Çok sıkıldım bunaldım eşim yüzünden erken doğum yapmak istiyorum artık bana akıl verin...

Ben erken dogum yaptim 31. Haftada kuvezde kaldilar 2 ay ben her gün hastabeye gittim uzaktan baktim bebislerime kucağıma alamadim kokularini icime cekemedim emziremedim surekli süt sagdim sezeryanli logusa haliyle bir de bebeginin kucaginda olmamasi ne koyuyor insana bilmiyorsun o yüzden böyle soylemen hormonlarin etkisiyle die düşünüyorum. Ne dilediginize dikkat edin lütfen eşiniz sizi anlamiyorsa anlayacağı dinleyecegi biri konussun ve lütfen sakinlesin. Kocanizi seviyorsanız yaptigi zorunuza gidiyor belli daha bebeginizi koklamadiginiz icin eşiniz daha önemli gibi ama öyle degil inanin sakin olun litfen ve tövbe edin. Allah yardimciniz olsun

Allah korusun hamilesin diye sanırım hormonlar almış başını gitmiş
sakın sakın böyle şeyler dileme gerçek olur Allah korusun

Erken doğum derken?
30+1 de dogum yapmış biri olarak; Allah kimseye yasatmasin derim.
Hamilelikten dolayı biraz fazla hassaslaştınız sanirim..

Son düzenleme:
Neler aldin mesela canım yaz ki en azından tecrübeli anneler degerlendirsin
Mesela biberon suluk yemek önlüğü örümcek oyuncak vs sonra da alınabilir
Acil olanlar hastahane çıkışı için giysi
1 yedek giysi
2 zıbın
Yeni doğan bezi
Cok fazla giysi süs vs israf bir nevi
Az az alırsın giysiyi ki etraftan Hediye gelir zaten
Bebek çantası al bide acil tamam
Malesef devir ekonomi devri

Son düzenleme:
Erken doğumda ilk bebegimi kaybettim aldığım herşeyi dagittim ama bende dagildim
Rabbim evlatlarimizi korusun nasıl olsa gerisi halledilir

bebegin sucu nede erken dogum yapmak istiyorsunuz onu anlayamadim.
erken dogunca maarafiniz bitecekmi saniyorsunuz
erken dogunca besik bez kiyafet lazim olmuyormu masrafmi bitiyor erken dogunca
sorun bebek degil esiniz maalesef esinizin skintisida muhtemelen enflasyon yerinizde olsam boyle seyler dusunup skintiya girecegime stres yapmam ki sutum olsun diye allah korusun sutunuz cekilirse masrafi ozaman anlarsiniz esinizede bunu soyleyin neten mama fiyatlarina bi bakiversin akillanir

Herşeyin fiyatı 2 3 katına çıkınca ınsanlar da şaşırdı malesef
Bence konu sahibi öncelikli ihtiyaçları alsin

konu sahibi belli ki bunalmış erken doğum söylemiş olabilir bundan asıl kastı “şu zamanlarım çabuk geçsin bir an önce doğsun” falandır. bir yandan doğumu düşün diğer yandan ilk bebek ilk heves. eşin ne kadar düşüncesiz ve kaba. bebek gelecek de 1 paket bezle mi yetinecek zannediyor? hem kendi hevesleri yok mu? böyle olması gerektiğini anlat anlamıyorsa da satın alırken anlar

Herşeyin fiyatı 2 3 katına çıkınca ınsanlar da şaşırdı malesef
Bence konu sahibi öncelikli ihtiyaçları alsin
zaten oncelikli ihtiyaclar disinda hersey luzumsuz ben kizima besik aldim arabasini aldim (ona bile verdigim paraya aciyorum suan) birazda kiyafet bir kac biberon her ihtimale karsi
yun battaniyesini aldim kisisel bakim urunlerni aldim tirnak makasi tarak pisik kremi ates olcer bukadar
telsizmis sterilizatormus bu tarz seyleri hic almadim ihtiyacta duymadim yani hem pahali hemde gereksiz esyalar krndim isteyerek almadim bunlari ama insan baskasinda gorunce acaba ihtiyaclarini karsilayamadimmi psikolojisine burunuyor bir an insan o magazalara girince herseyi almak iatiyor her satilani ihtiyac saniyor acemilikten
simdiki aklim olsa kiyafet bile almaz akrabalarimdan temin ederdim cocugun yedigi ictigi helal gerisi haram derler bizde

31 haftalık doğum yapmış biri olarak yazıyorum allah yavrunuzu korusun inşallah zamanında doğar çok zor dönem geçirdim.(en çok manevi tabi maddi de)
Siz keşke su çocuk işini daha olgunlastiginizda dusunseydiniz siz ne hissediyorsanız o çocuk da aynen hissediyor yazık.Bu yazdığınız çok cahilce karninizdaki bebek için üzüldüm bence acilen psikolojik destek alın.

