Çok sinirliyim! Tepkimde hatalı mıyım kızlar?

kusura bakmayın benim kötü niyetim belki ama bana bu kızın davranışlarının tek sebebi düşüncesizlikmiş gibi gelmedi. kötükedihüso siz başka odaya geçseniz de peşinizden damlaması, teyzeniz tarafından uyarıldığı halde devam etmesi vs. normal bir insanın yapacağı şeyler değil bunlar. yerinizde olsam daha sert önlemler alıdrım. kırılırsa kırılsın, sizin eşinizle mutluluğunuzdan daha değerli değil ya zemuszemus

ayyy cnm ne yuzsuz ınsanlar var.bencede kaynanan konussun bu ne ya ha madem senı abla gıbı goruyor o zaman hafta ıcı gelsın.eger sorun hallolmazsa hafta sonu esın geldıgınde yemegınızı yıyın odanıza gecıp kapınızı kılıtleyın.bakar kapı kılıtlı kaynananıza dıyemez heralde onların kapısı neden kılıtlı dıye.dersede onun yuzsuzlugu.basa gelmeden bılınmez ama ben olsam parcalardım heralde....

Kendi ewinize geçin ewet ama orayada geliyor diyorsunuz bence kuzenle konuşmalısınız eşimi çok özlüyorum yalnız kalmak istiyorum kendi ewimize geçmeyi düşünüyoruz kimse gelmez inş falan diye derdinizi onunla paylaşırsanız belki anlar yalnız kalmak istedğinizi
weya o arayınca dışarı cıkacağız de weya geldiğinde proğram yaptık gezmeye gidicez diyip onu bırakıp gidin her zaman geliyor misafir gibi değil gelişi görüşüyorsunuz onu bırakıp gidebilirsiniz gezmeye gezmeye diye ewinizede gidebilirsiniz a.s
Allah yardımcınız olsun canım sakinliğini koru yinede eşinle aranı bozma

bence haklisiniz...anladigim kadariyla esinizle basbasa zaman gecirmek istiyorsunuz...ama annenizin yanina gideceyinize tavrinizi koysaydiniz daha iyi olabilirdi ....

bu konuda kayın valdenizden yardım alın bence. ayrıca haklı kızgınlığınızı eşinize göstermeyin. zaten onu özlüyorsunuz birde aranıza başka şeylerin girmesine izin vermeyin. 23 yaşındaki bir insanın yapacağı şeyler değil bunlar odanıza kadar peşinizden gelmesi vs. ya artniyetli bu kız ya da çok saf.
inşallah bu sorunu en kısa zamanda çözersiniz.

tepkin çözümleyici bir tepki olmamış, aksine daha da kafa karıştırıcı bir tepki olmuş bence
şimdi eşin bunu niye yaptığını anlamayacak ki :sm_confused:
ben senin yerinde olsam her hafta kayınvalidemde kalmam, 2 haftada bir falan kendi evimize giderim
eşin de seninle ve bebeğinizle vakit geçirir doya doya
ve bu da diğerlerine biz kendimize ait zaman istiyoruz mesajı verir
kayınvaliden de anladığım kadarıyla sorun çıkarmayacak bir insan...
eşine söyle arada bir kendi evinize gelsin yerimseniben

neden sürekli eşin varken geliyor ki .bence haklısın ben olsam bende kızardım.

bence o geldiginde eşinide al çık biyerlere git oda anlar heralde istemedigini annene gitmekle eline bişey geçmezki..

kaydirigubbakcemile5sakın bunun için eşinle kavga etmeyesin çünkü hatalı sensin arada bir evinde kalsan eşinle daha rahat görüşürdünüz annene gitmen çok alakasız hele eşinin haberi yoksa neye kızdığına konuştunmu bilmiyorum eşinle bu dayı kızını ama ona yada kayınvalidene söyle yanlış bişey yapma

ben olsam hiç dolaylı yollardan gitmezdim.
tam olarak rahatsızlığını çözemedim ama
neyden rahatsızsam direk yüzüne şakayla karışık söylerdim
ha yine anlamazsa ciddiyetle söylerdim.
kayınvalidende ne güzel müspet bi kadınmış,
bıraksaydın gelme deseydi yada bi yere gidicez vs deseydi aslında.
o kız annenin evinde olmanın nedenini anlayacak mı sanki?
eşinle ilgili hisleri varsa onları başbaşa bırakmış olmana sevinecek hatta.

canım kendi evinize geçin eşin gelince ama kayınvalidenizi de tembihleyin kendi evinize gittiğinizi söylemesin annesine gitti diyebilir ya da gezmeye çıktılar felan diye gece de arasınız kayınvalidenizi annemde kalcaz arkadaşlarla kalcaz felan diye oralara da gelmeye kalkamaz herhalde bence kırmadan en rahat böyle çözersin madem konuşmak istemiyorsun azıcık oyun yapacaksınız

Tatlım kendi evimiz uzak ve eşim cuma gelip pazar sabahı gidiyor o yüzden eve çocukla gidip gelmek zor oluyor,ne kötü bi durum karşı tarafı kırmayım derken bize olan oluyor,inş. eşimin temelli gelmesine az kaldı inş. O zaman sorun ortadan kalkar

Canım onunla konuşmayı derleşmeyi dene inşallah anlar seni
we eşinde biran önce gelir sağ sağlim kawuşursunuz inşallah

Bu kuzen kac yasinda niye bukadaar ilgili esinize anliyamadim sizi rahatsiz edecek tavirlari varmi mesela esinize karsi senin onunla konusman uygun olmaz bence Birak kayinvaliden soylesin

gelişmeler nasıl acaba

23 yas kücük de degilki, aranizda uyuyayimm dicek nerdeyse.

o geldiğinde alın eşinizi çıkın dışarıya .
gezin. olmayın evde. bunu bir kaç kere yapın. bakın bir daha gelir mi.

Dayı kızın sorunları var aman alttan alalım idare edelim derken senin psikolojin bozuluyor
En iyisi sen o dayı kızını gönder buraya biz uygun anlayacağı bi dille anlatırız :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…