Bu senin kendi elinde olan bir şey.kızlar merhaba benim bu aralar en büyük derdim bu
çok somurtkanım sanki gülmek bana yakışmıyor gibime geliyor gülemiyorum bu yüzden herkes bana somurtkan huysuz olumsuz gözüyle bakıyor özellikle eşimin ailesi eşimde bu durumdan rahatsız insan içinde gül bari diyor.
nasıl yapabilirim bunu
Niye ki?ya değil ama işte sanki gülünce çirkin oluyorum o yüzden çekiniyorum gülümsemeye
burnum biraz sivri ve uzun ve dişim yani tek dişim biraz yamuk
sorun olmuyor mu buben de çok somurtkanımdır
sürekli gülümser halde dursam tebessümlü şekilde absürd olmaz değil mi?
valla ben nişanlı iken cok guleryuzlu idimsorun olmuyor mu bu
eşim çok üzülüyor dokunuyor ona
offf bende aynıyım işte.eşimde benim gülümsememe aşık olmuştu.nişanlandığımdan beri somurtkanımvalla ben nişanlı iken cok guleryuzlu idim
eşim güleryuzume aşık olmus
snr ailesine bir taktım kafamda onlarla ılgılı hep bir mahkeme salonu var o yuzden dısıma da yansıyor
yok eşim birsey demıyor da ben kendımden rahatsızım
nasıl telkinle mesela örnek verebilirmisinBen kendi kendimi telkinle yendim! bu durumu, şimdilerde o halimi düşünüp, gülümsemem için bahane buluyorum.Sanırım benim yetiştirilme tarzımdan da kaynaklıydı,kalabalık ortamda ellerim terler,kendimi kasmaktan mahfolurdum....Şimdi saldım çayıra,hislerimi kısıtlamıyorum hareketlerimle......
valla benim kahkahalarım meshurduofff bende aynıyım işte.eşimde benim gülümsememe aşık olmuştu.nişanlandığımdan beri somurtkanım
Ben de telkinle yaşıyorum hep.Ben kendi kendimi telkinle yendim! bu durumu, şimdilerde o halimi düşünüp, gülümsemem için bahane buluyorum.Sanırım benim yetiştirilme tarzımdan da kaynaklıydı,kalabalık ortamda ellerim terler,kendimi kasmaktan mahfolurdum....Şimdi saldım çayıra,hislerimi kısıtlamıyorum hareketlerimle......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?