çok pişmanım ve çaresiz hissediyorum

Evet sadece güven problemi var.Yoksa aşırı derece çocuk sever ve istiyor. En son karşıma alıp aşamıyorsan boşanabiliriz saygı duyarım dedim. boşanmak istemiyor. çocuk içinde 1 sene daha zaman lazım dedi. Kendi kafasında zaman belirlemiş sanırım. beni gözlemleyecek diye düşünüyorum. uzun yıllarda oldu evliyiz korkuyorum sonrasında çocuk isteriz de bu sefer olmaz ,sağlık problemi çıkar diye. üstüne gitmiyorum şuan yinede.

Bu evliligi devam ettirmemeniz ikiniz içinde en dogrusu olur çunku bir dayanaği yok malesef ki.
Ama illa savaşacagim evliligim için diyorsaniz oncelikle kendinizi affetmekle başlayin. Zaten tövbe etmissiniz ve çok pismansiniz. Bu olayi hiç yasanmamis gibi tamamen unutun. Yoksa yolunuza devam edemezsiniz. Bu hatanizdan dolayi esinizi surekli hoş tutuyorsunuz sanirim onunda bu durum hosuna gidiyor bitmesini istemiyor. Evliliginizi boyle geyşa modunda surekli elinde bir havluyla esinizin emrine amadeymis gibi degil karsilikli iki kisinin birlikteligiymis gibi bir evlilige dönüştürün. Eger esiniz buna riza gosteriyorsa o da sizinle evliligine devam etmek istedigini gercekler uzerinden test edin.
Eger isler yoluna girerse birbirinize tekrar saygi duydugunuzu hissederseniz o zaman evliliginize devam eder ve cocuk düşünürsünüz.
Allah yardim etsin

Bence ayrılmalısınız. Siz yediğiniz dayakları, o sizin aldatmanızı unutmayacak.

Ya ileride bir şekilde bu aldatmanın duygusal hislerle sınırlı kalmadığını öğrenirse? Bir de size güvenmeyen adam, size sadık kalır mı? Evliliğinizin en temel taşı yok artık. Bu acabalarla yaşanmaz. İkiniz de yeni sayfalar açın.

Her açıdan bakarak cevapladığınız için teşekkür ederim. Eşimin tabiki her istedğini yapıyorum ama aynı zamanda bana ter gelen durumlarada evet demiyorum. Oda terslemiyor, tamam öyle olsun diyip yolunda götürmeye çalışıyor. o böyle yapınca ben anlayışla devam ettiriyorum.Tekrar teşekkürler

Şiddet gösterecek karakterde birinin affına nasıl ikna oldunuz ben onu anlayamadım.Deseniz ki halim selim bir insandır, büyüklük gösterip affetti, anlarım.Kaybedilen güven geri gelmez öyle kolay kolay...
Malesef evli kaldığınız sürece bu hatanın gölgesi üzerinizde olacak.

Canım merhaba bence al karşına konuş ve çocuk istediğini söyle eski konuları açıp durma sürekli ateşleme yapmayın kendi aranızda. Sadece isteğini güzel bir dille anlat.

Şiddet de ihanet de berbat.. Allah korusun.. Kınamıyorum ama yapıcı bi öneri de sunamıyorum, çünkü eşin bunu ömür boyu kapatmayacak muhtemelen.. Bir de şu dikkatimi çekti, eşin bu olayı sürekli gündemde tutuyor, sen de 'suçluyum, adam haklı' kafasında olduğundan onu el üstünde tutuyorsun, aslında cezan sürekli güncel.. Peki ya onun attığı dayaklar? Onlar kapandı, unutuldu, gitti mi? Herhangi bi bedel ödememiş bununla ilgili, gönül almak için çabalaması da gerekmemiş, otomatik olarak üste çıkmış, bu nasil kafa nasil mantık nasil insanlık?

Himm. Bu soylediklerinizden ikinizinde geçinmeye niyeti var gibi gözukuyor ve çabaliyorsunuz.
Sanirim esinizde payina dusen dersi almis. Yani size siddet uyguladigi ve baska durumlara naruz kalmana sebep oldugu icin o da kendince pisman ve kendini sucluyor sanirim. O zaman esinizin istedigi zamani ona verin. Cok ustune gitmeden. Ama lutfen sizde gercekten herseyi unutun hic yasanmadi farzedin. Insallah hersey yolunda gider.

haklısınız acele etmemem gerekiyor,inşallah..çok teşekkür ediyorumm

Ne güzel ödüllendirmişsin adamı her dayak yediğinde yemek yapıp hizmette sınır tanımayarak.
Bence hiiic üzülme bile kocan olacak adama.
Çünkü muhtemelen o da seni aldatmistir. Neden dersen çünkü sana zerre saygı duymuyor ve başkalarının sözüyle sana işkence edebiliyor. Demek ki seni sevmiyor da.
Bu tıynette bir adam neden kadını aldatmasin ki? Evliliğe saygısı olsa zaten bunca yaşananlar yaşanmazdi.
Sadece sen şu an bilmiyorsun onun geçmişini.
Ayrıca yarın bir gün seni ayan beyan aldattığı ortaya çıksa bile zaten sinmiş olan sizi suçlayacak. Tek kelime bile laf edemeyeceksiniz...
Bence bu evliliğe çocuk düşünme bile.
Gençsin daha, vur bi tarafına tekmeyi ayrıl.
Çocuğuna baba yapacak erkek mi yok kocaman ülkede? Tertemiz bir sayfa açabilirsin...

Tasvip etmesem de Nasil ki kocasi aldattiktan sonra affeden kadinlar varsa kadın aldattiktan sonra da affedilebilir. Ama sizin eşiniz sizi tam olarak affetmemiş sadece sizden vazgeçmemiş bu şartlar altında çocuk pek uygun olmaz. Tamamen geçmişin izleri silinmesi gerekir. Uzerine sunger cekemezseniz ikiniz de mutlu olamazsiniz. Birakin kendi kafasinda oturtsun bir şeyleri, eğer gercektge affedebilirse o da isteyecektir. Düzelmezse de bir seyler boşanın, güvensiz evlilik olmaz.

Cocuk herseyi toparlar hersey unutulur iki tarafta muhtesem iyi insanlar olur falan mi saniyorsunuz.
Hayir hic 1 ise yaramaz.
Cocuk evliligi kurtarmaz aralari duzeltmez.arada sıkısıp kalir yavru.
Yapmayin cocuk.

Öncelikle şunu söyleyeyim eşinizi aldatmışsınız ve şiddet uygulamış ve en acisi da siz bunu yapmasını normal görüp hak veriyorsunuz.once bu düşünceyi kafanızdan atın kendinize biraz sayginizolsun ne yaparsanız yapın kimsenin sizi dövmeye hakkı yok.evet yanlış yapmışsınız artık olan olmuş yapmak istediğiniz şeyi konuşun vereceği cevap ona kalmış çekinecek bir durum yok eşiniz sonuçta şiddet i en baştan kabul ettiğiniz için bu durumlara maruz kalıyorsunuz yapmayın.

Eşin tam olarak ne yakaladı mesajlasma falan mı ? Hiç üstüne düşüp araştırmadı mı ne oldu ne bitti diye sorup sorusturmadı mı ? Adamı bulmaya konusmaya çalışmadı mı ? Bunları yapmadıysa çok ilginc.

Telefonda konuşurken yakaladı.Adamı aradı ve yanına gitti büyük kavga çıktı tabi ki.Adamda daha da içinden çıkılmaz bi hal almasın diye eşime arkadaşça dertleşme oldu ,bidaha arama sorma olmayacak demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…