Çok utanıyorum

Adamı tabiki suçlyrm utanyrm dememin nedeni başta böyle bşye müsade etmiş olmam

Kelimesi kelimesine katılıyorum. Çok haklısınız. Ne kadar kötü ve ilginç insanlar var, çok şaşırdım..

Adamı tabiki suçlyrm utanyrm dememin nedeni başta böyle bşye müsade etmiş olmam
Bir daha tesebbus ederse yik tabagi canagi cinnet gecir. Asik da olabilirsin adam inan anlamiyorum ama yine de saygi duymaya calisiyorum.ama ANNESIN o cocuk senin bedeninde yeseriyor sen yasarsan yasiyor hissediyor. Inan yazarken bile sinirlerim bozuluyor.

Benim kimseyi tanımak ve yargılamak gibi bi misyonum yok sadece çok basit bi soru soruyorum.Anal sexin sapıkça olduğunu düşünüyodu neden yaptı o zaman? Bu kadar basit bi soru sordum ama cevap yok.Hırsızlığı ayıp bulan çalar mı?cinayeti yanlış bulan adam öldürür mü?bu soruların cevabı evetse o zaman ahlaki bi problem var ya da konu sahibi işine geldiği gibi davranıyo.Rahatsız olduğu şey anal sex mi yoksa eşinin zorlamaları mı? Bu soruların bile yanıtı yok yazdığı onca şeyde.Ben de kendisine biz napalım diye sordum çünkü kendi de neden rahatsız olduğunun farkında değil bence.

Alamadığım size engel ol diyor siz neden olamıyorsunuz ? Yani sizde mi istiyorsunuz o şeye yöneldiğinde neden kalkmıyorsunuz ayrica herkesin kendi görüşü hamilelikte iliski yasaksa yasaktir bu nasil normal oluyor...benim hamileliğimde yasaklı zaman değildi bir kere kanama oldu lekelenme gibi sordum olur dedi ama 16.haftadan sonra hic olmadi ölmedik ikimizde saygı lazim ya öptük kokladik birbirmizi yapmayin siz neyine engel olamiyorsunuz anlamıyorum... cok sagliksiz birsey boşaltım yapmadan nasi oluyor

Bir insana zorla ilişkiye giren biri sapıktir bunun adı da tecavuzdur net

Diğer yazdığıniz şeyleri ise yapanlara deyin ben öyle suçlamalar da bulunmadim

Ayrıca size canım bunda bir şey yok geçer diye yorum yapan arkadaslarla baş başa bırakıyorum

Biz sert yorum yapan düşüncesizler ilk mesajınıza istinaden yorum yaptık kusura bakmayın

Nerdeyse sevgi yumağı arkadaşlar bizleri suçlu ikan edecek !

Oldu olacak ben suclu olayim ne dersiniz ? Soru sorarken sizden izin mi almaliydim ?
İlla bir suçlu bulmak zorunda değilsiniz ki! Aksine yardımcı olasiniz diye aciliyor buraya konular hatırlatırım! Ha bir de soruyu niye sordunuz diyen de yok. Ben de sordugunuz soruyu garipserken sizden izin almıyorum zaten. Polemiğe gerek de yok hem..iyi geceler.

olan olmuş artık şimdi hamilesiniz çok yıpratmayın kendinizi
vicdan azabı duyun ama hırpalamayın kendinizi karnınızdaki bebeği de düşünün
ama lütfen bişekilde resti çekin bunun boşanma nedeni olduğunu ve size bu şekilde yaklaşırsa direkt avukata gideceğinizi söyleyin blöf de olmasın yapın bunu

Kadın bilememiş başta müsaade etmiş.
Adam da bu pislikten haz almış tatmış bir kere.
Hoşuna gitti hep istiyor.
Yapmam söz diye başlıyorlar ama şeytan dürtüyor o an ve engel olamıyor kendine belli.
Sonrasında kendisi de üzüntü duyuyor olsa da olan oldu haramı tattı bir kere nefis böyle bir şey işte.

Kadında da hata var tabi en başta bilemeden de olsa müsaade edip ona bu hazzı yaşatması hata.

İyi yaptım ohh çatır çatır yapıyoruz mu demiş.
Tövbe tövbe yaaaa.

Ne meslek kaldı ne onur ne analık.
Ayıptır be!

Bir de gelir bu tipler okuduğunu anlama dersi falan verirler sonra.
Her b.ku kendileri anlar bir tek.

@Mune abla bu banıma razıyım seve seve giderim.
Haksız yere gittiklerimin yanında dans ede ede giderim hem de.
Saygılar..

