Çok samimi karşı cinsten arkadaşla, evlendikten sonra iki üç kere yemeğe çıkılabilir?

Hepsi böyle değil, böylesi size denk gelmiş sanırım.. Yalan en nefret ettiğim şeydir şu hayatta.. Ama bu tür olaylarda sizin gidip özür dilemeniz açıkçası yüz vermek gibi oluyor bana göre.. E eşiniz de astarını istemekten çekinmiyor her erkeğin yapacağı gibi..

canım benim herşeyi açık açık söyledigine göre bu bi haltlar karıştırıyor ve sonradan ortaya çıktıgında ben sana demiştim demek için herşeyi paylaşıyor ..seni gaza getirmek istemem ama ..hem o kıza ne oluyor yahu evli bi adamla karısının gönül rızası olmadıgını anlaya anlaya ne demek yemege çıkmak hayret bişey ya ..klava:klava:

:1rolleyes: Bazı şeyler hiç anlaşılmıyor. Bunu ben de anlamadım. Sonuçta benimle çıktı, nişanlandı, evlendi. Ama o kızla bakıştı, ima etti...Galiba sahip olunamayan şey hep daha çekici oluyor.
Belki ben o kızdan daha çirkinim, belki onun kadar becerikli değilim. Diye düşünmüştüm biz çıkarken gözümün önünde kızla flört edince...

Bunun güzellikle çekicilikle başka bir şeyle ilgisi yok.. Olamaz da.. Ama dediğiniz doğru, sahip olunamayan şey her zaman tatlı gelir.. Sanırım bu da öyle bir durum..

ayy canım böyle bir düşüncen var madem niye bu konuyu eşinle konuşumryorsun .. bu konu seni hep mutsuz edecek bir konu... bakıştı ,ima etti diyorsun,sahip olamadığı tatlı geliyor diyorsun ama bu senin eşin... o kızı devreden çıkartman lazım ...

Canım senin yerinde olsam istediği kadar lafı ortaya sıkıştırıp kaçsın ben onu sıkıştırırsam tüm bu dediklerinin ne anlama geldiğini, neden böyle bir şey söyleme gereği duyduğunu bizzat kendi 1. ağızdan dinlerdim zaten az buçuk konuşma tarzından yalan söyleyip söylemediğini anlarsın nihayetinde bu söylediklerini normal buluyorsa aynı hakların bizzat benimde hakim olduğunu ona iyice idrak ettirirdim.

Gerçi bizde önce dinleme faslı arkasından kıyamet kopardı ama iyimser olayım dedim biraz.:mymeka:

Bir bayan eşine nasıl sahip çıkarsa çıksın, yurtdışına çıkınca; eşinin yaptığından haberi olmuyor ve göz görmeyince gönül katlanıyor.
şunun tersini eşinize sorsanıza.
o ,1 ay yurt dışında kaldığında karısının ne yaptığından haberi oluyor mu acaba onun da göz görmeyince gönlü katlanıyormu ki.CADIARZU
o sizi kontrol edebiliyormu yurt dışındayken..
yani
size yapmayacağınız için ne kadar güveniyorsa sizde ona o kadar güvenirsiniz. zemuszemus
.

bu işi uygun bir dille eşinle konuş ve rahatszlığını dile getir gerekirse baskı yapman senin hakkın sen onun eşisin canım...

Canım çok doğru söylüyorsun, akşam ne demek istemiş bir sorayım. :jeyyar:
Valla, bayanız, yuvamıza sahip çıkalım erkeğimize destek verelim diyoruz. Ama şimdi farkettim. Yeter yahu! Ben de insanım. Akşam bir sorayım bakalım şu samimi arkadaşla yemek olayı neymiş?:mymeka:

Yurtdışına yalnız gitmesine de işi kariyeri deyip izin veriyorum. Ama şüpheyle yaşanmaz. Ya uslu adam gibi duracak, ya da gidemeyecek, benimle evli olduğu sürece! :jeyyar:

Yeter yahu, sineye çektikçe resmen astarını alıp, yüzünü de istiyor....

