Çok Rezil Şeyler Yaptım

Diyelim ki gittim ya aradığımda acmazsa? Ya gelmiyorum derse. Ben kendimi o kadar hazirlamisken daha da kotu olurum belki. Tabi bunları gitmeden bilemem
Burdan kalkıp ayağına gideceksin, evlilik kararı aldığın adam bu. Yani o kadar da adam değilse, iyi olur bunu görmen bence. İlişki başlarken bin takla atılıyor, güzel sözler, uzun muhabbetler ediliyor. Biterken bi kuru beni arama. Bitiren tarafın işine geliyor, karşısındaki duygusunu bitirebilir mi nasıl bitirir umrunda değil. Sen yoluna devam edebilmek adına daha fazla kırılmayı göze almalısın bence.

Ya açıkçası ben bunu yaptım jeehan. Ümit vermek istemiyorum ama sonuç almıştım. Eşimde çok ketumdur birden kestirip atar. Kendini doldurur doldurur, soğur. Ben biliyordum ki, beni görmek istemeyecek ama gördüğü taktirde bir şansım olacak. Haklıydam kavga etmeye giderdim, haksızsam özür dilerdim. Ama mutlaka bi kendimi gösterirdim.

İlişkiniz neden bitti bilmiyorum. Ama ayrılık konuşmasını hakediyorsun. Barışmasanız bile içini döker, ağzına geleni sayarsın ya. Ne kaybedeceksin.

Üniversiteden arkadaşımı sevgilisi terk etmişti. Arkadaşım çok ağladı dönmek için birsuru şey yaptı gururunu ayaklar altına aldı çocuk dönmedi sonra kız atandı çocuk döndü evlendiler. Çocuğun derdi paraydi ama kız ona rağmen evlendi.Bence taş yerinde ağırdır.Bir kez yapmışsınız daha gerek yok dönmek isteyen döner zaten.

Evlensek bizim de öyle olacaktı belki de. Hiç sağlıklı bı ilişki olmayacak biliyorum barışmak ama içim içimi yiyor böyle. Sürekli niye ne vardı diyip duruyorum kafamda. Gidip netleştirmek sonra da yardım alarak bu durumu atlatmak istiyorum. En azından giderim buymuş demek ki der. En azından kafamda niye diye düşünmekten vazgeçerim. Tabi dediğiniz gibi sakız gibi yapıştı diye düşünecek iyice rezil olacagim belki gelmeyecek bile bunları düşününce o cesareti bulamıyorum kendimde

Sevgili Jeehan bu adam, eşyalarla ilgili konuşurken konuşmaların ekrab görüntüsünü alıp anne ve ablalarinın olduğu gruba atan kişi mi?
Şayet oysa iki kişilik değil baya kalabalık bir ayrılık yaşıyorsunuz.

Ben genelde yüzleşmekten yanayım ben gşdeyim o gelmesin benim hakkımda gurursuz desin varsın ben içimde boş bir umut beslemiyim derim

Sevgilim de öyleydi. Sevdiğine ben çok eminim zaten bunları düşününce o kadar çok gitmek istiyorum ki. O da biliyor yüz yüze bu kararı alamayacağını geri adım atacağını bu sebeple başta görüşmek istemedi. Of hepten korkaklık. :) Çok teşekkür ederim

Günahlarını almak istemiyorum ama biz senin iyiliğini düşünüyoruz oğlum adı altında baya dolduruşa geldiğini düşünüyorum bende. O wp konuşmalarında bile ablası bı bize değil başkalarına da bu durum tuhaf geliyor diye doldurmuş. Akli olsaydı da benim neyi yapıp neyi yapmayacağimi bilseydi :)

Bu tip durumlarda sadede kendini geri çekersen kazanma şansın vardır. Bu yaptıklarınla karşı tarafın sadece senden daha çok soğumasını sağlarsın. Düşün ki bir kişi öyle yada böyle az yada çok sevdiği birinden istemeden ayrılıyor . Ayrıldığı kişi b.kunu çıkarırsa o da eehhh git başımdan artık der . Bu ters tepmedir. Tek şansın gerekirse aylarca ölü taklidi yapmak. Asla sanal ortamda yada Whatsaap da falan abuk subuk özlü sözler şarkılar vs paylaşmayacaksın. Ne atarlı , ne giderli nede aşkından ölürüm lü hiç bir şey, seni merak edecek , sende onun yaptığını yapacaksın kendinden mahrum bırakacaksın. 1-2 ay sonra arar. Yani komik bir örnek ama avını stoda bekleyen aslan gibi pusuda yatacaksın nefes alacaksın o kadar :)))Ama bak bu adam dönsede evlensende sonu boşanma. Şu an duyguları tavanken bile annesinin dediğini yaptı seni bıraktı. Evlendiğinde seni paspas yapar ailesine. En ufak bir baş kaldırışta boşanır. Haberin olsun. Haaa ben mazoşisttim abla diyorsan , taktiği yazdım. Ölü taklidi yap o zaman gelirse gelir. Bu şekilde devam edersen iyice iğrenecek asla şansın yok. Hele birde ayağına gidersen hiiiiiççççç şansın yok

