- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
Tıpkı benim annem gibi..Çok üzüldüm...evet kocanız anlayışsız biri ama sizin düşüncenizde hiç sağlıklı değil,bu durumda bebek doğunca babasına sinirlendikçe acısını ondan çıkaran annelerden olacaksınız gibi geliyor
yüce Rabbim de işte derken? Çok talihsiz bi cümle kurmuşsunuz..Eşiniz tuhaf siz ondan tuhafsınız.
Bakamayacaksanız neden hamile bırakıyor?
Eşi laf söylüyor diye doğmamış çocuğundan tiksinecekseniz neden hamile kalıyorsunuz?
Burada o kadar bebek sahibi olabilmek için didinen insan varken Yüce Rabbim’de işte...
Neyse kötü konuşmak istemiyorum.
Sadece koca bir yazıksınız.
Çok haklısınız. Başınız sağolsunKonu sahibine (ne kadar yanlış bir cümle kurduğunun bilincinde olmamasına rağmen) bu kadar yüklenilmesini anlamıyorum bende.Sanki herkes hamilelik psikolojisini,o gel-gitleri yaşamamış gibi.Malesef herkes sizler kadar güçlü! duramıyor bazı durumlar karşısında.Kaldı ki hamilelikte biraz daha ilgi beklerken karşılığını alamamış olmak belli ki konu sahibinin asıl üzüldüğü...
Ben de tüp bebekle hamile kaldım,çok uzun yıllar bekledim diyemem ama hep karamsardım olmayacak diye.Tabii ki tepki gösterdiğim,"birde anne olacak" dediğim,(doğurup ölüme terkedenlerden bahsediyorum) insanlar oldu.Ama bu anne adayı bu kadar ağır sözleri de haketmiyor be.Zaten psikolojisi altüst olmuş belli ki,birde burada üstüne giderek iyice kadına köstek olmuşsunuz...
O kadar zor bir tüp bebek sürecinden sonra hamile kaldım ve 3 aylıkken annemi kaybettim ben.Nasıl bir psikoloji? O bebeği annem benden daha çok istiyordu.O an aklımdan geçenler?Kim ister bebeğine birşey olsun,yapmayın hanımlar.Bu kadar kırıcı olmayın...
Hemşireyim. Aşıya gelen bir bebek var erken doğum olduğun için şuan bir yaşında olmasına rağmen oturamıyor çünkü kasaları gelişmedi gözlerinde sıkıntı var böyle düşünmemelisinİlk hamileliğim bebeğimin ihtiyaçlarını biran önce tamamlamaya ugraşıyorum hamileliğim ağırlaşır ise yapamam diye fakat sıkıldım artık eşim sürekli bişeler alıyorsun diyor ben nasıl doğum yapıcam diye düşünüyorum adam kalkmış sürekli bişeler alıyorsun vs. Vs. Triplerine giriyor azarlıyor bazen bana çocukmuşum gibi bagırıyor bıktım artık ben burda canımın derdiyle ugraşıyorum adam kalkmış neleri dert ediyor çok savurgan biriside değilim oysaki bebeğime bebek odasını bırakın beşik bile almadım çok pahalı diye yeter adtık erken doğum yapmak istiyorum bitsin bu çilem yeri geliyor bebeğimden bile tiksiniyorum onun yüzünden şaştım kaldım ne yapmam gerek bana yardım edin ☹:'(
Esinden uzaklasmanin bebekten de uzaklasmakla ne alakasi var ki?Orası öyle elbette ama eşimden uzaklaşınca bebeğimdende uzaklaşıyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?