Sizi sevmedigi icin.birlikte değilim sadece psikolojimi mahvetti ve hala kafamda neden neden diye sorup duruyorum malesef
yaa peki daha sonra ne oldu? affettirmeye çalıştı mı kendini? böyle uzun süreli mi aldatmıştı?Sevmiyor seni ayrıl gitsin eskiden benim toksik iliskimde aynısını yaptı sonu olmadı olan bana olmadı seven insan öyle yapmaz
ama asla ayrılmak istemiyor neden acabaSizi sevmiyor sevmemiş durum bu
ayrı olduğumuzda aramız bozukken hata yaptım asla olmicak bir daha diyorTabiki normal değil ve sizi evlenecek onu da eğlenecek kadın konumuna almış .
Bu sizi mutlu etmesin şu anda da aldatılıyorsunuz hiç şüphesiz evlenincede aldatacak .
Evlilik güven ve saygı çerçevesi içinde olmalı yoksa mutlu olmazsınız.
Bile bile lades demeyin aklınızı başınıza alın.
Valla keyf sizin bir defa yapan yine yapar bu asla şaşmaz . Ben razıyım diyorsanız amenna.ayrı olduğumuzda aramız bozukken hata yaptım asla olmicak bir daha diyor
tek seni seviyorum onu sevmedim yalan söylüyo diyo üzüntüden hasta oldum diyoSizi sevmedigi icin.
Gerçekten buna ciddi ciddi kafa mı yoruyorsunuz???arkadaşlar gerçek yorum ve görüşlerinizi bekliyorum lütfen dalga geçmeyin kendime neden neden diye yormaktan çok yoruldum yıprandım size sormak istedim neden yapar bunu bir erkek ve yıllarca bu durumu sürdürmüş
Gebersin, inanma sakin bu yalanlara.tek seni seviyorum onu sevmedim yalan söylüyo diyo üzüntüden hasta oldum diyo
9 sayfa yazilmis hala ayni seyleri söylüyorsunuz. Icinizden geleni yapin o zaman. Affedin, nisanlanin, hatta evlendiginiz ilk aylarda hemen hamile kalintek seni seviyorum onu sevmedim yalan söylüyo diyo üzüntüden hasta oldum diyo
Sorma kafana boyle sorular sikintili olan o ,sen degilsin.o tatminsiz bir insan elindekinin kiymetini bilmiyorbirlikte değilim sadece psikolojimi mahvetti ve hala kafamda neden neden diye sorup duruyorum malesef
böyle bir şey imkansızayrı olduğumuzda aramız bozukken hata yaptım asla olmicak bir daha diyor
Sorma kafana boyle sorular sikintili olan o ,sen degilsin.o tatminsiz bir insan elindekinin kiymetini bilmiyor
Belliki seni takıntı haline getirmiş eğer evlenmeden birşeyler yaşasaydın bu adamla sende aynı katagoride olacaktın.Seven adam aldatamaz başka biriyle ilişkiye girerken vijdanı sızlar. Evlenince ben karşılarım isteklerini aldatmasına gerek kalmaz diye yazmışsın bir yorumundada aldatacaksa hep bulgur yiyecek değilim ya biraz da pirinç yiyeyim der yine aldatır adamın karekteri bozuk cnmaldatma sebebi olarak asla sevgim bitti demiyor hata yaptım diyor ama 3 yıl boyunca buna devam etmiş ayakta uyutmuş ve asla ayrılmak istemiyor kapıda yatıyo resmen
Nedeni insan olması.uzun süreli ilişkisi olan, çok seven, çok bağlı olan, gece gündüz konuşup iletişimde olan, kesinlikle ayrılmak istemeyen ve evlenmek isteyen erkek neden başka bir kadını arzulayıp onunla cinsellik yaşar ? bu gerçekten normal bişey mi?? bir erkek bunu neden yapar? evlenmek istediğini arzulaması gerekmez mi? ya da iki kişiyi aynı anda mı cinsel anlamda isteyebiliyorlar?
arkadaşlar gerçek yorum ve görüşlerinizi bekliyorum lütfen dalga geçmeyin kendime neden neden diye yormaktan çok yoruldum yıprandım size sormak istedim neden yapar bunu bir erkek ve yıllarca bu durumu sürdürmüş
evlenince cinsellik yaşayınca başkasıyla yaşamayı bırakır mı? ayrılmamak için her şeyi yapıyor
teşekkür ederim. son cümlenize aynen katılıyorum bende böyle düşünüyorum. erkeklerde durum farklı mı diye sormak istemiştim buradan. öyle bir davranıyorki sanki aşkından ölüyo asla kopmam asla vazgeçmem o zaman niye başkasını arzuladı çok kafam karışmıştı. haklısınızNedeni insan olması.
İnsanın aklına her türlü arzu, fantezi vs. Gelebilir.
İşte insanın karakteri ve kalitesi bundan sonra ki evrede ortaya çıkar.
Yani kişinin aklına gelen ahlak dışı bir şeyi faaliyete dökmesi karaktersizliğini, ama aklına gelenlerle mücadele edip yanlıştan kaçınması karakterinin düzgün olduğunu ortaya çıkarır.
Hayır evlenip cinsellik yaşasa bile başkasını arzulayan karaktersiz adam yine yapacağını yapar. Zira sadakat ve karakter dediğimiz şey burada ortaya çıkar.
Yani bu adam karakterli ve sadık biri olsa idi biri ile evlenmeye niyeti varken asla başkası ile bir şeyler yaşamazdı.
Allah aşkına konu sahibi bu anlattiklariniz hiç 28 yaşında bir insanın inanacağı seyler mi? Ya lütfen bu kadar saf olmayın diyeyim bari yumusatayim ne diyeyim sizetek seni seviyorum onu sevmedim yalan söylüyo diyo üzüntüden hasta oldum diyo
seviyor mu yaniSiz o diğer ihtiyaçlarını karşıladığı kızlardan farklısınız ondan siz ona değer veriyorsunuz ilgi alaka fedakarlık her şey o yüzden cebinde tutuyor bir gün bıkarsam daldan dala işlerinden bari bu kızda evlenicek kız kenarda dursun diyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?