Anlamadım ki..:uhm:
Dayı kızının size zararı var?
Kendi evinizde değilsiniz ki misafir kabul etmeme lüksünüz olsun..fisfisfis
Evet farkındayım misafir oldugumun:hulya: o yüzden hiç bişey demiyorum,bi zararı yok ama eşimle artık biraz kafa dinlemek istiyorum evimizde olmadıgımız için bunu yapmamız zor ama biraz anlayışlı olmaları gerekmiyormu? eşimin her gelmesinede onun gelmesi peki dogrumu.
Haksizsin bence.....sinirini esinden kayinvalidenden cikarman mantiksiz....:hulya:
Onun yerine kayinvalidenle konusman daha yararli olabilirdi....Anne gelsin gitsin severim onu, ama bende esimle bas basa kalmak isterim....zaten bir hafta sonumuz var....konus sununla biraz daha anlayisli olsun diyebilirdin mesela...
Kaynananla iyi anlasiyor geciniyorsun....mutlaka sana yardimci olacakti diye düsünüyorum.
evet kayınvaldem dedi arıyım gelmesin dedi ama benim gelmesin deme hakkım yokki.sonuçta benim evim degil
dayısının kızı eşinizden hoşlanıyo diyemi düşünüyosunuz.açıkcası pek anlayamadım ama eşin ve kayınvalidenin sucu ne sizce
evet kayınvaldem dedi arıyım gelmesin dedi ama benim gelmesin deme hakkım yokki.sonuçta benim evim degil
Kesinlikle hoşlanma diye bişey yok olamazda onlar kardeş gibidir,evet onların bi şuçu yok ama ben artık patladım bazı şeylerinde etkiseyle,ben onun anlayışsızlıgına kızıyorum
Bilemem ki..
Belki kuzenler çok iyi anlaşıyorlardır,zaten öyle olmasa eşiniz kuzenini görünce mutlu olmasa dayı kızı o kadar gelmez ki..
Misafir olduğunuz için özgür olmamınız zor, anlıyorum ama bence yapacak bir şey yoksa boşu boşuna üzmeyin kendinizi..
Tamamda güzelim sen simdi evi terk etmekle ne yapmaya calsiyorsun....madem orasi benim evim degil gelme demeye hakkim yok diye düsünüyorsun, bu yaptigna anlam veremedim acikcasi...CADIARZU
Kayinvaliden arayim gelmesin demis...iste tam o anda tamam Anne ara gelmeyiversin bugün, kafamizi dinleyelim diyebilirdin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?