Bu adetlerde yeni hasıl oluyor herhalde.lülülülülülü
Adam kız arkadaşı ile yemeğe çıkacak ,eşi evde onun yolunu gözleyecek.Sizi de alsın ,ne münasebet ,öyle şey mi olur? :1closedeyes:
Ben böyle bir şeyi asla kabul etmem.Onlar evde otursun yolumuzu gözlesin,biz samimi bir erkek arkadaşımızla yemeğe çıkalım !..O kadın da hiç mi rahatsız olmuyor evli barklı adamla başbaşa yemeğe çıkmaya ? :tomato:
Ben olsam yurt içi,yurt dışı ! bu sözlerinden dolayı eşim denecek adamın hayatını cehenneme çevirirdim. kötükedihüso
Hangi ruh halinde ve karakterdeler anlam veremiyoruz tabi onlar gibi olmadığımız için.Tatlım o kadar çokki utanmayan.
Utanmalarını beklersen çoook beklersin
Sıkı tutmak lazım kocaları
Hangi ruh halinde ve karakterdeler anlam veremiyoruz tabi onlar gibi olmadığımız için.
Bence de gözleri dört açmak lazım.Yapan ya da yapmaya yeltenen gözleri patlatmak için.:smiley-cool:
Evlendikten sonra bayan arkadaşı ile yemeğe çıkamaz .Bu durumu normal karşılıyorsa karısının da aynı hareketi yapmasını normal karşılamalı . Durum böyle olunca ortada garip çirkin bir evlilik olur.
İkinci soru yurt dışına çıknca kontrol edemezsiniz.Adamın niyeti bozuksa evden uzaklaştığı anda zaten herşeyi yapar .Ben şahsen hiç kıskanç değilimdir, ayrıca eşimede güvenirim ama sonsuz değil .Sonsuz güven diye bir şey olmaz.30 yıla yakındır evliyim .Kıskanç değilim ama eşimi şehir dışı ve yurt dışı gezilerinde asla yanlız bırakmam.Çünkü şehir dışı ve yurt dışı gezilerine giden arkadaşlarının ne haltlar karıştırdığını hep eşimden duydum.Erkek milleti bu güven olmaz .Eşlerinize güvenin veya güvendiğinizi hissettirin .Ama aptalcasına asla eşim yapmaz demeyin .Belli mi olur ? En güvenilen erkek bile eşi dünya güzeli bile olsa başka bir hatun görünce bakmıyor mu ?
Bilmiyorum gerçekten , acaba en ciddi koca bile güzel bir kadın baştan çıkarmaya çalışsa , ilgisiz kalır mı ?Zor gerçekten .Kısaca erkek bu ne yapacağı belli olmaz.
kesinlikle gidemezHerkese Merhaba,
Ben normalde çok kıskanç yada eşini sürekli bunaltan biri değilimdir. Fakat biz çıkarken çok samimi bayan arkadaşım dediği bayanla bakışmaları, onun hakkında sevgiliye kullanılabilecek hitaplarla anlattığı şeyler, ve o bayanında benim yanımda şimdiki eşimi sahiplenmesi; eşimi fazla boş bırakmamam gerektiğini öğretti bana.
Şimdi eşimin samimi bayan arkadaş edinmemesi gerektiğini ve baş başa buluşmamaları gerektiğini düşünüyorum. Birinci sorum size şu: sizce eşiniz evlendikten sonra samimi bayan arkadaşıyla başbaşa yemeğe gidebilir mi?
Benim eşim, laf arasında bazen karşısındakine bazı şeyleri ağzından kaçırıverir. Ben de maalesef fil hafızalı bir insanım. Bana x deseler 5 yıl geçse yine hatırlarım. benneyaptımki
Geçen gün eşim bana laf arasında, insan evlendikten sonra da samimi bayan arkadaşıyla 2-3 kere baş başa yemeğe gidilebileceğini söyledi. Ve eşimin tek samimi bayan arkadaşı biz çıkarken, beni sinir eden o bayan :1no2:
İkinci sorumun kaynağı ise şöyle: Eşim işi nedeniyle geçen ay yurtdışına gitti. Günde bir kere beni telefonda arıyordu. Onun haricinde ben onu arayamıyordum. Geçen gün yine ağzından şöyle bir söz kaçırdı. Bir bayan eşine nasıl sahip çıkarsa çıksın, yurtdışına çıkınca; eşinin yaptığından haberi olmuyor ve göz görmeyince gönül katlanıyor. Sorum şu: Eşiniz yurtdışına çıkınca, onu nasıl kontrol edebilirsiniz? Ya da göz görmeyince gönül gerçekten katlanıyor mu?
Bir yazı ancak bu kadar yanlış yorumlanabilir .Dikkatli mi okumuyorsunuz , yoksa geçekten ne demek istediğimi anlayamadınız mı ?Ben sizin evliliğinize çirkin diyebilcek kadar haddini aşan bir insanmıyım gerçekten çok üzüldüm ve şaşırdım .Üye olduğumdan bu yana beni tanıyan arkadaşlar bilirler .Asla hiçkimse ile polemiğe girmem ve asla haddimi aşmam.Gerek eşimin gerek benim eşime güvenim sonsuzdur .Rica ederrim yazımı çarpıtıp kimse haddini aşmasın .Bilmiyorum benim evliliğim sizinkilerden farklı galiba...
Üniversiteden çok samimi olduğum ve sürekli görüştüğüm 2 tane erkek arkadaşım var...
2 yıllık evliyim...
Evlendikten sonra da genelde başbaşa takılırız, yani işyerlerimiz yakın olduğu için birlikte ayda bir öğle yemeğine çıkarız... Hafta sonu gene aydabir de hep beraber eşlerle takılırız....
Aynı şeilde eşimin de çok samimi olduğu ünivden bir, ve eski işyerinden de 2 tane bayan arkaadaşı vardır... Onlar da öğlenleri çıkar yemek yerler... Bazan de akşamları eşli görüşürüz....
Evliliğimiz hiç de garip ve çirkin değl... Aksşne saygı sevgi aşk ve tutku olu bir evliliğimz var... Arkadaşlarımızla görüşüyor olmamaız bizim aşkımıza engel olan birşey değil....
Seyhat konusunda da eşim sık sık şehirdışı, bense sık sık yurtdışı seyahatlere çıkarız....
Genelde günde 2-3 kez görüşürüz. Ve aramızda hiçbir güven sorunu da yok... Nasıl ki ben kocama ihanet etmeyeceğimden eminsem kocamın da bana ihanet etmeyeceğinden eminim...
evli bi erkeğin kız arkadaşıyla yemeğe çıkma gibi bi lüksü yok yanı en azından benım esımın yok. hııı toplu olarak arkadaslarıyla görüşebilir ama ne demek baş başa yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?