çok pişmanım...

ne kadar enteresan yorumlar var böyle. düşene birde biz tekme atacaksak vay halimize.
elbette isteyipte bebek sahibi olamayanlar hassasiyetinizi anlıyorum. ama bu kadar gaddarsa içleriniz gerçekten nasıl bir ebeveyn olabilirsiniz bunu pek kestiremiyorum. biri kötü birşey yaşıyor ve üzgünlüğünü belirtiyor biz göremiyoruz bilemiyoruz ama belki o şu an ağlıyor mahvoluyor. sonuçta hepimiz ergenlik çağından kurtulduğumuzda kazandığımız annelik içgüdülerine sahipiz değil mi? siz ne kadar istiyorsanız anne olmak o da bunu o kadar istiyordu bence. acısını hafifletmek yerine kendinizle kıyaslayıp zor durumda olan birine yükleniyorsunuz inşallah sizlerde sağlıklı evlat sahipleri olursunuz. ben hepinizin iyiliğini isterim. herkes mutlu olsun. ama bu kadar da acımasız olunmaz! yapmayın..

Herkesin hayati ve acisi kendine, simd bazi insanlar cocuk sahibi olamiyor diye, baskalarida olmicak durumda cocuk mu dogurmasi gerekiyor???
Ne sacma bir düsünce???
Hic anliyamiyorum bazen bu sekil düsünenleri ???
Tammak kiz bi hatda yapmis hamile kalmis, ama onu yargilamak bize düsmez kimbilir ne durumdaydi belki korundu ama ona rgamen hamile kaldi, hersey ola bilir.
Evlilik disida oldugu icin düsürmesi en iyisidi, hem kendi hem dogacak cocuk icin.
Tabii bedenine yazik, kendine yazik simdi üzülüyor daha cok uzun zaman belki üzülecek, ama kimse olmicak bi durumda cocuk doguramaz sirf baskalarin cocugu olmadiginni düsünürekden.

çok çok üzüldüm gerçekten
hem senin için hem de o doğmayan bebek için
keşke böyle olmasaymış
kötü bi durum olsa gerek umarım çabuk atlatırsın
inşallah bi gün normal şartlarda hamile kalıp onu dünyaya getirirsin anneliği yaşarsın
ama lütfen bi daha aynı hatayı yapmayın önleminizi alın
hem sana yazık psikolojini düşünemiyorum bile
hem de o bebeciğe yazık...

kimsenin namusunu sorguladığımz falan yok. cahilde değil bu insan ne için yardım beklediklerini ben anlamıyorum, ne yapmaları gerektiklerini çok iyi biliyorlar ne gerek var buralarda topik açıp bunalıma sürklenmeye, önce hamileyim eywah yardım edin deyip, sonrada kendi hayatınıda tehlikeye atıp bu işi yapmış, yapacak bişiy yok şu saatten sonra. ne dememizi bekliyorlar daha. biz ah yazık diyince vicdanları rahatlayacakmı?
daha önceki topiiği okursan benim ne kadar anlayışlı bir dille yardımcı olmaya çalıştığımıı görürsün canım. kimseyi yargılamam istediği erkekle birlikte olur orası beni ilgilendirmez, ayıp değil sonuçta. gizli gizli yapıp namus abidesi insanlarda biliyorum, önemil olan oda değil. bundan sonra bunun üzerine konuşup tartışmak anlamsız saçmaaaaa... allah affetsin.

Son düzenleme:
birşeyler yaşıyosunuz neden önleminizi almıyosunuz sonradanda pişmanım diyosunuz hiçte inandırıcı değilsiniz.bir cana nasıl kıyılır ya.nasıl parça parça yaptırılır.o meleğin suçu neyde bunları yaşattınız.böyle insanlara acıyorum kendi zevkleri uğruna bir cana hatta canına kıyıyolar.çok yazık çok
inşallah ileride rabbim sizi evlatla imtihan ettirmez.

meslektaşım üzerine alma sana demedim ben bunu. zaten namusla alakalı tek bir şey yazmadım imada etedim ne benim ne bi başkasının haddine. bende herkes gibi bende yanlış buluyorum kimsenin de bu durumu yaşamasını istemem. ilk mesajımda anlatmak istediklerim farklıydı.

