Çok samimi karşı cinsten arkadaşla, evlendikten sonra iki üç kere yemeğe çıkılabilir?

iyi yapmışsın valla ..

oky cim illa tokat değil kısasa kısasta kastım
biz kadınlar çok pofpofluyoruz erkeğimiz

evet o pohpohlamada haklısın.
ne yapsalar tabi sen erkeksin normal yapabilirsin deyip göz yumdukça, işte, onlarda bizlere herşey mübah yaparız ,ederiz onlarda, nasıl olsa kabul eder deyip zıvanadan ,çıkıyorlar.

Hayatta en tahammül edemediğim şeydir, bir insanın evlendikten sonra; güya "arkadaşım" ayağıyla karşı cinsten bir insanla tek başına yemeğe çıkması...

Evlendikten sonra, kadın ve erkek bir bütündür...
Ne bir kadın, tek başına eşinden başka bir erkekle yemeğe çıkabilir; ne de bir erkek başka bir kadınla tek başına yemeğe çıkabilir...

Çıkarsa, çıktığı yerde kalsın o zaman...
Bu kadar genişliğe, seven hiç bir insan katlanamaz...

eşim samimi olsun ya da olmasın başka bir kadınla baş başa yemeğe gidemez ve zaten gitmez de

hem erkekler ve kadınlar arasında çok çok samimi gerçek bir arkadaşlık olabileceğine de inanamıyorum

bir taraf mutlaka az çok farklı gözle bakar

adamın bir şey yapacağı varsa yurt içi ya da yurt dışı ne kadar kontrol edersen et yine yapar

son bir şey; geçen yıl benim eşim de bir kaç günlüğüne yurt dışına gitmek zorunda kalmıştı ama benim

onu arayamamam gibi bir şey söz konusu değildi

sadece daha fazla fatura ödüyorsun o kadar

Ben birinci söylediğinize asla izin vermem,başka bir kızla aynı ortamda ben yokken bulunamaz.Tabi iş vs değilse konu ve sadece ikisi yoksa.
Ayrıca ben olmadan yurt dışına göndermem gidecekse benide götürmesi gerekir belki bir iki günlüğüne çok zor durumda kalırsa işi gereği gönderirim ama fazla değil yanii

Eşinizin konuşmalarının altında bişey var gibi inşallah yoktur :Saruboceq:

Eşimin iş ortamında bir bayanla yemeğe çıkmasında bir mahsur görmüyorum çıkabilir, kaldı ki bende çıkıyorum. İşin dışında çıkacaksa hep birlikte çıkarız.
Yurt dışı olayına gelince, eşiniz ya çok saf yada sizi deniyor, yahu insan yurt dışındayken yapmış olabileceği bir şeyi ele verecek ipuçlarını eşine vermez. Eşiniz bir halt yemişse tutup durup dururken size bu lafı neden etsin ki, niye sizi işkillendirsin ki.
Kıskanç bir bayan değilseniz (benim gibi) eşiniz sizin kıskanmanız için numara yapıyor olabilir (benim eşim gibi)

Eşimin çok samaimi bayan arkadaşı benimde samimi bayan arkadaşım olmak zorundadır .E hal buyen neden başbaşa yemeğe çıkılacak buna gerek nedir? Kısacası ne münabsebet canım medeniysek okadarda geniş mezhepli değiliz.

İkinci soruda birini bırakın yurt dışındayken kontrol etmeyi yapacak adamı burnunuzun dibindeyken bile kontrol edemezsin. bu nedenle hiçç te kendisinize strese sokmayın.yapıyorsa eğer nasılsa eline ayağına dolanacaktır siz sadece uyanık olmaya dikkat edin ...

yani yurtdışında birşeyler yapmış olsa size böyle ima yollu göndermeler yapabilecek kadar alık olduğunu sanmıyorum (her ne kadar ağzından kaçırdı diye düşünseniz de:)hiçbir aldatan erkeğin bu kadar saf olabileceğini de düşünmüyorum açıkçası.belki de yurtdışında tanık olduğu başka erkeklerin maceralarını kastederek söylemiştir.

