- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
+1kadın yada erkek farketmiyor.bilmiyorum aldatılırsam midem kaldırmaz benim.bitiririm.Allaha büyük konuşmak istemiyorum.eşinizde iyi mide varmış
kaç erkek tekrar tekrar aldattığı halde affediliyor
pişmanlığın büyük bu olayı artık aş
hakkında kısmından birçok bilgin ortada kafadan atmadıysan onları gizle yoksa yaşadığn il küçük bir gören olur
yağtığın hatayı unut yoluna devam et
sürekli hatırlama yada hatırlatacak birşey yapma
bir şekilde affediyse aşacaktır bu günleri
birde erkek de çocuk hakkında problem olmadığından emin misiniz?
Bu evliligi devam ettirmemeniz ikiniz içinde en dogrusu olur çunku bir dayanaği yok malesef ki.
Ama illa savaşacagim evliligim için diyorsaniz oncelikle kendinizi affetmekle başlayin. Zaten tövbe etmissiniz ve çok pismansiniz. Bu olayi hiç yasanmamis gibi tamamen unutun. Yoksa yolunuza devam edemezsiniz. Bu hatanizdan dolayi esinizi surekli hoş tutuyorsunuz sanirim onunda bu durum hosuna gidiyor bitmesini istemiyor. Evliliginizi boyle geyşa modunda surekli elinde bir havluyla esinizin emrine amadeymis gibi degil karsilikli iki kisinin birlikteligiymis gibi bir evlilige dönüştürün. Eger esiniz buna riza gosteriyorsa o da sizinle evliligine devam etmek istedigini gercekler uzerinden test edin.
Eger isler yoluna girerse birbirinize tekrar saygi duydugunuzu hissederseniz o zaman evliliginize devam eder ve cocuk düşünürsünüz.
Allah yardim etsin
Her açıdan bakarak cevapladığınız için teşekkür ederim. Eşimin tabiki her istedğini yapıyorum ama aynı zamanda bana ter gelen durumlarada evet demiyorum. Oda terslemiyor, tamam öyle olsun diyip yolunda götürmeye çalışıyor. o böyle yapınca ben anlayışla devam ettiriyorum.Tekrar teşekkürler
Himm. Bu soylediklerinizden ikinizinde geçinmeye niyeti var gibi gözukuyor ve çabaliyorsunuz.
Sanirim esinizde payina dusen dersi almis. Yani size siddet uyguladigi ve baska durumlara naruz kalmana sebep oldugu icin o da kendince pisman ve kendini sucluyor sanirim. O zaman esinizin istedigi zamani ona verin. Cok ustune gitmeden. Ama lutfen sizde gercekten herseyi unutun hic yasanmadi farzedin. Insallah hersey yolunda gider.
Öncelikle şunu söyleyeyim eşinizi aldatmışsınız ve şiddet uygulamış ve en acisi da siz bunu yapmasını normal görüp hak veriyorsunuz.once bu düşünceyi kafanızdan atın kendinize biraz sayginizolsun ne yaparsanız yapın kimsenin sizi dövmeye hakkı yok.evet yanlış yapmışsınız artık olan olmuş yapmak istediğiniz şeyi konuşun vereceği cevap ona kalmış çekinecek bir durum yok eşiniz sonuçta şiddet i en baştan kabul ettiğiniz için bu durumlara maruz kalıyorsunuz yapmayın.Herkese Merhaba öncelikle,
Yeni üye oldum ve sırf içimdeki konuyu atmak ve Allah rızası için ufakta olsa bana fikir vermeniz için geldim.
Aylardır düşünüp içinden çıkamadığım bir konu var.Yazması bile zor nasıl yaptım bi fikrim yok. Ama içimden atmak için açık açık yazıcam..
Evli biriyim,çocuğum yok..İlk sene eşimden ailesinin dediğini yapmadığım için şiddet gördüm.Her seferinde dayak yediğim gün bile yemeğimi yaptım eşimi bekledim.Ve Ben o duygu boşluğu ve sığınma iç güdüsüyle eşimi aldattım.Duygusal ve cinsel olarak..Eşim bunu öğrendi. Ama cinsel tarafından emin olamadığı için affetti..çok büyük kavga ettik. dövdü ve de haklıydı. çooook pişmanım. Rabbim huzurunda da defalarca tövbe etttim,hala ediyorum.. üzerinden zaman geçti Eşimle şuan aram iyi dövme yada herhangi bir şiddet kalmadı çok şükür.el üstünde tutuyorum ne isterse nasıl derse öyle yapıyorum.üzülmemesi için elimden geleni yapıyorum.Ama Doğal olarak eşim bana güvenmiyor.Üzerinden zaman geçmesine rağmen bi yere gidince görüntülü arıyor. Hiç tepki vermiyorum hemen açıyorum güler yüzle. ççokk çook pişmanımm.. Şuanda bi evladım olsun istiyorum eşim de istiyor ama bana güvenmediğinden yapamıycağını söyledi. Zaman lazım dedi.Evleneli 5 sene olacak. Bana bi akıl verin. beklemelimiyim. yoksa istiyorum diye konuşmalımıyım..
Ne olur çok sert yorumlar yapmayın zaten benım vicdanım bana yetiyor. ve ben sürekli af diliyorum rabbimden..Ve Tekrarı olmayan bir hata olarak kalacaktır.
Herkese sevgiler..Yorumlar için şimdiden teşekkürler..
Eşin tam olarak ne yakaladı mesajlasma falan mı ? Hiç üstüne düşüp araştırmadı mı ne oldu ne bitti diye sorup sorusturmadı mı ? Adamı bulmaya konusmaya çalışmadı mı ? Bunları yapmadıysa çok ilginc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?