Çok sıkıldım bunaldım eşim yüzünden erken doğum yapmak istiyorum artık bana akıl verin...

Adamlara önce pahalı sini göstereceksin alacağın şeyin pahaliyi görünce almayacağını belli etme aaaaa şu fiyata da varmış biz bunu alalım de bak gör nasıl alıyor

Hani kadınlar indirimde herşeyi yüklenip gitmek ister ya erkeğe de o duygu geçiyor bence bu durumda

Bana da bunu bı kişi akıl vermişti işe yarıyor ..

Pahalı şeyleri göster biraz ucuzunu al fiyat farkından bahset falan

İnternetten alışveriş le uyguna alabilirsin mesela

Çocuklarıma takım alacaktım düğün için

Burda bir tanesine 200 dediler çok detayliydi neyse ben internetten 210 iki tane almistim :))

Çok güzel oyun parkı olan beşikler var onların fiyatı çok uygun

Mesela mobilya bediklerin fiyatini göster

Ama bı tanem ben bu kadar pahalı sini istemiyorum deyip diğerlerini göster

Biraz moralini düzeltmek için de bol bol yürüyüş yap hem sana hem bebeğine iyi gelir bol oksijen

Allah sağlıklı doğum versin :*

anne karnındaki bir bebeğe yapılabilecek en büyük bedduayı kendi evladına yapan bir anne... eşinize kızdığınız konuda dayak olsa vs gibi birşey yine anlarımda , bebeğe yansıtılıcak hiçbi alakası yok.. almazsa almasın ölüm mü var sonunda.. böyle bir psikojide doğacak annenin evladına üzüldüm,sevgisizlik bu hayattaki en kötü şey..

Bebeğiniz eşinize sürpriz mi oldu? Yoksa bir bebeğin evdeki çula çaputa sarılarak büyütüleceğini filan mı sanıyordu? Bu adam hep böyle öküz müydü, af edersiniz? Öyle her şeye özenip, bebek için saçma sapan bir sürü gereksiz alışveriş yapılmasını saçma bulurum ama hiç mi bir şey alınmayacak... Bu daha da abes. Bir de belli bir yaşa kadar bu alışveriş macerası son sürat devam edecek, çünkü bir ay giydikleri diğer ay olmayabiliyor. Eşiniz daha başta saçmalamaya başlamış, sonrasını düşünemedim...

Öyle erken doğum, bebekten tiksinme laflarını da anlık gel-gitlerinize vermek istiyorum, azıcık sakinleşseniz herhalde bunları düşünmezsiniz. İnsan bir erkek müsveddesinin öküzlüklerinin acısını bebeğinden çıkarmaz çünkü. Ne diyeyim, Allah kolaylık versin. Umarım eşiniz aklını başına alır ya da almazsa umarım sizin onun g.tüne tekmeyi savuracak gücünüz vardır.

Dakika bir ,gol bir ! daha masrafların taaaaa başındasınız. Nedir bu isyan arkadaş. Oldu olacak doğuruver biryerde sar kundağa bilmem kaç yaşına kadarda yalın ayak gezsin. Neyse bu eşinin cehaleti.. Ama senin cahilliğinde ayrı. Erken doğum olsun,tiksindim falan Yaş küçük heralde.. Ama ben hep diyorum anne-baba olmak çokkkk ayrıııı çookk. Allah o çocugu korusun..

Ben herşeyi düşündüm ama eşim evliliğe alışamadı galibaga bekarken kendi kazandıgını bi kenara koymaya alışkın şimdi.birikim yapamıyor diye bana eziyet ediyor gibi birşey sanırım.
Sen onu bir de çocuktan sonra gör bu gördüklerin ne ki. Doğumdan sonra bir lohusa sendromuna girecek en az 1 sene çıkmayacak. Nereden evlendim bu adamla diyeceksin. Ama söylediğin çok yanlış erken doğum yapmak istiyorum ne demek ya. Umarım anne olduktan sonra çocuğunu düşünen bir anne olursun, şu an daha fazla kendini düşünen bir profil çiziyorsun malesef. Bir arkadaş yazmış keşke büyüyüp gebe kalsaydın diye çok doğru.

Kocaniza kizip karninizdaki bebekten mi tiksiniyorsunuz?
Ayrica erken dogum olmasini istemek nedir??
Ben bazen bu KK'da okuduklarima inanamiyorum, okuduktan sonra tanimadigim insanlarin yazdiklarina dertleniyorum, sizin bebeginize de cok uzuldum mesela.
Oglum dogum basladigi ama acilma olmadigindan 39+0da sezeryanla alindi,planlanmis bir sezeryan degildi 1 hafta daha kuzumu karnimda tutamadim diye ne aglamistim sezeryana girerken :)
Lutfen kendinize gelin, size iyi gelicek ugraslar yapin, gezin, sevdiginiz bi arkadasinizla bulusun ve bu dusunceleri atin kafanizdan.
Saglikla gelsin yavrunuz.. ve zamaninda insallah.

