Çok utanıyorum

Normal karsilayanlari da ben normal karsilayamiyorum bir türlü

Konuyu ilk okuduğumda konu sahibine çok çok üzüldüm ama şu an aynı duygulara sahip değilim
Ama kadin evde tecavuze uğruyor. O yuzden buradaki konu icin kadini incitmeyin olabilir diyebiliyor. Bu acidan normal buldum tepkileri. Baska bir toplumda baska tepkiler gelirdi. Belki daha az muhafazakâr toplumda bile lince uğrardi. Ama bizde erkegin hizmetinde oldugumuz icin normal..adam ne isterse yapar yapmazsa sansimiza. Bu konuda benim ruhumu daraltan kadinin hamile olmasi. Muhtemelen zevki arttiran bu cinsellik karanlik bir kuyu..

konu sahibi ilkinde kabul ettiğini sonrasında eşinin zorla yaptığını yazmıştı ilk sayfalarda

Başta söz verip ilişki ortasında oraya yöneliyor ikna etmeye çalışıyorsa evet bu zorla oluyor.
Ama kollarını tutup, ağzını kapatıp tecavüz edercesine yapıyor da demek değil bu.

İlişki isteyerek başlıyor adam kendini tutamayıp sözünden cayıp anala gidiyor olay bu.
Şeytana uyuyor yani.
Sonrasında pişmanlık duyup tutamıyorum kendimi demesi açıklıyor her şeyi.

En baştan ortada tecavüzümsü bir durum olsa kadın aynı yatakta ön sevişmeye bile yanaşmaz diye düşünüyorum.
Tecavüz bu yahu!
Hangi kadın zevk alır da davetiye çıkarır?

Bir umut sözlere inanıp eşinin temiz geçmişine bakarak ona şans veriyor işte.
Bile isteye başlıyor sevişme.
Düzeldi artık umuduyla..

Son olandan sonra ki sanırım bikac saat önce olmuş tavrı ne durumda onun
Siz burda konuyla ilgilenirken tv falan mi izliyor özür mü diliyor

Iste bu yuzden dini veya toplumsal sinirlandirmalar giriyor ise. Ve tabii tıbbi ve hukuki sinirlandirmalar. Yoksa cinsel arzuların deneyimlerin sonu yok.

Tesekkür ederim..

bir tarafın zorlamasıyla yaşanan cinsel birleşme tecavüz, tecavüzü gerçekleştiren kişi de sapıktır,
bu üzerinde tartışılıp ama o özünde vs vs denecek bir şey değil,
ve bu eylemin bir kez gerçekleşmesi dahi onun suç olduğu gerçeğini değiştirmez.
şu an travma yaşıyorsunuz bence, psikolojik destek alın,
tecavüze uğrayıp, bu şahsı savunmanız hiç normal değil...

Iste bu yuzden dini veya toplumsal sinirlandirmalar giriyor ise. Ve tabii tıbbi ve hukuki sinirlandirmalar. Yoksa cinsel arzuların deneyimlerin sonu yok.
Kesinlikle öyle. Kararlı bir şekilde benim sınırlarım bunlar denmeli. Herkes biraz haddini bilsin. Bu cinsel şiddet!

Son olandan sonra ki sanırım bikac saat önce olmuş tavrı ne durumda onun
Siz burda konuyla ilgilenirken tv falan mi izliyor özür mü diliyor
Özür diledi canım midem kötüydü nane limon yapmış meyve soyuyor şimdi konuşmuyorum oda gönül almaya çalışıyor bi süre konuşmak istemiyorum

Arkadasim kusura bakma ama esinin sana yaptigi insanlik deyil. Birdahaki sefere doktora gittiyinizde mutlaka o esim dediyiniz kisiyide yaninizda götürün ve muayene bittikten sonra doktora pat diye lütfen esime hamilelikte ters iliskinin zararlarini anlatabilirmisiniz diyin. Ki zaten size iliski yasakmis ters iliski yaparak esiniz beneyinizi daha cok tehlikeye sokmus. Akli basinda bir birey bunu nasil düsünemez idrak edemez anlamiyorum. Hic böyle deyildi diyorsunuz ya demekki adam sapikmis sizden saklamis. siz diyorsunuz ya o an gelince gözü hicbirseyi görmüyor zorla yapiyor diye. Aslinda o an gelince canavarlasiyor ve size tecavüz ediyor o adam. Size bunu yasatmaya hakki yok, ayni zamanda bebeyinizin bile ruhsal gelisimini etkiliyor sizin esim dediyiniz adam, bunuda ona anlatin. Ve bence affedilir bir sey deyil size yasattigi yaptigi sey, ama siz ben affederim diyorsaniz birdahakine ayni seyi yaparsa kusura bakmayin bunu yazdigim icin ama sizde irice bir dildo alin aynini ona yapin zorla bakim ne hissedicek o adam denilen yaratik.

