Çok sinirliyim

Haa sen gorumceydin dmi, tamam simdi hatirladim
Iki tarafli bakmak guzeldir olaylara ama genelleme yapip bilip bilmeden analizler yapmamak daha guzeldir.. Bi de buyuk konusmamak
Sevgiler..

Burada sizi alakadar veya sinir edecek hiç bisey yok abinizin artik cekirdek ailesini ilgilendirir.Gorumcelik yapmayın.

kardeşin kadar hemde alemsin valla , nasıl olsa gorumcelerini tanımıyoruz seni de tanımıyoruz at atabildiğin kadar

şurda bilmemkaç bin tane yorumum var birinde görümcelerim ya da eltim hakkında kötü bir şey söylemiş değilim, bilen biler, eşimin ailesi benim de ailemdir, zaten insan olanı neden sevmeyeyim ki?
ama görümcem değil öz annem bile benim altınıma, takıma, eşimle olan ilişkime burnunu soksa haddini bildiririm. kan bağı kimseye diğerlerinin özel hayatına burnunu sokma hakkı vermez.
ha bu arada 3 günlük değil 12 yıllık evliyim, hem gelinim hem görümceyim.
hoş açıklamaya gerek yok, burdaki uslubun bile o kadar saldırgan ve önyargılı ki, değil görümce, evlat olsan sevilmezsin.

Yeni yeni dış dunyaya açılırken edindigi ilk vasıf gorumcelik sanırım arkadaşın.. Konulari da mevcut, gelinlerine sinirlenip duruyor ve insan ilişkileriyle alakali bu mukemmel(!) tespitleri ve genellemeleri de peşpeşe geliyor.. Gelin=nankor demekmis mesela, bi de sey, o gelinler mutlaka haketmisler kotu muameleleri.. Cunku bu arkadas ve ailesi gelinlerine iyi yaklasti, gelinleri nankor cikti, o zaman tum gelinler kotu.. Mukemmel bi mantik(!)

Haa sen gorumceydin dmi, tamam simdi hatirladim
Iki tarafli bakmak guzeldir olaylara ama genelleme yapip bilip bilmeden analizler yapmamak daha guzeldir.. Bi de buyuk konusmamak
Sevgiler..
Valla ben büyük konuşuyorum, eğer hak ediyorsam elbette karşı tarafta söyler bana haklı olarak, haksız yere bana yükleniliyorsa o zaman da susam. Ama ben Gelinleri haksız görüyorum.
Ben görümceyim evet. Yine anlatayım gelinimizi istersen (gerçi kv -kp- yada görünce olarak ben hatalıyımdır sizlerin gözünde :)
Annemin bi evi var (tapusu annemin adına) gelinimizi oraya koyacaklar bizimkiler, 165 metrekare 3+1 ve 5 yıllık bi ev gelinimiz evi begenmiyormuş burası küçük demeye başlamış, abime burayı ilerde satalım 4+1 alalım demiş. Daha gelin gelmeden o eve annemin adına olan, annemin babasından miras kalan evi satmayî düşünüyor hanım gelin gerçi ben gorumceyim karismayayım,annem kv o'da Karışmasın gelin nasıl istiyosa öyle yapsın

Ee sizde gelin olcaksınız inşaALlah bir gün o zaman anlatırsınız sunu dedim diye zira burda herkese yetisiyorsunuz.......

unutuyor herhalde, bütün evli kadınlar bir şekilde gelin, annesi de, varsa ablası, teyzesi, halası...
bu durumda evli kadın milletinin topu nankör mü oluyor, annesi mesela?
tespite gel....
gelin de bu muhteşem tespitlerden sonra melek olsa cinnet geçirmiştir, o da insan.

Kusura bakma, emek verip yazmissin ama gelininizle ilgili baslayan kisimdan itibaren okumadim mesajini, hem pek umrumda degil hem de anlattıkların su an konustugumuz, mevzu olan onyargi, genelleme ve satasmalarina gerekce olamaz..

Tamam bu anlattığınıza göre sizin gelin görgüsüz. Bir evi olan annenizin sizi hiçe sayarak o evi abinize vermesi de onun ayıbı.
Siz burada bütün gelinleri, insanları genelliyorsunuz alakası yok.

Not: Ne gelin ne görümce.

Kendimizi boşa yoruyoruz yazik..

Gelinleri haksiz buluyorum diye genelleme yapma cinim.gelinin iyiside var kotusude kv kotusude var iyiside

Ya hicbir seye degil de kuafore takildim.. koskocaman dugun yapiliyor cocugun parasi kalmamis olabilir.. uc kisi denilip de on kisi gidilmez, ben abinizin yerinde olsam uc kisiyi oder geri kalani kisilerin kendisine birakirdim.. ha bana kalsa o uc kisiye de yaptirmam, adetlere karsi bir insanim ama hadi uc demisse uc olsun..

Abiniz daha cook yolunur..

Bi gorumce daha geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…