Çok sinirliyim! Tepkimde hatalı mıyım kızlar?

yaa çok pardon ama siz baya bi melaike yada meleksiniz o zaman

bu hafta müsait değiliz başka bir zaman inşallah demek
bu kadar zor ve kırıcımı yani de söyleyemiyosunuz.. ?

ne var canım bunda , hem yabancı değilki nerdeyse o evin insanı olmuş.. bunada kırılıcaksa yedi kat elden ne farkı var yani onun o zaman

Anlamadım ki..:uhm:
Dayı kızının size ne zararı var?
Kendi evinizde değilsiniz ki misafir kabul etmeme lüksünüz olsun..fisfisfis

ne yazık ki yasamayan bilemez..
benimde esım gıdıyor iş nedenıyle..
annelerımızmn ve babalarımızın dısında misafirlikte bır yere kdr..
1 gelir 2 gelir ama herzaman kımse kabul etmz..
hem artık orda kalıyorsa orası onunda evi sayılır.. misafir değildir artık..
bence sınır olmakla haklısın
ama bunu kayınvalidenle konus onlara yansıtma..
üzülmesinler...

Canım onunla konuşmayı derleşmeyi dene inşallah anlar seni
we eşinde biran önce gelir sağ sağlim kawuşursunuz inşallah
Tatlılm artık öyle yapmayı düşünüyorum inş. anlar ama bu geldiginde bi arkadaşımızın dedigini yaptım odama çekildim eşimde geldi yanıma yani bu sefer yalnız bıraktık dayı kızını,sabah kalaktıgımda çok bozuktu eşim zaten onu takmıyor bende pek önemsemedim bu sefer.Eşim inş. aralıkta gelicek,tavsiyelerin ve iyi niyet dileklerin için teşşekkürler
Bu kuzen kac yasinda niye bukadaar ilgili esinize anliyamadim sizi rahatsiz edecek tavirlari varmi mesela esinize karsi senin onunla konusman uygun olmaz bence Birak kayinvaliden soylesin
23 yaşında niye bukadar ilgili olduguna gelince onlar birlikte büyümüş abisi gibi görüyor.
gelişmeler nasıl acaba
Tatlım bu sefer geldiginde onu yalnız bıraktık daha çok odamızda vakit geçiridik oda biraz bozuldu tabi,sanırım anladı gibi benim kızdıgımı.Yalnız bide akşam eşim gittiginde demezmi,abla abimin törenine izin alırım çocukla sen ve ben gideriz:roflol:klava: yani gülsemmi kızsammı bilemedim
23 yas kücük de degilki, aranizda uyuyayimm dicek nerdeyse.
Aynen canım
annesiyle konusun kızını bırakmasın
Annesi yokki anne baba ayrı kız babanede kalıyor,hem söylemişler ama anlamamış
o geldiğinde alın eşinizi çıkın dışarıya .
gezin. olmayın evde. bunu bir kaç kere yapın. bakın bir daha gelir mi.
Gelir tatlım,evde halası var çünki
Dayı kızın sorunları var aman alttan alalım idare edelim derken senin psikolojin bozuluyor
En iyisi sen o dayı kızını gönder buraya biz uygun anlayacağı bi dille anlatırız :jeyyar:
Olabilir aslındaa.s Canım tavsiyelerin için teşekkürler inş. Bizim datı kızı beni kendine okadar yakın görüyorki ben kızıpta suratım asılınca arkamdan kayınvaldemlere,ablam yeni doğum yaptı hormonları bozuldu ve eşide yanında yok ya hala o yüzden böyle ablam yardımcı olalım diyor banada gelip kendimi çok üzmeme gerektigini bugünleri atlatacagımı söylüyor:1rolleyes: ya ben bu kızı seviyorum ama yaptıgı düşüncesizce hareketlerde çok kızıyorum
Tatlım ben ne melakeyim nede melek sadece insanlara hayır diyemiyorum
Canım bizim iş nasrettin hocanınkine dönmüş damdan düşenin halini damdan düşen anlıyor,bu konuyu açtıgımda evli olan arkadaşlarım benim içn çözümleyici ve rahatlatıcı şeyler yazmışlardı hepinize çok teşşekür ediyoruma.s. bazı bekar ve evli olupta beni anlamamış olan arkadaşlar bunu geyik olsun diye açtıgımı söylediler ve anlam veremediler niçin kızdıgıma

Canım bizim iş nasrettin hocanınkine dönmüş damdan düşenin halini damdan düşen anlıyor,bu konuyu açtıgımda evli olan arkadaşlarım benim içn çözümleyici ve rahatlatıcı şeyler yazmışlardı hepinize çok teşşekür ediyoruma.s. bazı bekar ve evli olupta beni anlamamış olan arkadaşlar bunu geyik olsun diye açtıgımı söylediler ve anlam veremediler niçin kızdıgıma[/QUOT

ewt tabıı kı yasamayan bilemez..
sneın yerınde olsalar..kımbılır baskaları ne tepki verırdı...
bekara karı bosamak kolay..
yıne bız sabırlıyız canım..

