çok pişmanım ve çaresiz hissediyorum

gizsiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2018
3.562
7.099
78
Herkese Merhaba öncelikle,
Yeni üye oldum ve sırf içimdeki konuyu atmak ve Allah rızası için ufakta olsa bana fikir vermeniz için geldim.
Aylardır düşünüp içinden çıkamadığım bir konu var.Yazması bile zor nasıl yaptım bi fikrim yok. Ama içimden atmak için açık açık yazıcam..
Evli biriyim,çocuğum yok..İlk sene eşimden ailesinin dediğini yapmadığım için şiddet gördüm.Her seferinde dayak yediğim gün bile yemeğimi yaptım eşimi bekledim.Ve Ben o duygu boşluğu ve sığınma iç güdüsüyle eşimi aldattım.Duygusal ve cinsel olarak..Eşim bunu öğrendi. Ama cinsel tarafından emin olamadığı için affetti..çok büyük kavga ettik. dövdü ve de haklıydı. çooook pişmanım. Rabbim huzurunda da defalarca tövbe etttim,hala ediyorum.. üzerinden zaman geçti Eşimle şuan aram iyi dövme yada herhangi bir şiddet kalmadı çok şükür.el üstünde tutuyorum ne isterse nasıl derse öyle yapıyorum.üzülmemesi için elimden geleni yapıyorum.Ama Doğal olarak eşim bana güvenmiyor.Üzerinden zaman geçmesine rağmen bi yere gidince görüntülü arıyor. Hiç tepki vermiyorum hemen açıyorum güler yüzle. ççokk çook pişmanımm.. Şuanda bi evladım olsun istiyorum eşim de istiyor ama bana güvenmediğinden yapamıycağını söyledi. Zaman lazım dedi.Evleneli 5 sene olacak. Bana bi akıl verin. beklemelimiyim. yoksa istiyorum diye konuşmalımıyım..

Ne olur çok sert yorumlar yapmayın zaten benım vicdanım bana yetiyor. ve ben sürekli af diliyorum rabbimden..Ve Tekrarı olmayan bir hata olarak kalacaktır.

Herkese sevgiler..Yorumlar için şimdiden teşekkürler..

Bu olayın erkeğide kadınıda farketmıyor .
Ya tamamen siliceksin aklından yaşananları ya da hayatından çıkarcaksın .
Hayatın boyunca böyle gitcek evlilğin en ufak bir yanlış anlaşılmada hayatın kararcak belkide .
Bence bu evliliğe bir çocuk karıştırma ..

Eşin şiddete eğilimli, sen aldatmaya bence de kesinlikle çocuk yapmayın.

Bir de bir halt yeyipte duygusal boşluk, seytana uyma vb. cümleler kurmayın.
Bir sürü çıkış yolu varken bunu seçmek tercihtir.. biz de çok sorunlar yaşıyoruz hayatlarımızda diplere vuruyoruz yeri geliyor.. bu bi bahane degil.
Yaptım bir hata de geç daha samimi olur.

Ayrıca bugün dayak yemedin diye aranızın güzel olduğunu söylüyorsun ama tekrarlamayacağına garantin var mı?
Ne yaparsan yap, hiç bir gerekçe onun seni dövmesini hakli çıkarmaz!
Bir de böyle bir adamdan çocuk istiyorsunuz..
Sırf annelik duygularınızı tatmin etmek için bence günahsız bir cana kıymayın

Şu an dövmüyor olması geçmişte gösterdiği şiddetin üzerini kapatmaz. Bir çocuğunuz olursa şiddet potansiyeli yüksek bir babası olacak.
Ayrılıp kendinize temiz bir sayfa açarsanız hem kendinize saygınız olur hemde vicdanınızla belki barışabilirsiniz. Hiçbir temeli olmayan bir evliliğe çocuk eklemeyi düşünmeyin.
Bir taburenin bile ayakta durması için gereken ayak sayısı minimum üçtür. Sizde bu ayaklardan biri bile yok bir de üzerine daha fazla ağırlık koymak istiyorsunuz.

Eşin seni dövüyor, sen eşini aldatıyorsun. Bir de çocuk mu istiyorsun? Ne kolay masumların vebali altına girebiliyorsunuz böyle? Bu evliliğe çocuk mu olur? Herkes çocuk yapmamalı. Sizin ailecek o çocuğa sıcak bir yuva verebilecek durumunuz yok şu an.

Aldatan insana bahane bulamayacağım ama şiddetin de bahanesi olamaz. Ne demek eşim dövdü, haklıydı filan. Adam zaten ilk günden psikopatmış. Aldatacağınıza g.tüne tekmeyi koysaydınız ya. Kim kimi affediyor ayrıca? Aldatmanızı affetmiş filan değil, affetmek unutmayı, geride bırakmayı da gerektirir. Peki siz yediğiniz dayakları nasıl affettiniz? Şuan eşinize kul köle olmayı, ilişkimiz yoluna girdi, eşim düzeldi olarak görüyorsunuz. Biraz kendi isteklerinizde diretin bakalım, o dayaklar geri geliyor mu gelmiyor mu? Size saygısı var mı? Hiç sanmıyorum.

