Çok sinirliyim

Kuaföre üç kişi mi? Böyle bir sınırlama yanlış. Üç kişi de çok az üstelik. Diyaloglarda hoş değil. Sende gelin olacaksın bir gün. Tabi evli değilsen. Sana da böyle dese damat? Birde tipik ağabeyinin hatasını göremeyen görümce modundasın. Sen kötü görümce olacaksın. Abin kötü eş ve damat. Gelinde size layık olmalı!

Yok daha gorumce degilim, ama enayi de degilim :) adet adi altinda yolunmam yani..
Sen boyle hunharca gorumcelik yapacak biri degilsin zaten, akli basinda birisin sukur 10 kisi götürmek hos degil ama damat beyin tavri cok cirkin, benim sozumu nasil cignersin heyt höyt, cok sevimsiz..

Yok daha gorumce degilim, ama enayi de degilim :) adet adi altinda yolunmam yani..
Ama cinim hadi kuafor konusunda hakli diyelim.gelinlen damadin takilarina goz dikmisler resmen.gelinin annesi nie aliyo die sinirlenmis bide gorumce.kadin sanki ustunemi kondu geri verdi iste kizina. Gelinin annesi bunlari cozmus valla guvenememis.guvenmemeklede hakliymis baksana burda simdi gorumce ilgilendiren nevarda sinirleniyomus

Sen boyle hunharca gorumcelik yapacak biri degilsin zaten, akli basinda birisin sukur 10 kisi götürmek hos degil ama damat beyin tavri cok cirkin, benim sozumu nasil cignersin heyt höyt, cok sevimsiz..

Yok lavanta ya az cok tanirsin beni, benden uzak allaha yakin zerre karismam bir seye gelin damat aralarinda iletisim yok daha, kizin annesi ve gorumce cok ortada.. zor bir evlilik olacak gibi.

Oralara takilmadim zaten, kiz tarafinin almasi normal. Zaten ben de hic altin toplayan erkek tarafi gormedim cevremde. Sadece o an adamin parasi cikmasa on kisi nasil odenirdi diye dusundum. Bastan konusacaklardi, her seyi adet diye iteliyorlar birbirlerine..

Yok lavanta ya az cok tanirsin beni, benden uzak allaha yakin zerre karismam bir seye gelin damat aralarinda iletisim yok daha, kizin annesi ve gorumce cok ortada.. zor bir evlilik olacak gibi.
Onu diyorum iste, hadsizlik gereksizlik senin yapacagin sey degil..
Bi kere halalarina iyi niyetli bakarken gelinin annesine ayni iyi niyeti gostermemeleri basli basina sorun..
Bi ev degil yeni bi hayat, bi aile kuruluyor, su hesaplar yuzunden tek gun huzur bulunamiyor, cok yazik..

Neguzel cevrende yok demekki oyle.benim yilan gorumcem takiyi aldiklari yetmedi ustune yuzukleride alin ondami kalicak demisti.ustelik bana yuzukten baska bisi yapilmadi altin yoktu anlicagin .bize gelip battik borcumiz borc die agladilar sorada boyle yaptilar haram olsun

Annem o evin tapusunu vermedi, kira vereceginize burda oturun dedi, yani mülkiyeti hala annemde bizlerde razi olduk abimiz sonuçta elbette otursunlar bizler para pul derdinde değiliz ama maşallah gelin hanim çok dişli belli ki daha şimdiden evi satmayı planlıyor :) .

Ben genelleme yapıyorum evet çünkü evlenen kızlara bişey oluyor anlamıyorum , burda açılan konulara bir bak; kv düğünüme 5 kuruş harcamadı(sanki harcamak zorunda) , çocuğumu kv ve kp 'e göstermek istemiyorum, kv sık sık bize geliyor nasıl gelmesini engellerim falan falan falan hep bu tarz konular, bende 2 tane gelinimiz var görüyorum nasıl olduklarını o yüzden genelleme yapıyorum evet, sizler eşinizin ailesi ile iyi geciniyorsanız ne mutlu size çünkü ender görülüyor bu tarz ilişkiler

Ayni durum bizdede var annemin bi evi tek var baska bisiyi yok annem evi onlara verdi kendi kiraya girdi gelin tapu istedi.sonra biara abimle kavga ettiler babasinin evine gitti anasi aradi tapuyu ustune yapmadan vermiyoz kizi dedi :) ama bu demek degilki butun gelinler koti kv iyi

Sizin gelin o evi satar ne annen ne de sen bir şey diyemezsiniz bence :)
Ben evli de değilim görümce de değilim zaten.
Ben senin konunda sana hak vermiştim ama senin muhattabın gelin değil ana baban. Abin yolduruyorsa kendini onun sorunu ama anne baban sizin rızkınızdan abine ve geline tırtıklamayacak.
Evet burada çoğu konu dediğin gibi ama "Bütün gelinler nankör." demek olmaz. Bizim ailede de var böyle gelinler daha dedem ölmeden (Allah gecinden versin.) ev arsa peşine düşecek kadar utanmazlar. Ama her gelin böyle değil. Unutma annen de gelin aslında sen de bir gün gelin olacaksın. Bazı insanlar görgüsüz nankör olabilir ama herkesi genellememek lazım.

halan abinin kurdelesini alıyorsa gelinin annesi de almış aynı fiil .. abime verecektik diyorsun e o da kızına verecekti belki.
sizde paragözsünüz demekki tencere kapak olmuş.

Gerçekten çok kızgınım, hele hele hergün bişey istiyor ya gelin hanım iyice sinirleniyorum anne babamın elinde para kalmadı, dünyanın borcuna girdiler hala hergün bişey istiyor, 20.000 tl'lik altın alındı düğünde takalım diye küpe niye alınmadı diyor , ev eşyalarını a'dan z'ye annem ve babam aldı (sadece yatak odası takımını kız aldı) aksesuar alınmayacak mı diyor : D anne-babamın parasını verip alın demesini bekliyor. İnanmazsınız belki ama Babam dayımdan borç istiyor şu anda çünkü elimizde nakit, kredi kartlarımızda limit kalmadı artık, kötü gorumce bilin siz yine beni ama benimde kartımda yer kalmadı aile olarak şu düğünü bi atlatsak diye dua ediyoruz :) . Ben böyle gorgusuz biri ile karşılaştığım icin belki nefret ettim gelinlerden genelleme yaparak hata yaptım ama elimde değil gelin lafını duyunca bile sinirlerim tepeme çıkıyor

halan abinin kurdelesini alıyorsa gelinin annesi de almış aynı fiil .. abime verecektik diyorsun e o da kızına verecekti belki.
sizde paragözsünüz demekki tencere kapak olmuş.
Sizin dugunlerde takıların takıldığı kurdaleyi gelin ve damat çıkarıp çantaya poşete koyup ellerinde evlerine mi götürüyorlar . Komik olmayın damat tarafından biri çıkarır takı kurdalesini çanta veya poşete koyar gelin evine giderken yanlarına verir bu böyledir

Yeni bi konu ac bari, gelini anlatip durarak bu konuyu sabote etmemis ol hem..

Ne alaka damat tarafından biri alır? Gelin tarafından ya da damat tarafından biri alır. Takılar gelin ve damada aittir. Hukuken de geline aittir hepsi.

Senin annen de birinin gelini degil mi?
Onu bu genellemelerin disinda mi tuyuyorsun yoksa o da nankor ve gorgusuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…