birinci soruna cevabım.benim eşimin kız arkadaşı olamayacağı için yemeğede çıkamazlar başbaşa.öyle bi şansı yok.ama olduki bayan arkadaşı var ve yemeğe çıkacaklar,hemen kendime bi erkek arkadaş edinip,yemeğe çıkardım.herşey karşılıklı.bunuda normal karşılaması lazım dimi..
ikinci soruna da diyorumki,güven olmadan evlilik olmaz zaten.ama şüphelerim varsa bende yanlız göndermezdim.ya beraber giderdik,ya da o da gitmezdi.yok öyle..
aynen canim katiliorum vereliniortak sahsen benim esim ben kiz arkadasimla yemege cikicam dese(ki cikamazzzklava:kafasini kirarim)bende ayni seyi yaparim esim asiri kiskanc biridir ve bu konuda kendini benim yerime koyabilidigi icin asla kiz arkadasi bile yoktur ikicisiyse bilmiyosan elbett katlanirsin haberin yoktur ama masallah esinde öle bi kelime kullanmiski acik acik biseyler ima eder gibi CADIARZU .......sen bu kelimeyi kullanan bi adama ne kadar itimat edebilirsin ki artikkk fisfisfis gönülde katlanmaz bu duruma.....ben olsam icime bi kurt düserdi sahsennn...........[/QUOTE
Açıkcası benim içime kurt düşmedi dersem, yalan söylemiş olurum...
Bana kalirsa esiniz sizden günayh cikariyor....
bunda birsey var....
Geçen gün eşim bana laf arasında, insan evlendikten sonra da samimi bayan arkadaşıyla 2-3 kere baş başa yemeğe gidilebileceğini söyledi.
Geçen gün yine ağzından şöyle bir söz kaçırdı. Bir bayan eşine nasıl sahip çıkarsa çıksın, yurtdışına çıkınca; eşinin yaptığından haberi olmuyor ve göz görmeyince gönül katlanıyor.
günah çıkarıyor yorumuna katılıyorum.. altında bişeyler var gibi.. eyleme dökmediyse bile kafasında varmış gibi geldi bana..
samimi kız arkadaşı tabi ki olabilir ama o kadar samimi bir insanı eşi olarak ben de tanırım.. başbaşa çıkmak işinden çok emin olamadım şimdi ama 3ümüz çıkalım ne olur? yani istersen sen de gel demez ise şüpheli bakılabilir.. kızın tavırları da önemli tabii..
Eşiniz bunları derken ne demek istediğini sormadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?