çok pişmanım...

sana diyecek bir şey bulamamıyorum afedersin ama ilişkiye girmeyi biliyorsunda önlemini almayıdamı bilmiyorsun
lherşeyi biliyorsunuz zaten birileride ailene nasıl söyleyeceksin demiş onu yapan insan ailesinede söylemeyi bilir ütfen yöneticiler bu konuyu kilitlesin LÜTFENNNN..

Allahım akıl fıkır versın boylelerıne ınanın okuyunca tuglerım tıken tıken oldu bıde marıfetmıs gıbı boyle yorumlar alacanı bıle bıle burda paylasıyor arkadaslar bılıyormusunuz onun bebegını Öldurdugu gun ben 4:kez bebegımı dusurdum 4senelık evlıyım 2senedır bır bebegımın olması ıcın ugrasıyorum ama dusuyor yanı bılemıyorum 4:bebegımı kurtaj etmek zorunda kaldılar ve doktor raporunda cımbız ıle kollarını pacaklarını cektıklerını ve rahmımı oyle temızledıklerını yazıyor ben bunu okudugum zaman bıle aglıyorum ya ama sen 5 dklık zevkın ıcın onu olduruyorsun yazık sana allah obur dunyada yardımcın olur ınsallah bu duayı bıle haketmıyosun ama neysee

keşke olmaaydı ama olucğın öününe geçilmiyor akack kan damrda durma.ama baştan korunsaydın bekarsın çünkü.hem kendine hem içindeki o cana yazık

arkadaşım lütfen dikkat edin bunlar dinimizde de aile hayatımızdada hoş şeyler değil masum bebişlere olan oluyor ya doğurup atıyolar çöp kutularına yada böyle öldürüyorlar allah affetsin bubi cinayet sizi kınıyorum önleminizi baştan alın doğuracaksan yap doğurmayacaksan korun bu kadar basit

kimse kimseyi anlayamaz eminol ömrün boyunca acısını yaşayacaksın ancak birde şunu düşün ona ne verebilecektin seni çok ama çok ii anlıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin olumsuz yorumlara takılıp daha kötü olma herkesin fikrine saygı duy geç ama unutma düşndükçe içine çökeceksin kafanı boşaltmaya çalış

bacım yaptıgın çok büyük bir yanlış 1.si evlenmeden ilişkiye girdiniz 2.si madem ilişkiye girdiniz neden korunmadınız 3.süde çok yazık olmuş bebege bu topikte okadar acılı anne varki bebegini kaybeden kaybetmek zorunda kalan bu topige yazarken hiçmi düşünmediniz vuslat ablacım size katılıyorum çok dogru yazmışsınız yaptıgın zinanın ve zina karşılıgında bir bebegin hayatına mal olmanın hesabını nasıl vereceksiniz rabbim size hidayet versin arkadaşım

Başlık açılalı çok olmuş ama yine de yazmak istedim çünkü yorumları okuyunca sinirlendim.

Siz hiç hata yapmadınız mı hayatınızda??? Hiç pişmanlıklar yaşamadınız mı?? Nerden biliyorsunuz belki bu kız hayatında ilk defa böyle bir hata yaptı ve şimdi bu hatalarını telafi etmenin yollarını arıyor.

Herkes başkalarına gelince namus bekçisi kesilir zaten bu ülkede, herkes mükemmeldir ve bir hata yapanı gördükleri zaman aman yok böyle ahlaksız aman böyle vicdansız demeye başlarsınız. Bunu yapan insanların büyük çoğunluğu da kendisine dönüp bakmaz bile!!!!!

Hepiniz ilerde bir çocuk sahibi olacaksınız. belki de kızınız olacak ve aynı durumu yaşayacak?? Bunun asla olmayacağını söyleyebilir misiniz??? Söyleyemezsiniz değil mi? Kimsayi kınamayın başınıza aynı durum geldiğinde ahlar vahlar edersiniz.....

Ben 5 haftalık hamileyim, yarın birgün belki birçok kişinin yaşadığı gibi düşük de yapabilirim bunu bilemem ama kaldırıp da kürtaj olan birine bu başlığı açmaya utanmıyor musun burda çocuk sahibi olmayı isteyen onca insan varken demem. Çünkü bu cehaletten başka birşey değildir. Ben çocuk sahibi olamıyorsam bunun nedeni kürtaj olanlar mı???? Elbette değil.

geçmişöolsun evli oladın için doğursaydın daha zor olurdu bundan sonra daha dikkatli olcanım çocukların günahı ne

insanları yerli yersiz yargılamanın ne kadar yanlış olduğunu çok güzel özetlemişsiniz
vereliniortak

bir hata yapmışsn ama burdaki hiç kimse büyük konuşmasın insan çaresz kalınca öle hatalar yababilior ki..

söylediklerin bir yerde doğru ama bu başlığın burada açılmış olması benim bile zoruma gitti.. Burda bebeklerini çok istedikleri halde kaybeden anneler üzüntülerini paaylasırken en azından buraya olmamış bu konu.. Ha bide bebeği ilaçla düşürme yöntemi sizcede iğrenç değilmi allah aşkına>?

bende sonuna kadar katılıyorum yalnış topik bura onun için bizler bebeğimizi kaybedenleriz kendi ellerimizle öldürenlerden değil...burası melek annelerinin topiği özlemle yanan,onların yokluğuyla yıkılan annelerin yazıştığı topik. böyle yazıların yeri yok...umarım aynı hatayı tekrar yapmazsın...

yanlıs ilişkiler +istenmeyen gebelıkler +kurtaj=VİCDAN azabı

anne olmayı cok ısteyıpte
olamayan bırı olarak sadece sunu yazabılırım
rabbım affetsın canım

yorumum yanlıs anlasılmasın
asla kımseyı kınamam
kımsenınde ıcını ne yasadıgını bılemeyız
herkes hata yapabılır
allh sasırtmasın sadece
rabbım sanda gusel bır yuva kurduktan sonra hayırlı bır evlat vermeyı tekrardan nasp etsın canm

kesinlikle katılıyorum size insan hata yapabilir zaten bunun bedelini ödüyor ve ödeyecektrde içinde ki yaraylalmaz:

yey01 , arkadaşımıza sonuna kadar katılıyorum.

Eski Türk Filmlerine Yaşamıyoruz .... Arkadaşın başına

istemediği bir durum gelmiş olabilir belki de erkek arkadaşı evlenmek istemedi çocuğu aldır dedi !! Ne

yapsın Özgür Anne mi olsun !! Yaptığı şey korkunç asla tasvip edilemez ama belki de başka şansı yoktu

Ama kendisi çok üzülmüş çok pişman olmuş burada dertleşmek istemiş içini dökmek istemiş..

O nun da neler hissettiğini biran olsun anlamaya çalışalım..

Arkadaşım sen Rabbimden çok af dile O na sığın belki de seni affeder ... Çünkü Sen bu Yaşadığını

Hayatın boyunca Unutmayacaksın.

Ve şiddetle kınayan bazı arkadaşlara da inanamıyorum İsyan edenlere inanamıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…