- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Kendini başka yollarla bosaltmadigindan eminmisiniz ?? Aldatma anlamında değil . Mastürbasyon bağımlılığı diye birşey var ,onu gözlemleyin bence
Pink_Butterfly92 seni çok çok iyi anlıyorum
En zoru da tedaviye yanaşmaması , biraz rest çek bir de normalde gülüşün konuşuyoruz demişsin onu da yapma
Bilsin görsün sorununun var normale dönemiyorsun
eşiniz aseksüel olabilir, ya da belki testosteron eksikliği vardır. Yani istemiyor mu yoksa siz zorlarsanız bile kalkmıyor mu. Yoksa siz onun yanaşmasını mı bekliyorsunuz?
Doğal yoldan testosteronu arttırmak için, eczaneden soğuk pres keçiboynuzu özü alın. Akşamları 3-4 yemek kaşığı yedirin.
Gıda takviyesi hazırlayın.
Keçiboynuzu pekmezi içine ceviz fındık fıstık yer fıstığı kırıp koyun karıştırın gun de 3 defa yesin. Farkı insallah göreceksiniz.
Birseyi cok buyuk bir hevesle başlayip ayni sekilde o hizla birakiyor. Bir ara muz ceviz bal yapti 1 hafta boyunca. Sonra birden birakti. Zaten konumda anlatmak istedigim seyde bu.. yinede tesekkur ederim
Daha yakından profesyonel destek almayı denediniz mi?
Sizi anlıyorum gerçekten..Bu ciddi bir sorun siz de tüm ciddiyetinizle konuşun, Umarım anlayacaktır
Bence ciddi ciddi konuşun. Sizin sorununuz cinsellik dışında kararlarında istikrarlı olmaması gibi geldi bana. Ona ne hissettiğinizi anlatın. Fakat şu yatakları ayırma iyi olmamış ya. Ben eşlerin birbirlerini uyusalae bile aynı yatakta anlayacağını düşünüyorum.
Çocuk olmadığı için strese giriyor olabilir
Erkekler bizim gibi dile getirmiyor
Ya da başka bir sorun
Cinsellik önemli evlilikte
Evlendikten 1 ay sonra basladi ve devam etti canim. Biz evlendikten 3 ay snra cock dusunmeye basladik. Ve 1 hafta once bana ; sana anne olma duygusunu yasatamadigim icin beni affedermisin dedi. Bende neden boyle birsey soyledin dedim. Cunku sorun bende sorun benim isteksizligimde dedi. Ilk defa duydum ondan boyle brsey.
İşte psikolojik sorunu
Destek almak istemez mı
Ya da aile terapisti
Canim sorunum orda basliyor herseye tamam diyor caba gosteriyor guya.! Ama is icraata gelince yok..! Şu inmemis testis icin urolojiye gidecek bakalim guya..! Tamam dedi ama icraata gecermi bilemem sanmam da zaten.
Yani hastalikta saglikta diyorsun bu da bir hastalik ama cozume ulasmiyorsun. Ben daha ne yapim bu evlilik icin bilmiyorum. Bas bas bagiriyorum evde tup bebek istemiyorum dogal yolla olsun biraz caba goster en azindan diyeyim ki biz elimizden geeleni yaptik olmadi o zaman tup bebek yaptiralim diye. Diyor ki haklisin evet tamam caba gosterecem ama hala ayniii. Onun haricinde iyi anlasan br ciftiz. Tamam bakimli degilim. Gecelik giysem beni geri cevirir. Ama ayicikli pijamalarimi giyince ask dolu oluyo istiyo. Bunun bakimimla da alakasi yok. Cinsel sorunlarimiz da evliligimize yansiyor. Su ebde herseyi ben yapiyorum borclari oduyorum birsey alincaksa ben aliyorm birsey yatirilacaksa ben yatiriyorum hersey zaten benim elimde. Birsey var yapacagi onuda yapmiyor cildiricam artik.
Canım ürolojiden randevu al
Şu saatte gidiyoruz de
Anlıyorum seni
Bu sorun çözülse herşey yoluna girer
Destek ol
Psikolojik bir sorun bence
Haklısın sende
Kolay mı canımUroloji doktoru kendi arkadaşi zaten. Kendisi yarin arayacakmis... elimden geldigince destek olmaya calisiyorm ama yiprandim. Tesekkur ederim yorumun icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?