Çok Rezil Şeyler Yaptım

Bence gitme boşuna rezil etme kendini ne kadar üzüldüğünü biliyor umursamamış zamana bırak bunların hepsi zamanla geçer

Hissettiğin şoku ve hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. Çünkü çok seven insanların genelde ayrılırken ilk tepkisi bu oluyor. İnanamıyorsun ve şok geçiriyorsun, nasıl bu hale geldik, beni çok seviyordu, daha iki gün önce çok iyiydik,şuan bunları yapan o olamaz gibi..Ama sen ilaç içmişsin (bu korkunç bir şey) adam bir kaç gün sonra arayıp nasılsın nasıl oldun bile dememiş. Üstüne beni bir daha arama demiş. İnan biraz zaman geçince bunları daha iyi idrak edeceksin. Ben de böyle çok acımasız bir şekilde terk edildim ve şoku aylarca atlatamadım. Ama kısa bir süre izin verirsen kendine, daha sağlıklı hissedeceksin inan ki.Gidince adam pişman olacak her şey güllük gülistanlık mı olacak sanıyorsun ? Daha da kötü hissedeceksin inan. Seni gözden çıkarmış bir adamın istediğin cevapları sana vermesini bekleme. İçinde konuşmak istediğin ve kalan şeyler varsa ve ileride aklım kalır diyorsan bir yere gitmene gerek yok. Bir süre sonra yazarsın içindekileri söylersin.( ben böyle yapmıştım ve iyi ki yapmışım ). Ama seni merak bile etmemiş adamın ayağına gitme. İnan ki ilk günler, aylar çok çok çok zor ama bir süre sonra sen de daha iyi olacak ve şuan düşündüğün şeyleri çok saçma bulacaksın. Dediğim gibi söylemek istediklerini yazabilirsin ama kimsenin ayağına gitme. Ayrıca barışmış olsan bile bu yaptıklarını unutman çok zor, adam öldün mü kaldın mı bile dememiş yahu.

Son düzenleme:
Çok net söylüyorum, gittiğinizde alacağınız bir cevap Yok, cevap zaten şuan yaşadığınız durum.
Ne bekliyorsunuz ki böyle bir insandan daha, ölüyorum dediğinizde bile beni arama diyen biriyle bir ömür geçirilir mi?
Siz cevap almak isteniyorsunuz, kendinize dürüst olun hala umut ediyorsunuz dönmesini.
Bugün dönse yarın yine gidecek emin olun.
Siz kovaladıkça o kaçacak.
Sakin kalın , aramayın sormayın, acınızı yaşayın.
Şükredeceğiniz günler gelecek.

Ama insan hazmedemiyor ki gidecek cesareti de gücü de kendimde bulamıyorum. Siz naptınız sonra?

Zaten 100 e yakin sakin gitme yazmislar 101. Olsun benimki de gitme yavrum. Sakin ama sakin gitme... Hayattaki tek erkek o degil... Sen baskasina asik.olacak ve onunla evleneceksin Rabbimin izniyle... Gecer bu gunler.. Neler gecmedi ki sakin gitme. Sen gittiginde sana iyi davranmaz neyin cevabini alacaksin.. Sana en net cevabi ambulans olayinda vermis...

Çok haklısınız. Gitmenin mantıklı olmadığını biliyorum buraya bu rezilligimi de vazgeçmek için yazdım gerçekten. Birlikte yaşama, hep birlikte olma, birbirimize tutunmak o kadar güzel geliyordu ki çok kaptırdım kendimi. Gitmek için bahane arıyorum kendime haklisiniz

baskalari icin olecegine once kendin icin yasamayi ogren.birak ne yapiyorsa yapsin o yalvarsada sen asla affetmem demeliydin.bende zamaninda cok sevdim delice seyler yaptim ama bi noktada durdum.bu kadar pes daha fazlasi beni aşar dedim.sende su an o noktayi bile coktan gecmissin

Bir cevap olmadığı gibi belki gitsem, arasam açmayacak bile telefonu, gelmeyecek. Bunlar da garanti şeyler değil. Umarım gecer tek istediğim bu :)

Görmek için :)

yok mu fotosu aç bak özlediysen:)
yüzyüze görmek istemenin altında yine barışma umudu var itiraf edemesende.
evet seviyorsun ve barışmak istiyorsun belki ve bu isteğin normal ama çocuk senden vazgeçmiş kendini daha çok dibe çekeceksin giderek.

