çok pişmanım...

pişkin pişkin ilacı sormuş hemde bekar birde ailendi bilmem neydi diye ahkam kesiyor özele mesaj at diyor delirdim ya...yazınızıda ayakta alkışlıyorum ağzınıza sağlık

Bekara kadin bosamak kolay derler ya iste olmus o hesap.
Bir anne adayinin bebek özlemini yasayandan haric kimse bilmez.
Ve gün gelir birinin cocugunu gördüklerinde kokusunu derinden derinden cekerler.
Ahkam kesmek kolay,hamile kalmakta kolay onlara negöre.
Ne var 500 tl veririz aldirirz demekte kolay.
Onca kadin ugrasiyor sirf anne olabilmek icin,sirf kokularini iclerine cekebilmek icin.
Her dogmamis bebegin katili olacaksan,bunuda sadece cinsel zevlerin icin yapacaksan,zaten ya insan degilsin yada evladi olmayanlari görmüyorsun...
Bu yapilanlar Evladi olmayanlara büyük saygisizliktir..

Konu sahibine birsey dedigim yok cünkü istegi ilemi yoksa herhangi bir cinsel istismarami ugradi onu bilemiyorum.
Kimseyide kinamak istemiyorum...

alkisalkisalkis bizde anne olacağız üzülme canım :teselli:

Evli olmadığın için başka çaren yokmuş malesef...dünya ya getirsen bebek daha çok sıkıntı çekecekti belli bişey ..........keşke olmasaymış tabi ama hayat işte buda sana ders olsun birdahakine kucağına almak için hamile kal yazık sanada bebeğede...........

Allah affetsin demekten başka yolu yok ahirette o çocuğun hesabını verecek olan sensin çok yazıkk ya sonunu düşünmeden yapılan şeyler ve hatalar ve son pişmanlıklar ama olan olmuş mafoldumben

Böyle yapan gençlere çok üzülüyorum 5 dakikalık bir zevk yaşamak uğruna nelere katlanıyorlar .
Kızsam kızamıyorum sadece aklınızı başına toplayın demek düşüyor banada.
Bir anlık zevk için yapmayın bunu ne olur elinize ne geçiyor şimdi sadece üzüntü değilmi.
Yinede geçmiş olsun bir dahada tekrarlamayın lütfen .

keşke önlemini alsaydın şimdi o bebegin günahını kim yüklenecek bizler olması için neler yapmazdık neler feda etmezdik ama olmuyor sende kıymetini bilemedin Allah yardımcın olsun yarın evlendiginde de umarım bu kadar çabuk elde edersin bebişi

Pamuk şekeri geçmiş olsun canım..Demekki kısmetin böyleymiş..Üzülmemeye çalış..İnşallah ilerde iyi bir evlilik yaparsın ve sağlıklı güzel bebeklerin olur..Ayrıca kimse yargılamasın o Allah'a mahsus birşey..Neyin günah neyin sevap olucağını siz bilemezsiniz..Allah isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah..

kısmet işte bn iki senedir olsun die olüyorum biride olmasın die herkezin sınavı baska keske allah biz isteyenlere verse ama onunda bir bildigi vardırv elbet

Yazıkkkk..
Gençliğine ve o masum cana....
Kendi hesabını verirsin de ya onun hesabı?
Bir an için değer miydi?
Hiç mi düşünmez misiniz ya? Hayat o kadar kolay mı sizin gibi gençler için?

ahh ahhhhh olan o minik yavruya olduu..ne gunahi vardi zavallinin. kac haftalikti bilmiyorum ama kalbi pit pit atmaya baslamisti,elleri ayaklari .....allahim sen burda bebek icin yanip tutusanlarin gonullerini bos birakma...