Bence siz kendi içinizde büyütüyorsunuz olayı sonuçta sizi abla gibi gören bir kız var ortada siz tatlılıkla konuşsanız ne kırgınlık olur ortada, ne de başka bir şey anlayışla karşılayacağını düşünüyorum.

Sizinde söylediğiniz gibi bu kızın çok fazla sorunları olupta, ayrıca kendini yanlız hissediyorsa çok fazla anlayışlı olmasını da bekleyemeyiz sanırım.

İnsan bazen kendi, kendinle boğuşurken başkalarının hayatına olumlu veya olumsuz ne gibi bir etki bıraktığının farkında olmaz.

Düşüncenizde haklı olduğunuzu düşünüyorum ama bence burda tek eksik var ki sizin dayı kızı ile sorunu paylaşmayıp, dayı kızı hariç, eşinize, istemiyerekte olsa kayınvalidenize durumu aksettirmeniz.

Siz kalp kırmamak istiyorsunuz tamam da şimdi bu kızın kulağına dolaylı olarak gitme şeklinde çalınan söylemler eninde sonunda sizin isteminizle olduğu ortaya çıktığında kırmak istemediğiniz insan bence çok daha fazla kırılacak.

O zamanlar da hep şöyle denir;
"Keşke benimle ilgili bir sorun vardı madem ona buna söylemek yerine direkt gelip bana söyleseydi..."

Evet bencede sabırlıyız tatlım ama bunu bi türlü ben anlatamıyorum bazı arkadaşlara

Evet dedigin gibi açıkca konuşsam belki anlar,ama hem kırılıp küsüyor bunu başka olaylardaki deneyimimden dolayı diyorum.Okudugunuz zaman çok basit bi sorun olarak görmeniz normal benim bu olaya bu şekilde tepki vermemin sebibi aslında evliligimin 2senesindede sürekli en özel ve güzel anlarımda yanımda olması ve mahvetmesi.Kısaca mahsediyim belki neden bu kadar kızdıgımı anlarsınız,düğün hazırlıkları yapılırken ailesiyle kavga edip halasına gelmişti olydan dolayı kayınvaldem çok üzgündü ben neden mutlu olmadığını biliyordum sorun ben değil yiğeninydi ama insan oğlunu evlendiriken daha neşeli olmazmı:umursamaz: neyse düğün oldu tabi kayın valden hala üzgün bi ara evine gitti ama geri geldi düğünden 1hafta sonrada kayınvaldem hastaneye yatmıştı kayınbabamla birlikte kalıyorduk artık ve 6ay bizimle kaldı gidip gelmeler devem etti 6ayın üzerine,doğum yaptım bu seferde babasıyla geldiler anne gitmişiti kayınvaldemlerde bende kaldıkları için dayılarda bana geldiler 3ay kaldık tabi ben lohusayım ve eşim yanımda yok pskolojimi düşünün artık bu sırada tabi yine can sıkıcı olaylar devem etti son olarak kızım için yemekli kuran okutmuştuk oğün okadar ğüzeldiki akşama kadar tabi dayı kızı geldi annesiyle ilgili bi sorundan dolayı telefonda karşı tarafla kavga etti ama ne kavga çok üzüldüm günümün mahvolmasına ve ben bu tür şeylere alışık degilim eşile 5senedir birlikteyiz daha bana sesini yükseltmemiştir kendi ailemdede örmemiştim böyle durumları,daha buna benzer birsürü olay,işte tatlım birikince birden bire hiç olmıycak bi olaya olmıyacak tepkiler verilebiliyor

Bi dakka bi dakkaaaaaaaa çözüm buldum :lepi: hazaal nerdesin bak iyi dinle güzel arkadaşım

Şincik bu çarşamba yada perşembe arıyorsun dayı kızını sıkıldım gel laflayalım diyorsun
Sonra ya bu aralar bizimde düzenimiz bozuldu kaç zaman oldu eşimle şöyle başbaşa kalıp bişeyler yapamadık
Senden rica etsem bana bi iyilik yaparmısın bu hafta sonu halanı (kaynanan) çağırsan ne güzel olur kadıncağıza evden git diyemem ama sen çağırırsan gelir yerimseniben
çocuk bile babasıyla yalnız kalmayı özledi desen :çok üzgünüm:
Hem dayı kızına gelme dememiş olursun kırılmaz
Hemde sana yardım etmenin mutluluğunu yaşamış olur :roflol:
Buna da olmaz dersen sen o dayı kızını hafta sonu buraya gönder ben oyalarım onu

canım seni çok ama çok iyi anlıyorum.benmde durumum seninknden biraz farklı ama bana göre aynı.seni çok iyi anlıyorum alah sabır versin ama bana göre konuşmayı dene

anlaşıldı kızcağız bir aile ortamı arıyor anne baba ayrı olduğundan dolayı
allah onada sizede yardımcı olsun

canım tamam kız bir aile ortamı arayabilir ama herşeydeolduğu gibi fazlasıda zarar olur.hazalın psikolojisi iyice bozulur kayınvaidesionun problemleriyle ilgilenirken hazalı dahafazla kırabiliruygun bir dille bu kızın uyarılması gerekli bence

