- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
canım sen görümcesin karışma, sanane, seni ne ilgilendirir, gelini kıskanıyorsun kesin, ALLAH senin gibi görümceyi düşman başına bile vermesin, Evli değilsen kesin evlenemediğin için gelini kıskanıyorsun, evliysen ben niye böyle yapmadım diye kıskanıyorsun,KISACA GELİNİ KISKANIYORSUNNNNN (benim diğer konumdan edindiğim tecrübe ile sana gelecek cevapların hepsini yazdım) Gelinlerle ilgili konu açmayın burda bence çünkü buradakilerin hepsi ya görümceden ya KV ya KP'den yana çok çekmiş (bence hak etmişlerdir ama neyse)
O zaman herşeyi onlar yapsaydı slaonu da önle tutsaydı takıların hepsi de onların olsaydı babam hiç masraf a girmeseydi
Bencede ödemek zorunda değil ben ne kendim gittm birinin yanında nede kendi düğünümde birini çağırdım hiç gerek yokİyi de 10 kişinşn kuaför parasını ödemek zorunda mı herkes kendi masrafını ödese götürüp getirmekte sıkıntı Yok yanlış anladınız galiba
Baştan konuşsanda hiçbişey değişmiyo bendede kaynanam çirkeflik yapmıştıBabanız "baba olduğu için salon tutmuş borca girmiş. Durumu yoksa baştan söylemeliydi ve nikah yapılmalıydi.
Hep söylerim daha baştan iki taraf da adetini konuşacak. Sonra böyle şeyler yaşanıyor
arkadaslar belki seni ilgilendirmiyor diyeceksiniz ama ben çok sinirlendim ya. Abimin düğünü vardı cumartesi günü. Herneyse tabi ben hiç bişey görmedim. Takı takılırken yengemin annesi gelmiş boğazından takı kurdelesini almaya çalışmış tabi o sıra halam abimin yanında iğneleri tutuyordu. Demiş sen ne yapıyorsun takı takıyorlar görmüyor Muş’un falan neyse kadın bırakmış oturmuş. Sonra tam takı bitmiş halam abimin boğazındaki kurdeleyi almış çantaya koymuş bi bakmış yengemin annesi yiyenini yollamış gelmiş aldırmış kurdeleyi. Çok sinirlendim ya. Aynı şeyi biz kına gecesinde yapsaydık ne olur du ayıp değil mi düğün ü onlar mı yapıyor sanki onlara ne takılardan falan
Ben kızımı düşündüğüm için aldım falan demiş. Yani düşünüyorum da demekki yengemin de haberi vardı hiç ses etmediğine göre ya nasıl insanlar bunlar bi de abim kuaföre yanında sadece üç kişi götüreceksin demiş Yengem bütün yengelerini kuzenlerini almış on kişi götürmüş kuaföre tabi abim de sinirlenmiş sen benim sözümün üzerine nasıl böyle bişey yaparsın diye yani ben bunları çözemedim yolunacak kaz arıyorlarmış gibi davranıyorlar ya
Biz de düğün damadın kına gelinindir. Yani düğünde takılan takılara kız tarafı karışmaz. Diğer abimin düğününde böyle sıkıntılar olmadığı için biz şaşırdık
Eee o zaman salon parası size mi patladı. En başta kendileri tutsunlar salonlarını. Siz niye tutuyorsunuz ki?Evlerini babam kürüyor bütün herşeyi babam yapıyor takı işi olunca onlara verilecek. Zaten biz de onlara verecektik sadece salonun parası ödenecekti
Damadın demek ne demek onlar zaten karı koca illa gelinin mi yazmam lazım dı
Ozaman gelinin anneside takilanlar dusmesin die almistir.bende sana sinir oldum.bunlar seni ilgilendiren seyler degil.takilarda gelin damadin size noluyoYanlış anlamışsınız halamın çantaya koyma sebebi gelin odasına kadar takılan takıların düşmemesi için zaten gelin odasına gidildiğinde paralar sayılıp saklanacaklar.
Baştan konuşsanda hiçbişey değişmiyo bendede kaynanam çirkeflik yapmıştı
"Kinadaki gelinin, dugundeki damadin" diyerek ayrimi sen yapmissin.. Şimdi lafı çevirmek niye?Damadın demek ne demek onlar zaten karı koca illa gelinin mi yazmam lazım dı
ne yaparak hak etmislerdir mesela, anlatsana birazcanım sen görümcesin karışma, sanane, seni ne ilgilendirir, gelini kıskanıyorsun kesin, ALLAH senin gibi görümceyi düşman başına bile vermesin, Evli değilsen kesin evlenemediğin için gelini kıskanıyorsun, evliysen ben niye böyle yapmadım diye kıskanıyorsun,KISACA GELİNİ KISKANIYORSUNNNNN (benim diğer konumdan edindiğim tecrübe ile sana gelecek cevapların hepsini yazdım) Gelinlerle ilgili konu açmayın burda bence çünkü buradakilerin hepsi ya görümceden ya KV ya KP'den yana çok çekmiş (bence hak etmişlerdir ama neyse)
4 tane görümcem var, dördünü de kardeşim kadar seviyorum, hele de bu görümce konularını okudukça daha da çok seviyorum, sağolun varolun, hepimize görümcelerimizin kıymetini tekrar tekrar anlama fırsatı veriyorsunuz
Hepinizi tek tek tanımıyorum ama gelin milletini çözdüm GELİN= NANKÖR. o yüzden gelin milleti erkek tarafına ne yaptıysa ona göre muamele gördüğünü düşünüyorum. Burdakilere bak kV bana böyle dedi görüncem şöyle dedi KP böyle dedi ..... böyle anlata anlata bitiremediler bi De sorun bakalım sen ne dedin sen ne yaptın diyene yaparak hak etmislerdir mesela, anlatsana biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?