aslaaaaa başbaşa yemeğe çıkamaz ne münasebet
kocam benimle başbaşa yemeğe çıkabilir erkek arkadaşları ile çıkabilir klava:
yurt dışı konusunda eşim bana öyle birşey dese derimki ;evet göz görmeyince gönül katlanır
aldatma içinse yurt içi yurt dışı farketmez,bu araba buraya parketmez cicim derdim

Okypete,
Çok doğru söylüyorsun vallahi. Bu benim aklıma hiç gelmemişti... :jeyyar:
Herşey karşılıklı!

eşimin hiç öle samimi arkadaşları olmamıştır ne benden önce nede benden sonra o yüzden ilk sorunuza cevabım yok yinede olsaydı beraber çıkmaları beni üzerdi herjalde...
ama ikinci sonuzdan çok eşinizin size bunu neden söyledigi ilgilendirdi beni..sizce neden böle bişey söledi?

Mesele anlaşıldı.
Hem haksız hem de sen özür diliyorsun. Yani bu adam üste çıkmak için neden bağırıp çağırıp susturmasın.
Ya hiç gündeme getirmeyeceksin ya da konuyu açtıysan sonuna kadar arkasında durup dişini sıkacaksın. Özürü dileyene kadar kaç gün geçerse geçsin beklemek gerekir bence.
Hatasını başka türlü anlamaz.:1no2:

haketmişsin arkadaşım kusura bakma
gözünün önünde flört ettilerde sen o masayı devirmedinmi?
2004 te evlendik 1,5 ay sonra trabzonda geziyoruz
yanımızdan bir rus bayan geçti benimkide kafasını çevirdi baktı
önüne döndüğünde şakkkk tokadı bastım gözünün üstüne sokağın ortasında
dediki rezil ettin beni
bende deidmki ya benim gururum nolduuu
ogün bugündür bakmaz kimseye

Kızlar, hepinizden Allah razı olsun. Bugün tek başıma kara kara düşünüyordum. Sizlere sorunca yorumlarınızla herşey o kadar netleşti ki a.s

Allah herşeyi gönlünüze göre versin.

Akşam eve gidince ben şu sözlerin nedenlerini bir öğreneyim. :mymeka: Biz burada saçımızı süpürge ediyoruz. Bu mu hak ettiğimiz? Artık yok öyle sümsük eş. Akşam kıvırttı, kıvırttı, kıvırtamadı yedim valla....:jeyyar:cokacimcoook

Herkese çok çok teşekkür ediyorum kızlar. Allah razı olsun sizden...

anammm.sönmezim yolda geçirdinmi badem gözlüne.
eee tabii bakamaz tabii bir daha.

anammm.sönmezim yolda geçirdinmi badem gözlüne.
eee tabii bakamaz tabii bir daha.

benim yanımda ne cesaret yani
anlamam lazımdı nasıl bir manyak olduğunu diyor
e ben baksam o da aynını yapar
aslında biz kadınların eksiği bu
kısasa kısas yapmıyoruz

benim yanımda ne cesaret yani
anlamam lazımdı nasıl bir manyak olduğunu diyor
e ben baksam o da aynını yapar
aslında biz kadınların eksiği bu
kısasa kısas yapmıyoruz

aman tatlım herkes senin eşin gibi değil. bu kısasakısası deme sakın. valla bunu okuyan bir arkadaş, aynı şeyi yolda eşine yapar. sokakta yemediği, dayak kalmaz.
her erkek aynı tepkiyi vermez, canım ya.

o kızda bişeyler var vallahi.. adamın da hoşuna gidiyo ilgi görmek..
sen adamla nişanlısın, kıza sana resimlerimizi saklicam diyo, ne demek ya? bu ne densizlik? bu laftan sonra beyefendinin tavrını koyması lazımdı normal şartlarda ammaa nerdee... o resimleri burnuna tıkarım vallahi kötükedihüso

aman tatlım herkes senin eşin gibi değil. bu kısasakısası deme sakın. valla bunu okuyan bir arkadaş, aynı şeyi yolda eşine yapar. sokakta yemediği, dayak kalmaz.
her erkek aynı tepkiyi vermez, canım ya.
oky cim illa tokat değil kısasa kısasta kastım
biz kadınlar çok pofpofluyoruz erkeğimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…