Çok samimi karşı cinsten arkadaşla, evlendikten sonra iki üç kere yemeğe çıkılabilir?

Tatlım o kadar çokki utanmayan.
Utanmalarını beklersen çoook beklersin
Sıkı tutmak lazım kocaları

Tatlım o kadar çokki utanmayan.
Utanmalarını beklersen çoook beklersin
Sıkı tutmak lazım kocaları
Hangi ruh halinde ve karakterdeler anlam veremiyoruz tabi onlar gibi olmadığımız için.
Bence de gözleri dört açmak lazım.Yapan ya da yapmaya yeltenen gözleri patlatmak için.:smiley-cool:

Hangi ruh halinde ve karakterdeler anlam veremiyoruz tabi onlar gibi olmadığımız için.
Bence de gözleri dört açmak lazım.Yapan ya da yapmaya yeltenen gözleri patlatmak için.:smiley-cool:

Kesinlikle katılıyorumkaydirigubbakcemile5
Yan bakan gözler itinayla patlatılırkaydirigubbakcemile3
Saç yolmakta para puan olarak hesaba yatırlırkaydirigubbakcemile3

Evlendikten sonra bayan arkadaşı ile yemeğe çıkamaz .Bu durumu normal karşılıyorsa karısının da aynı hareketi yapmasını normal karşılamalı . Durum böyle olunca ortada garip çirkin bir evlilik olur.
İkinci soru yurt dışına çıknca kontrol edemezsiniz.Adamın niyeti bozuksa evden uzaklaştığı anda zaten herşeyi yapar .Ben şahsen hiç kıskanç değilimdir, ayrıca eşimede güvenirim ama sonsuz değil .Sonsuz güven diye bir şey olmaz.30 yıla yakındır evliyim .Kıskanç değilim ama eşimi şehir dışı ve yurt dışı gezilerinde asla yanlız bırakmam.Çünkü şehir dışı ve yurt dışı gezilerine giden arkadaşlarının ne haltlar karıştırdığını hep eşimden duydum.Erkek milleti bu güven olmaz .Eşlerinize güvenin veya güvendiğinizi hissettirin .Ama aptalcasına asla eşim yapmaz demeyin .Belli mi olur ? En güvenilen erkek bile eşi dünya güzeli bile olsa başka bir hatun görünce bakmıyor mu ?
Bilmiyorum gerçekten , acaba en ciddi koca bile güzel bir kadın baştan çıkarmaya çalışsa , ilgisiz kalır mı ?Zor gerçekten .Kısaca erkek bu ne yapacağı belli olmaz.

eşine normal geliyorsa bayan arkadasıyla yemege cıkmak,sende eşine; "bende erkek arkadasımla yemege cıkacagım" de bakalım o normal gelecek mi? kendileri özgür olsun eşleri eve kapansın istiyorlar.valla sinirlendim yine klava:

evlendikten sonra ne erkeğin ne de kadının karşı cinsten samimi arkadaşı olamaz.
biz işyerinde baynlarla otururken işyerinden eşinden boşanmış bir erkek arkadaş aynen bu cümleyi kurdu ve dedi ki;erkekler evli olsun veya olmasın %80i kadınlar için art niyetli düşünür demişti.

Bilmiyorum benim evliliğim sizinkilerden farklı galiba...
Üniversiteden çok samimi olduğum ve sürekli görüştüğüm 2 tane erkek arkadaşım var...
2 yıllık evliyim...
Evlendikten sonra da genelde başbaşa takılırız, yani işyerlerimiz yakın olduğu için birlikte ayda bir öğle yemeğine çıkarız... Hafta sonu gene aydabir de hep beraber eşlerle takılırız....
Aynı şeilde eşimin de çok samimi olduğu ünivden bir, ve eski işyerinden de 2 tane bayan arkaadaşı vardır... Onlar da öğlenleri çıkar yemek yerler... Bazan de akşamları eşli görüşürüz....
Evliliğimiz hiç de garip ve çirkin değl... Aksşne saygı sevgi aşk ve tutku olu bir evliliğimz var... Arkadaşlarımızla görüşüyor olmamaız bizim aşkımıza engel olan birşey değil....

Seyhat konusunda da eşim sık sık şehirdışı, bense sık sık yurtdışı seyahatlere çıkarız....
Genelde günde 2-3 kez görüşürüz. Ve aramızda hiçbir güven sorunu da yok... Nasıl ki ben kocama ihanet etmeyeceğimden eminsem kocamın da bana ihanet etmeyeceğinden eminim...

BENIm nısanlım suan yanlışıkla bı kıza baksa bılıyor (daha once tecrube ettırdımde )burnundan getırıırm..yemege gıtmek te ne demek..öldururum onu hadım ederım sositososito sengözlerimebaksanab

oldu canım yemeğe çıkacaklar hee son yemekleri olur,sende çık ozman samim ark.edin başbaşa çıkın ne saçma şey yaakötükedihüso
nekadar kontrol etsende eşini yapacağı versa yapar,güven olmadan evlilik olmas..

evli erkek asla ve asla başbaşa kız arkadaşıyla falan yemeğe gidemezzzzz. ne demek canım o ? iyice aşmışız olayları yan. benim kafam bunlara basmıyor arkadaşım. eğerki eşim böyle bişi yapsa olay çıkar bizde. benim içinde aynı şey geçerlidir samimi olduğumuz kız ve erkek arkadaşlarımız vardı tabi ama evlenince işler değişiyor arkadaşım. benim eşimde yurtdışına toplantılara gidiyor ama devamlı konuşuyoruz olmadı uzun süre kalcaksa beni de götürüyor zaten.

