- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Iyi geceler. Eşim ozunde ve bana karşı iyi bir insan. Evliligimiz iyi ve eglencelidir. Ama bazen asiri gaza gelip tutamayacagi sozler veriyor. (Bizi bilen bilir cocugumuz olsun istiyoruz. Ama gecen ay 10 gun yanima yaklasmadi. Nedenini sordugumda " boyle daha cok sevk aliyormuş " Sonra sistit oldum... Iliskinin uzerinden 1 hafta gecti yine tık yok daha sonra regl oldum. Regl olunca ufacik birseyden kavga cikti cok buyuttum... Ve ben yataklari ayirdim..
Konusuyoruz gülüsüyoruz ama temas yok.. 13 gun oldu en son birlikte olalı... Bu ay yoruldu desem e normalde de haftada 1 olur. Inanin cok yoruldum bu durumdan. 4.5 senede bitmedi cozemedim... Hani bir cabasi olsa diyecegim ki adam biseyler yapmaya calisiyor ama yok... Herhangi bir sorunu yok. Ama sanki diger erkekler gibide degil..
Yani sabahlari normalde erkeklere olan seyler esime olmaz. Yani ondan once uyanan biri yok malesef...
Bundan 3 ay once bir ilac verdiler ( performans arttici degil) vitamin...
Onu kullandigi zamanlar cok sasirmistim bu benim kocammi demistim inanammamistim. Ama onuda artik kullanmadigi icin cope doktum...
Yine konustugumuz zamanlarda askim yenisini alacam kullancam sen bana guvem hersey cok gue olacak dedi. Uzerinden 2 ay gecti...
Çocuktan da esimden de cok sogudum. 1 ay veriyorum sana dedim duzelmessen ben yoluma bakicam dedim. Ama ne kadar dogru bir karar bilmiyorum.
Ama hicbirsey yapmiyor. Cinsel sorun yaasayan ben olsam arastirir bulur yapar cözmeye calisirdim. Ama o hicbir sey yapmiyor. Boyle daha cok zevk aliyormuş.. Bu normal mi ne yapmaliyim.
Ben 25 yasindayim o 28... 23 yasindayken de boyleydi...
Not. Esim 11-12 yaslarinda inmemis testis teshisi ile hormon tedavisi gormus. Bu neden oluyor olabilrmi...
Aynen bende böyle düşünüyorumEğer cinsel birlikteliklerinizi sadece çocuk için istiyorsanız , eşiniz de bunu fark ediyorsa belki bu yüzden o da isteksizdir .
Birde çok çok yakınım (ailede) bir kişinin de aynı o testis inmeme problemi varmış , eşi çok şikayet ediyordu hiç birlikte olmuyoruz istemiyor diye . Bildiğim kadarıyla ufak bir operasyon geçirdi . Şimdi bu ay çocukları doğacak hayırlısı ile . Sanırım hormonal birşey . Eşinizin üstüne gitmek yerine , doktora gidip hormon testi ne biliyim muayene yaptirsaniz bence daha doğru olur gibi .
Ayrıca yanlış anlaşılmasın fakat bir kadın vajinusmus olduğunda, adamin aylarca yıllarca sabir göstermek zorunda olduğunu düşünüyoruz , ama sonuçta erkeklerde de rahatsızlık olabilir . Yanı bence anlayış herkeste olmalı .
Bu çağımızın hastalığı galiba. Erkeklerde cinsel isteksizlik. Eskiler cinsel hayatı nasıl yürütüyordu merak ediyorum kalabalık evler, bir odada 3-5 kişi yatıyor evler sobalı buz gibi sıcak su erişimi çok zor filan. Şimdi bu erkeklere rahat batıyor belki dekoca evde karisiyla tek olsalar bile ya tv ya internet ya poposunu devirip yatmak... Tuhaf ama çok makaleler yazılar var bu konularda araştırın goruceksiniz. Biraz anlayışlı olup bekleyin sıkıştırmayin. İşe yaramaz ters teper
Sürekli çocuk düşündüğünüzden oluyorsa isteksizlik olmuş olabilir. Bir yakınım çok daha kötü durumdalarmış ayrıldılar.
Hormonal durumlarda etkili olabilir tabi hormonlara bir baktırın. Ama öte yandan cinselliğe bakış açısı da olabilir. Kimileri kimileri gibi cinselliğe aşırı anlam yüklemez, çok düşkün değildir. Ya da iş stresi, yorgunluk, kafaya takılan şeyler vs. cinsellikten uzaklaştırabilir. Bizim eşimle günde birden fazla kez olduğu da çok oldu, koca ay hiç olmadığı da oldu. Hatta çok stresli bir dönemimizde 2 aya yaklaşmıştık cinselliğe ara vermekte bir rekor kırabilirdik sanırımBen bu durumun bana karşı olan sevgi eksikliğinden ya da beni beğenmediğinden kaynaklı olmadığını bildiğimden sorun etmemiştim. Sonra toparlandı zaten. Bu durumların aranızdaki sevgi ve saygıyı zedelemesine izin vermeyin. O elinden geleni geldiği kadar yapsın özellikle sağlık anlamında kontrole girsin, sizde daha anlayışlı olmayı deneyin.
Eğer cinsel birlikteliklerinizi sadece çocuk için istiyorsanız , eşiniz de bunu fark ediyorsa belki bu yüzden o da isteksizdir .
Birde çok çok yakınım (ailede) bir kişinin de aynı o testis inmeme problemi varmış , eşi çok şikayet ediyordu hiç birlikte olmuyoruz istemiyor diye . Bildiğim kadarıyla ufak bir operasyon geçirdi . Şimdi bu ay çocukları doğacak hayırlısı ile . Sanırım hormonal birşey . Eşinizin üstüne gitmek yerine , doktora gidip hormon testi ne biliyim muayene yaptirsaniz bence daha doğru olur gibi .
Ayrıca yanlış anlaşılmasın fakat bir kadın vajinusmus olduğunda, adamin aylarca yıllarca sabir göstermek zorunda olduğunu düşünüyoruz , ama sonuçta erkeklerde de rahatsızlık olabilir . Yanı bence anlayış herkeste olmalı .
ha birde inmeyen testis dediginiz varikosel sanirim buda cocuk olmamasinda bir etken
evet soylerlerdiSperm analizi yapildi ve oyle birsey cikmadi... yani olsaydi eger cikardi veya soylerlerdi degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?