Canım yardımın teşekkürler,kayınvaldemlere gidin diyemeyizki:1no2: ayıp olur kendi evlerinden göndermek...Keşke herkes senin kadar iyi niyetli olabilse
Bi arkadaş eşin geldiğinde kaynanan dayı kızına gitsin demişti
Bu da olabilir yani nasıl söylersin bilmiyorum ama kendin için bunu yapmalısın
Böyle giderse içinde bulunduğun stres eşine hatta minik meleğine de yansıyacak
Dayı kızının en azından her hafta sonu gelmesini engellemen gerek
Ben şimdi çıkmak zorundayım sana eşinle ve bebeğinle huzurlu bi hayat diliyorum Sevgiler
hereyere pesinizden geliyorsa problemli bir insan olmalı
Evet hemde çok problemli,kızı incitmek istemiyorum ama olanda bana oluyor ancak kendimi strese sokuyorum
Canim bu kiz kac yasinda ki siz odaniza cekilince oda pesinizden geliyor? akannehir
ben olsam acıkca soylerdim biz karı kocayız ozel seyler paylasmak istiyoruz yanlız kalmak istiyoruz ama senin yuzunden olmuyor gittigimiz heryere gelme derdim dayanamam ben bu tarz seylere
Canım sabrediyorum kırmamak için ama sabrımın son demleri bidahaki olayda bu kadar sabırlı olamamtamam evine gelene etmiyorsun zaten... sizin sonucta bir odanız vardır orayada geliyorsa eger mudahale etmeye cok cok hakkın var
tuvalete giderkende pesinden gelmiyor demiakannehir seni annesi gibimi görüyor eteginden ayrilmiyor:ecrin_bebek: canim biz kari koca accik öpüscez Şeniz odamizda sen accik tv filan seyret, söz isimiz bitsin gelcezyine de bi bakalim napcak-tatlicadiarzu-
kayınvalideniz arayım gelmesin demiş daha ne işte...
kayınvalidenizle konuşun. o geldiği vakit kayınvalidenizde bir yere gidiyo gibi yapıpı bugün bu çiftleri yanlız bırakalım deyip evden çıkarsın hafta içi gel sende onların bir hasta sonları var gençler başbaşa kalmalı desin. belki utanırda azıcık ayağı kesilir.
Tatlım kendi evimde olsam o şekilde degil ama kırmadan söylerdim,sonuçta biz kayınvaldemlerdeyiz misafirim orada,evlerine gelene müdahale edememki
Canım sabrediyorum kırmamak için ama sabrımın son demleri bidahaki olayda bu kadar sabırlı olamamklava:
:roflol: ah bi bilsem beni nesi olarak görüyor.Ama aklıma bi şey geldi yemegine müsil koyuyum tuvaletten çıkıp yanımıza gelemez:roflol:
Evet arayıp söyleyim dedi ama bunu ben tepki vermeden önce demeliydi şimdi ben ona hadi arada söyle diyemem demedimde sonuçta yigeni
ya kusutra bakmayın ama ben mı çok paronoyakım yoksa durum mu öyle gösteriyor.
bence konu açmişolmak için konu açmissinz geyik yapmayamı calışıyosunz konuyu okudum sayfayı yukarı çıkardım acaba konu geyiktemiyidi diye..
ya kusutra bakmayın ama ben mı çok paronoyakım yoksa durum mu öyle gösteriyor.
bence konu açmişolmak için konu açmissinz geyik yapmayamı calışıyosunz konuyu okudum sayfayı yukarı çıkardım acaba konu geyiktemiyidi diye..
Zaten sen demiceksin....Kayinvaliden bunu yapmali....:hulya:
Bak kizim gel git kapimiz sana her zaman acik ama bu insanlar evli, bir hafta sonlari var bas basa kalmak isterler, hasret gidermek isterler, en basiti kafalarini dinlemek isterler....hafta ici buyur gel ne zaman istiyorsan ama hafta sonlari böyle her seferinde gelmen dogru degil....
23 yasindaki genc bir bayan aslinda bunu kendi düsünmeli...ama bazi insanlar malesef cok anlayissiz oluyor....onlarada iylikle izah edeceksin....Kayinvaliden bir büyük olarak söylesin ona....
Kirilmasina darilmasina gerke yok.
sonuçta oevde sizde oturuyorsunuz ve sizde bir ailesiniz. siz genniş bir aile olarak sizin huzurunuzu dıştan kim bozuyor ise yeğeni olsun isterse kızı olsun kibarca konuşulmalı.
ben kayınvalidemde birini görmekten yada gittiğimde karışlaşmaktan rahatsız oluyorsam en başta der haber verir ona göre giderim. kaldı ki siz beraber oturuyorsunuz. ana kız gibisiniz. lütfen kendinizi sıkmayın kayınvalidenize bu durumu hazmedemediğinizi beyninizin sürekli bununla meşgul olduğunu çok bunaldığınızı böyle yapsak olur mu diye konuşup anlaşın.
hem o koskoca kızda kendine gelsin ne ayıp şey ya.. ailesi de mi hiç bişiy demiyor ayıptır sonuçta.
abartma bence, burda arkadasin derdine care bulmaya calisiyoruz, evet biraz o dedigindensin:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?