasına onların biri seni unutup başkasına gidince kabullenemedin diyor ama bence ben aşık oldum yaa yoksa aylar sonra aramazdım aradığımda bilmiyordumki sevgilii olduğunu derdini kimse anlamıyor...
sonne
"-Hani bazen insan birini yanında tutmayı bilmez, ama onun yokluğunu da istemez.
-Kaybetmeyi göze alamaz,
ama kazanmak için mücadele etmez.
-Bağlanmaya cesaret edemez,
ama ondan tamamen kopmayı da beceremez.
-Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir..
Hani çok sonra zaman geçer de kaybeder ya,
İşte o zaman dökülür dudaklardan, itiraf edercesine:
-Ne gözümü alabildim, ne göze alabildim..
böyle durumlarda var hayatta bazen o an çıkmayan iki kelime içini kemirir durur...
papatya canım sağol artık önüme bakmalıyım dönmesini umarsam hiç kurtulamıcam galiba
canım bak kendimden biliyorum bak bunların hepsini yasadım 4 yıl gecti ve rabbım dondurdu dolastırdı ilk etkilendigim ilk hoslandıgım adamla suan nısnalanma yolundayız bunu umut olarak algılama rabbımın hayır ettıgı vardır de gec suan evdesın o yuzden daha cok psıkolojın buna yatkın oluyor sıkma canını canım
ne güzel canım hayırlısı neyse o buluyor gerçekten buna inanmak istiyorum..belki o gün ağzımdan çıkamayan tamam kelimesi ilerde iyiki dememe vesile olacak bunu zamn gösterecek çok zor ama onun da dediği gibi unutmak zorundayım....gelirse hiç beklemezken aniden gelsin...ulaşamadıkça çok değerli oluyor belkide ...aşk işte tarifini yapmaya çalıştıkça başka bişey çıkıyor ..senin adına çok sevindim inş.benimde öyle güzel günlerim olur.
canım benım yasadıklarımı yasamazsın inş ben cok zor gunler gecirdim ama sevdigime bı sekilde rabbım donderdı cevirdi egdı bugdu onu verdi yıne onun hıkmetınden sual olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?