samimi kız arkadaşıyla olan sorununuza gelince siz bu bakışmalardan zamanında rahatsız olmuşsunuz hala oluyorsunuz sanırım. peki hiç mi konuşmadınız bu konuyu belki yazmışsınızdır kaçırmış olabilirim bu rahatsızlığınızı eşiniz biliyor mu?o kadından hoşlanmadığınızı biliyor ama sebeplerini tam anlamamış olabilir.

bu da bir nevi itiraf sanırım yemeğe çıkmışlar demek ki başbaşa bu yolla size itiraf ediyor.

eğer konuşursanız çizgilerinizi sabrınızın sınırlarını tam olarak belli etmek zorundasınız.hiçbir şekilde böyle bir şeyi bir daha duymak istemediğinizi kararlılıkla söyleyeceksiniz içinizde büyüterek kurarak bir şey elde edemezsiniz kendi kendinizi üzmekten başka

bir de o kadınla kendinizi kıyaslamaya başladığınız anda birçok şeyi kaybedersiniz.başta kendinize güveninizi zedelersiniz

o nu kendinizden daha güzel daha becerikli olarak düşünmeye başlarsanız bunu birgün eşinize de yansıtırsınız.bu andan itibaren de özgüveninizle birlikte birçok şeyi de kaybetmeye başlarsınız

kadının tavırlarına gelince ona eşinizle mutlu olduğunuzu hissettireceksiniz bir şekilde kendinize güveninizi çok abartmadan belli edeceksiniz ona yerini ve haddini davranışlarınızla sözlerinizle eşinizle aranıza kimsenin giremeyeceği imalarıyla bildireceksiniz eğer böyle yaparsanız eşiniz de bu davranışlarınızdan kendine düşen payı alır bence:jeyyar:

Son düzenleme:
eger sen cok samimi bir erkek arkadasınla yemege cıkmıyorsan kocanda bana göre cıkmaz canımlmaz: bence izin vermede ortalık cok kötü olmus kimseye guven kalmamıs :1no2: ne işi varmıs elin kadınıyla samimi arkadasıymıs gecsin bunları sen esini seviyorsan o kadının kocanı daha fazla ele gecirmesine izin verme canım :1hug:

Ben evli bir erkek arkadaşımla asla baş başa yemeğe gitmiyorsam,benim kocamla baş başa yemeğe gidecek kadının farklı niyetler içinde olduğunu düşünürüm.
Evet eşimin bayan arkadaşları olabilir,denk gelmiştir bir cafede bir kahve içimiştir amenna
ama iş öyle arada sırada yemeğe çıkmaya falan dönüştümü beni bozar.
Ben bozulursamda,çok kişi bozulurkaydirigubbakcemile3

1.soruya yanıt :
evet oyle bir kankısı vardı .. sonra kız evlı oldugunu bıle bıle bir erkekle 2yıl bırlıkte oldular bende gorusmeyeceksın bu kızla die resti çektım .. bu gorusmedi ama diğer erkek arkadas vardı evlı olan bu kız zaten onlardan çıkmıyodu yaz tatılı kış tatılı bu çocugun evındeydı kankalaryaa..
sonra bu kızın dugunu olcak 18 temmuzda kımseye dememıs evlenıyorum die.. bu pek yakın erkek kankısı duruma çok bozulmus ''biz nasıl kankıyız neden haber vermıyosun,nedne nou değiştirdin die'' yani bu işler böleee.. her haltı yıyen ciddi bir ilişkisi olunca birden hoopp ortadan kayboluyor..
benım herif pek bi umursamazdı birazda hiç tanıyamamısım x i edalarında kızgın gibiydi :roflo: :roflol:

***konudan az alakasız oldu kusura bakmayın***,

2.soruya yanıt:
eşim denızcı benım ve yılda enfazla 5kez yurt dısı seyırlerı oluyor enaz 1 ay..
ben eşime guvenıyorum , o arar benı genelde hemde lımana varmadan..
oyle birsey yapmaz diyorum.. Allahta utandırmasın..

o yurt dısında bir basınaysa ,bende burda bir basımayım sonucta birazcık empati yapması gerek.. yerimseniben
gerci bana kendınden çok guvenıyor o ayrı olsada ben ona herzaman empati yapmasını isterım .. nasılkı benım hosuma gıtmeyen onunda hosuna gıtmez..