Aynen canım bende asla olmaz derdim ama oldu işte pişman oldum arkası gelmez düzelir sandım öyle olmadı ve dediğin gibi çözüm arıyorum boşanmak şikayet etmek gibi şeyler değil düzelsin istiyorum çünkü şimdi beni topa tutacaklar ama eşim gerçekten kıymetli benim için nasıl düzeltirim derdim o ama anlatamıyorum, tesekkür ederim desteğin için

Soru acik akademisyen misiniz ? Ima da acik akademisyen bir kadin tecavuze bu denli siradan yaklasip esini yuceltmez her firsatta. Cunku bunun asagilik bisey oldugunu bilir. Cozumu ne olabilir acaba sizce ? Adam zorla birlikte oluyor diyor. Gidip engel mi olacagiz konusmadan anlamiyor konu sahibi adam toz kondurmuyor. Cinsel gucu azaltici seyler kullan dedim bir onceki mesajimsa umrunda olmadi. Kk uzerinden ne yardimi yapilacak siz yapin cok merak ettim

Yapar efendim yapar kuldur beşer şaşar.
Müslümanız Elhamdülillah haram olduğunu bile bile yaptığımız onlarca şey yok mu?

Keşke yapmasak keşke olmasa ama oluyor işte.
Ne yapalım?

Ölelim bence.

Arkadasin da belirttigi gibi ulkemizde esinden tecavuze ugrayan kadin oldukca cok. Dogal olarak normal karsilaniyor. Savunmaya gecilmesi ozunde iyi biri denilmesi dogal. Ben karsit yorumlari anormal gormuyorum.tevacuze ugrayan milyonlarca kadin aramizda. Onlarin da esi aile icinde iyi biri. Cocuklarinin babasi sosyal ortamlarin gülü ama tecavuzcu bunu istatistikler soyluyor. Bu konuda ikiye ayrilmamiz normal yani gorus olarak.

Uyuyamayanguzelll sizi üzen ve işin içinden çıkamayacağınızı hissettiğiniz bir konuda destek almaya gelip bir ton yargılamayla karşılaştınız. ama herkesin ortak bir fikri var ki bu işe dur demeniz gerekiyor. çünkü zorla olmaz. uygulayabileceğiniz mantıklı bir öneriyi alın ve bir yerden başlayın. siz iki yetişkin olarak konuşamazsanız evlilik zaten zor. konuşmayı deneyin, gerekirse gerçek bir destek almaktan çekinmeyin. Bunu ilk yaşayan siz değilsiniz. ve ne yorum gelirse gelsin unutmayın ki cinsellik doğal bir istektir. istemiş hatta zevk almış olaibilirsizinz ayıp değil,eşiniz belli ki zevk alıyor ama size rağmen olmaz. bundan utanıp işi örtbas etmek size ve evliliğinize zarar verecek gibi görünüyor.
umarım işler umduğunuz gibi gider.

Böyle sapık adamlar ileride kendi çocukları da dahil başka çocuklara da zarar verebiliyor. Size o zavallı halinizde tecavüz ediyor. Yani savunmasız birine tecavüz ediyor. Pedofilinin temelinde de bu var. Bir sonrakine izin verirseniz siz de suçlusunuz. İzin vermeyin. Zorluyorsa boşanın.

Normal karsilayanlari da ben normal karsilayamiyorum bir türlü

Konuyu ilk okuduğumda konu sahibine çok çok üzüldüm ama şu an aynı duygulara sahip değilim

konu sahibi ilkinde kabul ettiğini sonrasında eşinin zorla yaptığını yazmıştı ilk sayfalarda

Zorluyor arkadaşım zorluyor !

Arkadaşım zorla diyorum işte zorladan ne anlıosun demekki tekmede sallayamıyorum başka bişeyde!

Size daha uç birşey söyleyeyim. Yanılmıyorsam milliyet gazetesi bir çiftle röportaj yapmıştı. Adam eş değiştirmeyi kafaya koymuş. Ve en sonunda karısını da ikna etmişti. Ve gazateciye diyor ki toplumumuzda cinsellik tabu hala. Ne varmış bunda. Diyeceğim o ki nişanlılık döneminde cinsellik ve sınırlar hakkında konuşulması lazım. Çünkü erkek bir süre sonra manipüle ediyor. Ve Kadın istemediği şeylere maruz kalıyor.

Oda geldi aklıma dedim heralde öyle şeyler izlio ondan böyle oldu her yere baktım aşırı işkolik bi tip hep işle ilgili ve bebekle ilgili şeyler haftaları takip etmiş isim bakmış farklı bişey yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…