Anlamadım ki..:uhm:
Dayı kızının size ne zararı var?
Kendi evinizde değilsiniz ki misafir kabul etmeme lüksünüz olsun..fisfisfis
Tatlılm artık öyle yapmayı düşünüyorum inş. anlar ama bu geldiginde bi arkadaşımızın dedigini yaptım odama çekildim eşimde geldi yanıma yani bu sefer yalnız bıraktık dayı kızını,sabah kalaktıgımda çok bozuktu eşim zaten onu takmıyor bende pek önemsemedim bu sefer.Eşim inş. aralıkta gelicek,tavsiyelerin ve iyi niyet dileklerin için teşşekkürlerCanım onunla konuşmayı derleşmeyi dene inşallah anlar seni
we eşinde biran önce gelir sağ sağlim kawuşursunuz inşallah
23 yaşında niye bukadar ilgili olduguna gelince onlar birlikte büyümüş abisi gibi görüyor.Bu kuzen kac yasinda niye bukadaar ilgili esinize anliyamadim sizi rahatsiz edecek tavirlari varmi mesela esinize karsi senin onunla konusman uygun olmaz bence Birak kayinvaliden soylesin
Tatlım bu sefer geldiginde onu yalnız bıraktık daha çok odamızda vakit geçiridik oda biraz bozuldu tabi,sanırım anladı gibi benim kızdıgımı.Yalnız bide akşam eşim gittiginde demezmi,abla abimin törenine izin alırım çocukla sen ve ben gideriz:roflol:gelişmeler nasıl acaba
Aynen canım23 yas kücük de degilki, aranizda uyuyayimm dicek nerdeyse.
Annesi yokki anne baba ayrı kız babanede kalıyor,hem söylemişler ama anlamamışannesiyle konusun kızını bırakmasın
Gelir tatlım,evde halası var çünkio geldiğinde alın eşinizi çıkın dışarıya .
gezin. olmayın evde. bunu bir kaç kere yapın. bakın bir daha gelir mi.
Olabilir aslındaa.s Canım tavsiyelerin için teşekkürler inş. Bizim datı kızı beni kendine okadar yakın görüyorki ben kızıpta suratım asılınca arkamdan kayınvaldemlere,ablam yeni doğum yaptı hormonları bozuldu ve eşide yanında yok ya hala o yüzden böyle ablam yardımcı olalım diyor banada gelip kendimi çok üzmeme gerektigini bugünleri atlatacagımı söylüyor:1rolleyes: ya ben bu kızı seviyorum ama yaptıgı düşüncesizce hareketlerde çok kızıyorumDayı kızın sorunları var aman alttan alalım idare edelim derken senin psikolojin bozuluyor
En iyisi sen o dayı kızını gönder buraya biz uygun anlayacağı bi dille anlatırız :jeyyar:
Tatlım ben ne melakeyim nede melek sadece insanlara hayır diyemiyorumyaa çok pardon ama siz baya bi melaike yada meleksiniz o zaman
bu hafta müsait değiliz başka bir zaman inşallah demek
bu kadar zor ve kırıcımı yani de söyleyemiyosunuz.. ?
ne var canım bunda , hem yabancı değilki nerdeyse o evin insanı olmuş.. bunada kırılıcaksa yedi kat elden ne farkı var yani onun o zaman
Canım bizim iş nasrettin hocanınkine dönmüş damdan düşenin halini damdan düşen anlıyor,bu konuyu açtıgımda evli olan arkadaşlarım benim içn çözümleyici ve rahatlatıcı şeyler yazmışlardı hepinize çok teşşekür ediyoruma.s. bazı bekar ve evli olupta beni anlamamış olan arkadaşlar bunu geyik olsun diye açtıgımı söylediler ve anlam veremediler niçin kızdıgımane yazık ki yasamayan bilemez..
benimde esım gıdıyor iş nedenıyle..
annelerımızmn ve babalarımızın dısında misafirlikte bır yere kdr..
1 gelir 2 gelir ama herzaman kımse kabul etmz..
hem artık orda kalıyorsa orası onunda evi sayılır.. misafir değildir artık..
bence sınır olmakla haklısın
ama bunu kayınvalidenle konus onlara yansıtma..
üzülmesinler...
Evet bencede sabırlıyız tatlım ama bunu bi türlü ben anlatamıyorum bazı arkadaşlaraCanım bizim iş nasrettin hocanınkine dönmüş damdan düşenin halini damdan düşen anlıyor,bu konuyu açtıgımda evli olan arkadaşlarım benim içn çözümleyici ve rahatlatıcı şeyler yazmışlardı hepinize çok teşşekür ediyoruma.s. bazı bekar ve evli olupta beni anlamamış olan arkadaşlar bunu geyik olsun diye açtıgımı söylediler ve anlam veremediler niçin kızdıgıma[/QUOT
ewt tabıı kı yasamayan bilemez..
sneın yerınde olsalar..kımbılır baskaları ne tepki verırdı...
bekara karı bosamak kolay..
yıne bız sabırlıyız canım..
