- 25 Ağustos 2014
- 21.288
- 51.072
- 798
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Kafayi bozmussun gelininizle, milletin konusunu kendine cevirdin..Konu sahibi sen değilsin o yüzden sen Karışma bence
Bu ne sevimsizliktir yiğidim, seni tanimak istiyorum, beni mutlaka araSenin annen de birinin gelini degil mi?
Onu bu genellemelerin disinda mi tuyuyorsun yoksa o da nankor ve gorgusuz mu?
Gelinlerin hepsi gorgusuz demedim ben ama nankör dedim evet oda bizim gorgusuz gelinden dolayi böyle düşünüyorumSenin annen de birinin gelini degil mi?
Onu bu genellemelerin disinda mi tuyuyorsun yoksa o da nankor ve gorgusuz mu?
Gelinlerin hepsi gorgusuz demedim ben ama nankör dedim evet oda bizim gorgusuz gelinden dolayi böyle düşünüyorum
SevimsizAnnen de nankor yani? Cunku o da babannenin gelini, iyi madem birbirlerini bulmuslar.
Evlendim, omrumde gormedigim insan cinsine denk geldim, ne iftiralar yalanlar, yine de ailemden aldigim terbiye gereği asla edepsizlesmedim.. Bosandik bitti..Annen de nankor yani? Cunku o da babannenin gelini, iyi madem birbirlerini bulmuslar.
Sevimsiz
Düşünce özgürlüğü var ya hani ülkemizde ben böyle düşünüyorumben mi?
bütün gelinlere (buna aile büyükleri de dahil) nankör diyerek tüm evli hemcinslerine hakaret eden sen mi?
Evlendim, omrumde gormedigim insan cinsine denk geldim, ne iftiralar yalanlar, yine de ailemden aldigim terbiye gereği asla edepsizlesmedim.. Bosandik bitti..
Yengelerim var, amcalarimdan, dayilarimdan daha cok sevip gerektiğinde destek olduğum..
Gelinler var ailemizde, bizi basinda taşıyan, kiymetli ve kiymet bilen..
Kuzenlerim var gorumce, dusman basina denecek cinsten..
Annem de gorumce, kardeşlerinin karisiyla abla kardeş gibi..
Bi suru ornek var, gelin şöyle gorumce boyle diyip sadece kendi yasadigina bakarak nasil yorum yapabilirsin, hem de agir ve haksiz ithamlarda bulunarak.. Bi de insanlarla alay eder gibi, mutlak dogru gibi konusmak.. Gercekten her türden insan var, sasirmamak lazim ama elde degil..
Düşünce özgürlüğü var ya hani ülkemizde ben böyle düşünüyorumsenin şahsına yada başka bir insanın şahsına hakaret değil bu, bu benim düşüncem okey . Ama seninki saygısızlık annemi katarak sevimsiz ötesi olduğunu gösterdin bence (kurban ol bütün annelere sen )
Ben senin anneni tanımam etmemsen ol, benim annem de birinin gelini, senin annen de, ikisine de nankör diyen sensin. ayrıca ben de bir anneyim, bana da kurban ol.
Kinini kus canım rahatlarsındipnot: düşünce özgürlüğü var hakaret özgürlüğü yok, sen burda bütün kadınlara nankör diye hakaret ediyorsun. aman sen gelin olma (zaten kimsenin böyle bir hata yapacağını sanmıyorum da) ama evlenmiş kadınların tümüne de hakaret edecek kadar kıskanç olma.
Ben senin anneni tanımam etmembanane ki senin annene nankör diyeyim Benim düşüncem bu dedim, böyle düşünüyorum ben var mı ötesi?
Hakaret etmiş oluyorum evet bence sen manevi tazminat davası aç banabütün gelinler nankördür demiyor musun? annem/annen de gelin değil mi? onlara da nankör demiş olmuyor musun? ve nankör hakaret değil mi?
Sana denecek tek kelime, "pes"! Cidden pes.. Olaydan siyrilmak için kivirip cirkinleserek, kendi yaptigiyla karsiyi itham etmenin, haksiz cikarmaya calismanin da bu kadar ucuzu.. Gerçekten PES!Düşünce özgürlüğü var ya hani ülkemizde ben böyle düşünüyorumsenin şahsına yada başka bir insanın şahsına hakaret değil bu, bu benim düşüncem okey . Ama seninki saygısızlık annemi katarak sevimsiz ötesi olduğunu gösterdin bence (kurban ol bütün annelere sen )
Sana denecek tek kelime, "pes"! Cidden pes.. Olaydan siyrilmak için kivirip cirkinleserek, kendi yaptigiyla karsiyi itham etmenin, haksiz cikarmaya calismanin da bu kadar ucuzu.. Gerçekten PES!
öyle bir şart yok.. damat tarafı gelinin evine niye gitsin???Sizin dugunlerde takıların takıldığı kurdaleyi gelin ve damat çıkarıp çantaya poşete koyup ellerinde evlerine mi götürüyorlar. Komik olmayın damat tarafından biri çıkarır takı kurdalesini çanta veya poşete koyar gelin evine giderken yanlarına verir bu böyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?