Aynen ben bebek arabasını 6. Aydan sonra aldım 1 yaşından sonrada 2 3 kişilik kıyafeti dışındakiler i akrbalardan temin ettim hep tutumlu olmuşumdur ilk bebegin acisiyla ıkincisi nde önceliğim sağlık oldu sağlığı için kenarda hep para bulundurdum

Hamile bir anne adayının en büyük korkusudur erken doğum yapmak. 30 hafta taşımışsın karninda erken doğunca ölüm riski de var biliyor musun? Bu nasıl istek. Erken doğunca masraf olmayacak mı? Hem maddi hem manevi daha çok yorar. Kari koca iyi değilsiniz kendinize gelin.

Sağlıklı düşünemiyorsun. Eşine kızıp, bebeğine tepki veriyorsun. Hiçbir bebek aç kalmaz çıplakta. Kendinize gelip incik boncuk için üzülmeyi bırakın. Bir bebeğim olsa sağlıklı başka ne isterim. Kıymetini bilin lütfen

Erken doğum yapmış biri olarak söylüyorum hem de sizin haftanizda yaşadıklarımızı bir biz bir Allah bilir hala da yaşıyoruz başlığı okuyunca bu konu hakkında gerçekten hiç bir fikriniz olmadığını düşündum. Sıkılmış olabilirsiniz türlü dertleriniz olabilir eşiniz destek olmayabilir ama hiç biri inanın doğum yapınca bitmicek katlanarak artacak Allah hayırlı doğumlar nasip etsin

canım sakin ol, zor bi dönemden geçiyoruz, insanlar yarına yemeklik ne alıcam derdinde, sürekli heryerde konuşulan ekonomi, eşinde bunun etkisinde yoksa emin ol oda ister sen gibi bebeğine birşeyler almak.Bende hamileyim çalışıyorum, senin durumun tam tersini ben yaşıyorum, bebeğime birşeyler almak istiyorum eşim al diyor vazgeçiyorum, borçlar var ekonomi berbat elimizdekini tutma derdindeyim.Şimdilik yetecek kadarını alayım diyorum.Doktorlar bile bebeğinizle anne karnındayken konuşun zamanında ve güzel bir doğum olmasını istediğinizi anlatın diyor.Bu kadar stres yapıp,bu şekilde konuşarak erken doğuma davetiye çıkarma

Verilen cevaplar hoşuna gitmemiş ki başka konularda geziyor konu sahibi. Ayrıca kocana kızıp bebekten soğuyorum demen bende yardım Alman gerektiği hissini oluşturdu . Ve bu çocuk doğduğunda çokta verimli olmayabilirsin ona karşı bu yüzden destek alman şart.

Erken Doğumla evladını kaybetmiş bir anne olarak susma hakkımı kullanıyorum.
Çocuğu erken Doğumla dünyaya gelmiş özürlü olan veya olmayan ama ne zorlukla büyüten anneler de sana bakıp yazıklar olsun der mi bilemedim
Bir hırs uğruna çocuğu harcamak tuhaf
Anne var elalem ne der diye bir insani dünyaya getirip hakkını gaspeden var
Susuyorum;
Yoksa ağzımdan zehir zemberek akacak

Başınız sağolsun çok zor ve sancılı bir durum

Yaşadığın dayanamıyorum hissinden hormonların etkisi çok büyük. Sakinleşmek için internetten yöntemler oku. Ayrıca tutumluanne diye bir site var, anneler ikinci el bebek eşyaları satıyorlar. İstersen bakabilirsin daha ucuz olduğu için eşin belki daha rahat eder. Bir büyüğe rica edersen de yardımcı olur bence çünkü gerçekten bebek demek masraf demek ve o masraf giderek artacak.

Eşiniz alışverişinize karışıyor sizi kısıtlıyor diyemi bu sitem bebeğinizden tiksinmeniz felan tuhafsınız cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…