Çok sıkıcı bir hayatım var:(((

xx_pitircik_xx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
303
57
38
33
Mrb bayanlar evleneli 1 yıl oldu eşimle farklı şehirlerde yaşadığımız için bambaşka bir şehirdeyim.Fakat burda ne akraba ne komşu hiç kimsem yok ailelerimiz uzakta bende çalışmıyorum ve sürekli evdeyim eşim tatil günlerinde çıkar gezdirir ama bu durum artık çok sıkıcı olmaya başladı((( Ne yapabilirim bu durumda bi akıl verseniz

Belediyelerin hanim icin actigi kurslar var, onlara katilabilirsiniz. Kafaniza uygun birileri ile arkadasliginizi ilerletebilirsiniz. Ise girebilirsiniz. Evde oturmak cok sikici, biliyorum.

Çalışmayı sevmiyorum hem hamileyim de şu an düşünmüyrum((

Biz cok seviyoruz calismayi hele sabah 6da uyanmak aksam 7de eve gelip kostur kostur ev isi yapmak uykusuz kalmak nasıl bi mutluluktur tarifi imkansiz. Hiç canimiz sıkılmıyor bos vaktimiz olsa canimizi sikacagimiza kalkar bi isin daha ucundan tutmaya calisiriz cunku

Biz kendi memeleketimizdeyiz de noluyor be tatlim.. inan insanin geninde olacak gezme tozma vs.. bende evden cikmiyorm ama tanidigim bazininsalnlar masallah diyim fildir fildir geziyor.. icimiz mi yaslanmis nedir :) insallah burda iyi fikirler gelirde bende faydalanirim :)

amin inşallah:)))

bende 2 yılı geçti farklı şehirdeyim..işten ayrıldım..ama sıkılmak yerine iyiki herşeyden uzağım deyip eşimle gezip eğlenmeyi tercih ediyorum..hele burda eşin ailesi ve kendi ailesiyle gelip gitme laf söz problemlerini okudukça iyiki iyiki diyorum yalnızız burda..evdeykende yapılacak illaki bulunuyor.mesela bebeğin için hazırlıklara başlayabilirsin internetten çok hoş modeller edinebilirsin,evde film izleme bile eğlenceli fikir zira bebek doğunca film bile lüx olacak diye düşünüyorum:)farklı yemekler pastalar yapabilirsiniz..hiiç canınız bişey yapmak istemezse bebeğinize günlük yazın,bebek gelişimiyle ilgili kitaplar okuyabilirsin vs vs

Cocuk gelisimi ve bakimiyla ilgili kitaplar alin okuyun,hem vakit gecer,hemde ilerde cok isinize yarar bu bilgiler.
Sadece esle vakit gecmez,evine gidip gelebilecegin bir komsun,arkadasin yok mu,disari cikmak icin esini hafta sonlari beklemenede gerek yok,tek basina cikmak istemzsen arkadasinla cikarsin.
Bebek dogduktan sonra,sıkilmaya vaktin olmayacak hem merak etme

Calisan cevre edinmis olursun, Ama hamikesin zaten bir sure sonra calisamicaksin ..

Hicmi komsun yok ?
Yani insanin etrafinda mutlaka komsusu felan vardir canim.

Ablacım renkli keçeler al bebeğin için tulumuna süsler hazırla. Bebek için kurslara yönel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Calisan cevre edinmis olursun, Ama hamikesin zaten bir sure sonra calisamicaksin ..

Hicmi komsun yok ?
Yani insanin etrafinda mutlaka komsusu felan vardir canim.

var ama hiçbiri yaşıtım değil benden yaşça büyük hepsi ve sadce mrblaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…