Çok utanıyorum

Ataerkil iğrenç bir toplum olduğumuz bir gerçek. Bir cinsel terapist çok da ünlüdür kendisi şimdi ismini vermeyeyim. Erkek anal yapınca kadına sahip olduğunu hissediyormuş demişti. Ülkenin bilim insanı bunu diyorsa avamdan çokta birşey beklememek lazım.

Büyük konuşmak istemiyorumda nasıl hala sevebiliyorsunuz size tecavüz eden adamı? Hemde en iğrenç şekilde yapmış bunu. Eşinizin iyi bir insan olduğunda ısrarcısınız. Bebeğine bile acımıyor adam. Siz bebeğinize aciyormusunuz peki? En az eşiniz kadar suçlusunuz. Üstelik onu aklamak için sürekli methiyeler düzüyorsunuz. Bence onun ne mal olduğunu sizde anladınız sadece kabul etmek istemiyorsunuz

Şu adama hak verilecek en ufak bir nokta varsa tüm tecavüzcüler suçsuz olur gözümde.

Çok iğrenç bi durum Allah hidayet etsin eşine
Bebekte sende tehlikedesin bir an once vazgeçmesini sagla

Evet başta karşı çıkmadığım için bende suçluyum ve pişman oldugumu söyledim, mesele jinekolojik masaya çıktıgımda anal bölgedeki genişleme değil, ki bahsettiğiniz şekilde bakılmıyor hamile kalındıktan sonra öyle olsada onun fark edilmesi degil benim derdim! Siz beni anlamamışsınız tekrar uzun uzun yazamycam sizin için

Konuyu okudugumda icimden ilk okudugumda su gecti. Insallah aglata aglata adama da aynisini yaparlar. Ama esinin vicdani kabul etmez esi ozunde cooook iyi biri ! Ama bir tecavuzcu hamile tecavuzcusu. Erkek mutlu olsun o tatmin olsun bizim gorevimiz bu. Hamile ise bile idare etmeli bir uye yazmis erkek demis nefsi bu. Hicbir din bilim bile kabul etmezken bizim kadinlarimiz kabul ediyor bu asagilik eylemi.

Şu adama hak verilecek en ufak bir nokta varsa tüm tecavüzcüler suçsuz olur gözümde.
Tabiki haklı bi yanı yok onu haklı bulsam buraya neden yazayım, sadece çözüm arıyorum ve şimdiye kadar böyle bişey olmadığını anlatmaya çalışıyorum gay diyen bile oldu o kadarda degil adama bşyler oldu normalde byle degldi dyrm bak ben öncesinde bi ameliyat geçirdim o zamanda bi süre yasaktı ondada yeltenmedi byle bişeye bunları onu savunmak için söylemiyorum yorum yaparken bunlarıda göz önünde bulunduralım diye söylüyorum yoksa gay diyen arkadaş dışında hepiniz haklısınız

Eşiniz ilişki anında sizi zorluyor ve sonrasında sizin mutsuzluğunuz/kızgınlığınızı görüp pişman oluyor anladığım kadarıyla.
Bu çok ciddi bir durum hanımefendi, hamileyken yaşadığınız bu stresi bebeğiniz de yaşıyor. Hamile olmasanız bile bu durum tecavüz, evlilik birliğinizi zedeleyecek bir durum yani.

Bu konuyu kapı kilitleme gibi anlık çözümlerle değil, iki yetişkin olarak ve ön sevişmeye başlamadan konuşarak çözmelisiniz. Duygularınızı anlatın, dini hassasiyetinizi ve doğmamış çocuğunuza yaşattıklarını da ekleyin. Gerekiyorsa yardım alın, bir cinsel terapiste gidebilirsiniz. Sizin duygularınızı anlayıp kendini size affettirtikten sonra cinsel hayatınızdaki en farklı şey anal ilişki olmasın, ikinize de iyi gelecek, ilişkinize renk katacak başka bir şeyler bulmaya çalışın.

Ama lütfen kendiniz için, çocuğunuz için istemediğiniz ve sizi tiksindiren bu sürece katlanmayın. Dinen de hukuken de size bunu yapmaya hakkı yok.

Türkiye'de birçok evli kadın kocasının tecavüzüne uğruyor ki. Anal seks yapmayı reddediyor diye öldürülen kadın bile var!... Dedim ya bilim insanı dahi bunu diyorsa avamdan birşey beklemiyorum.

Ben olayı başlayanın konu sahibi olduğunu anladim.esi onu takip etmiş.aglamasida vicdan azabından.adam hayvanki bu eylemi gerçekleştirmiş ama eşine zorla yapmamış.
Bazı insanlar için sex hayattaki bütün değerlerden (aile ,cocuk,inanç,kültür...)Çok daha onemli.ben daha fazla bir sey demiyeyim!

Normalde böyle değildi ne demek pardon da?normalde tecavüzcü değildir mi demek istediniz yoksa normalde sizi zorlamaz mı ben anlayamadım?Bi kere cinnet geçirip cinayet işleyeni kanunlar normalde katil değildir diye affediyo mu?kendinize yapılan şeyi tecavüz olarak görmüyosanız burda neden zorla yapıyo yazıyosunuz?belli ki boşanmak ya da şikayet etmek gibi bi derdiniz yok, tecavüzü de kanıksamış durumdasınız, bebeği zaten düşünen yok peki biz ne yapalım ne istersiniz?

Olayı ben başlattım ve vicdan azabı duyduğum için ağlıyorum öylemi ?

Ne tecavuzu ya? Herkes bir tecavuz diye coşmuş. Zaten ilk seferleri kadin kendi kabul etmis. Digerlerinde ise anladigim kadariyla adam sadece "son kez, lutfen, bidaha yok" şeklinde yalvariyor. Konu sahibi öyle yazmiş.
Sonrada birlikte oluyorlar.
Dayak, elini kolunu baglama gibi fiziksel olarak kadini zorlama yok. Yanlis mi anladim?
Bu derece istemeyen insan, eşi yalvardi diye birlikte olmaz kusura bakmayin. Sizde kendinizi tutamiyorsunuz, pisman oluyorsunuz sonra zorluyor diyorsunuz sanirim.

Böyle sapıkça istekleri yoktu öncesinde demek istedim, evet tabiki boşanmak yada şikayet etmek gibi bir düşüncem yok ben nasıl düzelirin derdindeyim, siz hiç bişey yapmayın hanımefendi yorumda yapmayın

Esinizden yatağı ayırma vaktiniz gelmiş. Bu yaptığı şeyin sizi tiksindirdigini açıkça söyleyin. Anal ilişkiye bir kez daha zorlayacak olursa bence resti çekin.kivun evden. Hatasını Anlamadan dönmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…