Yani ilişkiniz o kadar sağlıksız bir durumdaki, bunu sizi yermek için söylemiyorum ama durumun farkında değilsiniz sanırım. Asla ama asla çocuk filan yapmayın. Birlikte tedavi mi olacaksınız yoksa ayrılacak mısınız sizin bileceğiniz iş ama ben bu ikisinden başka çare göremiyorum.

Ödeşme gibi bi şey olamaz böyle konularda. Siz şiddet gördüğünüz için aldatmış, aldattığınız için şiddet görmüş, sonrasında pişman olup adamın kölesi olmuşsunuz.

İkinizin karakterinde de boşluklar var. Önce bi bunları aşın, boşuna yok bu psikologlar. Ve sonra ya boşanın yada çocuk yapmayın. Bu evlilikte sağlıklı bi ilişki yok, olan çocuğa olur. Siz düzelsenizde ilişkinizdeki hasar asla tamir olmaz bence.

Duygu boşluğu falan yazarak yaptığınız hatayı hafifleştirmeye çalışmayın lütfen, her duygusal boşluğa düşen eşini aldatsa evlilikler ne hale gelir...
Birinizin aldatmaya meyli var digerinizin şiddete ve bu evliliğe cocuk istiyorsunuz... Olan o masumlara oluyor..

Bu evlilikten cocuk yapmayin. Dayak var, aldatma var, guvensizlik var. Hamile halinizle cocuk benden degil diye yine dovebilir. Bence ayrilin, cocugu cok istuyorsaniz baskasiyla evlenin. Bu evlilik fazla yurumez, mutlu bir aile olamazsiniz.

ailesinin dediklerini yapmadı diye eşini döven adamı yürek mi yedin de aldattın anlamıyorum. bazen düşünüyorum da insanlar bazen kendi hayatlarını kendileri mahvediyor. haklıymışsın en başta şiddet gördüğünde şimdi kocanın attığı dayaklar silinmiş tek suçlu sensin artık.
boşanmak bu hayatı yaşamaktan daha zor olmamalı.

Sidet gormussen ayrilmaliydin.. ama haketmis bence.. ben olsam siddet vatsa aldatmazdim ayrilirdim.. ama siddet uygulayan adama da uzulmezdim..

Çocuk falan yapma sen kocan sana dayak atıyor, bu bır erkegın aldatmadan önce yapabılecegı en ıgrenc şey , sende adamı aldatmışsın ayrıldıktan sonra kendıne yenı sevgılı fuckbody hatta eş secebılırdın senınde namusun kıtmış bırde çocuk dıyıp akıl istıyorsun garıp geldı bana ılerde adam senı aldatsa ne yapacaksın hıcbısey söylemeye hakkın yok bence yazık

Eşin sana dayak atıyor evi terketmek şiddete çözüm bulmak yerine gidip başka bir adama sığınıyorsun duygusal anlamda da yetmiyor adamla beraber oluyorsun.sen de eşin kadar suçlusun.hani davalarda EVLILIK BIRLIGI TEMELDEN SARSILMIŞ diyorlar ya sizinkisi aynen öyle olmuş sen çocuk yapmaktan bahsediyorsun.eşin bu aldatmanin tek bir boyutunu biliyor diğer boyutunu bilse ne yapar sence yada sen onun yerinde olsan ne yapardın?bana kalirsa evliliginizin bitmesi gerekiyor karşılıklı sevgi eksikliğinizin olduğunu düşünüyorum.evliliginiz devam edecekse bile çocuk işini erteleyin .evliliginde sorun yaşayan çok kadin var şiddet görmedim ama bende çok zor zamanlar geçirdim ama başka biri aklimdan bile geçmedi.

Aldatmanın benim için erkek ya da kadın ayrımı yok . Hemcinsim olduğun için kınamıyorum . Allah şaşırtmasın diyorum sadece .
Ama şu var . Tamam sen pişmansın . Tövbe ettin . Üzgünsün ve eşinin her dediğini yapıyorsun .
Peki eşin sana gösterdiği şiddet konusunda tövbe etti mi ?Af diledi mi? Ne yaptı da affettin .
O anda boşanma davası açmak en mantıklısıymış , ama ben eşini deöven bir kadın , kocasını aldattığı için üzülemeyeceğim .
İyi yapmışsın da demiyorum keşke olmasaymış .Ama olmuş bitmiş .İster affetsin çocuk yapsın , ister yapmasın boşasın . Konuyu kapatsın .
yaptıklarına saysın.....

Eşinin ailesinin isteklerini yerine getirmediğiniz için dayak yemişsiniz bu şiddetin bahanesi olabilir mi olamaz aldatma konusunda adam haklı ama buda şiddete gerekçe gösterilemez çünkü aldatıldığını düşünuyorsan boşanırsın olur biter şu bir gercek adam şiddet meyilli siz güven konusunda sabıkalı insanlık hali yolda bi kaza olsa sarsinız bitse size ulaşamasa sizce ne olur hop yine dayak ve bu evliliğe cocuk ne kadar saglıklı olur siz karar verin

böyle konuları görünce hani marjinal bizdik diyesim geliyor.
ailesinin istediğini yapmadığı için döven kocanın kendisini duygusal ve fiziksel olarak (fizikseli bilip bilmemesinin önemi de yok) aldatan karısını affetmesi kısmı da ayrıca ilginç geldi.
neyse daha fazla yorum yapmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…