- 27 Ocak 2016
- 1.181
- 1.845
- 133
- 31
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Ataerkil iğrenç bir toplum olduğumuz bir gerçek. Bir cinsel terapist çok da ünlüdür kendisi şimdi ismini vermeyeyim. Erkek anal yapınca kadına sahip olduğunu hissediyormuş demişti. Ülkenin bilim insanı bunu diyorsa avamdan çokta birşey beklememek lazım.O kadar ataerkil bir toplumuz ki hamile karisina aglatarak tecavüz eden adama aslinda cik ii biri ya ama erkek ooooo yapar yani diyebiliyoruz. Siz hamilesiniz ya ters iliskiyi gectim hamilesiniz. Esiniz isterse 8 il dunyanin en iyi adami olsun karanlik kapilari actiniz..karsinizda bir tecavuzcu .. ister kabul edin ister etmeyin insanlik onuruna aykiri yasadiginiz.
Çok tesekkür ederim anlamışsınız beni saolun..hiç yeltenmedi hiç öncesindede böyle zorlasa zaten şimdiye tak demişti, çok pişman oluyor görüyorum ağlıyor adam hadi bişey olsa sana bebege, ben napıyorum diyor çok kızıyorum çok midem bulanıyor iğreniyorum ama onada üzülüyorum anlatamyrm ya başka biri gibi oluyor konuşarak çözebilirim umarım
Evet başta karşı çıkmadığım için bende suçluyum ve pişman oldugumu söyledim, mesele jinekolojik masaya çıktıgımda anal bölgedeki genişleme değil, ki bahsettiğiniz şekilde bakılmıyor hamile kalındıktan sonra öyle olsada onun fark edilmesi degil benim derdim! Siz beni anlamamışsınız tekrar uzun uzun yazamycam sizin içinSize söyleyecek söz bulamıyorum. Eşiniz zaten insanlıktan çıkmış. Jinekolojik masaya çıktığınızda anal bölgedeki genişleme hiç mi dikkat çekmeyecek sandınız . Resmen midem bulandı. Siz bir annesiniz kusura bakmayın ama eşiniz kadar siz de suclusunuz.
Konuyu okudugumda icimden ilk okudugumda su gecti. Insallah aglata aglata adama da aynisini yaparlar. Ama esinin vicdani kabul etmez esi ozunde cooook iyi biri ! Ama bir tecavuzcu hamile tecavuzcusu. Erkek mutlu olsun o tatmin olsun bizim gorevimiz bu. Hamile ise bile idare etmeli bir uye yazmis erkek demis nefsi bu. Hicbir din bilim bile kabul etmezken bizim kadinlarimiz kabul ediyor bu asagilik eylemi.Ataerkil iğrenç bir toplum olduğumuz bir gerçek. Bir cinsel terapist çok da ünlüdür kendisi şimdi ismini vermeyeyim. Erkek anal yapınca kadına sahip olduğunu hissediyormuş demişti. Ülkenin bilim insanı bunu diyorsa avamdan çokta birşey beklememek lazım.
Tabiki haklı bi yanı yok onu haklı bulsam buraya neden yazayım, sadece çözüm arıyorum ve şimdiye kadar böyle bişey olmadığını anlatmaya çalışıyorum gay diyen bile oldu o kadarda degil adama bşyler oldu normalde byle degldi dyrm bak ben öncesinde bi ameliyat geçirdim o zamanda bi süre yasaktı ondada yeltenmedi byle bişeye bunları onu savunmak için söylemiyorum yorum yaparken bunlarıda göz önünde bulunduralım diye söylüyorum yoksa gay diyen arkadaş dışında hepiniz haklısınızŞu adama hak verilecek en ufak bir nokta varsa tüm tecavüzcüler suçsuz olur gözümde.
Türkiye'de birçok evli kadın kocasının tecavüzüne uğruyor ki. Anal seks yapmayı reddediyor diye öldürülen kadın bile var!... Dedim ya bilim insanı dahi bunu diyorsa avamdan birşey beklemiyorum.Konuyu okudugumda icimden ilk okudugumda su gecti. Insallah aglata aglata adama da aynisini yaparlar. Ama esinin vicdani kabul etmez esi ozunde cooook iyi biri ! Ama bir tecavuzcu hamile tecavuzcusu. Erkek mutlu olsun o tatmin olsun bizim gorevimiz bu. Hamile ise bile idare etmeli bir uye yazmis erkek demis nefsi bu. Hicbir din bilim bile kabul etmezken bizim kadinlarimiz kabul ediyor bu asagilik eylemi.
Tabiki haklı bi yanı yok onu haklı bulsam buraya neden yazayım, sadece çözüm arıyorum ve şimdiye kadar böyle bişey olmadığını anlatmaya çalışıyorum gay diyen bile oldu o kadarda degil adama bşyler oldu normalde byle degldi dyrm bak ben öncesinde bi ameliyat geçirdim o zamanda bi süre yasaktı ondada yeltenmedi byle bişeye bunları onu savunmak için söylemiyorum yorum yaparken bunlarıda göz önünde bulunduralım diye söylüyorum yoksa gay diyen arkadaş dışında hepiniz haklısınız
Olayı ben başlattım ve vicdan azabı duyduğum için ağlıyorum öylemi ?Ben olayı başlayanın konu sahibi olduğunu anladim.esi onu takip etmiş.aglamasida vicdan azabından.adam hayvanki bu eylemi gerçekleştirmiş ama eşine zorla yapmamış.
Bazı insanlar için sex hayattaki bütün değerlerden (aile ,cocuk,inanç,kültür...)Çok daha onemli.ben daha fazla bir sey demiyeyim!
Illa gel ters yapalım dememissinizdir ama vücut diliniz buna karşı gelmemiş ki bu olaylar olmuş.yani belki o sevişme anında sizde kontrolunuzu kaybediyorsunuzOlayı ben başlattım ve vicdan azabı duyduğum için ağlıyorum öylemi ?
Böyle sapıkça istekleri yoktu öncesinde demek istedim, evet tabiki boşanmak yada şikayet etmek gibi bir düşüncem yok ben nasıl düzelirin derdindeyim, siz hiç bişey yapmayın hanımefendi yorumda yapmayınNormalde böyle değildi ne demek pardon da?normalde tecavüzcü değildir mi demek istediniz yoksa normalde sizi zorlamaz mı ben anlayamadım?Bi kere cinnet geçirip cinayet işleyeni kanunlar normalde katil değildir diye affediyo mu?kendinize yapılan şeyi tecavüz olarak görmüyosanız burda neden zorla yapıyo yazıyosunuz?belli ki boşanmak ya da şikayet etmek gibi bi derdiniz yok, tecavüzü de kanıksamış durumdasınız, bebeği zaten düşünen yok peki biz ne yapalım ne istersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?