Çok sinirliyim

Senin annen de birinin gelini degil mi?
Onu bu genellemelerin disinda mi tuyuyorsun yoksa o da nankor ve gorgusuz mu?
Gelinlerin hepsi gorgusuz demedim ben ama nankör dedim evet oda bizim gorgusuz gelinden dolayi böyle düşünüyorum

Annen de nankor yani? Cunku o da babannenin gelini, iyi madem birbirlerini bulmuslar.
Evlendim, omrumde gormedigim insan cinsine denk geldim, ne iftiralar yalanlar, yine de ailemden aldigim terbiye gereği asla edepsizlesmedim.. Bosandik bitti..
Yengelerim var, amcalarimdan, dayilarimdan daha cok sevip gerektiğinde destek olduğum..
Gelinler var ailemizde, bizi basinda taşıyan, kiymetli ve kiymet bilen..
Kuzenlerim var gorumce, dusman basina denecek cinsten..
Annem de gorumce, kardeşlerinin karisiyla abla kardeş gibi..
Bi suru ornek var, gelin şöyle gorumce boyle diyip sadece kendi yasadigina bakarak nasil yorum yapabilirsin, hem de agir ve haksiz ithamlarda bulunarak.. Bi de insanlarla alay eder gibi, mutlak dogru gibi konusmak.. Gercekten her türden insan var, sasirmamak lazim ama elde degil..

ben mi?
bütün gelinlere (buna aile büyükleri de dahil) nankör diyerek tüm evli hemcinslerine hakaret eden sen mi?
Düşünce özgürlüğü var ya hani ülkemizde ben böyle düşünüyorum senin şahsına yada başka bir insanın şahsına hakaret değil bu, bu benim düşüncem okey. Ama seninki saygısızlık annemi katarak sevimsiz ötesi olduğunu gösterdin bence (kurban ol bütün annelere sen )

kadın cinsi hepimiz birilerinin gelini, görümcesi, eltisi, yengesi, olası kaynanasıyız zaten.
birileri bütün kaynanalar ölsün derken ilerde çocukları evlendiğinde kendisi de kaynana olacağını düşünmüyor mu derim hep...
ya da görümceler için, eltiler için... e bu gelin birinin kızı, birinin görümcesi, eltisi, birinin gelini, birinin annesi sonuçta, tek vasfı gelinlik değil ki... bu gelinin kayınvalidesi de birinin gelini, eltisi, görümcesi, bilmemnesi...
insanın iyisi kötüsü olur da yengenin, görümcenin, bacanağın olmaz ki, ben anlamıyorum bu muhabbetleri.
sevmiyorsun, bari genelleme, hepsine hakaret etme, benim annem de birinin gelini, ne hakla hiç tanımadığın anneme, bütün hemcinslerime nankör dersin?

sen ol, benim annem de birinin gelini, senin annen de, ikisine de nankör diyen sensin. ayrıca ben de bir anneyim, bana da kurban ol.

dipnot: düşünce özgürlüğü var hakaret özgürlüğü yok, sen burda bütün kadınlara nankör diye hakaret ediyorsun. aman sen gelin olma (zaten kimsenin böyle bir hata yapacağını sanmıyorum da) ama evlenmiş kadınların tümüne de hakaret edecek kadar kıskanç olma.

sen ol, benim annem de birinin gelini, senin annen de, ikisine de nankör diyen sensin. ayrıca ben de bir anneyim, bana da kurban ol.
Ben senin anneni tanımam etmem banane ki senin annene nankör diyeyim Benim düşüncem bu dedim, böyle düşünüyorum ben var mı ötesi?

Kinini kus canım rahatlarsın

Kac yasindasiniz acaba ?? Dugunu biz yapiyoruz onlara ne takilardan ne demektir ya .. ne sizin ne de sizin ailenizin ne de kizin ailesinin o takilar alti ustu alip gelin odasina goturulucek birkac saat sonra da geline ve damada teslim edilecek. Yani sanki o takilar sizin ailenizin hakkiymis gibi dusunuyorsunuz. Ayrica gelin 10 Tane kisi bile getirse bunun lafini etmek cok basitce kuzenleri akrabalari fazla olabilir birini getir oburunu getirme o mahcup olabilir. Siz yolunacak kaz arayan kiz tarafi gormemissiniz bence. Evli misiniz bilmem ama ki boyle konustugunuza gore belli evlenince bu yasadiklarinizi bir de gelin olarak degerlendirin ve fazla kinamayin kimseyi...

Ben senin anneni tanımam etmem banane ki senin annene nankör diyeyim Benim düşüncem bu dedim, böyle düşünüyorum ben var mı ötesi?

bütün gelinler nankördür demiyor musun? annem/annen de gelin değil mi? onlara da nankör demiş olmuyor musun? ve nankör hakaret değil mi?

bütün gelinler nankördür demiyor musun? annem/annen de gelin değil mi? onlara da nankör demiş olmuyor musun? ve nankör hakaret değil mi?
Hakaret etmiş oluyorum evet bence sen manevi tazminat davası aç bana hatta annen de açsın . Neyse senle polemiğe girmek istemiyorum sen nasıl algılıyorsan öyle

Sana denecek tek kelime, "pes"! Cidden pes.. Olaydan siyrilmak için kivirip cirkinleserek, kendi yaptigiyla karsiyi itham etmenin, haksiz cikarmaya calismanin da bu kadar ucuzu.. Gerçekten PES!

öyle bir şart yok.. damat tarafı gelinin evine niye gitsin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…