çok sevip, başkasını arzulayan?

evet bide bu kişiyi hiç çözemeyiz malesef. söylediklerinizde haklısınız. pislik bir insan işte bende böyke bir insana malesefki aşık olmuşum ne kadar aptalım

evet bide bu kişiyi hiç çözemeyiz malesef. söylediklerinizde haklısınız. pislik bir insan işte bende böyke bir insana malesefki aşık olmuşum ne kadar aptalım
Aptal hissetmen icin bir neden yok, klassik bir akli Hala biryerinde olan, skor pesinde kosan birine denk geldin. Bu yasadigin cok bilindik bir durum.

Ben 3 sene cinsellik yaşamayacağım bir ilişkide olacaksam kadın olarak o ilişkiyi devam ettirmem. senin sevgilinin durumunu bilemem tabi ama sevgiliyken hiiiç cinsellik yaşamayıp evlenince sadece kendileriyle cinsellik yaşadığını sanan kadınlar için üzülüyorum.

hiç bir erkeğin 3 5 sene tamam ben bu kadını bekleyeceğim demesini de beklemiyorum.

cinsellik fiziksel de bir ihtiyaçtır. aldatma mı evet aldatma, fiziksel bir ihtiyaç mı evet. başkalarını arzulaybilir aynı anda birden fazla kişiyi de arzulayabilir insanlar ama lütfen cinsellik yaşamadığınız adamlara pranga vurmaya kalkışmayın

aaaa ay erkeklerin bizden 8 fazla aklı mı varmış :))) 9 nefs nedir mesela maşallah

ne diyorsunuz siz ya nerede yazıyor bunlar? kirlenmiş ne demek?

aaaa ay erkeklerin bizden 8 fazla aklı mı varmış :))) 9 nefs nedir mesela maşallah

ne diyorsunuz siz ya nerede yazıyor bunlar? kirlenmiş ne demek?
Sizinle iliskisi varken başkalarıyla yatip kalkan adam temiz mi yani? Duyguları kirlenmedi mi? İliskisi kirlenmedi mi? Sevgisi en önemlisi saygısı kirlenmedi mi? Ben değil ilişkisi varken başkalarıyla yatanı, kalbinde bir başkası varken ve ayrı iken bile birlikte olanı kirlenmiş sayarım. Bunu bu kadar normallestirmeyin.

Hayvanlarda normal ask sevgi aramaksizin direk iliski yasarlar, insan ya da adam olanlar icin normal degil. Asik olur asik oldugu kisiye ilgi duyar asla basklariyla dusup kalkmazlar. Sevdigine saygi duyar.

Simdi siz bir hayvanla mi berabersiniz yoksa insanla mi?

Yani diyorsunuz ki kadınlar yatakta 9 kaplan gücündedir, çoklu orgazm falan bizim işimiz sonuçta. Adamın tek mermisi varken bizde mermi bitmiyor. Ben ikna oldum şahsen.

Cesit cesit her duygu yasanabilir. Erkekler cok kolay cinsel cekim duyar her seye. Yürüyen, nefes alan her seye. Mesele bu degil aslında asıl mesele sevgilin olacak davarın sana acık acık söyleyip seni kaybetmekten korkmaması.
Kendine cok güveniyor olmalı ki hic korkmamıs bunca sene. Ceplik olayı yani.
Hem sende dünden razısın evlilikten sonra yapmaz dimi diye sorduguna göre. İki tencere kapak olayı olmussunuz.

yok zaten cinsellik yok diye onu mu tamamlamak istedi o yüzden evlenince cinsellik olunca başkasıyla olmaz mı diye düşündüm?
Benzeri başımda vardı da 15 -16 yaşındaydım be ablam. 28 yaşında da buna inanmak ne bileyim aklın başında mı acaba ?

Ne alaka ya. Kadınlar aldatmaya daha meyilli iken akıllarını kullanıp aldatmıyor diyorum.
Bu işin kadını erkeği olur mu? İnsan insandır. Hepimizde nefis var. Dünya genelinde de araştırmalar kadınların da erkekler kadar aldattığını ama bunu çok daha iyi gizlediklerini gösteriyor.

Bence de evlenince de aldatacak biri... Kaç kurtar kendini... Nereden mi biliyorum? Beni aldatan adamın farklı versiyonu da ondan

Konu gerçekse gerçekten seven erkek ereksiyon problemi bile yaşayabilir hatta cinsellik aklına bile gelmeyebilir. Çok fena bir şekilde manipüle edilmişsiniz ya da gerçeklerden kaçıyorsunuz.

Bence de evlenince de aldatacak biri... Kaç kurtar kendini... Nereden mi biliyorum? Beni aldatan adamın farklı versiyonu da ondan
gerçekten mi siz de mi yaşadınız? inanın yıllardır neler yaşattığını anlatsam inanamazsınız kimse inanamıyor ve kimse çözemiyor normal bir aldatma durumu da değil. kesinlikle iğrenç bir insan. böyle insanların hayatımıza girmesi ve böylelerini adam sanıp sevmiş olmamı çok şanssızım diye yorumluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…