- 25 Ağustos 2014
- 21.288
- 51.070
- 798
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Bi costu son donemlerde, ben de cozemedimBen bayanin mesajlarını genelde böyle görüyorum asagilayici herkes kötü bi onlar iyi....
Kuaföre üç kişi mi? Böyle bir sınırlama yanlış. Üç kişi de çok az üstelik. Diyaloglarda hoş değil. Sende gelin olacaksın bir gün. Tabi evli değilsen. Sana da böyle dese damat? Birde tipik ağabeyinin hatasını göremeyen görümce modundasın. Sen kötü görümce olacaksın. Abin kötü eş ve damat. Gelinde size layık olmalı!arkadaslar belki seni ilgilendirmiyor diyeceksiniz ama ben çok sinirlendim ya. Abimin düğünü vardı cumartesi günü. Herneyse tabi ben hiç bişey görmedim. Takı takılırken yengemin annesi gelmiş boğazından takı kurdelesini almaya çalışmış tabi o sıra halam abimin yanında iğneleri tutuyordu. Demiş sen ne yapıyorsun takı takıyorlar görmüyor Muş’un falan neyse kadın bırakmış oturmuş. Sonra tam takı bitmiş halam abimin boğazındaki kurdeleyi almış çantaya koymuş bi bakmış yengemin annesi yiyenini yollamış gelmiş aldırmış kurdeleyi. Çok sinirlendim ya. Aynı şeyi biz kına gecesinde yapsaydık ne olur du ayıp değil mi düğün ü onlar mı yapıyor sanki onlara ne takılardan falan
Ben kızımı düşündüğüm için aldım falan demiş. Yani düşünüyorum da demekki yengemin de haberi vardı hiç ses etmediğine göre ya nasıl insanlar bunlar bi de abim kuaföre yanında sadece üç kişi götüreceksin demiş Yengem bütün yengelerini kuzenlerini almış on kişi götürmüş kuaföre tabi abim de sinirlenmiş sen benim sözümün üzerine nasıl böyle bişey yaparsın diye yani ben bunları çözemedim yolunacak kaz arıyorlarmış gibi davranıyorlar ya
Sen boyle hunharca gorumcelik yapacak biri degilsin zaten, akli basinda birisin sukurYok daha gorumce degilim, ama enayi de degilim :) adet adi altinda yolunmam yani..
Ama cinim hadi kuafor konusunda hakli diyelim.gelinlen damadin takilarina goz dikmisler resmen.gelinin annesi nie aliyo die sinirlenmis bide gorumce.kadin sanki ustunemi kondu geri verdi iste kizina. Gelinin annesi bunlari cozmus valla guvenememis.guvenmemeklede hakliymis baksana burda simdi gorumce ilgilendiren nevarda sinirleniyomusYok daha gorumce degilim, ama enayi de degilim :) adet adi altinda yolunmam yani..
Sen boyle hunharca gorumcelik yapacak biri degilsin zaten, akli basinda birisin sukur10 kisi götürmek hos degil ama damat beyin tavri cok cirkin, benim sozumu nasil cignersin heyt höyt, cok sevimsiz..
Ama cinim hadi kuafor konusunda hakli diyelim.gelinlen damadin takilarina goz dikmisler resmen.gelinin annesi nie aliyo die sinirlenmis bide gorumce.kadin sanki ustunemi kondu geri verdi iste kizina. Gelinin annesi bunlari cozmus valla guvenememis.guvenmemeklede hakliymis baksana burda simdi gorumce ilgilendiren nevarda sinirleniyomus
Onu diyorum iste, hadsizlik gereksizlik senin yapacagin sey degil..Yok lavanta ya az cok tanirsin beni, benden uzak allaha yakin zerre karismam bir seyegelin damat aralarinda iletisim yok daha, kizin annesi ve gorumce cok ortada.. zor bir evlilik olacak gibi.
Oralara takilmadim zaten, kiz tarafinin almasi normal. Zaten ben de hic altin toplayan erkek tarafi gormedim cevremde. Sadece o an adamin parasi cikmasa on kisi nasil odenirdi diye dusundum. Bastan konusacaklardi, her seyi adet diye iteliyorlar birbirlerine..
Annem o evin tapusunu vermedi, kira vereceginize burda oturun dedi, yani mülkiyeti hala annemde bizlerde razi olduk abimiz sonuçta elbette otursunlar bizler para pul derdinde değiliz ama maşallah gelin hanim çok dişli belli ki daha şimdiden evi satmayı planlıyor :) .Tamam bu anlattığınıza göre sizin gelin görgüsüz. Bir evi olan annenizin sizi hiçe sayarak o evi abinize vermesi de onun ayıbı.
Siz burada bütün gelinleri, insanları genelliyorsunuz alakası yok.
Not: Ne gelin ne görümce.
