Çok sıkıldım bunaldım eşim yüzünden erken doğum yapmak istiyorum artık bana akıl verin...

Gavura kızıpta oruç bozulmaz... ama eve tek maaş giriyorsa sıkıntıya giriyor olabilir.
Malum enflasyon felan. Milletin sinirleri yıprandı.
Bu tamamen karşılıklı düzgün konuşabilmekle alakalı gibi geldi bana.
Asiyim diyorsunuz ya. Henüz daha 2 kişisiniz.
Asi tavırlar karşıdaki insanı sinirlendirebilir.
Böyle olunca da kırıcı sözler söylenebilir.

Erken Doğum yapmış biri olarak söylemeliyim ki;
Allah düşmanımın başına bile vermesin!
Sizin zorluğunuzu yıpranma sürecinizi herşeyi geçtim de, o yavrucak varya karnınızda durması gereken zamanda küvezde anne sıcağı huzuru olmadan öylece yatıyor,zorlukla büyümeye çalışıyor felan ya.
İnsan bilmiyorum ki nasıl kavruluyor çaresizce.

Atın bu düşünceleri kafanızdan şu zamanların kıymetini bilip bebeğinize huzur verin tabi kendinize de.
Sonra ben nasıl böyle düşündüm diye kendinize kızmamak için sakin olup anın tadını çıkarın.
Allah başka dert vermesin. 2-3 bez parçası için üzüldüğünüz zamanı ararsınız.

Hayırlı doğumlar diliyorum ..

Yogun bakim kapisinda elin yureginde beklersen boyle konustuguna cok pisman olacaksin, kocana kizabilirsin ama Sen de normal degilsin, icinde kipir kipir donen masum icin nasil boyle dusunebilirsin. Acil paikiyatrist destegi sart!

Tıpkı benim annem gibi..

Esine kızınca bebeginden uzaklasmak nasıl bir duygu ya? Saka mi bu konu bu yazilanlar.Gozlerime inanamiyorun
Konu sahibi bence hemen tövbe et !!!! Duydun mu beniii hemen . Cocugu dogum anında ölen,cocugu sakat dogan,senelerce cocugu olmayan,cocuguna degil 6 takim 1 takim alamayan yoksul anneleri düşün. Ne olmus cocuk odasi yapmamissan besik bu alınır. Cocuga altinda takan olur o zaman bozdurur yine alirsin geriye kalan ihtiyaçları. Dogmamis cocuga bu kadar don bicmeye gerekte yok. Esinin evlilige alismadigini soylemissin neden cocuk yaptın?Sen o cocugu esine lütuf olsun hediye olsun diye mi yaptın ki o sana kizinca bebekten uzaklasiyorsun. O senin yavrun! O senin evladın erken dogsa ne kadar kötü . Lutfen bu hastalikli dusuncelerden kurtul tövbe et
Eger bu gerginligin devam ederse,cocugun dogduktan sonra yaramaz hiperaktif sinirli ve surekli aglayan bir cocuk bile olabilir. Anne karnindayken gergin olan cocuk dogunca boyle oluyor inanmiyorsan da araştır

Erken dogumu erkenden cocuguna kavusmak mi zannediyorsun sen? Insan evladina bunu diler mi ya. Allah size akil fikir versin. Bu dusunce yapinizla esinizin size neden cocukmussunuz gibi davrandigini anlamakta zorlanmiyorum

Ya neden olgunlasmadan anne olmaya karar veriyorsunuz anlamam. Esine kiz bebeginden tiksin. Cocukluk ergenlik sacmalaik hatta ve hatta ruh hastalığı.
Birincisi adam hakli olabilir besik almamissindir da 25ctane zibin almissindir. Hayat pahaliligindan haberin var mi? Aman kime diyirum simdi bana kizip bebeginden tiksinirsin falan

Eşiniz ne bekliyordu ben onu anlamadım, dünyaya tertemiz pamuk gibi bir evlat gelecek tüm bakımı ihtiyacı anne babası tarafından karşılanacak.Hamile kadınların evini sihirli değneği ile gezen evi bebek odası, beşik, kıyafet, bezlerle dolduran masrafsız şekilde bebeğe hazır hale getiren doğa-üstü varlıklar filan var da bizim mi haberimiz yok. Bile isteye olmuyor mu bu bebisler neyin masrafından kaçmadır bu? Siz eşinizle konuşun bu daha iyi günleri bunun büyümesi, büyüdükçe küçülen kıyafetleri sonra okulu masrafı var. Çalışıyor musunuz, eğer çalışıyorsanız gidin bebis mağazalarına alın tüm ihtiyaçlarını sadece 6 takım yetmez ki bebeğe kafayı mı yemiş, siz dua edin de sütünüz gelsin bir de mama masrafi çıkarsa bu adam depresyondan basını kaldıramaz. Hey Allahım yaa oturup sukredecegine.... Siz de karnınızdaki masuma sinirleneceginize eşinize ağzınızı acın bir zahmet

yüce Rabbim de işte derken? Çok talihsiz bi cümle kurmuşsunuz..