Size değer verseydi zaten bu şekilde bitirmezdi..

Güçlü olmaya çalışıp hayatınıza bakın. Yeni bir hobi falan edinin..

Ama insan hazmedemiyor ki gidecek cesareti de gücü de kendimde bulamıyorum. Siz naptınız sonra?
Ben o zaman onu unutup çoktan hayatıma şuan ki sevgilimi almıştım. Seni bekledim ama gelmedin dedim. Yani eğer siz o insanla devam etmek istiyorsanız hazmediğ gidip konuşacaksınız belki durumu böyle. Bir de ben şöyle bir şey düşünürüm hrp acaba gitseydim her şey başka olur muydu derim ömür boyu

Sanirim senin durumuna en iyi ornek benim. Gitmen dogru degil. Istersen benim olayimla aciklayim. 12 yillik evliyken bir gun mutsuzum dusunecegim diye oglumu ve beni birakip gitti. Konusalim dedim konusacak bir sey yok dedi. Kafamda bir suru sorular... bekledik. 6 ay sonra bosanalim dedi. Bosandik. Ben baska bir sehirde yeni bir hayat kurdum oglumla. Tam da yeni hayatimiza alismisken 3 yil sonra "mutlu olmak icin gittim daha da mutsuz oldum. Ailemi ozledim. Yeniden aile olalim" diye geldi. Oglum cok istedi. Oglumu her gormeye geldiginde gorustuk. Beraber kahvaltilara, sinamaya, yemege gittik. Tam 4 ay surdu. Ve ben hicbir sorumun cevabini alamadim bu arada. 4 ay sonra yapamayacagim diye tekrar gitti. Bir mesaj yazdim. Tum icimi doktum. Bir hafta sonra okudu. Cevap verme tenezzulunde bile bulunmadi. Suan gorusmuyoruz. Ikinci defa gorusmek bizim icin daha kotu oldu. Eskiden oglumun sorunlari icin aradigimda medeni insanlar gibi konusabilirken simdi sanki butun bunlari yapan o degil de benmisim gibi tepki veriyor. Ikinci kez gittiginde oglumun sorunu icin aradigimda " kapat kapat " dedi. O son konusmamiz oldu.
Diyecegim o ki gitmekle sorularinin cevabini alamayacaksin. Ustelik ortada oturacak bir minder varsa hala, gittiginde o da kalmayacak. Sen kafandakileri netlestirmek icin konusurken onun icin senin ne dedigin umurunda bile olmayacak, seni dinlemeyecek. Bir de sakiz gibi yapisti diye dusunecek, ters tepecek. Sorularinin cevabini alamazsin. Gitmen en buyuk hata olur. Kalbini degil mantigini dinlemelisin..
Ambulans cagirip olaydan sonra seni bir daha aramiyorsa o kafasinda bitirmis demektir. Artik kabullenmelisin.

Haklısınız insanın içinde acaba demesi de kötü ama ikisi içinde cesaret bulamıyorum. Ya gittiğimde gelmezse? Kotu şeyler demesinden çok bundan korkuyorum. Kaç kişi dedi burda sevse böyle yapmazdı diye ama hala içten içe sevdiğine çok inanıyorum. Belki gidip görünce. Buymuş diyip daha kolay bakarım hayatima. Bilmiyorum

Evet çok rezil bı duruma düşeceğim :)

Ama şimdi sürekli içten içe niye öyle oldu yalan mıydı iç kemirmesinden de kurtulamayacağım böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…