- Konu Sahibi _pamuq_sekeri_
-
pişkin pişkin ilacı sormuş hemde bekar birde ailendi bilmem neydi diye ahkam kesiyor özele mesaj at diyor delirdim ya...yazınızıda ayakta alkışlıyorum ağzınıza sağlık
Bekara kadin bosamak kolay derler ya iste olmus o hesap.
Bir anne adayinin bebek özlemini yasayandan haric kimse bilmez.
Ve gün gelir birinin cocugunu gördüklerinde kokusunu derinden derinden cekerler.
Ahkam kesmek kolay,hamile kalmakta kolay onlara negöre.
Ne var 500 tl veririz aldirirz demekte kolay.
Onca kadin ugrasiyor sirf anne olabilmek icin,sirf kokularini iclerine cekebilmek icin.
Her dogmamis bebegin katili olacaksan,bunuda sadece cinsel zevlerin icin yapacaksan,zaten ya insan degilsin yada evladi olmayanlari görmüyorsun...
Bu yapilanlar Evladi olmayanlara büyük saygisizliktir..
Konu sahibine birsey dedigim yok cünkü istegi ilemi yoksa herhangi bir cinsel istismarami ugradi onu bilemiyorum.
Kimseyide kinamak istemiyorum...
alkisalkisalkis bizde anne olacağız üzülme canım :teselli:
tamda düşündüğüm şey buydu, burada neden topik açıyor bu insanlar bende anlmış değilim istediğiniz yardımsa kimse size bir cinayet için yardım etmeyecek hele ki burada...bunu bilin!evlenmeden bir ilişki yaşıyorsun onda da korunmuyorsun gebe kalıp aldırıyorsun sonra da bebeğini kaybedip acı çeken annelerin olduğu bir foruma topik açıyorsun
elbette eleştirilmeyi göze almışsındır,
ama bence keşke açmasaydı bu topiği
acını içinde yaşasaydın bu kadar melek annesini de isyan ettirmeseydin daha iyi olmaz mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?