- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
Allah korusun hamilesin diye sanırım hormonlar almış başını gitmişİlk hamileliğim bebeğimin ihtiyaçlarını biran önce tamamlamaya ugraşıyorum hamileliğim ağırlaşır ise yapamam diye fakat sıkıldım artık eşim sürekli bişeler alıyorsun diyor ben nasıl doğum yapıcam diye düşünüyorum adam kalkmış sürekli bişeler alıyorsun vs. Vs. Triplerine giriyor azarlıyor bazen bana çocukmuşum gibi bagırıyor bıktım artık ben burda canımın derdiyle ugraşıyorum adam kalkmış neleri dert ediyor çok savurgan biriside değilim oysaki bebeğime bebek odasını bırakın beşik bile almadım çok pahalı diye yeter adtık erken doğum yapmak istiyorum bitsin bu çilem yeri geliyor bebeğimden bile tiksiniyorum onun yüzünden şaştım kaldım ne yapmam gerek bana yardım edin ☹:'(
Neler aldin mesela canım yaz ki en azından tecrübeli anneler degerlendirsinİlk hamileliğim bebeğimin ihtiyaçlarını biran önce tamamlamaya ugraşıyorum hamileliğim ağırlaşır ise yapamam diye fakat sıkıldım artık eşim sürekli bişeler alıyorsun diyor ben nasıl doğum yapıcam diye düşünüyorum adam kalkmış sürekli bişeler alıyorsun vs. Vs. Triplerine giriyor azarlıyor bazen bana çocukmuşum gibi bagırıyor bıktım artık ben burda canımın derdiyle ugraşıyorum adam kalkmış neleri dert ediyor çok savurgan biriside değilim oysaki bebeğime bebek odasını bırakın beşik bile almadım çok pahalı diye yeter adtık erken doğum yapmak istiyorum bitsin bu çilem yeri geliyor bebeğimden bile tiksiniyorum onun yüzünden şaştım kaldım ne yapmam gerek bana yardım edin ☹:'(
Erken doğumda ilk bebegimi kaybettim aldığım herşeyi dagittim ama bende dagildimOnun kokusunu duymadığın için bu şekilde düşünüyorsun. Daha ona dokunamadığın için.
Onun içer de 1 gün kalması bile onun için nasıl faydalı biliyor musun. Tek bir gün bile.. olur da duan kabul olursa çektiğin acının tarifi bile olamaz. Hayatı tutuna bilecek mi tutunamayarak mı. Daha kucağına alamadan. Kaybetmek... allah korusun.
İnsan çocuğu olduktan sonra ne eş kalıyor ne bişey. Herşeyden geçiyor..
Eşe kızıp çocuğa beddua etmek..akıl kârı değil canım benim.
Herşeyin fiyatı 2 3 katına çıkınca ınsanlar da şaşırdı malesefbebegin sucu nede erken dogum yapmak istiyorsunuz onu anlayamadim.
erken dogunca maarafiniz bitecekmi saniyorsunuz
erken dogunca besik bez kiyafet lazim olmuyormu masrafmi bitiyor erken dogunca
sorun bebek degil esiniz maalesef esinizin skintisida muhtemelen enflasyon yerinizde olsam boyle seyler dusunup skintiya girecegime stres yapmam ki sutum olsun diye allah korusun sutunuz cekilirse masrafi ozaman anlarsiniz esinizede bunu soyleyin neten mama fiyatlarina bi bakiversin akillanir
zaten oncelikli ihtiyaclar disinda hersey luzumsuz ben kizima besik aldim arabasini aldim (ona bile verdigim paraya aciyorum suan) birazda kiyafet bir kac biberon her ihtimale karsiHerşeyin fiyatı 2 3 katına çıkınca ınsanlar da şaşırdı malesef
Bence konu sahibi öncelikli ihtiyaçları alsin
Aynen ben bebek arabasını 6. Aydan sonra aldım 1 yaşından sonrada 2 3 kişilik kıyafeti dışındakiler i akrbalardan temin ettim hep tutumlu olmuşumdur ilk bebegin acisiyla ıkincisi nde önceliğim sağlık oldu sağlığı için kenarda hep para bulundurdumzaten oncelikli ihtiyaclar disinda hersey luzumsuz ben kizima besik aldim arabasini aldim (ona bile verdigim paraya aciyorum suan) birazda kiyafet bir kac biberon her ihtimale karsi
yun battaniyesini aldim kisisel bakim urunlerni aldim tirnak makasi tarak pisik kremi ates olcer bukadar
telsizmis sterilizatormus bu tarz seyleri hic almadim ihtiyacta duymadim yani hem pahali hemde gereksiz esyalar krndim isteyerek almadim bunlari ama insan baskasinda gorunce acaba ihtiyaclarini karsilayamadimmi psikolojisine burunuyor bir an insan o magazalara girince herseyi almak iatiyor her satilani ihtiyac saniyor acemilikten
simdiki aklim olsa kiyafet bile almaz akrabalarimdan temin ederdim cocugun yedigi ictigi helal gerisi haram derler bizde
Başınız sağolsun çok zor ve sancılı bir durumErken Doğumla evladını kaybetmiş bir anne olarak susma hakkımı kullanıyorum.
Çocuğu erken Doğumla dünyaya gelmiş özürlü olan veya olmayan ama ne zorlukla büyüten anneler de sana bakıp yazıklar olsun der mi bilemedim
Bir hırs uğruna çocuğu harcamak tuhaf
Anne var elalem ne der diye bir insani dünyaya getirip hakkını gaspeden var
Susuyorum;
Yoksa ağzımdan zehir zemberek akacak
Eşiniz alışverişinize karışıyor sizi kısıtlıyor diyemi bu sitem bebeğinizden tiksinmeniz felan tuhafsınız ciddenİlk hamileliğim bebeğimin ihtiyaçlarını biran önce tamamlamaya ugraşıyorum hamileliğim ağırlaşır ise yapamam diye fakat sıkıldım artık eşim sürekli bişeler alıyorsun diyor ben nasıl doğum yapıcam diye düşünüyorum adam kalkmış sürekli bişeler alıyorsun vs. Vs. Triplerine giriyor azarlıyor bazen bana çocukmuşum gibi bagırıyor bıktım artık ben burda canımın derdiyle ugraşıyorum adam kalkmış neleri dert ediyor çok savurgan biriside değilim oysaki bebeğime bebek odasını bırakın beşik bile almadım çok pahalı diye yeter adtık erken doğum yapmak istiyorum bitsin bu çilem yeri geliyor bebeğimden bile tiksiniyorum onun yüzünden şaştım kaldım ne yapmam gerek bana yardım edin ☹:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?