Çok samimi karşı cinsten arkadaşla, evlendikten sonra iki üç kere yemeğe çıkılabilir?

aynen katılıyorum
çapkn biri mi eşiniz :umursamaz:

Ben sizinle polemiğe girmek için yorum yazmadım... Sizin yorumunuz yapılan tüm yorumları özetliyordu o yüzden sizin yazınızdan alıntı yaptım, bu herhangi başka birinin yazısı da olabilirdi....
Size saldırmadım...
Yaptığım yorumda asla ama asla saldırıya yönelik bir kelime bulamazsınız...
Sadece siz böyle bir evlilik çirkin dediğiniz için bradan hareketle ben kendi evliliğimden ve evliliğimin hiç de çirkin olmadığımdan bahsettim...
Siz niye size saldırdığımı düşündünüz anlıyamadım.... Bence aşırı tepki gösteriyorsunuz sizi incitecek, size karşı hakaret aşağılama yada saldırı içeren hiçbir cümle hatta kelime dahi kullanmadım...
Ama gene de kırılmanıza sebep olduysam özür dilerim....

Ben sizin gibi yorumlamıyorum...
Eşiniz sizi aldatıyor olsa bunu gizlemeye çalışır marifet yapmış gibi açıklar vermez... Bence sizin kıskançlığınızı farketti ve sizi kıskandırmak, kızdırmak için yapıyor....
Ama tabii ben yanılıyor da olabilirim, siz gene tedbiri elden bırakmayın....
Benim evlilğimde bu tür şüpheler olmadı, olmaz da o yüzden anlayamıyorum bu tür sorunları....
ediğim gibi eşimin bayan arkadaşlarıyla öğlen yemeğe çıkması beni rahatsız etmez... Ama akşam yemeğine çıkıyorsa ve bu yemeğe benim gelmemi istemiyorsa o başka... Çünkü akşam sa eğer ben katılabilecekken beni katmıyorsa kızarım, ama öğlem ikimizde işteyiz iş yerlerimiz farlkı yakalarda dolayısıyla rahatsz olmam...

Ama dediğim gibi sizin durumunuzu tam olarak bilemem... Sadece kendi evlliğimden örnek verdim...

ay inanmıyorum ya benimn eşim kalkacak kız arkadaşıyla yemeğe çıkacakmış hee ta alnınn ortasından ben onu....:))

öncelikle eş oluyorsun değil mi tek bir beden oluyorsun senin giremeyeceğin bir ortama o tek başına gidemez erkek arkadaşları ile olur mu bilmiyorum ben kız arkadaşlarımla çıkarsam evt olabilir ama ben her anımı onunla geçiriyorsam o da kesinlikle bensiz kimseyle buluşamaz.

bunları ben izin vermediğim için mi yapamaz hayır tabiki
bunu kendisi istemez; düşünür eşimin olmadığı bu yer bana uygun değil der ve karar verir gitmek istemez ve gitmez bunu ben ona söylemem o düşünür.

tam tersini düşünen erkekten ve üstelik ağzından kaçıran erkekten ben şüpheyi bırakkesin gözüyle bakarım bu olaya....

birinci soru canım
eşim bana çok samimi bi kız arkadasıyla yemeğe çıkacağını söylese
yada böyle bişeyi aklından gecirse hayatını karartırım kabusu olurum ciğerini sökerim adamın
ikincisi eşini bi naneler yiyo olasın sakın canım ne o öyle
günah çıkarır gibi
bence eşinin gözünü korkut sıkı takibe al
pek hayra alamet konuşmuyo

yok artık daha neler!! evlendikten sonra öyle samimi kız arkadaş muhabbeti biter gider. asla güvenme derim ben.İzin verme sakın. Gerçi sen izin vermesende yapacak birine benziyor eşin ama....Cin gibi ol CADIARZUAllah kolaylık versin canım.

hayır samimi kız arkadaşı olamaz yemeğe falanda çıkamaz ne münasebet canım.ayrıca eşin kesin bi haltlar karıştırmış.ne kadar sıkarsa sıksın eşi yurtdışına çıkınca göz görmüyor gönül katlanıyor demiş.resmen aççık açık söylemiş bi haltlar karıştırdığını.

birincisi ben eşimi başka bir kadınla yemege falan yollamam kardesım.hatta sevgilim dahi olsa aynı şekılde hiç bir bayanla geregınden fazla samımıyet kuramaz.müsade etmem edemem..ikincisine gelince kusura bakma ama eşin çok patavatsızca davranıyo bence o ne biçim bi lafmıs oyle ya..şunumu demek istiyo acaba:Karıcıgım ben seni burda aldatıyorum,haberin olsun.ama görmüyorsun ya bil istedim içim rahat etsin...bumudur? saçmalık.. bence bu tarz laflar ettiginde tepkinizi koymalısınız çok sinirlendim yani..

göz görmeyince gönül katlanıyor derken.. kocacım emin ol burda seni aldatmadım.. aşk mesafelerle değişmez benim için derdim.. kendi silahıyla vururdum onu....

bayan arkadsı varsa sizde bay arkadaslarınızı kullanın.

ve rahatsız olduğunuz konuları onunla açık açık konuşun.

Eşinin ne demek istediğini anlamadım..
Tutki karşı cinsle kankalar,o zaman neden sadece 3-4 kez yemek yiyebilir..rakam vermesi çok komik..

Yurtdışında herşey olabilirmiş miş miş..Göz görmeyinceymiş..
Göz görmüyorsa aklımızı da kaybetmiyoruz herhalde..

Senin eşin seni bişyleremi hazırlamaya çalışıyor bilmem ama..
Gözünü açık tut şekerim,işkilli bi haller var eşinde..
ınşallah yanılırız..

Bayan arkadaşı olabilir ama yemeğe falan çıkamaz, arkadaşlıklarının da bir derecesi olur!

benim eşim de yurt dışında yaşıyor ama günde 5-6 kez konuşuyoruz işi erken bittiği zamanda uyuyana kadar internette görüşüyoruz. ıllaki yurt dışında diye aldatması gerekmez. Aldatan da aynı şehirdeyken de aldatır.

evli bir erkeğin öle yemeklere falan gidecek kadar samimi bir bayan arkadaşı olmaz
olduysada eşinide o hanımla tanıştırır gidilecek yere birlikte gidilir

Iste bu :lepi: sositosositosositososito

:roflol::roflol::roflol:

evliyken durumlar daha farklı ama sevgiliyken bile insan boyle durumlara kızıyor ben cok samimi olmalarını istemem gerek yok yurtdısı olayında da bişiler yapıyosa ve bunu kadın biliyosa olay orada biter bence gonul falan katlanmaz ya sacma

bende baskıcı bir eş değilim ancak benim eşim kati süretle gidemez. hatta benimleyken bile eğer kötü şeyler hissediyorsam çıkamaz. ne yapar ne eder onu hayatımızdan çıkarmanın bir yolunu bulurum. yok kocam ısrar ederse onu hayatımdan çıkarmanın bir yolunu bulurum. yemek olayına gelince sende bir erkek arkadaşınla baş başa yemeğe çıkacağını söle o zaman bakalım o ne tepki verecek?
2. soruna gelince, eşinin bu gibi soruları sana düşündürmeyecek derecede güvenini sağlamasını temenni ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…