Çok sinirliyim

esin cok abartmis bence...1,5 ay ne demek ya oldu olacak 3-4 ay kalsin bari...
sanki yurt disindan memlekete gitmis te yillardir anasini babasini kardesini gormemis hasretten yanmis tutusmus gibi :27:

deme ya
bende öyle dedim ona zaten, hiç gelme ne gerek var dedim
şimdide bana diyorki hep o mal kafa karıştırdı ortalığı

aynen valla,
maşa mı kızılcık sopası mı, elektrik süpürgesinin demirimi paklar bilemem :52:
ama sen iyi bir konuşma çek kendisine,
bir daha bu tür bir saçmalığa yeltenmesin bile,
söyle ona hepimiz çok sinirlendik,
gelince bir kaşık suda boğacağız kendisini :50:

Çok sevindim konuşmanıza:32:
Yinede yüz yüze konuşmanızda fayda var sanırım.
Kontöründe ısrarla sana yükletmesi senin gerçekten ne kadar
kızdığını ölçmesi anlamına geliyor
suçlu olduğunun ve seni üzdüğünün farkına varmış bu çok önemli
inş. bir daha böyle tatsızlıklar olmaz:54:

Son düzenleme:
erkekler mantıksız canlılar, ne demek 1,5 ay evli adam şehirdışında kalacak, eşini yalnız bırakacak başka emri isteği varmıymış iyi yaptın canım sen.evli bir adamın sorumluluklarının farkında olması, eşini evde o kadar zaman yalnız bırakamayacağının bilincinde olması gerek. zaten kendine de mantıksız gelmiş bu durum. aferim kızlar gurur duyuyorum sizlerle gösterin hanyayı konyayı şunlara :88:

aynen valla,
maşa mı kızılcık sopası mı, elektrik süpürgesinin demirimi paklar bilemem :52:
ama sen iyi bir konuşma çek kendisine,
bir daha bu tür bir saçmalığa yeltenmesin bile,
söyle ona hepimiz çok sinirlendik,
gelince bir kaşık suda boğacağız kendisini :50:

aynen iletecem kendisine
bakalım bu kadar bayanla nasıl başa çıkacak :1:

Çok sevindim konuşmanıza:32:
Yinede yüz yüze konuşmanızda fayda var sanırım.
Kontöründe ısrarla sana yükletmesi senin gerçekten ne kadar
kızdığını ölçmesi anlamına geliyor
suçlu olduğunun ve seni üzdüğünün farkına varmış bu çok önemli
inş. bir daha böyle tatsızlıklar olmaz:54:

evet anladı çünkü telefonda süt dökmüş kedi gibiydi, birde ben sinirlenip bağırıp çağırmadım ya, çok sakin davrandım ya sanırım bu onu çok ama çok şaşırttı, neye uğradığını şaşırdı daha doğrusu, o öyle şeye alışık değil

Konu tatlıya bağlanmış ama yazmadan geçemeyeceğim..

Eşiniz haklı olabilir, nasıl olsa Carrie izin vermez diyerekten kardeşinin sizi aramasını önemsememiştir ama nedir bu kaynınızdaki rahatlık ya..

Adam sevgilisi ile gününü gün edicek diye 1 hafta değil 2 hafta değil tammm 1,5 ayyyy eşinize sizden ayrı kalmasını teklif ediyor..Nasıl bir yüzsüzlük bu..

Allah akıl ihsan eylesin..

erkekler mantıksız canlılar, ne demek 1,5 ay evli adam şehirdışında kalacak, eşini yalnız bırakacak başka emri isteği varmıymış iyi yaptın canım sen.evli bir adamın sorumluluklarının farkında olması, eşini evde o kadar zaman yalnız bırakamayacağının bilincinde olması gerek. zaten kendine de mantıksız gelmiş bu durum. aferim kızlar gurur duyuyorum sizlerle gösterin hanyayı konyayı şunlara :88:

:65:

benim sakinliğimi fırtına öncesi sessizlik diye algıladı kesin :1:

Son düzenleme:
:65:

benim sakinliğimi fırtına öncesi sessizlik diye algıladı kesin :1:

bu arada ben de çok sinirli bir insanım, bu yapı meselesi ilişkilerimde çok agresif ve sinirliyim. zor bir durum hele onlar üstümüze üstümüze geldikçe sakin olmak bu sakinliği korumak giderek zorlaşıyor. bunu biraz aşmak gerekiyor ama nasıl :44:

Konu tatlıya bağlanmış ama yazmadan geçemeyeceğim..

Eşiniz haklı olabilir, nasıl olsa Carrie izin vermez diyerekten kardeşinin sizi aramasını önemsememiştir ama nedir bu kaynınızdaki rahatlık ya..

Adam sevgilisi ile gününü gün edicek diye 1 hafta değil 2 hafta değil tammm 1,5 ayyyy eşinize sizden ayrı kalmasını teklif ediyor..Nasıl bir yüzsüzlük bu..

Allah akıl ihsan eylesin..

bende o yüzden kafayı yedim ya sinirden
kendisi 3 defa gördüğü kızdan ayrı kalmaya dayanamıyor, ama biz ayrı kalacaz bu kadar uzun bir süre :63:
bide ben daha hiç bir cevap vermeden (ki ben ne yaparsa yapsın BANANE dedim, neyse ben yarın ararım onu konuşurum ben onunla demiştim, gerçi sonra hemen telefonumu kapattım komple) gitmiş eşime demiş ki tamam izin verdi, eşimde inanmamış, inanamamış yani, beni aramış ama ulaşamadı işte haftasonu

bu arada ben de çok sinirli bir insanım, bu yapı meselesi ilişkilerimde çok agresif ve sinirliyim. zor bir durum hele onlar üstümüze üstümüze geldikçe sakin olmak bu sakinliği korumak giderek zorlaşıyor. bunu biraz aşmak gerekiyor ama nasıl :44:

bilseydim şimdiye kadar bir melek olurdum :34:

bende bazen rahatsız oluyorum bu tavurlarımdan, bazen çok abartıyorum ama yapı meselesi işte, değişemiyorum ki ben kendimi bildim bileli öyleyim

fırtınalı deniz sakinleşmiş adamcağız bütün yol boyunca korka korka gelir artık :10: carrie ben senden korktum valla evlenince diş cıkarmam gerken her durumda yanına gelicem bilesin :27:

Son düzenleme:
Back
X