Orası öyle haklısın
Ha bir de ekonomik durumunuz uygun değilse artık bir sürü seçenek var, mesela bazı indirim siteleri var yazmak doğru mu bilmiyorum, oralardan alabilirsin. Eşin de ergen bir tip anladığım kadarıyla. Hamilesin duygusalsın ok ama erken doğum yapmak istiyorum lafı kabul edilemez. Erken doğum yapınca bebekten kurtulacağını mı sanıyorsun. O yavruyu eline verdiklerinde muhtemelen şaşkına döneceksin. Sana bir can emanet edilecek yanından ayırmak istemeyeceksin, için titreyecek onun için. Erken doğum yapmak, doğumdan sonra eve karnı boş kucağı boş dönmek, demek aylarca hastanede nöbet tutmak hep bir kalp ağrısı ile aylar geçsin diye yaşamak demek. Tövbe de de Allah inşallah bebeğinin sağlıkla zamanında doğmasını nasip etsin.

kesinlikle katiliyorum size cocuk varken her zaman bulundurulmasi gereken en iyi sey bir koseye konulacak nakit para

bende 38+6 da suyun bitmis cocugu alacagiz dediklerinde nedemek doguruyosun diye aglamistim ki 38+6 kotu bir zamanlama olmamasina ragmen erken dogurayim dedigine anlam veremedim ben

zaten bu bebek alisverisinde anlasan cift gormedim, kimisi erkenden almak ister, kimizi son ana birakmak ister, kimisi aman dogsun cebimizde para olsun ne lazimsa o zaman aliriz der, kimisi ikinci elde sansini dener.

Ama bunlar icin hayattan bebekten sogunur mu ya, ilahi yani, biraz sakinleyin.

Bu arada anneler daha hevesli oluyorlar ama aslinda esya almak icin beklemek daha dogru, cunku biraz bebegin dogum kilosu falan belli olsa iyi olacak, benimkiler iri dogdular mesela, hic yenidogan beden giydiremedim, direk tombolak bedene gectik, hatta en buyuk kalip mevlut kiyafeti almistim da patlayacakti, mevludu de kirki cikmadan oldu halbuki.

Biraz daha bekleyip olasi dogum kilosuna gore alisveris yapmayi oneririm.

doğum öncesi masraflar hiç birşey asıl masraf doğumdan sonra. o zaman ne yapmayı planlıyor acaba eşiniz.? erkekler doğum öncesi bizim kadar algılamıyorlar ihtiyacları bizde daha hevesli oluyoruz hemen alınsın istiyoruz iki tarafı da anlayabiliriyorum. ama eşinizin tavrı cok yanlıs sizin düşünceleriniz daha da yanlış. doğumdan sonra yine söylendiğinde ne yapmayı planlıyorsunuz?

Ben de hamileyim alis veris yapiyrum surekli ama calisiyorum ve son aylarda agirlasirim hem is hem cocugn alis vrrisi zor olur diye tamamlamaya calisiyorum...bazen abartiyorum dogru hatta baya abarttigmda oluyor ama dayanamiyorum :) esim de surekli alis verise cikmaktan sikayetci yani o yoruldugu icin ne alinacaksa alalim da cok ugrasmayalim derdinde, zaten aldigimi gosteriyorum bak babasi ne guzel di mi diyorum :) hemen hosuna gidiyor

aynen öyle. bende hevesliydim eşim erken daha erken daha diye söyleniyodu. bende bıraktım coğu seyi doğumdan sonra kendi gitti aldı ihtiyacı görünce benim söylememe gerek bile kalmadı. giyim konusunda da haklısınız benimde giydiremediğim bir sürü şey kaldı. beklemek en doğrusuymuş

Kocayi bosamak degil, ama cocugu bosamayi düsünüyorsun

Erken yasta hamile kal, es hazir degil. Ekonomik durum zaten ortada, özelikle sadece asgari ücret aliyorsa.

Millet hangi cesaret ile cocuk yapiyor anlamadim ki. Bezler 100 lira, mamalar 60 lira.

Yerinde olsam annemlere giderdim ve ikinci el bebek kiyafetlerine, bebek yaptigina bakardim.

Başlangıç için 6 takım yeterli. Zaten görmeleye gelenlerde hediye getirir.Hayat çok pahalı eşin bunalmış . Bir tane park yatak al tamam .Birde port bebe ve çanta Hemen bebek arabası almana gerek yok. Ayrıca erken doğan bebeklerde ne tür sağlık sorunu olur bir oku . Kötüyü çağırma

belki maddi sıkıntısı var. veya erkeklere göre bazen ihtiyaçtan sayılmıyor aldıkalrımız. erken doğurunca neler olacak acaba bilginiz varmi. kendinize beddua ediyorsunuz. halbuki hamile kadının duaları kabul olur. güzelce konuşun, kırılıyorum diyin ne bileyim daha beşiği yok bebeğin erken doğsun istiyorsunuz. çok sinirli düşünmende normal Hamilelikten. ama kendine hakim ol. alacaklarını listele yavaş yavaş al... dediğim gibi onlara göre fuzuli olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…