Özür diledi canım midem kötüydü nane limon yapmış meyve soyuyor şimdi konuşmuyorum oda gönül almaya çalışıyor bi süre konuşmak istemiyorum

Canım nane limona ilaç atmış olabilir Nuri Alço gibi dikkat et..
Başkası yazmadan ben yazıyım dedim sırada o var da çünkü..

oha diyorum başka diyecek bir şey yok. işin inançsal boyutu bir yana hamile halinizle yaşanan tramvay bak. Bütün hamileliğinizi göz yaşı dökerek ve hep bu anılarla mı anacaksınız? korkunç bir durum bu. Yol açıldı bir kere deyip bir ömür arkadan yanaşabilir eşiniz. Ailenizin evine taşının huzurlu bir hamilelik geçirin. Eşinizi şiddetle en şiddetlisiyle tehditle, bağırarak, azarlayarak artık ne yapabiliyosanız geri çeviein yine de olmuyor ailemle konuşacağım ailene anlatacağım katlanamam ben buna diyin. Gerekirse ayrılın. Manyak mıdır nedir eşiniz? Düşük riskiniz var ızdırabı bir yana bebeğinizden olabilirsiniz. Normal yolları müsade olmasına rağmen kullanmıyorsa özür dilerim insan diyemeyeceğim kocanıza. böyle saçmalık görmedim. Allah yardımcınız olsun.

ama konu sahibi zorluyor, tekme atamıyorum vs demiş, ben burdan fiziksel bir zorlama çıkarımında bulundum, kaldı ki psikolojik zorlama da tecavüz değil midir, birini tehdit ederek ya da eşine baskı yapıp direnmesine engel olarak girilen her tür ilişki de tecavüzdür, ille coşkun misali üstüne abanmasına gerek yok ki

Canım nane limona ilaç atmış olabilir Nuri Alço gibi dikkat et..
Başkası yazmadan ben yazıyım dedim sırada o var da çünkü..
Allah aşkına siz bu konuda neyi savunuyorsunuz?

Ha gayret neredeyse biz suçlu olduk

Bu sitede ne zaman şaşırdığım, bu kadın buna nasıl izin verir, karşı taraf nasıl böyle yüz bulabilir, bu kadın nasıl oluyor da bu saçmalıkları yaşıyor ama bir o kadar da aciz kalıyor diye düşündüğüm bir konu olsa konuyu açan kadınlar eğitimci çıkıyor. Ya öğretmen ya başka birşey ama eğitimci yani. 10 zavallı konu okuyorsam 7 tanesi kesin eğitimcinin konusu oluyor. Bu ülkenin en dik durması gereken meslek insanına yani eğitimcisine ciddi anlamda acımaya başladım.

Siz ilk başta izin vererek çok büyük bir hata yapmışsınız, evet. Fakat sonrasında onun yaptığı tecavüz! Evli olmanız bu gerçeği değiştirmez. Evli bile olsanız siz istemedikten sonra size elini süremez ki istediği şey sapkınlık. Direkt boşanma sebebi.
Karnınızdaki bebek için bir şans vereceksiniz sanırım. Mutlaka rest çekin öncesinde. Kendinizden emin bir şekilde açık açık konuşun, bir daha adını bile geçirirse boşanacağınızı söyleyin ki umarım siz de böyle düşünüyorsunuzdur...

Birdaha izin vermeyin. Esinizi de olcmus olursunuz. Hala zorluyorsa bu artik tecavuze giriyor, ayrilin. Hamile esine karninda ki cocuga bunu reva goren biriyle evli kalamazsiniz heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…