Bence eşiniz sizi rahatlıkla aldatabilecek bir erkeğe benziyor konuşmalarına bakılırsa oldukça rahat ve fazlasıyla açıık sözlü bir erkek..

kesinlikle gidemez
eğer bayanlarla yemeğe gitmek istiyorsa evlenmicekti o zaman
eşiniz anlattıklarınıza göre çapkın birine benzio
yerinizde olsaydım sherlock holmes gibi ona sezdirmeden onu takip ederdim
pek güven verici bi tip gibi gelmedi bana

adamın gözüünü oyarımn ne yemeğiymiş ........ samimi arkadaşıymış yakın akrabasıymış anlamam , ben yapmam o da yapmayacak , gidilmesi gerekiyorsa beraber gidilir ....
yurtdışı olayına gelince evet yapsa ruhum duymaz ama yurt dışına gerek yok ki yapacak zihniyetteki adam dizinin dibinde de yapabilir, dedektiflik yapamayız ya ...sadece eşime şu cevabı veririm benden gizleyebilir ama Rabbim büyük ; elbet ayağına dolaştırır :)

Yok canım bu işte bir bit yeniği var.
Evlenmişsin barklanmışsın var mı öyle bekar gibi özgür takılmak.
Sende böyle şeylere alıştırma ne demek bayan arkadaşla baş başa yemek yemek ya
o nereye sen oraya ben bunu bilirim bunu söylerim. Ne olursa olsun güven çok önemli ama ben hemcinslerime güvenmiyorum. Bir kadının en kötü düşmanı kadındır. Yapmayın bu kadar boş bırakmayın eşlerinizi ipleri elinizde tutun.

ne samimi bayan arkadaşıymış .gebertirim valla bırak samimi arkadaşı normal bayan arkadaşı bile olamazz.parçalarım.benden önce varsa yakın bayan arkadaşı benden sonra olamaz.adını ağzına bile alamaz.öyle bi arkadaşı olduğunu unuttururum ona

Bir yazı ancak bu kadar yanlış yorumlanabilir .Dikkatli mi okumuyorsunuz , yoksa geçekten ne demek istediğimi anlayamadınız mı ?Ben sizin evliliğinize çirkin diyebilcek kadar haddini aşan bir insanmıyım gerçekten çok üzüldüm ve şaşırdım .Üye olduğumdan bu yana beni tanıyan arkadaşlar bilirler .Asla hiçkimse ile polemiğe girmem ve asla haddimi aşmam.Gerek eşimin gerek benim eşime güvenim sonsuzdur .Rica ederrim yazımı çarpıtıp kimse haddini aşmasın .
Ayrıca ben anlayamadım , konu sahibi sizmisiniz , siz niçin bana cevap verme gereği duydunuz hiç gereği yokken saldırdınız.Konuya yorum yapın , yorumlara değil.

Son düzenleme:
evli bi erkeğin kız arkadaşıyla yemeğe çıkma gibi bi lüksü yok yanı en azından benım esımın yok. hııı toplu olarak arkadaslarıyla görüşebilir ama ne demek baş başa yemek

Ayrıca yuıkarıda yazdıklarıma ilave olarak, iş arkadaşları ile yemeğe çıkmak ayrı bir konudur.Elbette kişi erkek veya bayan arkadaşı ileyemeğe çıkabilir..Ama bu sadece iş yemeği ise çıkar.Şahsi olarak keyfekeder , ne kadın ne erkek başka bir erkek veya kadınla yemeğe çıkamaz.Yazan arkadaşların hemen hepsi haklı olarak aynı şeyi savunmuşlar.Bu benim şahsi fikrim .Ben evli bir erkeğin ya da kadının iş yemeği veya mecburiyet dışı zevk için karşı cinsle yemeğe çıkmasını doğru bulmuyorum.

evli bi erkeğin kız arkadaşıyla yemeğe çıkma gibi bi lüksü yok yanı en azından benım esımın yok. hııı toplu olarak arkadaslarıyla görüşebilir ama ne demek baş başa yemek

İşte budur alkisalkisalkisalkisalkisalkisÇok doğru bir cevap :))

yok oyle birsey iş için gideblir ama o bayanla gidemez o bayanlada gidecekse gitmesin
ayrıca eşinin aynen kopyalıyorum Geçen gün yine ağzından şöyle bir söz kaçırdı. Bir bayan eşine nasıl sahip çıkarsa çıksın, yurtdışına çıkınca; eşinin yaptığından haberi olmuyor ve göz görmeyince gönül katlanıyo boyle birsey demesi bnm ona olan tüm güvenimi bitirir
eşini kontrol et canım yoksa adam gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…