- 20 Temmuz 2016
- 622
- 31
- 98
- Konu Sahibi lalezar8216
-
Bu ne demek yahuiş
yerinde zaten kahpelerin arasında calisiyorum
evlenmeden önce nişanlılık dönemlerinde konuşsaydınız keşke bu durumları. mesela bende sevmem öyle erkek misafir ve şimdiye kadar gelemedi kimse. eşimin en yakın arkadaşı bende çok severim hatta nikah şahidimizdi o bir gece bile kalamadı benim evimde. kesin dille rahatsız olduğunuzu söyleyin. birde bunu egeli marmaralı diye ayırmayın bende marmaralıyım eşim egenin göbeğinden ama böyle bir atılımı hiç olmadı. valla siz haklısınız eşiniz hangi dilden anlıyorsa o dilden kesin uyarın. ciddi yüklenin ki rahatsızlığınızı anlasın. ama şimdi onun açısından da bakılırsa o da masumdur. en güzeli sakinleşin sonra konuşun. sıkmayın canını yaaaaa siz uykusuzsunuz ama onlar fosur fosur uyuyor valla gamsızlarrrrrBeni çoktan tanıması lazım aslında tanıyor da yaa huyumuz suyumuz çok farklı ben marmara da yetiştim.esim egede onlar biraz daha relakslar ama.biz değiliz yani ben böyle şeyleri normal.karsilamam gece 12 de ikitane arkadaşının benim evimde ne işi var bir de onlara servis yapacagim. Düşünsenize eşim hiç demiyor bu kadın çalışıyor yoruluyor evdd tek parça birşey yapmaz ev işi namına çöpü bile atmaz ben söylemeden evde.ne eksik.var bilmez ben söylemeden yeter ama bende insanım iş yerinde zaten kahpelerin arasında calisiyorum evde de böyle eşimin değişik degisik huyları ile.karsilasiyorum yaa kızdığımi biliyor
Haksız.miyim.iki tane adamın gece 12 de benim.evimde ne işi var ben dedim ki sen git.bakalim gece 12 de onlar karısı evdeyken seni alacaklar mi eve dedim yaa askılı badi sort ile evdeyim yaaa aklımın ucundan bile geçmedi çay köy demesi ile onlari da eve davet edeceği yaa düşünür dedim.yaa kapının önünden ayrılır dedim.yaa
Bu sinir ve tempoyla yaşamaya devam ederseniz aldığınız evde yaşayacak sağlığınız olmayacak valla.Deme bu kadar fedakar olmak benim suçum ev almak için para biriktiriylruz şimdi dünya borcu altına da gireceğiz geçim sıkıntımız olacak nasıl temizlikçiye 250 tl vereyim
O iş yeri var YAordaki insanlar onları gördükçe insan denen varlıktan tiksindim.isimi.seviyorum.ama sadece işimi o insanlar var ya oraya hiç.girmoykrum. zaten insanlıktan nasiplerini almamış insanlık dışı varlıklar onlar disarida hatvan derler yaa hani o.hayvam bile.kedi.kopek onlardan daha kutsaldır benim.icin girmediğim.kotuluk görmedim iftira kalmadi en son bir bayan sırf ban takık olduğu için ayağımı.kaydirmak.istedi işin tuvaletlere sıçtı şifon çekmedi sonra etrafa benim.yaptigimi söyledi yüzüme karşı iyi ama.arkamdan böyle böyle ben sicmisim kokutmusum güya kahpeye bak iste boyle.rezalet insanlar anladiniz miBu ne demek yahu
Bunun aile gorgusu ile ilgisi var ayrica rica ediyorum yapiyor ne var ki bunda hatta listeye yaziyorum ona da kendime de is :)bazen burun kivirirsa degistiririrz baska sey koyarizBurda gördüm.ki daha çok ev hanımlarının kocalari yardım ediyor karılarına ve demişki biri bütün gün evde.oldugu halde evde iş bitmiyor ki demiş peki biz haftanın 5 günü 8 buçuk.5 buçuk çalışıp.ta nasıl.ev işlerine yetişelim acaba
Ev hanımlarının kocalari nasıl.yardim.ediyorlar benim.esim.bana hiç yardım.etmiyor ben Ev işi yapacaksam niye karı niye evlendim diye bir bakış acısına sahip
Siz de dalga geçmeyin burda içimizi derdimizi döküyoruz bırakın da dokelim belki bir fikir veren olur dalga geçmeden
Ev kadınları çalışan kadınlardan daha kıymetli bunu anladım.ben herkes te.oyle.soyler ev kadinlarinin şeyi altından çalışan kadınım şeyi bakirdan diye
Para getiren evde herşeyi yapan yaranamıyor kıymeti.olmuyor iste
Ev kadını olacaktim gotumden masraf dökülecekti de o zaman kıymetli olacaktım.degil mi
Evet çalışmak.istemiyorum.memurum.ben ama hayat şartları kadın ayakta sağlam.durmak.zorunda eşinin eline bakmamak zorunda dünyanın.binbir türlü hali.var kadın sağlam.olmak.zorunda
Hayat zor boşanmış olmak.daha da zor o yüzden belkide yanlız kalmaktan korkuyorum çok mutlu.muyum.degilim.bu sikintilarsn ötürü ama.sevoyor miyim seviyorum.esimi ama hayatım.da tam.olarak.bu
Belki de aşırı tepki gösterdim.o olaya ama ağzıma kadar doluyum.evet
Burda gördüm.ki daha çok ev hanımlarının kocalari yardım ediyor karılarına ve demişki biri bütün gün evde.oldugu halde evde iş bitmiyor ki demiş peki biz haftanın 5 günü 8 buçuk.5 buçuk çalışıp.ta nasıl.ev işlerine yetişelim acaba
Ev hanımlarının kocalari nasıl.yardim.ediyorlar benim.esim.bana hiç yardım.etmiyor ben Ev işi yapacaksam niye karı niye evlendim diye bir bakış acısına sahip
Benim eşim keşke sizi gibi bir kadınla karşılaşsaydı da görseydi dünyanın kaç bucak olduğunu diyorum ona da ne çirkef kadınlar var diyorum seni suya götürüp susuz getiriler diyorum oda ağzına vururum diyor
Benim.abim.de ev kadını eşine yardım ediyor bulaşık.makinesine bulaşık.diziyor belinde fitil.var ev süpürüyor bende ailede böyle gördüm ama eşimde göremedim bize gelen sansli oldu biz olamadık
Masallsh birde iş listesi yapmissiniz da panoya asmissiniz ben böyle liste yapsam esim beni topa tutar sizin eşiniz biraz kılıbık mi acaba bana öyle geldi sanki
Yada nasıl.bunu başarıyorsunuz peki sırrını bana da verinde ben dr iş listesi yapacak kıvama.getireyim gerçekten ciddi ciddi soruyirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?