İşin kötü yanı, ben biriyle dışarı çıkıyorum diye numara yapsam ve o gerçekten bana söylemeden dışarı çıkmış olsa , ben kanıt bulana kadar kendi yaptığını inkar eder ve beni suçlar. Sonunda ben kanıt bulunca da özür dileyip konuşacağına bana bağırıp çağırıp küser... Yalanını buldum diye... Sonra gidip ben barışırım o zaman da bir daha bu konunun açılmasını istemiyorum diye süngeri çekiverir. Sen kendi kendine kudur dur!
Bu erkeklerin hepsi böyle değil di mi?:çok üzgünüm:
eşiniz neden evlendikten sonrada o bayanla baş başa yemeğe çıkma ihtiyacı duyuyor ki.o bayanı bu kadar da özel kılan şey nedir? tavrı,görünüşü,sözleri..vs...
bu olay bana şunu hatırlattı.benim üniv de bir arkadaş grubum vardı ve bu gruptaki 2 kişi hazırlık sınıfından beri birbirlerini tanıyorlardı.yani sadece 1 yıl fazladan birbirlerini tanıyorlardı.biri kız biri erkek..erkek olanın sevgilisi vardı ve kız kesinlikle öteki kızı kıskanıyordu çünkü onlarda çok samimim idiler..kanka misaliii.)neyse...erkeğin kız arkadaşı ile bizlerde tanıştık,konuştuk sorun yok ama bu kız ,öteki kızın ismini duysun yüzünü görsün suratı 5 karış oluyordu.kesinlikle onunla yan yana gelmek istemiyordu çünkü hareketlerine sinir oluyordu..hatta bir ara arkadaşlardan birisi,bunlar birbirinden hoşlanıyor galiba falan dedi ama bir sonuç çıkmadı..bu erkekle kız ayrıldı o kızın yüzünden..halada görüşüyorlar ama hiççç ağızlarından biz birbirimizi seviyoruz lafı çıkmadı,nişanlanmadılarda,evlenmedilerde...
açıkcası eşiniz neden o kızı bu kadar seviyorr,ben bunu bilmek isterdim..
:1rolleyes: Bazı şeyler hiç anlaşılmıyor. Bunu ben de anlamadım. Sonuçta benimle çıktı, nişanlandı, evlendi. Ama o kızla bakıştı, ima etti...Galiba sahip olunamayan şey hep daha çekici oluyor.
Belki ben o kızdan daha çirkinim, belki onun kadar becerikli değilim. Diye düşünmüştüm biz çıkarken gözümün önünde kızla flört edince...
Bunları böyle açık seçik, geniş bir ortamda söylemedi ki
Lafların arasına sıkıştırıp, koşar adım uzaklaştı... Açıkcası ne söylediğini bile anlayıp hazmedebilmem bir kaç saatimi aldı.
Herkese Merhaba,
Ben normalde çok kıskanç yada eşini sürekli bunaltan biri değilimdir. Fakat biz çıkarken çok samimi bayan arkadaşım dediği bayanla bakışmaları, onun hakkında sevgiliye kullanılabilecek hitaplarla anlattığı şeyler, ve o bayanında benim yanımda şimdiki eşimi sahiplenmesi; eşimi fazla boş bırakmamam gerektiğini öğretti bana.
Şimdi eşimin samimi bayan arkadaş edinmemesi gerektiğini ve baş başa buluşmamaları gerektiğini düşünüyorum. Birinci sorum size şu: sizce eşiniz evlendikten sonra samimi bayan arkadaşıyla başbaşa yemeğe gidebilir mi?
