Çok sinirliyim! Tepkimde hatalı mıyım kızlar?

Gelme demek ayıp olur diyorsan
Bugün başka planlarımız var işimiz var müsait değiliz başka zaman bekleriz şeklinde bi konuşmayla kalpte kırmamış olursunuz

benle konuşmadı telefonda onuda çok seviyorum gelme diyerek kırmak istemedim çünki onu ailevi sorunları var yalnızlık hissediyor kıyamıyorum peşimde abla diyerek gezer üzmek istemedimedigim için diyemem gelme

bu kişi haber verpi gelmiyormu size...sizde müsait değiliz diyin bundan sonra..kayınvalidenizde anlamış herhalde bişileri..eşinizde rahatsızmış..aslında daha önceden ,eşiniz annesine söyleyebilirdi yani annesini tembihleyebilirdi..

Evli degil bekar,genelde eşim geldigi zaman geliyor eşim bu hafta süpriz yaptı 2gün önce geldi tam geldi gün oda bizdeydi yani görüştüler şimdide gelicem diyince ben çıldırdım,eşimden kesinlikle hoşlandıgını düşünmüyorum bu yaptıgı tamamen anlayışsızlıgından kaynaklı

Kaynananla madem konuşabildin bu kadar yakınsınız nrica et bugün müsait değiliz kızım pazartesi buyur desin
O kırılmasın bu üzülmesin şuna ayıp olmasın derken hayat geçiyor
Seninde eşinle başbaşa kalmaya hakkın ihtiyacın var
Herkesi düşünürken kendini yok sayma

Haklısın canım hayat geçiyor ama ben birden kıramam insanları kayınvaldemde benim gibi oda kıramaz diyemez gelme diye bide sonuçta yiğeni kızın çok fazla sorunları var üzülüyorum onun adına bizede çok düşüyor bana hep sen benim öz ablam gibisin gelin gibi gelmiyosun der,üzülmesini istemiyorum ama ben kendim yiyip bitiriyorum

Güzel arkadaşım başbaşa kalmak istiyoruz gelme demiceksiniz ki
Bugün müsait değiliz pazartesi gel diceksiniz yada salı gel diceksiniz haftanın 5 günü gelsin 2 günü size kalsın
Gelsin kuzeninin (Eşini) de görsün ama her hafta olmaz ki madem sorunları var o göremiyor sizin huzursuzluğunuzu kibarca kırmadan yarın buyur gel dersiniz
Giden günler geri gelmiyor sende biliyorsun
Kimseyi kırmayalım derken senin psikolojin bozulacak

kendi eviniz çok mu uzak?eşiniz geldiğinde kendi evinize geçin.haftasonunu eşinizle başbaşa geçirin.

hatta çocığunuzuda ya annenize ya da kayınvalidenize bırakın(aradabir)kimseyi de kırmammış olursunuz.

huntercim onuda denedik ozamanda eve geldi çocugu özlüyomuş
Tatlım bazen bu sinirimi farketmeden eşime yansıtıyorum geldigi zaman,çogu kez suçu yokken farketmedem eşimi incitiyorumbenneyaptımki kayınvaldem yarın inş. konuşucam bu tepkimin sebebini bişey anlatmadan sadece ben akşam yemegine annemdeyim dedim çıktım oda üzüldübenneyaptımki yapmamalıydım ama işte bazen sinirlenince dnge bozuluyor.

bnce dayı kızına bir an önce başka bi uğraş bulun
ne bilim evlenme programlarına falan gitsin
hem sen eşinle yalnız kalırsın hemde dayı kızı mutluluğu bulur

O zaman çocuğu ona (dayı kızına) bırakıp evinize gidin başbaşa kalın güzel bi hafta sonu geçirin yerimseniben
Canım inan haline üzüldüğüm için bu kadar ısrarcı çözümler üretip duruyorum
Amacım her sözlediğini çürütmek değil bi çözüm bulmana yardımcı olmak
Sen gibi durumda olan çok sevdiğim bi arkadaşım vardı üstelik onun kaynanası seninki gibi anlayışlı değildi
Ondan sebeb yaşadıklarını az biraz tahmin edebiliyorum
O çok acılar çekti başkaları çekmesin istiyorum

cok zor bı durum ya sınır olurum oyle en olmadık zamnda gelen ınsanlara.. ama kayınvalıdenız konustuysa sorun yok demek degıl mı kı bu??

bnce dayı kızına bir an önce başka bi uğraş bulun
ne bilim evlenme programlarına falan gitsin
hem sen eşinle yalnız kalırsın hemde dayı kızı mutluluğu bulur

:roflol:

ya insanlar bunaldıkları zaman illa evlenmeli mi
bence siz bu kıza iş falan bulun
çalışsın yorulsun
hatta kargoda iş bulun..akşam 10 dan önce eve gelemez
:))

Senin yerinde olsam belki ben de aynı şeyi yapardım canım. Düşüncesiz insanlardan hiç hoşlanmam . Kayınvalidene durumu anlat yapacak başka bişey yok. Eşin gelmeden önce kayınvaliden onu arasın size gelicem desin. Gittiğinde de biraz yalnız kalsınlar, hep birileri oluyor hiç yalnız kalamıyorlar desin. Eee o da anlar artık

Kesinlikle katılıyorum. vereliniortak

bence abartmışsınız işi
madem her gelişinde oda geliyor çekilin odanıza yalnız kalsın bakın bir daha geliyor mu

bence abartmışsınız işi
madem her gelişinde oda geliyor çekilin odanıza yalnız kalsın bakın bir daha geliyor mu
Canım geçiyoruz ama oda geliyor bende yanınızda oturabilirmiyim diye gelde kafayı yeme-tatlicadiarzu-

Tatlım teşekkürler,ama ben kızımı bırakamamki daha küçük ve babasıyla vakit geçirmesini istiyorum babası çok özlüyor

:roflol:

ya insanlar bunaldıkları zaman illa evlenmeli mi
bence siz bu kıza iş falan bulun
çalışsın yorulsun
hatta kargoda iş bulun..akşam 10 dan önce eve gelemez
:))
zaten çalışıyor geç geliyor bide geldigi zaman hiç kalkmıyor öyle oturuyor ben yoruluyorum bi hafta sonum vardiye sanırım onu şehir dışına gelinetmeli:roflol:

Canım annesi ve babası ayrı babanede kalıyor,kayınvaldem degil ama teyzem demiş ama anlamıyor:umursamaz:

Keşke herkes senin kadar iyi niyetli olabilse
Bi arkadaş eşin geldiğinde kaynanan dayı kızına gitsin demişti
Bu da olabilir yani nasıl söylersin bilmiyorum ama kendin için bunu yapmalısın
Böyle giderse içinde bulunduğun stres eşine hatta minik meleğine de yansıyacak
Dayı kızının en azından her hafta sonu gelmesini engellemen gerek
Ben şimdi çıkmak zorundayım sana eşinle ve bebeğinle huzurlu bi hayat diliyorum Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…