çok sevip, başkasını arzulayan?

Aldattı deseydiniz olmaz mıydı?aldatan şahısa verilecek tek şans tekmeyi basmak olurdu.
Ama sizin bir tarafınız sebeplere anlam yükleyip sonucu normalleştirmek istiyor
Yıllarca aldatmış diyorsunuz bırakın gitsin

E evlenin bari o zaman. Hamile kalırsanız sıkıntı ama. Adamın ihtiyaçları garanti devreye girer yine.
böyle tersleyerek yorum yapanlar neden böyle yapıyorsunuz. insan bir şeyleri yaşarken dışarıya yorum yaptığı kadar mantığını devreye sokamıyor. travmalar yaşanıyor. döktüğüm göz yaşının haddi hesabı yok

Adam nişandan dönüp gelmiş, siz hala aşk mantık dinlemez türküsü çalıyorsunuz. Evlenin işte daha ne duymayı bekliyorsunuz ? Sizi de bi memnun edemedik.

Adam nişandan dönüp gelmiş, siz hala aşk mantık dinlemez türküsü çalıyorsunuz. Evlenin işte daha ne duymayı bekliyorsunuz ? Sizi de bi memnun edemedik.
nişan yapılmamış. o aşamaya gelinsede gerçekleşmemiş. neden konuyu bulandırdınız. sizinle de dertleşilmiyor

nişan yapılmamış. o aşamaya gelinsede gerçekleşmemiş. neden konuyu bulandırdınız. sizinle de dertleşilmiyor
Ooo ne güzel işte. Nişanlanın gitsin ayol. En azından size özel bir şeyler kalmış. Onu da başkası ile yapmadan elinizi çabuk tutun.

Onlarla eğlenmiş sizle evlenecekmiş! Siz de sosyal medya hesaplarınızdan diğer kızları çatlatın sizle eğlendi benle evleniyor diye !!
Oyy bir de diğer kızla nişanlanmış olmamış geri gelmiş. Siz de bu adamın niyetini okumaya çalışıyorsunuz. Allah akıl fikir versin

Aşkoom tabiki normal değil çok seven, çok bağlı olan bir adam başka bir kadınla birlikte olmaz. Hele de kesinlikle ayrılmak istemeyen bir adam ise seni kaybetmekten korkar ve böyle bir şey yapmaz. Kusura bakma seni üzmek istemem ama ben bu adamın seni sevdiğini düşünmüyorum.

Bu nasıl çok seven çok bağlı olan aşık adam modeli ya ahahaha siz nasıl avunuyorsunuz bunlarla bilmiyorum adam şeyinin peşinde işte ne aşkı ne sadakati. Düzen kuracak bi kadınla o kadın sizsiniz siz ceptesiniz eve bakacaksınız ona bakacaksınız bir iki laf duyup sevildiğinizi inanacaksınız, çocuk vereceksiniz. Bir yandan da dışarda da hayat var onun peşinde koşacak heyecanlarını yaşayacak. Malesef bu tür adamlar böylr yaşıyor keşke kendinizi kandırmak yerine gözlerinizi açsanız

Gerçekten sevdiğini nerden çıkardınız ki bazıları sevmeyi bilmez

evlenince cinsellik yaşayınca başkasıyla yaşamayı bırakır mı? ayrılmamak için her şeyi yapıyor

Bir kere aldatan her zaman aldatmaya hazir olur. Su anda problem sizinle cinsellik yasayamamasinda degil, eksik olan sadakatinda ve kisliginde. Ve bir insan size bu asamada bile ihanet edebiliyorsa sizi cepte görse garanti yine yapar..sahsen böyle bir insani eş olarak birakin, cocuklarimin babasi olarak asla istemezdim.

teşekkür ederim ince yorumunuz için. inanın görseniz öyle şeyler yapıyoki sevdiğine inandırmak için kendimden şüphe ediyorum. ve tabii ki karşıdaki kızlar kötü onlar ona aşık bu onları sevmiyo böyle şeyler diyo ben anlamıyorum evlenmek isteyen kişi niye başkasını arzulayıp yıllarca cinsellik yaşıyo kafam almıyo tek cinsel istek için mi

eşim boşanırsam intihar edecekmiş konusundaki erkeğe benziyor bunlar neden böyleler :/ seviyosa niye aldatıyor :/

eşim boşanırsam intihar edecekmiş konusundaki erkeğe benziyor bunlar neden böyleler :/ seviyosa niye aldatıyor :/

Cünkü sevmeyi bilmiyor. Gerektigi kadar yem atiyor baglamak icin, ama bir iliskinin en temel ihtiyaclarini karsilamak yerine kendi ihtiyaclarini karsilamaya seciyor. Bencil yani. Ve ben o senelerce aldattigi kadinlari evlendikten sonra birakacagini da hic inanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…