- Konu Sahibi _pamuq_sekeri_
-
öncelikle merhaba;
hatırlarsınız hamile kaldığımı ve neyapıcağımı bilmediğim hakkında bir konu açmıştım ve geçen hafta bebeğimi ilaç yoluyla düşürdüm. Şuan okadar pişmanım ve onu nekadar çok istediğimi anladım çok üzgünüm mahfoldum resmen bebeğimi istiyorum onu geri istiyorum ama artık imkansız doğmasıda imkansızdı çünkü evli değilim ama herşeye rağmen çok pişmanım .....
ilaçla nasıl düşürdün yav? kaç haftalıktı? bir de hangi ilaç?(mesaj da atabilirsin) merak ettim açıkçası.kürtajdan başka yolu yok diye biliyorum.
bence doğru olanı yapmışsın. sonuçta evli değilsin ve ailen, çevren herkes sana cephe alırdı.ve eğer o çocuk doğsaydı mutsuz olurdu emin ol.daha işin gücün de yok öğrencisin sanırım. herkes için doğru olan bu bence. ilerde tekrar çocuğun olur. üzme kendini.
ilaçla nasıl düşürdün yav? kaç haftalıktı? bir de hangi ilaç?(mesaj da atabilirsin) merak ettim açıkçası.kürtajdan başka yolu yok diye biliyorum.
bence doğru olanı yapmışsın. sonuçta evli değilsin ve ailen, çevren herkes sana cephe alırdı.ve eğer o çocuk doğsaydı mutsuz olurdu emin ol.daha işin gücün de yok öğrencisin sanırım. herkes için doğru olan bu bence. ilerde tekrar çocuğun olur. üzme kendini.
niye ilacı soruyorsunuz sizdemi aynı duruma düşmek istiyorsunuz????????????????
Ben diyecektimki lafi agzimdan aldiniz..
Ya allahim güzel allahim,
evliyim 3 bucuk senedir ugrasiyorum ama olmuyor kahretsinki olmuyor bebegim...
Cok zor hamile kaliyorum,kaldim 5 bucuk haftalik bebegimi kaybettim ama acisini gelinde bana sorun....
Tamam üzücü bir durum,kimsenin bu durumda olmasini istemem,de.
Gönül raziligi ile birliktelik olduysa,iliskiye girmeyi bilen kadinlar neden korunmayi bilmiyor?..Yazik degilmidir giden,tükenen bedenlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?