Iste gidince netlesmeyecek. Sorularina daha cok sorular eklenecek. Ve bir de pismanlik. Gercekten sorularina cevap verecek biri olsaydi bu sekilde havada birakmazdi herseyi. Belki onun da cevabi yok. Sevmemis demek ki ya da muhtemelen evlilik adami degil. Bekar yasamak istiyor ve evlilikten korkuyor. Eger evlilikten korkuyorsa bu onun problemi. Diyecegim o ki verecek cevabi olsaydi coktan verirdi. Konusarak bitirirdi en azindan...

Son düzenleme:

Aramaz. Dengesiz hareketleri olsa da kendisi hayır dediği bir şey için aramaz nettir bu konuda. Bu dediğiniz gibi beklersem eğer daha çok yipranirim sanırım.

Aramaz. Dengesiz hareketleri olsa da kendisi hayır dediği bir şey için aramaz nettir bu konuda. Bu dediğiniz gibi beklersem eğer daha çok yipranirim sanırım.
Nettir dediğin bir çok konuda seni yanılttı farkındaysan. Ben sana söylüyorum üzerine düştükçe , uğraştıkça az olan şansın daha da bitiyor Bilgin olsun.

Böyle birdenbire değişen, bir kaç gün önceye kadar iyiydik birden ne oldu da kesip attı diye karşı tarafı sorularla bırakan erkeklerin başkasıyla görüştüğünü düşünüyorum. kendi başıma da geldigi için,, hiiiç boşuna intihara kafayı yemeye gerek yok neden nasıllarla kendinizi yemeyin cidden sizin düşündüğünüźün binde biri sizi düşünseydi zaten bu halde olmazdınız

Haklısınız umut gurursuztan da kotu :)
Umut çok şizofrence kafanda sürekli bişeyler kuracaksın şöyle böyle diye. Sonra neden bunlar gerçekte olmuyor diye üzüleceksin. aklın da kalbinde o insanda kalscak yeni birilerine kendini kapatacaksın. Belki size bunu yspan insan pişman olacak ona sana geldim ama sen gelmedin ya da geldin ama bunları bunları dedin benim artık elimden bişey gelmez diyip yolunuza bakma fırsatı doğacak

Niye gitmek istediğinizi anlamadım ben. Ayrılma sebebinizi söylüyorum: Ailenin ve oğullarının manyak olması. Bunu zaten biliyorsunuz, gitmenize gerek yok. Gittiğiniz zaman kendinizi aşağı çekip, onu yukarı bir pozisyona koyuyor olacaksınız. Hiç gidip sinirinizi daha fazla bozmayın. Bu adam ve ailesi dengenizi bozmuş, daha fazla zarar vermelerine izin vermeyin.

Bence yüzsüzlük yapmanın bir anlamı yok 2 gün ortadan kaybolu aramayın sormayın anında yazar merak eder sizden yüz buluyor otoriter olun biraz sanki dünyanın sonu gibi.. ileride çok pişman olacaksınız

Kendini geri çekince barışma ihtimalleri olacaksa, o zaman konu sahibi bence gidip yüz yüze konuşsun da barışmasınlar. Böyle insanlarla akraba, böyle ana kuzusu mantıksız bir adamla eş olmasın.

Kendini geri çekince barışma ihtimalleri olacaksa, o zaman konu sahibi bence gidip yüz yüze konuşsun da barışmasınlar. Böyle insanlarla akraba, böyle ana kuzusu mantıksız bir adamla eş olmasın.
Zaten onda aynı fikirdeyim. Yazdımda mesajımda mazoşist isen barış diye. Ama konu sahibesi haklı olarak şokta kabullenemiyor bu adamın beş para etmez biri olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…