Gelme demek ayıp olur diyorsan
Bugün başka planlarımız var işimiz var müsait değiliz başka zaman bekleriz şeklinde bi konuşmayla kalpte kırmamış olursunuz
dayısının kızı evli mi? bekarmı yoksa
evli ise eşiyle mi geliyor
birdesize gelmek için eşini mi bekliyor yani eşin olmadığı zaman gelmiyormuki
ne kadar çok seviyor ki 2 haftada bir görme ihtiyacı duyuyor ve özlüyor
Kaynananla madem konuşabildin bu kadar yakınsınız nrica et bugün müsait değiliz kızım pazartesi buyur desin
O kırılmasın bu üzülmesin şuna ayıp olmasın derken hayat geçiyor
Seninde eşinle başbaşa kalmaya hakkın ihtiyacın var
Herkesi düşünürken kendini yok sayma
Güzel arkadaşım başbaşa kalmak istiyoruz gelme demiceksiniz ki
Bugün müsait değiliz pazartesi gel diceksiniz yada salı gel diceksiniz haftanın 5 günü gelsin 2 günü size kalsın
Gelsin kuzeninin (Eşini) de görsün ama her hafta olmaz ki madem sorunları var o göremiyor sizin huzursuzluğunuzu kibarca kırmadan yarın buyur gel dersiniz
Giden günler geri gelmiyor sende biliyorsun
Kimseyi kırmayalım derken senin psikolojin bozulacak
huntercim onuda denedik ozamanda eve geldi çocugu özlüyomuşkendi eviniz çok mu uzak?eşiniz geldiğinde kendi evinize geçin.haftasonunu eşinizle başbaşa geçirin.
hatta çocığunuzuda ya annenize ya da kayınvalidenize bırakın(aradabir)kimseyi de kırmammış olursunuz.
bnce dayı kızına bir an önce başka bi uğraş bulun
ne bilim evlenme programlarına falan gitsin
hem sen eşinle yalnız kalırsın hemde dayı kızı mutluluğu bulur
Kaynananla madem konuşabildin bu kadar yakınsınız nrica et bugün müsait değiliz kızım pazartesi buyur desin
O kırılmasın bu üzülmesin şuna ayıp olmasın derken hayat geçiyor
Seninde eşinle başbaşa kalmaya hakkın ihtiyacın var
Herkesi düşünürken kendini yok sayma
Canım geçiyoruz ama oda geliyor bende yanınızda oturabilirmiyim diye gelde kafayı yeme-tatlicadiarzu-bence abartmışsınız işi
madem her gelişinde oda geliyor çekilin odanıza yalnız kalsın bakın bir daha geliyor mu
O zaman çocuğu ona (dayı kızına) bırakıp evinize gidin başbaşa kalın güzel bi hafta sonu geçirin yerimseniben
Canım inan haline üzüldüğüm için bu kadar ısrarcı çözümler üretip duruyorum
Amacım her sözlediğini çürütmek değil bi çözüm bulmana yardımcı olmak
Sen gibi durumda olan çok sevdiğim bi arkadaşım vardı üstelik onun kaynanası seninki gibi anlayışlı değildi
Ondan sebeb yaşadıklarını az biraz tahmin edebiliyorum
O çok acılar çekti başkaları çekmesin istiyorum
zaten çalışıyor geç geliyor bide geldigi zaman hiç kalkmıyor öyle oturuyor ben yoruluyorum bi hafta sonum vardiye:roflol:
ya insanlar bunaldıkları zaman illa evlenmeli mi
bence siz bu kıza iş falan bulun
çalışsın yorulsun
hatta kargoda iş bulun..akşam 10 dan önce eve gelemez
:))
Senin yerinde olsam belki ben de aynı şeyi yapardım canım. Düşüncesiz insanlardan hiç hoşlanmam . Kayınvalidene durumu anlat yapacak başka bişey yok. Eşin gelmeden önce kayınvaliden onu arasın size gelicem desin. Gittiğinde de biraz yalnız kalsınlar, hep birileri oluyor hiç yalnız kalamıyorlar desin. Eee o da anlar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?