canım kendi evinize geçin eşin gelince ama kayınvalidenizi de tembihleyin kendi evinize gittiğinizi söylemesin annesine gitti diyebilir ya da gezmeye çıktılar felan diye gece de arasınız kayınvalidenizi annemde kalcaz arkadaşlarla kalcaz felan diye oralara da gelmeye kalkamaz herhalde bence kırmadan en rahat böyle çözersin madem konuşmak istemiyorsun azıcık oyun yapacaksınız
kayınvalidenizin evinde zaten eşinizle başbaşa kalamıyorsunuz,
dayı kızının gelmesinden neden rahatsızsınız ?
bu noktayı anlıyamadım
Evet başbaşa kalamıyoruz ama kayınvaldem ve kayınbabam çok anlayışlı insanlardır ben onlarla çok mutluyum kayınvaldem eşimle daha çok vakit geçiriyim diye beni ogeldiginde mutfaga bile sokmaz yemekleri yapıp akrabalarımıza giderler oturmaya.Neden rahatsızım onu açıklayım artık sinirime dokunuyor sürekli peşimde olması kendinizi benim yerime koyarak empati yaparsanız sanırım anlayabilirsiniz
Canım sanmıyorum okadarda degildir sanırım,ben aklıma dahi getirmedim bu ihtimali onun düşüncesizligi diyorumkusura bakmayın benim kötü niyetim belki ama bana bu kızın davranışlarının tek sebebi düşüncesizlikmiş gibi gelmedi. kötükedihüso siz başka odaya geçseniz de peşinizden damlaması, teyzeniz tarafından uyarıldığı halde devam etmesi vs. normal bir insanın yapacağı şeyler değil bunlar. yerinizde olsam daha sert önlemler alıdrım. kırılırsa kırılsın, sizin eşinizle mutluluğunuzdan daha değerli değil ya zemuszemus
Aslında mantıklı onunla bu konuda dertleşmekCADIARZU,her zaman bu kadar sinirlenip tepki vermezdim ama bi anda patladım çünki eşimi gelmeden 1gün önce bizdeydi tekrar kıyafetlerini degiştirip gelince çok sinir oldumKendi ewinize geçin ewet ama orayada geliyor diyorsunuz bence kuzenle konuşmalısınız eşimi çok özlüyorum yalnız kalmak istiyorum kendi ewimize geçmeyi düşünüyoruz kimse gelmez inş falan diye derdinizi onunla paylaşırsanız belki anlar yalnız kalmak istedğinizi
weya o arayınca dışarı cıkacağız de weya geldiğinde proğram yaptık gezmeye gidicez diyip onu bırakıp gidin her zaman geliyor misafir gibi değil gelişi görüşüyorsunuz onu bırakıp gidebilirsiniz gezmeye gezmeye diye ewinizede gidebilirsiniz a.s
Allah yardımcınız olsun canım sakinliğini koru yinede eşinle aranı bozmaklava:
Canım zaten ben o an çok sinirlendigim için anneme geldim sakinleşmek için,annemler yan binada çok yakınlar yani.Eşimi aryıp işi bitince anneme gelmesini söyledim yemegimizi yiyip tekrar kayınvaldemler gittik eşim çok anlayışlıdır bana hak verdi kızdıgım konuda.Evimize geçemeyiz çünki evimiz uzaktatepkin çözümleyici bir tepki olmamış, aksine daha da kafa karıştırıcı bir tepki olmuş bence
şimdi eşin bunu niye yaptığını anlamayacak ki :sm_confused:
ben senin yerinde olsam her hafta kayınvalidemde kalmam, 2 haftada bir falan kendi evimize giderim
eşin de seninle ve bebeğinizle vakit geçirir doya doya
ve bu da diğerlerine biz kendimize ait zaman istiyoruz mesajı verir
kayınvaliden de anladığım kadarıyla sorun çıkarmayacak bir insan...
eşine söyle arada bir kendi evinize gelsin yerimseniben
Canım zaten ben o an çok sinirlendigim için anneme geldim sakinleşmek için,annemler yan binada çok yakınlar yani.Eşimi aryıp işi bitince anneme gelmesini söyledim yemegimizi yiyip tekrar kayınvaldemler gittik eşim çok anlayışlıdır bana hak verdi kızdıgım konuda.Evimize geçemeyiz çünki evimiz uzaktakaydirigubbakcemile5sakın bunun için eşinle kavga etmeyesin çünkü hatalı sensin arada bir evinde kalsan eşinle daha rahat görüşürdünüz annene gitmen çok alakasız hele eşinin haberi yoksa neye kızdığına konuştunmu bilmiyorum eşinle bu dayı kızını ama ona yada kayınvalidene söyle yanlış bişey yapma
Benim en büyük sorunum karşımdaki kırılacak diye hatta alınacak diye bişey diyememben olsam hiç dolaylı yollardan gitmezdim.
tam olarak rahatsızlığını çözemedim ama
neyden rahatsızsam direk yüzüne şakayla karışık söylerdim
ha yine anlamazsa ciddiyetle söylerdim.
kayınvalidende ne güzel müspet bi kadınmış,
bıraksaydın gelme deseydi yada bi yere gidicez vs deseydi aslında.
o kız annenin evinde olmanın nedenini anlayacak mı sanki?
eşinle ilgili hisleri varsa onları başbaşa bırakmış olmana sevinecek hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?