- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Ama kadin evde tecavuze uğruyor. O yuzden buradaki konu icin kadini incitmeyin olabilir diyebiliyor. Bu acidan normal buldum tepkileri. Baska bir toplumda baska tepkiler gelirdi. Belki daha az muhafazakâr toplumda bile lince uğrardi. Ama bizde erkegin hizmetinde oldugumuz icin normal..adam ne isterse yapar yapmazsa sansimiza. Bu konuda benim ruhumu daraltan kadinin hamile olmasi. Muhtemelen zevki arttiran bu cinsellik karanlik bir kuyu..Normal karsilayanlari da ben normal karsilayamiyorum bir türlü
Konuyu ilk okuduğumda konu sahibine çok çok üzüldüm ama şu an aynı duygulara sahip değilim
konu sahibi ilkinde kabul ettiğini sonrasında eşinin zorla yaptığını yazmıştı ilk sayfalarda
Iste bu yuzden dini veya toplumsal sinirlandirmalar giriyor ise. Ve tabii tıbbi ve hukuki sinirlandirmalar. Yoksa cinsel arzuların deneyimlerin sonu yok.Size daha uç birşey söyleyeyim. Yanılmıyorsam milliyet gazetesi bir çiftle röportaj yapmıştı. Adam eş değiştirmeyi kafaya koymuş. Ve en sonunda karısını da ikna etmişti. Ve gazateciye diyor ki toplumumuzda cinsellik tabu hala. Ne varmış bunda. Diyeceğim o ki nişanlılık döneminde cinsellik ve sınırlar hakkında konuşulması lazım. Çünkü erkek bir süre sonra manipüle ediyor. Ve Kadın istemediği şeylere maruz kalıyor.
Tesekkür ederim..Uyuyamayanguzelll sizi üzen ve işin içinden çıkamayacağınızı hissettiğiniz bir konuda destek almaya gelip bir ton yargılamayla karşılaştınız. ama herkesin ortak bir fikri var ki bu işe dur demeniz gerekiyor. çünkü zorla olmaz. uygulayabileceğiniz mantıklı bir öneriyi alın ve bir yerden başlayın. siz iki yetişkin olarak konuşamazsanız evlilik zaten zor. konuşmayı deneyin, gerekirse gerçek bir destek almaktan çekinmeyin. Bunu ilk yaşayan siz değilsiniz. ve ne yorum gelirse gelsin unutmayın ki cinsellik doğal bir istektir. istemiş hatta zevk almış olaibilirsizinz ayıp değil,eşiniz belli ki zevk alıyor ama size rağmen olmaz. bundan utanıp işi örtbas etmek size ve evliliğinize zarar verecek gibi görünüyor.
umarım işler umduğunuz gibi gider.
Arkadaşım ben ne deyim size daha, evet hakikaten size neymiş yani?! Durumu anlatmaya çalışıyorum
Oturdum aglarken yazdım içimi dökmek istedim yazmaz olaydım yok sende istedin yok zorla değil yok adam gay siz neymişsiniz böyle ya? Olanı yazıyorum ve düzeltmek için öneri bekliyorum ne adamın sapıklığı gayliği kaldı ne benim mide bulandırıcılığım nasıl anneliğim? tabiki yapılan iğrenç haklı demiyorum desem niye konu açyım bi akıl verin diyorum astınız kestiniz yazmaz olaydım
Kesinlikle öyle. Kararlı bir şekilde benim sınırlarım bunlar denmeli. Herkes biraz haddini bilsin. Bu cinsel şiddet!Iste bu yuzden dini veya toplumsal sinirlandirmalar giriyor ise. Ve tabii tıbbi ve hukuki sinirlandirmalar. Yoksa cinsel arzuların deneyimlerin sonu yok.
Özür diledi canım midem kötüydü nane limon yapmış meyve soyuyor şimdi konuşmuyorum oda gönül almaya çalışıyor bi süre konuşmak istemiyorumSon olandan sonra ki sanırım bikac saat önce olmuş tavrı ne durumda onun
Siz burda konuyla ilgilenirken tv falan mi izliyor özür mü diliyor
Özür diledi canım midem kötüydü nane limon yapmış meyve soyuyor şimdi konuşmuyorum oda gönül almaya çalışıyor bi süre konuşmak istemiyorum
Başta söz verip ilişki ortasında oraya yöneliyor ikna etmeye çalışıyorsa evet bu zorla oluyor.
Ama kollarını tutup, ağzını kapatıp tecavüz edercesine yapıyor da demek değil bu.
İlişki isteyerek başlıyor adam kendini tutamayıp sözünden cayıp anala gidiyor olay bu.
Şeytana uyuyor yani.
Sonrasında pişmanlık duyup tutamıyorum kendimi demesi açıklıyor her şeyi.
En baştan ortada tecavüzümsü bir durum olsa kadın aynı yatakta ön sevişmeye bile yanaşmaz diye düşünüyorum.
Tecavüz bu yahu!
Hangi kadın zevk alır da davetiye çıkarır?
Bir umut sözlere inanıp eşinin temiz geçmişine bakarak ona şans veriyor işte.
Bile isteye başlıyor sevişme.
Düzeldi artık umuduyla..
Allah aşkına siz bu konuda neyi savunuyorsunuz?Canım nane limona ilaç atmış olabilir Nuri Alço gibi dikkat et..
Başkası yazmadan ben yazıyım dedim sırada o var da çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?