çok üzüldüm ya yazık o bebegime
bukadar bebek isteyen bayan varken
bebeklerinin acısını yaşayan melek anneleri varken
bu konu buraya olmamışşş
hiç olmamışş

eger gönul rızasıyle oldusa neden evlenmedınız düsürmek yerıne evlenebılırdınız ama suda var bırlıkte oldugun adam bekarsa eger ?

bende 3 yıllık evliyim ve 5 aylık bi anneyim..
bi düşügümün ardından geçirdiğim bi kürtajım var..kürtaj çok zor değil ama kalbi durmuş oldugu halde delı gıbı aglayarak kalkttım ayıldıgım sedyeden..ama ne care..
ıkıncı hamılelıgımde ıste su resımdekı kuzu geldı dunyaya...
yanı aslında anneler daha ılımlı..bebegı olmayanlar yada onu kaybedenler hayata bıle kızgın bunuda anlıyorum,ama bu arkadasında ne durumda ne yasadıgını bılmıyoruz,,o yuzden cokta yuklenmemek lazım kı oda bunu ıstememıs..karsılıklı yasanmıs bı ılıskı bıle olsa eger erkek sonucunda bı bebek olacagını ve evlenmesı gerkecegını tahmın edemedıyse,yada bılerek yapıp buna yureklenerek omuzlanmadıysa bu erkegın sucu..
yanı kadınlar bırazda bunu erkekler yuzunden yasıyor...gecmıs olsun arkadasım ne olur dıkkat et bundan sonra..oylekı ertesı gun hapları var acıl durumlar ıcın burda bunu marıfet dıye soylemıyorum ama mademkı bıseyler yasıyorsunuz korunmak ıcın kurtaj dısında dusuk dısında cok daha akıllı ve henuz olusmadan gebelıgı engelleme sansınız var..lutfen degerlendırın bu soyledıklerımı ve aynı hatayı ıkıncı kez yapmayın...

bzim gibiler bebek yapmaya uğraşıyuor
siz anlık zevkleriniz için evlilik dışı ilikilere giiryorsıunuz
ayrıca onları öldürüp ayrı bir günaha giriyorsunuzz

Birçok senaryodan ikisini düşünüp cevap yazacağım sana durumunu bilmediğim için..Yaşamadan kimse kimsenin acısını bilemez..Yargılamak bize de düşmez...

Hangi durumda hamile kaldın bilemiyorum .Psikolojin normal olmayabilir hasta olabilirsin ,namussuzun biri tarafından kullanılmış olabilirsin...Bu durumdaysan eğer bu kısmı okumanı isteyeceğim.Allah yardımcın olsun..Ne yaşarsan yaşa yaşadığın olayda eğer senin elinde olmayan sebepler varsa daha fazla düşünmemeye çalış yıpratma kendini...Geriye değil önüne bak...Allaha sığın ...yaşadığın şey hiç de kolay değil...Sadece O'ndan yardım ve sabır dile....

Ama eğer sadece zevk için yaşandıyda bu iğrenç olay....ışte o zaman insanlığından şüphe et.Aynaya baktığında "Karşımdaki bir insan mı!" sorusunu sor kendine.Adam öldürenlere katil dendiğini unutma bir an bile ve senin de onlardan biri olduğunu...Hatta seni tebrik edeyim, ömrün boyunca içinden çıkmayacak bir acın var artık..Evlensen de çocukların olsa da ilerde bu yaşadığının seni bir gölge gibi takip edeceğini...Bebeğin olup ilerde ve onu kucağına alıp kendinden bile çok sevdiğinde ona da bir önceki bebeğine yaptığını düşün ona ilaç içirip öldürdüğünü...Ve her gün bunun ağırlığı altında biraz daha ezileceğini...ışte bunları asla unutma...Eğer içinde birazcık da olsa insanlık kırıntısı kalmışsa üzül,kahrol...Acını yaşa namusluca...

evlenmeden bir ilişki yaşıyorsun onda da korunmuyorsun gebe kalıp aldırıyorsun sonra da bebeğini kaybedip acı çeken annelerin olduğu bir foruma topik açıyorsun
elbette eleştirilmeyi göze almışsındır,
ama bence keşke açmasaydı bu topiği
acını içinde yaşasaydın bu kadar melek annesini de isyan ettirmeseydin daha iyi olmaz mıydı?

tamda düşündüğüm şey buydu, burada neden topik açıyor bu insanlar bende anlmış değilim istediğiniz yardımsa kimse size bir cinayet için yardım etmeyecek hele ki burada...bunu bilin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…