Bence siz kendi içinizde büyütüyorsunuz olayı sonuçta sizi abla gibi gören bir kız var ortada siz tatlılıkla konuşsanız ne kırgınlık olur ortada, ne de başka bir şey anlayışla karşılayacağını düşünüyorum.
Sizinde söylediğiniz gibi bu kızın çok fazla sorunları olupta, ayrıca kendini yanlız hissediyorsa çok fazla anlayışlı olmasını da bekleyemeyiz sanırım.
İnsan bazen kendi, kendinle boğuşurken başkalarının hayatına olumlu veya olumsuz ne gibi bir etki bıraktığının farkında olmaz.
Düşüncenizde haklı olduğunuzu düşünüyorum ama bence burda tek eksik var ki sizin dayı kızı ile sorunu paylaşmayıp, dayı kızı hariç, eşinize, istemiyerekte olsa kayınvalidenize durumu aksettirmeniz.
Siz kalp kırmamak istiyorsunuz tamam da şimdi bu kızın kulağına dolaylı olarak gitme şeklinde çalınan söylemler eninde sonunda sizin isteminizle olduğu ortaya çıktığında kırmak istemediğiniz insan bence çok daha fazla kırılacak.
O zamanlar da hep şöyle denir;
"Keşke benimle ilgili bir sorun vardı madem ona buna söylemek yerine direkt gelip bana söyleseydi..."
Sahrudcum önerine uyucam ama halanı al git diyemem sadece başbaşa kalamadık v.s diye konuşurum:hulya: önerilerin sagol tatlımkaydirigubbakcemile3Bi dakka bi dakkaaaaaaaa çözüm buldum :lepi: hazaal nerdesin bak iyi dinle güzel arkadaşım
Şincik bu çarşamba yada perşembe arıyorsun dayı kızını sıkıldım gel laflayalım diyorsun
Sonra ya bu aralar bizimde düzenimiz bozuldu kaç zaman oldu eşimle şöyle başbaşa kalıp bişeyler yapamadık
Senden rica etsem bana bi iyilik yaparmısın bu hafta sonu halanı (kaynanan) çağırsan ne güzel olur kadıncağıza evden git diyemem ama sen çağırırsan gelir yerimseniben
çocuk bile babasıyla yalnız kalmayı özledi desen :çok üzgünüm:
Hem dayı kızına gelme dememiş olursun kırılmaz
Hemde sana yardım etmenin mutluluğunu yaşamış olur :roflol:
Buna da olmaz dersen sen o dayı kızını hafta sonu buraya gönder ben oyalarım onu
Tatlım inş. konuşucam dayı kızıyla bide kayınvaldemle konuşmamlazım çünki neden öyle bi tepki verdigimi yanlış anlamış olabilir:umursamaz: ben gelmesin demeyorumki sadece eşimin her geldiginde gelmesine sinirleniyorum yoksa ben onu asla kıskanmıyorumkaydirigubbakcemilecanım seni çok ama çok iyi anlıyorum.benmde durumum seninknden biraz farklı ama bana göre aynı.seni çok iyi anlıyorum alah sabır versin ama bana göre konuşmayı dene
anlaşıldı kızcağız bir aile ortamı arıyor anne baba ayrı olduğundan dolayı
allah onada sizede yardımcı olsun
Yine olmazsa ben sözümdeyim sen gönder onu buraya ben oyalarım :hulya: örgü öreriz yemek tarifi alır veririz laflarız
Sende biraz rahat edersin
Hemen ilan verelim telefon açalım fakıs çekelim başvuru yapalım alkisalkisalkis
Yurtdışında yaşayan arkadaşlarımız var haber salalım el birliğiyle bi yuva kuralım şu garibana
Sahrydcum acaba insan özellikle biz hanımlar karşı tarafı kırmamak için uğraşırken zamanla bu iyi niyetimizi çürütüyolar,aslında çokta susmak iyi değil hep senden bekliyorlar fedakarlıgı ve idare etmeyiSen yeter ki mutlu ol ben sevabını da sana veririm
Ben biraz cadaloz biraz dişli olduğum azcıkta gençliğimde çektiklerimden sonra sıyırdığım için o bunu dedi şu böyle yaptı sorunlarım olmuyor
Haddini aşan olursa pat diye orda dur diyorum yasakkelime
Patavatsızlık edene dan diye veriyorum cevabını ben sorun edeceğime onlar sorun ediyor naniknanik
Birileri hele ki iyi niyetinden böyle sorunlar yaşadığı zaman üzülüyorum yardım etmeye çalışıyorum
Dua'yla başlayalım Hayırlı bir insan ewladı çıkarsın karşısına rabbim. Hayrlısıyla ewlenir inşallah we mutlu olur. AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?