- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.849
- 698
gerçekten bu ne cahilliktir!!!Çok cahilce konuşmalar yaş kaç.. keşke büyüyünce gebe kalsaydıniz
Sen onu bir de çocuktan sonra gör bu gördüklerin ne ki. Doğumdan sonra bir lohusa sendromuna girecek en az 1 sene çıkmayacak. Nereden evlendim bu adamla diyeceksin. Ama söylediğin çok yanlış erken doğum yapmak istiyorum ne demek ya. Umarım anne olduktan sonra çocuğunu düşünen bir anne olursun, şu an daha fazla kendini düşünen bir profil çiziyorsun malesef. Bir arkadaş yazmış keşke büyüyüp gebe kalsaydın diye çok doğru.Ben herşeyi düşündüm ama eşim evliliğe alışamadı galibaga bekarken kendi kazandıgını bi kenara koymaya alışkın şimdi.birikim yapamıyor diye bana eziyet ediyor gibi birşey sanırım.
Ha bir de ekonomik durumunuz uygun değilse artık bir sürü seçenek var, mesela bazı indirim siteleri var yazmak doğru mu bilmiyorum, oralardan alabilirsin. Eşin de ergen bir tip anladığım kadarıyla. Hamilesin duygusalsın ok ama erken doğum yapmak istiyorum lafı kabul edilemez. Erken doğum yapınca bebekten kurtulacağını mı sanıyorsun. O yavruyu eline verdiklerinde muhtemelen şaşkına döneceksin. Sana bir can emanet edilecek yanından ayırmak istemeyeceksin, için titreyecek onun için. Erken doğum yapmak, doğumdan sonra eve karnı boş kucağı boş dönmek, demek aylarca hastanede nöbet tutmak hep bir kalp ağrısı ile aylar geçsin diye yaşamak demek. Tövbe de de Allah inşallah bebeğinin sağlıkla zamanında doğmasını nasip etsin.Orası öyle haklısın
kesinlikle katiliyorum size cocuk varken her zaman bulundurulmasi gereken en iyi sey bir koseye konulacak nakit paraAynen ben bebek arabasını 6. Aydan sonra aldım 1 yaşından sonrada 2 3 kişilik kıyafeti dışındakiler i akrbalardan temin ettim hep tutumlu olmuşumdur ilk bebegin acisiyla ıkincisi nde önceliğim sağlık oldu sağlığı için kenarda hep para bulundurdum
bende 38+6 da suyun bitmis cocugu alacagiz dediklerinde nedemek doguruyosun diye aglamistim ki 38+6 kotu bir zamanlama olmamasina ragmen erken dogurayim dedigine anlam veremedim benKocaniza kizip karninizdaki bebekten mi tiksiniyorsunuz?
Ayrica erken dogum olmasini istemek nedir??
Ben bazen bu KK'da okuduklarima inanamiyorum, okuduktan sonra tanimadigim insanlarin yazdiklarina dertleniyorum, sizin bebeginize de cok uzuldum mesela.
Oglum dogum basladigi ama acilma olmadigindan 39+0da sezeryanla alindi,planlanmis bir sezeryan degildi 1 hafta daha kuzumu karnimda tutamadim diye ne aglamistim sezeryana girerken :)
Lutfen kendinize gelin, size iyi gelicek ugraslar yapin, gezin, sevdiginiz bi arkadasinizla bulusun ve bu dusunceleri atin kafanizdan.
Saglikla gelsin yavrunuz.. ve zamaninda insallah.
aynen öyle. bende hevesliydim eşim erken daha erken daha diye söyleniyodu. bende bıraktım coğu seyi doğumdan sonra kendi gitti aldı ihtiyacı görünce benim söylememe gerek bile kalmadı. giyim konusunda da haklısınız benimde giydiremediğim bir sürü şey kaldı. beklemek en doğrusuymuşzaten bu bebek alisverisinde anlasan cift gormedim, kimisi erkenden almak ister, kimizi son ana birakmak ister, kimisi aman dogsun cebimizde para olsun ne lazimsa o zaman aliriz der, kimisi ikinci elde sansini dener.
Ama bunlar icin hayattan bebekten sogunur mu ya, ilahi yani, biraz sakinleyin.
Bu arada anneler daha hevesli oluyorlar ama aslinda esya almak icin beklemek daha dogru, cunku biraz bebegin dogum kilosu falan belli olsa iyi olacak, benimkiler iri dogdular mesela, hic yenidogan beden giydiremedim, direk tombolak bedene gectik, hatta en buyuk kalip mevlut kiyafeti almistim da patlayacakti, mevludu de kirki cikmadan oldu halbuki.
Biraz daha bekleyip olasi dogum kilosuna gore alisveris yapmayi oneririm.
İlk hamileliğim bebeğimin ihtiyaçlarını biran önce tamamlamaya ugraşıyorum hamileliğim ağırlaşır ise yapamam diye fakat sıkıldım artık eşim sürekli bişeler alıyorsun diyor ben nasıl doğum yapıcam diye düşünüyorum adam kalkmış sürekli bişeler alıyorsun vs. Vs. Triplerine giriyor azarlıyor bazen bana çocukmuşum gibi bagırıyor bıktım artık ben burda canımın derdiyle ugraşıyorum adam kalkmış neleri dert ediyor çok savurgan biriside değilim oysaki bebeğime bebek odasını bırakın beşik bile almadım çok pahalı diye yeter adtık erken doğum yapmak istiyorum bitsin bu çilem yeri geliyor bebeğimden bile tiksiniyorum onun yüzünden şaştım kaldım ne yapmam gerek bana yardım edin ☹:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?