Çok sinirliyim! Tepkimde hatalı mıyım kızlar?

Tatlım bu kadar açık değil ama farklı bi şekilde konuşucam inş.

kesinlikle konuşmalsın..
yani yok yerden kayınalidenle eşinle tartışıp üzülmeye değmez.. bak eşin zaten uzakta çalışıyor.. allah muhafaza bir şey olsa şu gününde onu üzmeseydim dersin sen üzülürsün.. çünkü yok yerden çıkan tartışma

böhhh ne bunaltıcı bi durum yahu. Kendimi senin yerine koyunca hakkaten sinirlendim. Ama yetersiz kalmışsın tepki konusunda. Benim de yaşım 22 ben bırak her hafta her hafta birine musallat olmayı misafirliğe giderken ararken bile çok dikkatli olurum. Bunda yanlış olan bişeler var. Sen kıskanmıyorsun ama kıskanmak sadece durumun ifade biçimidir sonuçta ben ailemin yanında bile bu kadar oturmuyorum odamda geçiriyorum vaktimi. Annesine ayrı bir anne baba bile olmuş olsa böle herkesin içinde kimseden çekinmeden bağıra bağıra kavga ediyorsa size de bu kadar samimi davranıyorsa tanım koymak istemiyorum ama ben pek iyi niyetli düşünemicim.. Kişi kendi yol haritasını KENDı belirler.. Merhametten maraz doğar gerçekten doğuyor ben bunu çok iyi gördüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…