:) sevgili meslektaşım afedersin ben yanlış anladım ozaman, elbette kimse yaşamasın, yaşatmasın rabbim. ortada yanlış birşey varsa söylenmeli ama dimi. her günah çıkarana vah vah mı diyelim. kusuru hatası ne ise söylensinki bir daha tekrarlanmasın. sevgi ile kal. bol tasarımlı günler diliyorum :)

Son düzenleme:
çok üzüldüm ve malesef bu ruh halinizle uzun zaman kendinize gelemeyeceksiniz,pişmanlıklar,ağlama krizleri hatta Allah korusun ama intiharı bile düşünebilirsiniz o yüzden size tavsiyem mutlaka bir uzmandan yardım alın tek başınıza üstesinden geleceğiniz bir durum değil bu şu an hangi ruh halinde olduğunuzu anlayabilenlerdenim inşallah bu zor zamanları atlatıp ileride daha mantıklı kararlar vererek güzel bir yuva kurup evlat sahibi olursunuz,Allah yardımcınız olsun.....

yaaaaaaa sinir kırızlerindeyim bekara karı boşamak kolay lafını bi arkadaş söylemşiti ne doğru bekarlar resmem stt ett boş ver bidaha olur diyo bende nerden biliyosun diyorum ya onlar bekar olduğu için tecrübeli yada ben evli olduğum için 6 yıldr çocuk yapamıyorum bide ben bu kıza deil onu hamile bırakıp çare bulamayana sinir oluyorum hep kadınlarmı çare bulcak böle saf kızlara bunlar hakk bile bide yaa yapmanın yolunu bulan hiçmi araştrmamış bunun sonucunda çocuk olabilir die. hiçmi sağlık dersin görmedin yazıkkkkk çok yazık bölelerin hiççocuğu olmazsında alsınlar ders bizlerin olsun isteyenlerin şefkatle bekleyenlerin ben arkadaşın yerinde olsam o çocuğa bi tekme atardım çaresizce bıraktığı için iyi çocuk olsaymış öle hapla felan uğraştrmazmış dr giderlerdi .dha çok vicdan azabı çekersin bu arada bekarlar hala inatla düşük için ne kullandığını merak ediyo bu zamnda kimin kısz kimin olmadığı belli deil doktrların ellerine sağlık peeehhhh güzel dikiş hiç sökülmez heheheh

eğer burda bir konu açılıyorsa eleştirilmeyede hazır olmalı insan herkezin düşüncesi bir olmayabilir ama insafsızca olmamalı keşke yaşamasaydın böle bir şey keşkeler içinde artık çok geç ilaçla yapman çok tehlikeli olmus tıp o kadar geliştiki korunmasız ilişkiden sonra bile 72 saat içinde alınnan ilaçlar var hamile kalmamak için bundan sonra kendıne dikkat et erkeğe gerçekten bir şey olmuyor hem ruhsal hem bedensel sağlığından olan sensın o yüzden allaha sığın hem günah için hemde bir an onca bu olayın etkısınden kurtulabilmek için yapacağın başka bir şey yok evlilik dışı ilişkilerde lütfen dikkatt

son pişmanlık fayda etmez.keşke yapmasaydınız böyle yaparak çok daha vicdan azabı duyacaksınız.ben 7 yıl bebek sahibi olamadım şimdi hamileyim çok şükür ama her an elim yüreğimde bişey olursa diye.allahım istemeyenlere değilde isteyen herkese nasip etsin.

banada saçma geldi
5dakkalık zevk uğruna bebelere yazık ne bebekler var öle çöplerde!

bırakın arkadaşlar yaptıgı hem zina hem cinayet

eleşttiriye bile gerek yook

RABBıME versin hesabı !

birde arkadaşı savunan arkadaşlar hep bekar yazık bu gençlereee

bu başlığı okurken gözyaşlarıma hakim olamadım... 3 kez düşük yapmış biri olarak benim bebeklerim onları o kadar çok istememe rağmen hayata tutunamıyorlar ama bazı kimseler de bebeklerinin canına kıyıyorlar yada camii ye biyere bırakabiliyorlar... hiç mi Allah korkuları yok... hiç kimse öğretmedimi bu bir cinayet ve cezası da çok çok büyük... nasıl bir devirde yaşıyoruz böyle Yarabbim!!! gençler nereye gidiyor... isyan etmek istemiyorum haşa haddime değil herkesin imtihanı var bu dünyada ama yazık yaaaa... hem evlenmeden ziyan edilmiş iffete hem de canına kıyılan günahsız yavruya... Allah ıslah etsin demekten başka birşey gelmiyor elimden... en azından bundan sonra için hayatınıza çeki düzen verip bol bol tevbe edersiniz inşallah... olan olmuş başka da yapacak şey yok...

