eşyalarınızı alınca ölseymiş keşke halanın gelinin annesi.. Tövbe tövbe.. Cenazesine gitmek istemiş gitmiş. Ölüyü gömecekler eşyaları yakmıyorlar ya.
Zaten 1 ay sonra gelecekmiş, bir ay 1 gün sonra gelsin hatta az sıkıştırın 2 gün erken getirirler. Hiç dert gibi değil de şımarıklık gibi.
Bende başka şehirde okudum geçen yaz geldim eve şu an başka eve gecmem için ya başka şehre ya da evlenmem gerekiyor insan tek yaşamaya alışınca çok zor alışıyor aileniz çok düşünceliymiş yaşınız kaç acaba mesleğiniz nedir
Bende başka şehirde okudum geçen yaz geldim eve şu an başka eve gecmem için ya başka şehre ya da evlenmem gerekiyor insan tek yaşamaya alışınca çok zor alışıyor aileniz çok düşünceliymiş yaşınız kaç acaba mesleğiniz nedir
Ya bence sen bir seylere bu kadar kolayca kavusabildigin icin bu alinan seyleri kucucuk goruyosun ki ustune gecikmelere sinirlenebiliyosun. Az bi'elin evinde kendi paranla kiraya cik ozaman pamuk gibi olursun.
Ya bence sen bir seylere bu kadar kolayca kavusabildigin icin bu alinan seyleri kucucuk goruyosun ki ustune gecikmelere sinirlenebiliyosun. Az bi'elin evinde kendi paranla kiraya cik ozaman pamuk gibi olursun.
Esyayi onu bunu birak. Ailen ev almis.
Oh missss. Hemde yanyana. Kendine ait evin kapin olacak. Yemek derdi de kalkar ortadan. Ailende yersin arada ohhh.
Icini karartma kalk yarin erkenden esya ne lazimsa al kendine döse evini istedigin gibi.
Bence boşyere geriliyorsun; sonuçta aç değilsin açıkta değilsin..
Üzerine bir de ev sahibi olmuşsun. :)
Sen al dememişsin evet ama seni düşünüp almışlar işte. Bu inceliğin üzerine; bir eşyadan kaçınacaklarını da düşünmüyorum.
Cenazeden geldikten sonra halledilir.