Sahrudcum önerine uyucam ama halanı al git diyemem sadece başbaşa kalamadık v.s diye konuşurum:hulya: önerilerin sagol tatlımkaydirigubbakcemile3
canım seni çok ama çok iyi anlıyorum.benmde durumum seninknden biraz farklı ama bana göre aynı.seni çok iyi anlıyorum alah sabır versin ama bana göre konuşmayı dene
Tatlım inş. konuşucam dayı kızıyla bide kayınvaldemle konuşmamlazım çünki neden öyle bi tepki verdigimi yanlış anlamış olabilir:umursamaz: ben gelmesin demeyorumki sadece eşimin her geldiginde gelmesine sinirleniyorum yoksa ben onu asla kıskanmıyorumkaydirigubbakcemile
anlaşıldı kızcağız bir aile ortamı arıyor anne baba ayrı olduğundan dolayı
allah onada sizede yardımcı olsun

Aynen öyle,kendi ailesinde bulamadığı sevgiyi arıyor zaten geldigi zaman hemen dizime yatar sarılır,onun bu hallerinede dayanamıyorum çok üzülüyorum:1no2:

Yine olmazsa ben sözümdeyim sen gönder onu buraya ben oyalarım :hulya: örgü öreriz yemek tarifi alır veririz laflarız
Sende biraz rahat edersin

Yine olmazsa ben sözümdeyim sen gönder onu buraya ben oyalarım :hulya: örgü öreriz yemek tarifi alır veririz laflarız
Sende biraz rahat edersin

Canım çok sağol teklifin için,burda bi arkadaş evlenme programına gönderin demişti:roflol: sanurım kesin çözüm olur ama yurt dışınasırnaşık şey

Hemen ilan verelim telefon açalım fakıs çekelim başvuru yapalım alkisalkisalkis
Yurtdışında yaşayan arkadaşlarımız var haber salalım el birliğiyle bi yuva kuralım şu garibana

Hemen ilan verelim telefon açalım fakıs çekelim başvuru yapalım alkisalkisalkis
Yurtdışında yaşayan arkadaşlarımız var haber salalım el birliğiyle bi yuva kuralım şu garibana

Eveeeeeeeeeeeet hemen benim dayı kızı için çalışmalara başlayalımkaydirigubbakcemile3 sevap olur sevabını ortak paylaşırız:içelim:

Sen yeter ki mutlu ol ben sevabını da sana veririm
Ben biraz cadaloz biraz dişli olduğum azcıkta gençliğimde çektiklerimden sonra sıyırdığım için o bunu dedi şu böyle yaptı sorunlarım olmuyor
Haddini aşan olursa pat diye orda dur diyorum yasakkelime
Patavatsızlık edene dan diye veriyorum cevabını ben sorun edeceğime onlar sorun ediyor naniknanik
Birileri hele ki iyi niyetinden böyle sorunlar yaşadığı zaman üzülüyorum yardım etmeye çalışıyorum

Dua'yla başlayalım Hayırlı bir insan ewladı çıkarsın karşısına rabbim. Hayrlısıyla ewlenir inşallah we mutlu olur. AMİN

Sahrydcum acaba insan özellikle biz hanımlar karşı tarafı kırmamak için uğraşırken zamanla bu iyi niyetimizi çürütüyolar,aslında çokta susmak iyi değil hep senden bekliyorlar fedakarlıgı ve idare etmeyi
Dua'yla başlayalım Hayırlı bir insan ewladı çıkarsın karşısına rabbim. Hayrlısıyla ewlenir inşallah we mutlu olur. AMİN

İnş. canım evlendiği zaman mutlu olmasını herkezden çok istiyorum,Rabbim karşısına iyi insanlar çıkarsın:Saruboceq: çünki o hiç mutlu olamadı hep mutsuz bi hayat geçirmiş,yaşı23 ama yaşadıklarını ben kaldıramazdım,bakma bana onun bazı hallerine kızıyorumlmaz: ama bi okadarda seviyorum:1hug:

canım dayı kızı ile aranız iyiymiş o sizi sizde onu normalde seviyorsunuz oda sizi ablası gibi görüyor..
eşiniz yokken bir gün ona söyleyin seni kardeşim gibi gördüğümden söylüyorum yoksa söylemem deyin..
eşim geldiğinde biz yalnız kalmak istiyoruz.. çünkü görüşemiyoruz ve özlüyoruz birbirimizi.. çocuğumuzla beraber yalnız vakit geçirmek istiyoruz.. sen her ne kadar kardeşimiz gibi olsanda yanında rahat edemiyoruz.. seni seviyoruz yanlış anlama ama biz zaten çok az görüşebliyoruz de.. derdini ona anlat.. zaten kendi evinizde kalamadığınızı falan söyle..
bu problemi eşine kaynanana kızarak değil ancak sorunun kaynağı ile görüşerek çözebilirsin..
oda seni ancak ozaman anlayacaktır..derdini anlatınca tamam falan derse de anladığıdın için beni teşekkür ederim deyip sarıl ki kırılmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…