seni teselli etmiycem ben bebeğim olsun diye yanıp tutuşurken sen bir cana kıyosun ben hamile kaldım bebeğim özürlü idi aldırmak zorunda kaldım onu öldürdüm diye hala gözyaşlarım dinmezken sen bile bile bir cana kıyıyosun bu arada benim bebeğim ikizdi ve bölünememişlerdi böyle bir özürdü o yüzden aldırmak zorunda kaldım allahım inşallah isteyene versin o canın hesabını nasıl yükleneceksin niye böyle bir hata yaptın mecbur kaldın ama yapma nolur vakti gelince sen çok istersin ama bu seferde o gelmez

arkadaşlar üzülmeyin rabbim sizlerde nasip edecek.sınav dünyası herkes bi şekilde sınav ediliyor.sizinde sınavınız böyle ama emin olun siz kazanacaksınız.rabbimin gücü yetmeyecekmi o ol dedimi oluyor.ümidinizi yitirmeyin tevekkül edin rabbim dert verdimi dermanınıda veriyor.

cevap yazmayacaktım ama bu yazı midemi bulandırdı.aile çevre diye sorgulayana bak.allah evlatlarımızı senin zihniyetindekilerden korusun....iğrençsin sen ya....

ilk bebeğimi 27 haftalıkken erken doğumla kaybettim.ilaçlarla ayakta kaldım.1,5 yıl geçmesine rağmen deli gibi acı çekerim.ikinciye hamile kaldığımda düşük riskim vardı henüz 3 haftalıktı.çalışmak zorundaydım.evden hergün dualarla çıkar hergün 5 doktorun kapısını çalardım.yine erken doğacak dediğinde doktor günlerce ağladım.hazırlıklarımı yarım bıraktım.her hafta 3 kilo serum yiyordum.damarlarım patladı.iğne takılacak yer kalmadı. doğmasın diye 5 ay kımıldamadan yattım.hala ilk bebeğime istemeden benmi zarar verdim diye yer bitiririm kendimi.2.yavrum kollarımda şükürler olsun rabbime.
şu yazıyı okuduğumda acı bir gülümseme yaşadım.yargılamıyor sorgulamıyorum.ama benim kardeşimin hiç çocuğu olamayacak mesela.onu gördükçe içim yanıyor.sizin gibileri gördükçede sinirlerim boşalıyor.acıyorum o bebeklere.rabbim isteyene versin.pamuk şekeri dilerim ileriki hayatınızda rabbim sizi evlat acısıyla sınamaz.çünkü siz bir cana kıydınız.5 dakikalık zevke bir meleği harcadınız.ileride bebek sahibi olamazsanız şaşırmayın.bu dünya etme bulma dünyası...rabbim öyle adilki...

Son düzenleme:

Bu nasıl bi düşüncedir böyle aklım almıyor..."tamam kız bi hata yapmış" dediğiniz şey bir vazoyu kırmak değil nasıl böyle vurdumduymaz olabiliyorsunuz.Daha da iğrenci "bedenine yazık" demeniz..Ortada öldürülmüş bir bebek var acaba durumun farkına varabilmiş miydiniz bunları yazarken?Birinin canına kasdedilirken siz hala bedeninin bozulacağı endişesini mi taşıyorsunuz...O bebeğin yaşama hakkına ne olacak?İnsan seçimler yapar ve bunun bedelini öder hayatta her zaman ve ödemek de zorundadır.Ve bu hata başkasının hayatına maloluyorsa acısını çekmeyi de bilmelidir..Teselli aramak boşuna...Evet ne durumda hamile kaldı bilmiyoruz durumundan dolayı yargılamıyoruz da ..Zaten benim sinirlerimi oynatan kızın durumu değil sizin bu bencilce yorumunuz oldu...Yazık diyebiliyorum böyle düşündüğünüz için...Birinin hakkını savunayım derken diğerini bu kadar insafsızca görmezden gelmeniz kadar düşüncesiz bir tavır düşünemiyorum...

rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ay ne kadar kötü ya düşünsenize o karnındaki bir canlı ve 2 hafta boyunca ilaçla zehirlene zehirlene ölüyo yavaş yavaş yarabbim sen sınama bu şekilde. içeride uyuyan kızımın yüzüne bakıyorumda ne kadar korkunç bişey ya sanırım anne olunca daha başka bir pencereden bakıyor insan. büyük konuşmamak lazım herkesin başına gelebilir ne denebilirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…