Bence gitme boşuna rezil etme kendini ne kadar üzüldüğünü biliyor umursamamış zamana bırak bunların hepsi zamanla geçerKızlar kendimi berbat hissediyorum
2 ay önce hazırlandığım sınav açıklandı gelecek döneme kaldım. O kadar hazirlanmam boşa gitti, maliyetli bı sınavdı.
-Dedem vefat etti. Dedem vefat ettikten bir hafta sonra terkedildim.
Evlenmemize 9 ay vardı. Aramızda ara ara olan ufak sürtüşmeler dışında sorun yoktu. Uzun süredir birlikteydik. Evlenmeyi dört gözle bekliyorduk. Okul, askerlik, iş derken 9 ay kala beni terk etti.
Sebeplerini önceki konularımda yazmıştım. Kus kalmaya hiç dayanamazdi ki kalmazdık bile. Daha 2-3 gün ok oncesine kadar evlilik tarihi ile ilgili sorun olunca ağlamişti ciddi ciddi. Şimdiden boyleysek ileride nasıl oluruz, evlenince her şey daha kötü olur diye ayrıldı benden. O kadar laf anlatmaya çalıştım son kere görüşelim dedim, dinlemedi. O gece baya baya kendimi kaybettim 1 avuç ilaç içtim. (İyi halt yedim.) Bunu nasıl yaptım hala aklım almıyor. Tam bir ilgi meraklısı gibi bunu ona söyledim. (Rezilikkk!) Ambulansı aramış. Sonra beni aradı bana "elim ayağım titriyor jehan beni arama bı daha beni arama, görüşürüz." diyip kapattı.
Sonra bir daha hiç hiç konuşmadık. Önceki konularımda bahsettiğim şeyler oldu sonrasında. Tüm bunları hak edecek ne yaptım? Nasıl böyle olduk bilmiyorum.
Çok gurursuzca gelecek size biliyorum, acaba bulunduğu ile kadar gidip son bı konuşmak istesem mi? Barışmak niyetiyle değil bunu hak edecek ne yaptım da sonuç buraya geldi aklımı kaçıracağım düşünmekten. Bu kadar çabuk bitirecek ne oldu? iki gün öncesine kadar çok severken nasıl şimdi arayasi bile gelmiyor? Şimdi her şeyden umutlanir oldum belki gidip konuşursam hem şu sorularımı öğrenmiş olurum hem de umut etmeyi keserim.
Bı yandan da tadında bırak artık Jehan diyorum. Çok zorladim. Beni arayıp arama beni demesini, o kadar emek verdiğimiz, sevdiğimiz halde wpta bitirmesini, bizimle ilgili bu kadar korlesmesini sindiremiyorum. İçi nasıl rahat şimdi anlamıyorum.
(Buraya bu kadar çok konu açtım ama arkadaşlarımla paylaşmak istemiyorum ama normalde bunları eyleme dokmedim.)
Bı kere daha gidip kendimi rezil etmemem gerek doğru olan bu biliyorum ama ileride aklımda kalacak sanırım en azından umut etmeyi birakir, şunları sunlarin cevabını alırım.
Bende böyle bişry yaşadım tamamen bitirdi en zor anımda hemde. Sonra ardan 6 ay geçti bana gelseydin ben seni bekledim dedi. zorlandığımda susar kaybolurum kendimde sana da kendime de yetecek gücü bulamadım dedi. böyle biriyle evlilik ne kadar sağlıklı ama onu düşünün derim
‘Acaba’ bana daha ağır bir yük gibi geliyor.farklı bir bakış açısı ama insan sonrasında üzülür keşke gitmeseydim hazır bitmişken diyebilir
Bakin sizin icin gercekten uzuluyorum. Destek almalisiniz tekrar soyluyorum. Bu ayriligi atlatamadiginiz acik.
Hayatinin merkezine evliligi koymayan insan daha aileler tanismamis, soz nisan olmamis, dugub salonu kiralanmamisken 9 ay sonra evlenecektik demez. Oyle bir soyleme sekliniz var ki sanki adam sizi dugunden bir gun once terk etti o kadar garantiydi her sey hazirdi yani.
Bunlari sizi daha fazla kirmak icin soylemiyorum zaten siz kendinize yeterince zarar veriyorsunuz su gencliginizin baharinda. 23 yas o kadar guzelki bu safsatalara harcanmayacak kadar degerli. Bu kadar agir konusmamin nedeni surekli kendinizi kandirip her soylenenden bir umut cikarimp hep kendi istediginiz tarafini algilamaniz. Su adam icin harcadiginiz bir saniye sizin zarariniza.
Lutfen gencliginizin kiymetini bilin ve kimse icin onu mahfetmeyin. 30 unuza gelip geriye baktiginiz da cok pisman olacaksiniz inanin bana.
Çok net söylüyorum, gittiğinizde alacağınız bir cevap Yok, cevap zaten şuan yaşadığınız durum.
Ne bekliyorsunuz ki böyle bir insandan daha, ölüyorum dediğinizde bile beni arama diyen biriyle bir ömür geçirilir mi?
Siz cevap almak isteniyorsunuz, kendinize dürüst olun hala umut ediyorsunuz dönmesini.
Bugün dönse yarın yine gidecek emin olun.
Siz kovaladıkça o kaçacak.
Sakin kalın , aramayın sormayın, acınızı yaşayın.
Şükredeceğiniz günler gelecek.
ne için?
görmek?
geri dönmesi?
‘Acaba’ bana daha ağır bir yük gibi geliyor.
Görmek için :)
Ben o zaman onu unutup çoktan hayatıma şuan ki sevgilimi almıştım. Seni bekledim ama gelmedin dedim. Yani eğer siz o insanla devam etmek istiyorsanız hazmediğ gidip konuşacaksınız belki durumu böyle. Bir de ben şöyle bir şey düşünürüm hrp acaba gitseydim her şey başka olur muydu derim ömür boyuAma insan hazmedemiyor ki gidecek cesareti de gücü de kendimde bulamıyorum. Siz naptınız sonra?
Ben o zaman onu unutup çoktan hayatıma şuan ki sevgilimi almıştım. Seni bekledim ama gelmedin dedim. Yani eğer siz o insanla devam etmek istiyorsanız hazmediğ gidip konuşacaksınız belki durumu böyle. Bir de ben şöyle bir şey düşünürüm hrp acaba gitseydim her şey başka olur muydu derim ömür boyu
yok mu fotosu aç bak özlediysen:)
yüzyüze görmek istemenin altında yine barışma umudu var itiraf edemesende.
evet seviyorsun ve barışmak istiyorsun belki ve bu isteğin normal ama çocuk senden vazgeçmiş kendini daha çok dibe çekeceksin giderek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?