Benim eşim, laf arasında bazen karşısındakine bazı şeyleri ağzından kaçırıverir. Ben de maalesef fil hafızalı bir insanım. Bana x deseler 5 yıl geçse yine hatırlarım. benneyaptımki
Geçen gün eşim bana laf arasında, insan evlendikten sonra da samimi bayan arkadaşıyla 2-3 kere baş başa yemeğe gidilebileceğini söyledi. Ve eşimin tek samimi bayan arkadaşı biz çıkarken, beni sinir eden o bayan :1no2:
İkinci sorumun kaynağı ise şöyle: Eşim işi nedeniyle geçen ay yurtdışına gitti. Günde bir kere beni telefonda arıyordu. Onun haricinde ben onu arayamıyordum. Geçen gün yine ağzından şöyle bir söz kaçırdı. Bir bayan eşine nasıl sahip çıkarsa çıksın, yurtdışına çıkınca; eşinin yaptığından haberi olmuyor ve göz görmeyince gönül katlanıyor. Sorum şu: Eşiniz yurtdışına çıkınca, onu nasıl kontrol edebilirsiniz? Ya da göz görmeyince gönül gerçekten katlanıyor mu?
Canım senin yerinde olsam istediği kadar lafı ortaya sıkıştırıp kaçsın ben onu sıkıştırırsam tüm bu dediklerinin ne anlama geldiğini, neden böyle bir şey söyleme gereği duyduğunu bizzat kendi 1. ağızdan dinlerdim zaten az buçuk konuşma tarzından yalan söyleyip söylemediğini anlarsın nihayetinde bu söylediklerini normal buluyorsa aynı hakların bizzat benimde hakim olduğunu ona iyice idrak ettirirdim.
Gerçi bizde önce dinleme faslı arkasından kıyamet kopardı ama iyimser olayım dedim biraz.:mymeka:
[/COLOR]
Bir bayan eşine nasıl sahip çıkarsa çıksın, yurtdışına çıkınca; eşinin yaptığından haberi olmuyor ve göz görmeyince gönül katlanıyor.
şunun tersini eşinize sorsanıza.
o ,1 ay yurt dışında kaldığında karısının ne yaptığından haberi oluyor mu acaba onun da göz görmeyince gönlü katlanıyormu ki.CADIARZU
o sizi kontrol edebiliyormu yurt dışındayken..
yani
size yapmayacağınız için ne kadar güveniyorsa sizde ona o kadar güvenirsiniz. zemuszemus
.
:1rolleyes: Bazı şeyler hiç anlaşılmıyor. Bunu ben de anlamadım. Sonuçta benimle çıktı, nişanlandı, evlendi. Ama o kızla bakıştı, ima etti...Galiba sahip olunamayan şey hep daha çekici oluyor.
Belki ben o kızdan daha çirkinim, belki onun kadar becerikli değilim. Diye düşünmüştüm biz çıkarken gözümün önünde kızla flört edince...
anammm.sönmezim yolda geçirdinmi badem gözlüne.haketmişsin arkadaşım kusura bakma
gözünün önünde flört ettilerde sen o masayı devirmedinmi?
2004 te evlendik 1,5 ay sonra trabzonda geziyoruz
yanımızdan bir rus bayan geçti benimkide kafasını çevirdi baktı
önüne döndüğünde şakkkk tokadı bastım gözünün üstüne sokağın ortasında
dediki rezil ettin beni
bende deidmki ya benim gururum nolduuu
ogün bugündür bakmaz kimseye
anammm.sönmezim yolda geçirdinmi badem gözlüne.
eee tabii bakamaz tabii bir daha.
benim yanımda ne cesaret yani
anlamam lazımdı nasıl bir manyak olduğunu diyor
e ben baksam o da aynını yapar
aslında biz kadınların eksiği bu
kısasa kısas yapmıyoruz
oky cim illa tokat değil kısasa kısasta kastımaman tatlım herkes senin eşin gibi değil. bu kısasakısası deme sakın. valla bunu okuyan bir arkadaş, aynı şeyi yolda eşine yapar. sokakta yemediği, dayak kalmaz.
her erkek aynı tepkiyi vermez, canım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?