Birçok senaryodan ikisini düşünüp cevap yazacağım sana durumunu bilmediğim için..Yaşamadan kimse kimsenin acısını bilemez..Yargılamak bize de düşmez...
Hangi durumda hamile kaldın bilemiyorum .Psikolojin normal olmayabilir hasta olabilirsin ,namussuzun biri tarafından kullanılmış olabilirsin...Bu durumdaysan eğer bu kısmı okumanı isteyeceğim.Allah yardımcın olsun..Ne yaşarsan yaşa yaşadığın olayda eğer senin elinde olmayan sebepler varsa daha fazla düşünmemeye çalış yıpratma kendini...Geriye değil önüne bak...Allaha sığın ...yaşadığın şey hiç de kolay değil...Sadece O'ndan yardım ve sabır dile....
Ama eğer sadece zevk için yaşandıyda bu iğrenç olay....ışte o zaman insanlığından şüphe et.Aynaya baktığında "Karşımdaki bir insan mı!" sorusunu sor kendine.Adam öldürenlere katil dendiğini unutma bir an bile ve senin de onlardan biri olduğunu...Hatta seni tebrik edeyim, ömrün boyunca içinden çıkmayacak bir acın var artık..Evlensen de çocukların olsa da ilerde bu yaşadığının seni bir gölge gibi takip edeceğini...Bebeğin olup ilerde ve onu kucağına alıp kendinden bile çok sevdiğinde ona da bir önceki bebeğine yaptığını düşün ona ilaç içirip öldürdüğünü...Ve her gün bunun ağırlığı altında biraz daha ezileceğini...ışte bunları asla unutma...Eğer içinde birazcık da olsa insanlık kırıntısı kalmışsa üzül,kahrol...Acını yaşa namusluca...[/QUOT
Yazınıza bayıldım.Çok güçlü bir kaleme sahipsiniz.Tebriklerrrrr