İkinci el alın
Ben bebek arabasını oto koltuğunu anakucağını beşiği 2. El aldım
Ama prens ve prenseslerimiz 2. Ele layık değil diyorsanız bilemem
Geçim zor, bebek işi masraflı. Bu malesef böyle. Eşin bu kadar masraf ve ihtiyaç olacağını tahmin edememiş olabilir. Sen ise eşini sakinleştirmek yerine erken doğurmak istemişsin. Prematüre bebek bakımı ne zor bi bilsen. Hem eşine kızınca sorumlusunu bebek olarak görmek pek sağlıklı bir durum değil. Onu siz yaptınız kendi keyfiniz için. Paşa paşa da bakmak durumundasınız

Konu sahibine (ne kadar yanlış bir cümle kurduğunun bilincinde olmamasına rağmen) bu kadar yüklenilmesini anlamıyorum bende.Sanki herkes hamilelik psikolojisini,o gel-gitleri yaşamamış gibi.Malesef herkes sizler kadar güçlü! duramıyor bazı durumlar karşısında.Kaldı ki hamilelikte biraz daha ilgi beklerken karşılığını alamamış olmak belli ki konu sahibinin asıl üzüldüğü...

Ben de tüp bebekle hamile kaldım,çok uzun yıllar bekledim diyemem ama hep karamsardım olmayacak diye.Tabii ki tepki gösterdiğim,"birde anne olacak" dediğim,(doğurup ölüme terkedenlerden bahsediyorum) insanlar oldu.Ama bu anne adayı bu kadar ağır sözleri de haketmiyor be.Zaten psikolojisi altüst olmuş belli ki,birde burada üstüne giderek iyice kadına köstek olmuşsunuz...

O kadar zor bir tüp bebek sürecinden sonra hamile kaldım ve 3 aylıkken annemi kaybettim ben.Nasıl bir psikoloji? O bebeği annem benden daha çok istiyordu.O an aklımdan geçenler? Kim ister bebeğine birşey olsun,yapmayın hanımlar.Bu kadar kırıcı olmayın...

Çok haklısınız. Başınız sağolsun

Maddi olarak fazla sıkışmış demek ki eşiniz. Çok zaruri şeyleri alın sizde. Heves ve heyecanla durumu fazla abartmış olabilirsiniz. Beşik olmasa da çocuk doğacak ve ilk aylarda beşiğe yatırmasanız da olacak.

Anne oluyorsunuz, tamam. Ama eşinizde baba oluyor. Biraz bunalımdan çıkmasına yardım edip bu duyguyu yaşamasını sağlayın. Saçma sapan nefatif düşüncelerle de derdi çağırmayın.

Adami süründürmek icin Allahtan belani bulmayı bekleme bence. Kalk annenlere git dogum yakinken. Hem rahat edersin hem adam yusuf yusuf olur.

Hemşireyim. Aşıya gelen bir bebek var erken doğum olduğun için şuan bir yaşında olmasına rağmen oturamıyor çünkü kasaları gelişmedi gözlerinde sıkıntı var böyle düşünmemelisin

Kocanın saçma sapan tavırları yüzünden bebeğinden soğumak nedir ya? Erken doğum yapmak istemem nedir? Kendine gel. Umarım bu senin orijinal halin değildir. Hormonların etkisiyle falan bu hale gelmiş olmanı ümit ediyorum. Kendine gel. Şu an hiçbirsey senden ve bebeğinden önemli değil

Orası öyle elbette ama eşimden uzaklaşınca bebeğimdende uzaklaşıyorum malesef
Esinden uzaklasmanin bebekten de uzaklasmakla ne alakasi var ki?
Kabahat esinin
Dedigin gibi israf boyutunda harcama yapmiyorsan esin hatali
Cocuk sahibi olanlar masrafi da goze alarak bu karari vermeli

Eşine kızınca çocuktan da soğuyormuş pehhh.... valla ben bunları hormonlara falan bağlayamıyorum, binlerce hamile kadının mesajlarını okudum burda hiç böyle bir şey duymadım, olsun diye vazife gibi görüp doğurmak bu resmen, yazıklar olsun ya Allah korusun o meleği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…