- 24 Temmuz 2016
- 4.231
- 4.199
- 83
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Hayır kesinlikle kabul etmiyorum bunu sekiz senedir tanıyorum kendisini, iki yıldırda evliyiz hiç böyle bişeye yeltenmedi şimdiye kadar öyle olsaydı çok daha önce belli etmezmiydi bunu anlamamak için kör olmak lazım, bebek için o kadar ugraştınız neden ne demek yaşımız ilerliyor ve bebeğimiz olsun istedik bundan doğal ne olabilir! ve eşim inanılmaz düşünüyor bebegide benide ve bana aşkından sevgisinden zerre şüphem yokki biz çok zorlu yollardan geçtik benim için yaptıklarını anam babam yapmazdı öyle bişey değil bu, eğer öncesinde söylediğiniz şeyi destekleyecek bişey görseydim bunuda yaşadıktan sonra evet bu adam böyle der hiç düşünmez ayrılırdım ama dediğim gibi öyle bişey değil bu, ben eşimi tanıyorum kıskançtır şudur budur ama gay değil! Konuşarak çözmeye çalşcam başka çarem yok sizmi dediniz başka bi arkadaşmı hatırlamıyorum dendiği gibi istemiyorum deyince dayaga veya başka saçma sapan yerlere giderse boşanmaktan başka çare yok ama hallederim diye düşünüyorum hep böyle değildi bu adamAyrıca evet bence de eşin gay. Anlam veremiyorum 2 yıllık evlisiniz bebek için o kadar uğraştınız neden? Bana anlamadım demeyin lütfen insan kendini bir şekilde belli eder ama kadınlar bebeklerinin olmamasının derdine o kadar çok düşüyor ki diğer hiçbir sorunu göremiyor.
Nasıl çözeceksiniz bunu peki?
Sende izin verınce alısmıs ozman ilk etapta sonra sen istemynce tutamamıs kendnı erkeklerin fıtratı bizim gbi olmuo ne yazık kiHayır kesinlikle kabul etmiyorum bunu sekiz senedir tanıyorum kendisini, iki yıldırda evliyiz hiç böyle bişeye yeltenmedi şimdiye kadar öyle olsaydı çok daha önce belli etmezmiydi bunu anlamamak için kör olmak lazım, bebek için o kadar ugraştınız neden ne demek yaşımız ilerliyor ve bebeğimiz olsun istedik bundan doğal ne olabilir! ve eşim inanılmaz düşünüyor bebegide benide ve bana aşkından sevgisinden zerre şüphem yokki biz çok zorlu yollardan geçtik benim için yaptıklarını anam babam yapmazdı öyle bişey değil bu, eğer öncesinde söylediğiniz şeyi destekleyecek bişey görseydim bunuda yaşadıktan sonra evet bu adam böyle der hiç düşünmez ayrılırdım ama dediğim gibi öyle bişey değil bu, ben eşimi tanıyorum kıskançtır şudur budur ama gay değil! Konuşarak çözmeye çalşcam başka çarem yok sizmi dediniz başka bi arkadaşmı hatırlamıyorum dendiği gibi istemiyorum deyince dayaga veya başka saçma sapan yerlere giderse boşanmaktan başka çare yok ama hallederim diye düşünüyorum hep böyle değildi bu adam
Aaa yemin ederim cok kotu oldum okuyunca boyle bsy olurmu anal yolla bebege zarar vermiyormuymus ya bagrsak yirtilirsa yada enfeksyon kaparsaniz o zarar deglmiymis pişman olsa ne ise yarar icim bsyler dmn geliyo ama hm gunah almak istemiyorum hem ban yiycem bnde tedaviyle hamile kaldim ilk uc bucuk ay yasak ti esim hic hic istegini dile getirmedi evet zorlaniyordu afedersiniz geceleri kendiliginden boşalıyordu banyo ediyordu ama hic hic ben istiyorum demedi ama suan yasak degl suan bile cocuga zarar gelir korkusuyla haftada bir kez iliskiye giriyoruz bn korkmasam bile esim cok korkuyo sz bir kez evet derseniz artk hp istiycektr bnce kendi caniniza aciyin ya kanama olupta bsy olursa bunlari dusunun icinizdeki yavrunuzu dusunun yapmayin izn vermeyinEvet canım o an dediğin gibi tabiki hoşuna gidiyor ama bittiği an ben görüyorum gözünde pişmanlığı, keşke hiç izin vermeseydim
Çok tesekkür ederim anlamışsınız beni saolun..hiç yeltenmedi hiç öncesindede böyle zorlasa zaten şimdiye tak demişti, çok pişman oluyor görüyorum ağlıyor adam hadi bişey olsa sana bebege, ben napıyorum diyor çok kızıyorum çok midem bulanıyor iğreniyorum ama onada üzülüyorum anlatamyrm ya başka biri gibi oluyor konuşarak çözebilirim umarımKonu sahibine yuklenilmis de yuklenilmis maşallah.
2 yıllık kocasi, bugune kadar hic boyle birşey istememiş. Şimdi gözünün yaşına bakmayacak kadar zorluyorsa, ben psikolojik bi sebebi olabileceğini düşünüyorum. Tabii ki sona yaklaştıkça akıl mantık tamamen devreden çıkıp sadece hayvansal icguduyle hareket ediliyor. Sonradan pişman olması da bence yapıcı birşey.
Alın karşınıza, tek cümle kurun. Bir daha zorlarsan tokadı suratina yersin deyin. Yüz göz olmadan net konuşun. Zaten sonradan pişman oluyorsa bunu kabul edecektir.
Aynen canım durum buSende izin verınce alısmıs ozman ilk etapta sonra sen istemynce tutamamıs kendnı erkeklerin fıtratı bizim gbi olmuo ne yazık ki
Biraz uzak dur hatasını anlasın soguk durAynen canım durum bu
Zaten öncekilerde anlamadıysa bile bugun net bi şekilde anladı gördü istemediğimi, dediğin gibi şimdi soğuk davranırım zaten başka türlüsü içimden gelmezBiraz uzak dur hatasını anlasın soguk dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?