Çok sinirliyim! Tepkimde hatalı mıyım kızlar?

hazaal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
153
0
96
Diğer
Meraba kızlar çok sinirli oldugum için hemen konuya giricem.Benim eşimgeçici olarak 4aydır şehir dışında 2haftada bir izne geliyor hafta sonları,pazarda gidiyor ben ve 4aylık kızım kayınvaldemde kalıyoruz,çok şükür kayınvaldemlerle bi sorunum yok kendi annemden daha iyi anlaşıyoruz benim sorunum eşimin dayısı kızı,onu seviyorum ama eşimin her gelmesine muhakkak oda geliyor kayınvaldemlere daha dogru düzgün hiç yalnız kalamadık eşimle,ama her gelmesine muhakkak geliyor artık bugün taştım gelecegini duydum ve bende kendi anneme geldim akşamda gitmiycem annemde yatıcam.eşimin anneme geldigimden haberi yok dışarı çıktı akşam gelicek,tepkimde hatalımıyım yoksa benmi abartıyorum

Haksizsin bence.....sinirini esinden kayinvalidenden cikarman mantiksiz....:hulya:

Onun yerine kayinvalidenle konusman daha yararli olabilirdi....Anne gelsin gitsin severim onu, ama bende esimle bas basa kalmak isterim....zaten bir hafta sonumuz var....konus sununla biraz daha anlayisli olsun diyebilirdin mesela...

Kaynananla iyi anlasiyor geciniyorsun....mutlaka sana yardimci olacakti diye düsünüyorum.

Anlamadım ki..:uhm:
Dayı kızının size ne zararı var?
Kendi evinizde değilsiniz ki misafir kabul etmeme lüksünüz olsun..fisfisfis

Son düzenleme:
Anlamadım ki..:uhm:
Dayı kızının size zararı var?
Kendi evinizde değilsiniz ki misafir kabul etmeme lüksünüz olsun..fisfisfis

Evet farkındayım misafir oldugumun:hulya: o yüzden hiç bişey demiyorum,bi zararı yok ama eşimle artık biraz kafa dinlemek istiyorum evimizde olmadıgımız için bunu yapmamız zor ama biraz anlayışlı olmaları gerekmiyormu? eşimin her gelmesinede onun gelmesi peki dogrumu.

dayısının kızı eşinizden hoşlanıyo diyemi düşünüyosunuz.açıkcası pek anlayamadım ama eşin ve kayınvalidenin sucu ne sizce

Bilemem ki..
Belki kuzenler çok iyi anlaşıyorlardır,zaten öyle olmasa eşiniz kuzenini görünce mutlu olmasa dayı kızı o kadar gelmez ki..
Misafir olduğunuz için özgür olmamınız zor, anlıyorum ama bence yapacak bir şey yoksa boşu boşuna üzmeyin kendinizi..

evet kayınvaldem dedi arıyım gelmesin dedi ama benim gelmesin deme hakkım yokki.sonuçta benim evim degil

evet kayınvaldem dedi arıyım gelmesin dedi ama benim gelmesin deme hakkım yokki.sonuçta benim evim degil

Eeee ne güzel işte..
Kayınvalideniz çözmüş sorunu hemencik..buyrunnnnnnnnn

Bence anahtar kaynanan
Madem bu kadar iyi anlaşıyorsunuz uygun bi dille biraz başbaşa kalmak istediğini ima et yada direk söyle
Eşine de dayının kızı gelmesin demek yerine keşke biraz başbaşa kalabilsek gibi sözlerle huzurluzluğunu hissettir derim ben

dayısının kızı eşinizden hoşlanıyo diyemi düşünüyosunuz.açıkcası pek anlayamadım ama eşin ve kayınvalidenin sucu ne sizce

Kesinlikle hoşlanma diye bişey yok olamazda onlar kardeş gibidir,evet onların bi şuçu yok ama ben artık patladım bazı şeylerinde etkiseyle,ben onun anlayışsızlıgına kızıyorum

Tamamda güzelim sen simdi evi terk etmekle ne yapmaya calsiyorsun....madem orasi benim evim degil gelme demeye hakkim yok diye düsünüyorsun, bu yaptigna anlam veremedim acikcasi...CADIARZU

Kayinvaliden arayim gelmesin demis...iste tam o anda tamam Anne ara gelmeyiversin bugün, kafamizi dinleyelim diyebilirdin...

Gelme demek ayıp olur diyorsan
Bugün başka planlarımız var işimiz var müsait değiliz başka zaman bekleriz şeklinde bi konuşmayla kalpte kırmamış olursunuz

Kesinlikle hoşlanma diye bişey yok olamazda onlar kardeş gibidir,evet onların bi şuçu yok ama ben artık patladım bazı şeylerinde etkiseyle,ben onun anlayışsızlıgına kızıyorum

anladım canım ama ne kadar güzel kayınvaliden hemen sorunu çözmeye kalkışmış.dediklerinde çok haklısın herkes eşiyle başbaşa kalmak vakit geçirmek ister hele bide haftada bi görüşüyosan

ay çok sinir bozucu ben senin yerinde olsam iki laf söylerim ne demek baş başa
kalamamak çok kötü,ben hasta olurdum iki kişinin konuşacağu özel şeyler vardır ,3 kişi fazla gerek yok kovardım zaten bir defasındada kovdum yeni evli gelindi eşimin akrabası,

gelip sürekli kıçını dönüp eşimle sohbet ederdi benide hiçe sayardı !!! o oldu işte

işin enteresan tarafıda bu eşimde hoşnut olmuyor gelmesinden ama eşimde bişey diyemiyor çünki misafiriz bizde o evde.Haklısın yapacak bişey yok ama birden çok sinirlendim

Bence o kadar da misafir yada el gibi hissetmeyin
Sonuçta orası sizin annenizin evi

ya aslinda bunda anlasilmayacak birsey yok... bir insan en sevgili kuzeni de olsa, bir haftasonu da esiyle yalniz kalsin diye biraz uzak durur... yani kendi esinden daha cok ozlemis olamaz dimi bu hanim... bu konuda sinirlenmekte haklisiniz... ama annenize kimseye birsey demeden gitmeniz olmamis... bari esinize bu haftasonu annemlerde kalalim orasi daha sakin oluyor deseydiniz... belki kaynananiz da sizin icin durumun ciddiyetini anlar da bir bahane uydururdu kuzeni icin... simdi sinirinizi hic sucu olmayan insanlardan cikarmis gibi olmussunuz. ben olsam simdi esimi arar annemlerde kalmayi teklif ederdim, kabul etmezse de kaynanamin evine geri donerdim. kocanizla huzurunuz bozulmasin.

zaten annem çok yakın ben oan çok sinirlendim rahatlamak istedim hem kayınvaldeme söyledim ben annme gidiyorum diye eşimede çıtlatmıştım ama eşim lütfen yaoma dedi napıyımmmmmmmm çok sinirlendim o an,belki fevri bi davranış ama evlendigimden bu yana hep yanımızda artık baydı beni bu durumlar oyüzden birden taştım

dayısının kızı evli mi? bekarmı yoksa
evli ise eşiyle mi geliyor
birdesize gelmek için eşini mi bekliyor yani eşin olmadığı zaman gelmiyormuki
ne kadar çok seviyor ki 2 haftada bir görme ihtiyacı duyuyor ve özlüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…