tabi canım çıkabilir eceli gelmişse neden olmasın...
bende kıskanç biri değilimdir... yani kısıtlamam karşımdakini... ama saygısızlığıda gelemem...
bence eşiniz sizden bu lafları söyleyebilecek cesareti alamamalı... ne demek başbaşa yemek... yapmış demek ki sizi alıştırıyor bak normal bir şey diye... neden sessiz kaldınız ki... elbette gidebilir ama önce adliyeye uğraması gerek derdim ben...
yine söylüyorum... yol üstünde rastlayıp gel sana bir kahve ısmarlıyım beş dakika muhabbeti değil bu... ayarlanmış, planlanmış bir şey.. ve başbaşa... ben karısıyken... mümkün değil... kıyamet kopar...
eşim yurt dışında üç haftadır...daha önce de gitti... bir an bile acaba demedim.. adamlığından zerre kadar şüphem yok...
ama... ama... diyelim yanıldım ben... bir şeylere katlanacak kişi ben olmam bu durumda...
yapan sonuçlara katlanır demi...

Ben evli ciftlerin öyle karsi cinsten kanki muhabbetlerine anlam veremiyorum...

Kankisine cok merakli olan esin acaba senin karsi cinsten bir arkadasinla bas basa yemege gitmene ne kadar anlayisli olur?

Tabikide evliyiz diye ne ben nede esim karsi cinsten hic kimse ile görüsmicek konusmicak diye birsey yok...olamazda zaten gerek is hayatinda gerek sosyal hayatimizda sürekli erkekli kadinli iletisim kurmak zorundayiz....fakat öyle icli disli olmaya gerek yok...

Sonuclari hicte iyi olmuyor cünkü gördügmüz gibi!!
Bosu bosuna evde huzursuzluk ve tatsizliga sebeb oluyor bu tür seyler

geçmişten gelen yakın dostu olabilir ama öyle ense tokat döte parmak ilişkiyi kaldıramam...kadında laubali anladığım kadarıyla..resti çek eşine.!kadınla falan fazla yüz göz olma...sor bakalım senin böyle kankan olsa kaldırabilirmiymiş?

İş arkadaşı olabilir iş yemeklerine gidilebilir...ama evli bi adamın ole kanki muhabbeti olamaz....çok

itici bence....illa bi kankisi olcksa eşi olsunnn

Bence asla böyle bir şey olamaz ne yapabilir ne izin veririm ha kaldı ki gizli yapar kokusu çıkar zaten öyle çok var ki kanka bacı olup sonra herşeyi alt üst eden durumlar kimseye güven yok açıkçası tabi ki eski dostlarımız olacak ama görüşülecek ise ailece görüşülecek sensiz başbaşa yemek yemesi çok saçma olur öteki soruya gelince uzak kaldığında bir halt etmiş ise duymayabilirsin kontrol etmekte zordur sanırım göz görmeyince gönül katlanır lafına hiç ama hiç katılmıyorum anladığın an hesabını vermeli bence

bencede yapamaz ne o öyle sen evde varke gitsin dışarda başkalarıyla muhabbete senide götürsün n,e götürmüyoki

umarım tatlıya bağlanmıştır konu.. eşiyle konuşacaktı akşam karar almıştı topic sahibi... hayırlısı olsun .. şöyle 3. kişiler yüzünden çıkan mevzulara da sinir olurum... yol at kadını valla sinir oldum o kanka durumları filan klava:

Bu adetlerde yeni hasıl oluyor herhalde.lülülülülülü
Adam kız arkadaşı ile yemeğe çıkacak ,eşi evde onun yolunu gözleyecek.Sizi de alsın ,ne münasebet ,öyle şey mi olur? :1closedeyes:
Ben böyle bir şeyi asla kabul etmem.Onlar evde otursun yolumuzu gözlesin,biz samimi bir erkek arkadaşımızla yemeğe çıkalım o zaman!..Bizim başımız kel mi?
O kadın da hiç mi rahatsız olmuyor evli barklı adamla başbaşa yemeğe çıkmaya ? :tomato:
Ben olsam yurt içi,yurt dışı ! bu sözlerinden dolayı eşim denecek adamın hayatını cehenneme çevirirdim. kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…