çok pişmanım ve çaresiz hissediyorum

Bu evlilikte bir gelecek göremiyorum, şiddet ,aldatma ,güvensizlik ne ararsan var sizin yerinizde olsam çocuk fln olmadan bir an önce ayrılırım

Bence boşanın bu evlilik artık yama tutmaz.
Hiç dövdü ama haklıydı falan yazmayın şiddetin gerekçesi olamaz kocanız bir hayvan
Hayvanca döven söven bir adamdan kaçıp sevgi öneren birine gitmeniz de gayet normal
Bu iş tutmaz artık dediğim gibi, bu adama güvenmeyin sakın yine döver

Sanki ortada bittiği halde sürdürülen, sürdürmek için iki tarafın da çaba gösterdiği bir evlilik var. Çocuk için hiç acele etmeyin. Çocuk mutlu evlilikleri pekiştirir. Mutsuz ve sorunlu olanları değil.

Eşime kafanda bağdaştıramıyorsan ,bir türlü içime sinmiyor diyorsan ayrılalım dedim.çok üzülsem de kabullenecektim.Ancak ayrılmak istemediğini söyledi.Ben de onun bu adımı karşısında doğal olarak ilişkim için çaba harcıyorum. Belki durumu telafi edemem ama enazından onarmaya çalışıyorum.içimdeki pişmanlığı anlatacak kelimem yok. Çocuk konusunu içimde rafa kaldırdım tamam.Herkese yorum için teşekkür ediyorum.

Şiddet uygulayan bir koca aldatildi diye uzulemeyecegim. Siz pismansiniz da eşiniz pişman mı size yaptiklarindan, o vicdan azabı duyuyor mu ? Hiç sanmıyorum. İyi yapmışsınız demiyorum. Sizinki de yanlış bir hareket, olmasa daha iyiydi. Ama size kizamadim adama da uzulemedim. Belki de ona olan sinirinizi böyle atmak istediniz. Burda aldatmak şöyledir böyledir diye konuşmak kolay, o şartlarda olmadan atıp tutmak da kolay. Siz tövbenizi edin, Allah'tan af dileyin ve bosanip yeni bir başlangıç yapmaya çalışın. Bir daha aldatmak gibi kotu olaylara girmeyin. Bos yere günaha girmeyin.Mutsuz oldugunuz yerden, siddet gordugunuz yerden uzaklasmak en guzeli. Bosanmak sizin icin daha sağlıklı olacak bence.

O zaman yeni bir sayfa açın ama tertemiz olsun şiddete hiçbir şekilde izin verme ve eşinin güvenini zzedeleyecek hareketler yapma .birbirinizi deneyin çocugu ondan sonra düsünün çocugu yaralanmiş ilişkinize yara bandı yapmaya çalışmayın.bi de zamaninda eşinizi aldattiğiniz adamla bağınız tamamen koptu mu?merak ettim

İnsanoğlu ne kadar bencil.Önce ilgi görmediğin için eşini aldat , anne olmak istediğin için çocuk yap , çocuğu hiç düşünme bu arada.Sen ve eşin gibi yetişkinlerin olduğu bir evde nasıl bir çocuk büyür hiç düşündün mü? Al birini vur ötekine durumundasınız eşinle sen.

Evet whatsap aramalardan heryerden engelli.Karşılaşmamak adına yollarımı bile değiştiriyorum.

Allah rızası için yazmışsınız,sirf o yüzden cvp yazma gereği duydum.cocuk için biraz daha zaman lazım bence, once eşinizin size güvenmesi değilde yaşadığı aldatılma durumunu sizi affettiği için sindirmesi lazım.zira esiniz size hicbir zaman yeniden guvenmeyecek malesef.sonra bebek yaparsiniz

Yolunu değiştirdiginize göre yakın çevrenizden biri lutfen bi daha ayni hataya düşmeyin sonuçları çok acı olabilir .bu durum sıkıntılı çok agır bedeller ödersiniz dikkat edin
Bence konu sahibinin boşanıp bu ortamdan tamamen uzaklaşması en güzeli ama kendi bilir tabiki.
Evet whatsap aramalardan heryerden engelli.Karşılaşmamak adına yollarımı bile değiştiriyorum.
O konuda dikkatli olun bir daha aynı hataya düşmeyin lütfen. Eşinizle alakalı en ufak sıkıntıda böyle bir şey yapmak yerine boşanin. Bence imkânınız varsa eşinizle başka bir yere tasinip yeni bir başlangıç yapın , boşanmak gibi bir niyetiniz yoksa eğer.

Adam sana aldattigin icin guvenmiyo ve cocuk yapmiyo peki sen ona guveniyo musun tekrar seni dovmeyecegine emin misin ? Peki yine dayak yedin yine gaza gelip aldatmayacagindan emin misin ? Esini hos tuttugun icin bu sekildeyse ya bi gun sen de onu hos tutmaktan sıkılırsan... cocuk icin oncelikle ikinizin de buyumesi lazim bence sonra olan o gunahsizlara oluyor.

boşanın.

Ne diyeyim baştan ofsayt yani
Dayak var ihanet var
Erkekler unutmaz bu konuları
Sürekli ısıtıp ısıtıp önüne koyar
Bence çocuk falan yapma
Yazık o çocuklara ya
Ayrılmalısın
Başka doğru yol göremedim

Olayın üstünden 4 yıl gecmiş
Basta affetmiş gibi görünmüş ama hala affedemiyor
Acık ve net al karsına konus hatalısın farkındasın farkında ama bu olay olalı cok olmus üstüne ne sular akmıs daha ne kadar süre lazım cocuk yapmak icin

kadın yada erkek farketmiyor.bilmiyorum aldatılırsam midem kaldırmaz benim.bitiririm.Allaha büyük konuşmak istemiyorum.eşinizde iyi mide varmış

kaç erkek tekrar tekrar aldattığı halde affediliyor
pişmanlığın büyük bu olayı artık aş
hakkında kısmından birçok bilgin ortada kafadan atmadıysan onları gizle yoksa yaşadığn il küçük bir gören olur

yağtığın hatayı unut yoluna devam et
sürekli hatırlama yada hatırlatacak birşey yapma
bir şekilde affediyse aşacaktır bu günleri
birde erkek de çocuk hakkında problem olmadığından emin misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…