Yok daha gorumce degilim, ama enayi de degilim :) adet adi altinda yolunmam yani..
Hemşire değilimBayan hemsireydi galiba yazik hastane kokusi yaramamış
Annem o evin tapusunu vermedi, kira vereceginize burda oturun dedi, yani mülkiyeti hala annemde bizlerde razi olduk abimiz sonuçta elbette otursunlar bizler para pul derdinde değiliz ama maşallah gelin hanim çok dişli belli ki daha şimdiden evi satmayı planlıyor :) .
Ben genelleme yapıyorum evet çünkü evlenen kızlara bişey oluyor anlamıyorum , burda açılan konulara bir bak; kv düğünüme 5 kuruş harcamadı(sanki harcamak zorunda) , çocuğumu kv ve kp 'e göstermek istemiyorum, kv sık sık bize geliyor nasıl gelmesini engellerim falan falan falan hep bu tarz konular, bende 2 tane gelinimiz var görüyorum nasıl olduklarını o yüzden genelleme yapıyorum evet, sizler eşinizin ailesi ile iyi geciniyorsanız ne mutlu size çünkü ender görülüyor bu tarz ilişkiler
Sizin gelin o evi satar ne annen ne de sen bir şey diyemezsiniz bence :)Annem o evin tapusunu vermedi, kira vereceginize burda oturun dedi, yani mülkiyeti hala annemde bizlerde razi olduk abimiz sonuçta elbette otursunlar bizler para pul derdinde değiliz ama maşallah gelin hanim çok dişli belli ki daha şimdiden evi satmayı planlıyor :) .
Ben genelleme yapıyorum evet çünkü evlenen kızlara bişey oluyor anlamıyorum , burda açılan konulara bir bak; kv düğünüme 5 kuruş harcamadı(sanki harcamak zorunda) , çocuğumu kv ve kp 'e göstermek istemiyorum, kv sık sık bize geliyor nasıl gelmesini engellerim falan falan falan hep bu tarz konular, bende 2 tane gelinimiz var görüyorum nasıl olduklarını o yüzden genelleme yapıyorum evet, sizler eşinizin ailesi ile iyi geciniyorsanız ne mutlu size çünkü ender görülüyor bu tarz ilişkiler
Sizin dugunlerde takıların takıldığı kurdaleyi gelin ve damat çıkarıp çantaya poşete koyup ellerinde evlerine mi götürüyorlarhalan abinin kurdelesini alıyorsa gelinin annesi de almış aynı fiil .. abime verecektik diyorsun e o da kızına verecekti belki.
sizde paragözsünüz demekki tencere kapak olmuş.
Yeni bi konu ac bari, gelini anlatip durarak bu konuyu sabote etmemis ol hem..Gerçekten çok kızgınım, hele hele hergün bişey istiyor ya gelin hanım iyice sinirleniyorum anne babamın elinde para kalmadı, dünyanın borcuna girdiler hala hergün bişey istiyor, 20.000 tl'lik altın alındı düğünde takalım diye küpe niye alınmadı diyor, ev eşyalarını a'dan z'ye annem ve babam aldı (sadece yatak odası takımını kız aldı) aksesuar alınmayacak mı diyor : D anne-babamın parasını verip alın demesini bekliyor. İnanmazsınız belki ama Babam dayımdan borç istiyor şu anda çünkü elimizde nakit, kredi kartlarımızda limit kalmadı artık, kötü gorumce bilin siz yine beni ama benimde kartımda yer kalmadı aile olarak şu düğünü bi atlatsak diye dua ediyoruz :) . Ben böyle gorgusuz biri ile karşılaştığım icin belki nefret ettim gelinlerden genelleme yaparak hata yaptım ama elimde değil gelin lafını duyunca bile sinirlerim tepeme çıkıyor
Konu sahibi sen değilsin o yüzden sen Karışma benceYeni bi konu ac bari, gelini anlatip durarak bu konuyu sabote etmemis ol hem..
Ne alaka damat tarafından biri alır? Gelin tarafından ya da damat tarafından biri alır. Takılar gelin ve damada aittir. Hukuken de geline aittir hepsi.Sizin dugunlerde takıların takıldığı kurdaleyi gelin ve damat çıkarıp çantaya poşete koyup ellerinde evlerine mi götürüyorlar. Komik olmayın damat tarafından biri çıkarır takı kurdalesini çanta veya poşete koyar gelin evine giderken yanlarına verir bu böyledir
Annem o evin tapusunu vermedi, kira vereceginize burda oturun dedi, yani mülkiyeti hala annemde bizlerde razi olduk abimiz sonuçta elbette otursunlar bizler para pul derdinde değiliz ama maşallah gelin hanim çok dişli belli ki daha şimdiden evi satmayı planlıyor :) .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?